brak logo

Marek Kurył‚o, Mariusz Łukomski - przedstawiciele firm

Lublin

Opinie o Marek Kurył‚o, Mariusz Łukomski - przedstawiciele firm

vito 2010-11-08 20:50:29
Ten Kuryło ma problemy z płatnościami, ale to jest na szczęście uleczalne
1
nieznany 2010-11-11 23:44:22
Vito wiesz wiecej na temat tego gościa? zalega z płatnościami czy wcale nie płaci
Miśka 2010-11-12 20:26:02
Hej Vito, ja z koleżanką pracujemy u tego Gościa od lutego i nie powiem jednego złego słowa.Owszem zanim do Niego trafiłam zrobiłam wywiad w środowisku i opinie były mieszane. Mniej-więcej 95%na PLUS i 5% na MINUS. Zaryzykowałysmy. Na pierwszą wypłatę czekałam jak na szpilkach bo widziałam Go chyba ze dwa razy. Pewnego dnia dostałam od Niego eska "Wysłałem przelew, proszę o potwierdzenie zgodności". Sprawdziłam i wszystko grało. Poza tym w terminie. Byłam mile zaskoczona bo wcześniej pracowałam już trochę u (usunięte przez administratora) (dla wtajemniczonych chyba nie muszę dodawać o co chodzi :). Nadal pracujemy i wszystko gra. I mam nadzieję, że uda mi się jak najdłużej bo co prawda wymaga ale jest zarazem Uczciwy. Jedno jest pewne u tego Gościa termin to rzecz święta chyba, że ktoś coś oszuka lub nie przyjdzie do pracy to wtedy trzeba się tłumaczyć. Słyszałam od innych dziewczyn duzo pozytywów o Nim i w zupełności je potwierdzam.
1
KiKa 2010-11-13 11:25:18
Potwierdzam, Kolo jest OK. Kasa zawsze na czas i tak jak ustalone. Polecam :)
Remek 2010-11-13 11:31:10
(usunięte przez administratora), ty chyba jakiś cofnięty w rozwoju. To, że Kuryło wymaga to wszyscy wiedzą. Jak chcesz popracować to się do niego zgłoś a jak chcesz się (usunięte przez administratora) wszystko jedno co robisz bo nigdy nic nie kontroluje(usunięte przez administratora)
Zico 2010-11-15 09:14:37
Dobrze powiedziane. W pełni się z tym zgadzam :-)
Marzena 2010-11-16 16:41:21
Vito i inni - pracuję u Marka od 6 lat a tyle pracuję bo wszystko z wypłatami i ogólnie we współpracy z Nim jest w porządku. w tym czasie słyszałam wiele plotek na Jego temat. Część wyssanych z palca (wiem bo znam te historie z prawdziwej strony), część zupełnie fantastycznych. Najciekawsze jest to, że te zmyślone opowiadają jedynie moje dawne "koleżanki", które za różnego rodzaju przekręty, kradzieże lub oszustwa zostały zwolnione z pracy z niezłym hukiem. Że też ludzie wstydu nie mają bo ja po czymś takim bym się na oczy nikomu nie pokazała a te jeszcze opowiadają głupoty w nadziei, że ktoś im uwierzy. Najbardzej chce mi się śmiać ze stwierdzeń, że "Pracodawca trzyma kasę na koncie i przedłuża czas wypłat bo ma tam procent" :-) Nic bardziej głupiego... A najlepsze, że powtarzają to sudentki ekonomii lub zarządzania - o Panie Boże uchroń nas od takich ekonomów lub zarządzaczy co pojęcia nie mają co mówią. Raczej tylko uczęszczają na te uczenie za ćwiartkę świniaka a nie studiują bo ręce opadają jak człowiek słyszy hasła, które głoszą. Postaram się w dużym skrócie coś Wam rozjaśnić. Otóż ja przez 3 lata miałam własną działalność gospodarczą i nauczyłam się, że każdy podmiot, który zaksięguje wpłatę na konto w najbliższym rozliczeniu miesięcznym musi zapacić od tego podatek dochodowy w wysokości np. 19%. Sposobem na ucieczkę od tego są potwierdzone wypłaty dla pracowników bo za pracownika płaci się mniejszy podatek tak więc Pracodawcy zostaje więcej kasy czyli każdy żeby nie narażać się na zwiększone koszty powinien jak najszybciej wypłacić wypłaty. Mitem są też lokaty bankowe na których niby kasę się trzyma. Dokładnie o to samo chodzi - firma ponosiłaby straty bo podatek dochodowy musi zapłacić a żadna lokata w obecnych czasach nie da 19% (co najwyżej 4-7%) czyli proste myślenie średnio-inteligentnej małpy znów upada :-) Ja wiem bo miałam własną firmę, jedyne oczekiwanie na pieniądze jest z powodu przedłużających się rozliczeń z kontrahentami resztę można między bajki włożyć bo nie ma to żadnego logicznego wytłumaczenia pod względem ekonomicznym... powtórzę za przedmówcami - Jeśli chcesz popracować "wal jak w dym" natomiast jeśli chcesz kombinować i marudzić daj sobie spokój i poszukaj czegos innego albo dalej siedź w domu - będzie więcej pracy dla normalnych :-)
1
Kaśka W 2010-11-17 09:57:46
Trochę długo ale sama prawda :)
moniaaa 2010-12-27 19:42:40
pracowałam u Marka 2 czy 3 miesiące i było by pieknie gdyby nie pieniążki. spoko facet, dobry kontakt i w ogole wszystko pięknie, cacy tylko ze jak przychodziło do wypłaty to nie odbierał telefonów, ogolnie zero kontaktu i był wielce zdziwiony ze chce kase;/. w sumie to nie rozstalismy se w za dobrej atmoferze, zwrocił mi kase ale ledwo ledwo. szkoda ze tak sie potoczyło bo współpraca sie zapowiadała pięknie...
Walercia :) 2011-01-09 15:37:50
oj coś chyba wyczuwamy tu odrobinkę "mięty:? takiej nie spełnionej........ :)
anonim 2011-02-17 13:37:19
a co z Mariuszem łukomskim? czy u niego jest ok?własnie zacżełam pracę
anonim 2011-03-22 11:06:16
Oj chyba u ( usunięte przez administratora ) słabo skoro zatrudnia osoby z taką ortografią. :)
ewelina 2012-03-14 18:41:47
MAREK KURYŁO jak najbardziej na tak! mile, sympatycznie, polecam współprace z Nim
If6 2014-01-01 02:38:01
Witam wszystkich zainteresowanych pracą u p. Marka .Mogę powiedzieć że byłam bardzo zadowolona ,nigdy nie było problemów z pieniędzmi,kontaktem czy grafikiem ,zawsze dotrzymywal danego słowa ! Taki szef to prawdziwy skarb ,każdy kto miał te przyjemność pracy dla Marka powie dokładnie to samo : uczciwy ,miła atmosfere pracy ! Ktoś napisał że wymaga ,wkońcu od tego jest szef płaci to ma prawo wymagać ,ale wszystko co należy do twoich obowiązków ustalane jest zanim zaczniesz pracować ,więc w czym problem ;) chciałam zaznaczyć że pracowałam od 1999 przez kilka dobrych lat ,co bardzo miło wspominam ;) i polecam wszystkim ,którzy naprawdę chcą pracować !
Marku Wszystkiego dobrego w nowym roku dla Ciebie i rodziny ,pozdrawiam Irmina
lf6 2014-05-06 08:52:29
Tak pozmienialo sie w moim życiu osobistym , wyjazd z pl . Pozdrawiam zainteresowanych praca u p. Marka Irmina
Fala 2014-06-12 17:29:52
Jak dla mnie facet OK. Parę razy już pracowałem i jak na razie wszystko w porządku. Z moich doświadczeń mogę spokojnie polecić pracę u Pana Marka.
Miksa 2014-07-16 01:45:39
Jest dobrze. Pracowałam już u kilku osób i tu jest dobrze.
Anka 2014-07-16 14:41:49
Ja u Pana (usunięte przez administratora)pracuję od ponad 2 lat. Wypłaty są z reguły na bieżąco. Standardowo czeka się ok miesiąca ale też kilka razy dostałam pieniądze bezpośrednio po pracy. W porównaniu do konkurencji jest całkiem spoko. Gorzej bywało z Jego jednym podwykonawcą ale z tego co wiem to już nie pracuje w tej branży. U Pana Marka wszystko w najlepszym porządku.
Kaczor 2014-12-28 09:54:51
Z tego co wiem, Ci Panowie nie mają wspólnej firmy. Nie wiem też czy kiedykolwiek mieli więc po co ktoś podał Ich razem? Ale z tych dwóch bardziej polecam Kuryło.
fala 2016-05-19 16:07:57
Widziałam wpisy gdzie występują razem @ankorka. Więc to chyba prawda
Zostaw swoją opinię o Marek Kurył‚o, Mariusz Łukomski - przedstawiciele firm - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marek Kurył‚o, Mariusz Łukomski - przedstawiciele firm