brak logo

DeLaval AUTORYZOWANY DEALER - ROBERT KARST

Tarnowskie Góry

Opinie o DeLaval AUTORYZOWANY DEALER - ROBERT KARST

Tomeklp 2014-07-22 09:26:40
Ciekawa, dobrze płatna, extra szef, super atmosfera ! Polecam !
4
pracownik 2014-10-31 14:19:25
Praca glownie na czarno lub umowa smieciowa. Zarobki za male w stosunku do wymagan. Wlasciciel czepliwy jak niejest po jego mysli i stwarza szcztuczne problemy. Idzie sie do pracy z mysla co znowu wymyslil. Jedziesz do klientow i musisz wysluchiwac jaki twoj szef jest 'wspanialy'. Pracowalem jakis czas i dobrze, ze sie zwolnilem. Ogolnie to niepolecam, niewiem kto dodal wczeszniejsza opinie, pewnie jego syn bo jest az tak pozytywna.
6
Pracownik 2015-04-17 13:38:37
Popieram Tomeklp, praca wymagajaca, ale można się dużo nauczyć i zarobić. Zawsze się znajdzie niezadowolony pracownik. :)
3
gogo 2015-05-27 21:49:14
Nie ma nic do popierania.
Jak coś nie idzie po właściciela myśli to cię wykończy nerwowo, ogólnie rzecz biorąc mobbing .
Robota na czarno lub umowa na najniższą krajową, żeby zarobić to trzeba się zesrać z roboty.
Nie polecam
pracownik 2015-07-03 15:04:32
Jak mozna pisać "extra szef i dobrze płatna" jak o kasę trzeba się prosić i robić z siebie błazna a na umowę czeba czekać nawet i rok ???
Podsumując: Nieuczciwy, niewiarygodny, kłamca, oszust !!!
ha ha 2015-07-23 16:24:57
Popieram wszystkich oprócz Tomeklp i Pracownik - 2015-04-17 13:38:37 .
Pan R.K. zajmuje się krowami a sam jest BARANEM !
gogo 2015-09-16 13:42:10
@kokoszka, określenie mobbing w moim zrozumieniu, odnosi się do znęcania psychicznego na pracowniku.
Jeśli szef podczas rozmowy daje ci do zrozumienia że jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogę to zrozumieć jako "mobbing"(to tylko jeden przykład). Mogę podać ich więcej.
jackq 2015-10-11 11:17:59
Nie ma co się denerwować, gość już dostał za swoje. DeLaval odebrał mu Dilera, wszyscy pracownicy odeszli (został tylko jeden, ten co .. najbardziej robi . ....
jackq 2015-10-18 02:06:31
@ciekawski George. O co chodzi z tym postem bo ja jestem w szoku, (brałeś coś?)
jackq 2015-10-18 02:19:36
jaki jest ( usunięte przez administratora ) taki jest, od strony człowieczeństwa jest normalnym człowiekiem jego podejście do osoby prywatnej jest ponad wrażliwe.
Jeśli chodzi o interesy jest w nim Demon, pali mosty , naciąga, oszukuje.
W tych czasach wielu to robi.
Pytanie:
Czemu ON zrobił to NAM
pracownik 2015-10-19 13:31:46
O co chodzi ciekawskiemu george z tym sprzętem mleczarski, zaufaniu i mobbingiem ??? Co ma piernik do wiatraka ??? Gość chyba dobry towar sobie zapodał :) daj namiary na Dealera ale tego od zielska !
1
pracownik 2015-10-20 21:32:24
Ciekawski Georg to pewnie sam SZEF. Zawsze był zakręcony i gadał nie od rzeczy. Szczególnie rano. Najlepsze bylo jak zapytał w którą stronę jeździ się na rondzie
tom 2015-11-01 22:20:48
czy delaval tarnowskie góry jeszcze istnieje
,,, 2015-11-04 11:27:52
Już nie !!! Już po chpie.
ha ha 2015-11-12 16:26:16
Odnośnie jazdy na rondzie... są 3 sposoby:
1. Jak w większości krajów tak jak w Polsce (w prawo)
2. Odwrornie np. w Anglii, Irlandii (w lewo)
3. Jak nasz były kolega współpracownik Marian - PROSTO - czyli NA PRZEŁAJ !
... 2015-11-14 11:57:50
Baranie romek ! Forum jakie jest takie jest. Czytaj poprzednie posty jak nie rozumiesz. Sam piszesz o salonach. Co mu po certyfikatach jak juz nie ma pracowników i dealera.
... 2015-11-14 11:59:56
a popuje się w dyskotece ...
jackq 2015-11-24 13:36:23
Ale się tu zrobiło romantycznie, po prostu super!.
Gwarancje są, ale odpłatne (co to za gwarancja), certyfikaty są (z przed 10-ciu lat wystawione przez DeLaval, więc chyba już nieważne), ale firma jest tylko już nie DeLaval.
No chłopaki piszcie, będzie fajnie.
Nero 2015-11-28 20:15:15
Beznadziejny gość- szpaner.
pracownik 2015-12-01 18:48:46
delaval T.G. można kupić jak ktoś jest chętny lub wynająć.
pracownik 2015-12-11 09:01:00
2500 zł - TAK ale KWARTALNIE
pracownik 2015-12-18 12:56:09
Wystarczy poczytać jedne z pierwszych wpisów i będziecie znać fakty a nie plotki
pracownik 2016-01-12 17:28:31
2500zł śmieszne niektórzy do dziś czekają na wypłate
MS 2016-01-24 18:58:10
Witam wszystkich dostałem maila od pana R.K. ze poszukuje nowych współpracowników do nowo otwartego interesu i nie wiem czy się pisać czy olać to cienkim sikiem
zbyniu 2016-01-27 19:41:36
Ja równierz dostałem informacje że Pan R.K poszukuje współpracowników do nowo budowanego interesu.Warto?
czekam 2016-01-30 07:41:21
Możecie próbować choć to utopia.
Ja utopiłem.
K2R 2016-02-19 06:24:18
Szkoda czasu na prace w tej firmie ! odradzam, ludzie szukajcie czegoś innego !
1
Ferdydurke Z Poniszowic 2016-02-19 06:36:25
Firma lipa. Jak ktoś chce pracowac w gównie za darmo to polecam !!!
RERE 2016-02-22 15:12:51
A co to za nowy interes pana Roberta?
jackq 2016-02-22 23:01:47
Może wydać się to dość dziwne, ale mam zamiar dzisiaj napisać dość pozytywną opinię na temat firmy Pana R.K
Wszyscy którzy uczestniczą w tym forum znają moją osobę, więc myślę że jestem wiarygodnym forumowiczem.
Wiec do rzeczy:
Firma nazywa się: Serwis Obór R... K...
Myślę że z nazwą szału niema, ale! o dziwo!, firma przeżyła reaktywacje (razem z właścicielem!).
Primo: Szef się uspokoił
Duo: Płaci
Zdecydowałem się na współprace i muszę przyznać że jest dobrze, właściciel dotrzymuje słowa i wywiązuje się z umów dotyczących wynagrodzeń.
Facet dostał po dupie i wreszcie stał się normalnym człowiekiem.
Jak na 6-cio miesięczną współpracę: polecam tego przedsiębiorcę.
klin 2016-05-12 19:54:44
zgrana ekipa to już klucz do sukcesu, ludziom wtedy łatwiej się dogadać a praca jest bardziej owocna :) @buja
Zostaw swoją opinię o DeLaval AUTORYZOWANY DEALER - ROBERT KARST - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DeLaval AUTORYZOWANY DEALER - ROBERT KARST