brak logo

PBU WIKBAU SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o PBU WIKBAU SP. Z O.O.

elektryk 2014-09-17 20:16
Odradzam.Mieszkania dno,podpisujesz diety,których nie dostaniesz.KATASTROFA.
2
elektryk 2015-02-02 14:39
Pracowałem 1,5 roku. Mieszkania normalne jak na delegacji.Wynagrodzenie wypłacane terminowo. Nie mam zastrzeżeń.
2
obecny pracownik 2015-02-17 16:02
Pracuję od ponad 3 lat w tej firmie w Polsce. Wszystko co sie nalerzy jest placone. Wynagrodzenia nie są zbyt wysokie ale przynajmniej platne terminowo. Warto sie zaczepic w tej firmie.
1
monter-nie pracuje 2015-02-18 15:31
Pracowałem pare miesięcy w 2012 i caly rok 2013 w tej firmie na budowie w Lipsku. Mieszkalismy w sredniej klasy hotelu. Dojazd na budowe byl zapewniony, zakwaterowanie tez. Pensje byly regularne. Ogulne wrazenie bes zastrzezen.
elektryk 2015-02-19 16:07
Polecam. Pracowałem 2 lata. Solidna firma. Płacą w terminie.
elektryk - pracujący 2015-02-25 23:08
O jaki odważny kolega napisał, innych z nazwiska wymiania ale sam to Anonim. Brawo za odwagę!!!. Pracuję w tej firmie już parę lat. Piekarza żadnego nie poznałem tam, ogrodnika także nie poznałem. Pracuje czesc , którzy nie są z zawodu elektrykami ale są pomocnikami - do tego nie trzeba miec wykształcenia. Ale pozdrawiam kolege Anonima. Pewnie niedawno go zwolnili i gorzkie żale wylewa. .... Dobre , powiem innym, też się pośmieją.
1
NICK 2015-03-01 09:08
Nie zwolnili , dalej pracuje,a ty pewnie sam jesteś piekarzem i dlatego tak bronisz tej firmy
gniewny 2015-04-21 20:46
tys sie chyba nacpał bracie jak wszystko płaca urlpop i delegacje zwrot za przejazdyb badania i ubranie wypłacili ci
gniewny 2015-04-21 20:48
tak ci dobrze to napisz czy za delegacje i urlop dostałes kasę
elektryk - pracujący 2015-05-11 16:52
Pracowalem na wyjazdach z Polski na A1 . Delegacje mi nie pszyslugiwaly ale pozostale rzeczy mialem wyplacne. Nie wiem jak kolega gniewny sie zatrunial, moze sam sie nacpales.
pomocnik 2015-07-22 16:27
Pracowałem prawie rok, była redukcja bo mało roboty. Polecam, płacą, kwatery ok.
Konstanty 2015-11-28 12:06
Polecam. Płaca terminowo, nie ma problemów ze jazdami do kraju, kwatery ok.
erwin185 2015-12-27 21:26
pracowalem w tej firmie prawie trzy lata bylem na budowie w lipsku firma jest ok place regularne delegacje wyplacane kadrowa i ksiegowa w porzadku jak na polski rynek to dobra firma zwolnilem sie sam bo wyjechalem za granice ze swoja dzialalnoscia.pozdrawiam firme WIKBAU.
Koleś 2016-06-03 16:01
Wrzucają czasami oferty pracy. W wiekszości trafiają tam znajomi tych co tam pracuja. Ja też kiedyś tam tak trafilem ale poszedlem potem do innej firmy za lepszą stawkę. Ale umowę o prace daja, przynajmniej ja mialem i ci z ktorymi pracowalem tez. Teraz sie zastanawiam czy znowu do nich nie startować.
1
Luck 2016-06-04 13:10
Pracowałem u nich. Średnio płacą ale jest umowa,legalna praca, dobre warunki zakwaterowania.
1
Nick 2016-08-15 14:16
Słuchajcie ludzie! nigdy nie przyjmujcie się do tej firmy,bo to oszuści,chłopaki pracują po 240 godzin a na wypłatę dostają po 500,700 do 1000 euro ( ja wcześniej tam pracowałem)
Luck 2016-08-24 11:09
Mają wynajete mieszkania o srednym stnadradzie ale nie jest to syf typu hotele robotnicze.
Koleś 2016-09-05 12:13
A co masz Kaja na mysli? Dla tych co dlugo pracują podobno cos czasami daja ale ja byklem za krutko wiec nie wiem.
Janek 2016-09-20 16:29
Pracowalem niecałe 3 miesiące i musialem zjechac z powodow osobistych . Kwatery bardzo dobre ( w innych firmach spałem nawet na podłodze ) , zarobki średnie ale czas. Ogólnie polecam.
Janek 2016-10-04 13:57
Ja mieszkalem w mieszkaniu 3pokojowym w 6 osob. A jakie media? Nie rozmumiem. TV grał, woda była, prąd też.
Janek 2016-10-06 11:54
No firma zapewniala. Nic sie nie płaciło za mieszkania ani za wode ,prąd. Środki czystości na własną reke ale to się zrzucaliśmy.
Janek 2016-10-07 10:42
A co , nie kupowałeś nigdy środków czystości? Przeciez to nie jest jakoś mega drogie. Moze z 8 Euro wychodzil o miesięcznie z papierem toaletowym i proszkiem do prania .
Janek 2016-10-10 10:04
z tego co sie zorientowałem to stawki są różne . Najlepiej złóż cv, jak bedą zainteresowani to zadzwonia i ci powiedzą.
Janek 2016-10-11 16:06
ale że co niby? to ty do pracy się wybierasz czy na socjal hi hi
Zenon 2016-10-11 21:27
A skąd to wiesz? W takich firmach jest chyba róznie. Nick pisał ze niby tam tak słabo zarabiaja to rotacja powinna byc chyba ze to jakas sciema była
Zenon 2016-10-11 21:34
To ty frajer jakis ze tam pracowałeś za takie pieniądze ? Jak przyjmujesz sie do pracy to jacys ludzie tam pracuja, albo musieli byc wszyscy nowi i nikt nic nie wiedzial bo raczej ci co pracuja jakisz czas to za takie pieniadze by ni robili. i taka roznica przy 240 godzinach od 500-1000 Euro. dziwne to troche.
Czemp 2016-10-12 13:33
Ludzie pracują za dużo większe pieniądze, te małe to jakaś plotka
Pracownik 2016-11-15 18:11
Przepracowałem u nich pół roku na okresie próbnym. Teraz dostałem dalszą umowę . Atmosfera ok, kwatery ok płaca mogła by być wyższa ale ogólnie jest pozytywnie.
Zygmund 2016-12-14 21:02
to nawet zarób 5 tys to jest ok a tu w szczecinie kicha
Zdzisek 2017-01-03 22:35
Nie polecam katastrofa
Złodzieje i tyle
Pracownik 2017-01-03 22:37
Mam nadzieje ze juz ta firma nie istnieje .
Zygmund 2017-01-08 13:40
aż taka kicha? chciałem tam złożyć papiery
Artur Wąchała 2017-01-10 13:21
Witam.
Ci co negatywne opinie piszą może by się przedstawili kim są. Łatwo się pisze jak się jest anonimowym. Kucharze, ogrodnicy lepiej znają się na pracy jaką nasza firma się zajmuje niż Elektrycy z dyplomem i stażem pracy kilkuletnim albo i lepszym. Nikt nikogo na siłę nie trzyma ani ślubu z nim nie brał.
Pozdrawiam
Joanna 2017-04-06 09:29
Pracujesz w PBU WIKBAU? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Co najbardziej lubisz w swojej pracy, a co, według Ciebie, warto by w zmienić?
Joanna 2017-09-07 16:26
@Gruby Grzesiek na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. Czy na pewno chodzi Ci o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś jeszcze odczuł, że w frimie PBU WIKBAU SP. Z O.O. panuje mobbing?
Zostaw swoją opinię o PBU WIKBAU SP. Z O.O. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBU WIKBAU SP. Z O.O.