brak logo

Dom Finansowy QS

Rybnik

Opinie o Dom Finansowy QS

Jacek 2009-09-01 21:38:22
Totalna klapa pracodawca( usunięte przez administratora )praca beznadzieja szkoda czasu. jacek172
iza 2009-09-15 21:59:09
Skoda gadac...... Potwierdzam poprzednika...( usunięte przez administratora ) jest spoko natomias( usunięte przez administratora )pod kazdym wzgledem...kasy ktora ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-05-14 19:10:25
iza - 2009-09-15 21:59:09Skoda gadac...... Potwierdzam poprzednika... z tym ze( usunięte przez administratora )est spoko natomiast( usunięte przez administratora ) pod kazdym wzgledem..( usunięte przez administratora )br/>Dokladnie tez tap mialam nie przyjemnosc pracowac. Dstalam skierowanie z PUP szkoda czasu i pieniedzy
hallyna 2010-07-01 10:40:45
nie polecam to nie jest stała praca na poczatek daja umowe o prace( usunięte przez administratora )c naprawde strata czasu szczerze nie polecam
Beatrycze 2010-11-03 23:03:43
Praca to totalna porażka. Umowa zlecenie w dzisiejszych czasach? Opis stanowiska w ofercie na stronie www a w żeczywistości to ( usunięte przez administratora )Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zbuntowany anioł 2011-05-20 19:53:31
Podpisuje się pod opiniami nie w ( usunięte przez administratora ) które sama chyba wierzy, Pani która pozjadała wszystkie rozumy, wyobrażająca sobie, że jest ponad pracownikiem, tak na prawdę nie ( usunięte przez administratora )
ja 2011-12-30 13:18:55
no już długo nie podziała ta firma :D teraz to się tam bedzie działo....
były pracownik 2014-02-13 21:29:24
Co ich trzyma? bezrobocie na rynku i nic więcej! (usunięte przez administratora)
hmn89 2015-01-13 00:53:30
hej a dlaczego jest tyle nerwów co sie dzieje takiego w tej firmie ze warto lub nie pracowac czy przewiduja szkolenia jaka jest atmosfera i wynagrodzenie w tej firmie czy praca na danym stanowisku bedzie sie wiazac z samodzielnym działaniem? czy ktos doswiadczony podpoiwe troszke dziekuje bardzo za odpoiwedz
pani Jadwiga F. 2015-03-30 13:39:55
atmosfera w pracy moim zdaniem nie jest czynnikiem który warto brac pod uwagę wybierając przyszłego pracodawcę, idziemy przecież do firmy do pracy a nie na spotkania towarzyskie, to nie kawiarnia tylko poważna firma. bardziej interesuje mnie kwestia wynagrodzenie więc proszę o konkretne informacje od was, dziękuję
lesio 2016-05-13 20:59:32
no dobra, ale co powiecie o pracy u nich jako Specjalista ds. Weryfikacji Kredytów i Pożyczek, bo nie widze też żadnych opinii na ten temat za bardzo jednak.
Zostaw swoją opinię o Dom Finansowy QS - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Finansowy QS