logo AGA DOBIECH BARTOSZ

AGA DOBIECH BARTOSZ

Wrocław

Opinie o AGA DOBIECH BARTOSZ

M. 2011-06-07 19:47:23
Od początku jasne jaka umowa, jakie zarobki. Jeśli komuś zależy i nie jest zbyt leniwy, nie jest źle. Pracy sporo, ale czego się spodziewać na takim stanowisku? Ze wszystkim można się dogadać. O ile oczywiście ktoś chce się dogadać. Generalnie godzenie nauki z pracą bez większych problemów. Także nie narzekam :)
Justyna 2011-07-14 15:56:13
Witam, jestem zaskoczona opiniami pewnych osób...zwłaszcza że zabawa w anonimy jest niedojrzała.
Też tam pracowałam i widzę to zupełnie inaczej, ale ile ludzi tyle opinii.
Jeżeli ktoś przychodzi do pracy np. na stanowisko pokojowej to powinien się liczyć z tym co należy do jego obowiązków, a nie buntować się na każde zwrócenie uwagi. Praca pokojówki nie jest łatwa i daje w kość ale podejmując ją trzeba się liczyć z tym że może być ciężko. Co do stwierdzeń o mnie to każdy ma swoje zdanie...a ja nie zamierzam się bronić ani obrażać innych,ponieważ istnieją osoby które mino tego iż nie maja racji i tak będą żyły w przeświadczeniu że jest tak jak one twierdzą. Co do tych przerw to każdy miał prawo sobie ją robić więc akurat tu chyba przesadzasz
1
Asia 2011-07-31 11:44:45
Dziwne jest jedno, że wszystkie opinie szkalujące, oczerniające, czy to J[usunięte przez moderatora], czy pracę w hotelu są anonimowe, pozostaje mieć nadzieję że nikt rozsądny nie będzie poważnie brał bzdur jakie wypisujecie. Odnośnie koleżanki poniżej -do działu już od dawna nie ma naboru ponieważ pracuje stała ekipa -po drugie zdecyduj się...skąd wiesz o aneksach, umowach ich zasadach, jak rzekomo nic nie dostajesz (do oczerniania i kłamstwa też trzeba mieć głowę) -po trzecie piszesz, że dziewczyny nie dostają pieniędzy a potem, że nie wypłaca się obiecanych premii (na boga, zdecyduj się, to dostają wypłatę czy nie...) -po trzecie teksty typu "nawet na papierosa nie miałam czasu wyjść po prostu są śmieszne, nie dziwię się że pod takimi głupotami trudno sie podpisać, nie mówiąc już o zdaniu nikt cię jeszcze nie [usunięte przez moderatora].. Rozpisałam się bo jestem zdenerwowana tym jak łatwo można komuś zepsuć opinie, nawet anonimowo, proszę o rozsądek i umiar bo czynienie takiego zła nikomu nie służy. Podsumowując nie ma osoby która pracując w hotelu nie dostała by wypłaty, wszelkie pomyłki nieporozumienia pracodawca rozwiązuje szybko i z korzyścia dla pracowników, w tej chwili nie ma naboru i opinie przedstawiają osoby, które nie nadawały sie do tej pracy. Co do J[usunięte przez moderatora] znam ją osobiście, nie każdemu odpowiada to jaki ma sposób bycia, ale na pewno jest kompetentna i jeśli ma jakieś uwagi to tylko merytoryczne.
kasia 2011-09-26 16:05:30
Witam, pracowałam w hotelu jakiś czas teraz po rozpoczęciu roku musiałam zrezygnować. Jak dla mnie jest to praca dla osób które chcą uczciwie zarobić na swoje utrzymanie we Wrocławiu. T,o że nie toleruje się niedbalstwa, spóźniania, nieusprawiedliwionych nieobecności to moim zdaniem norma. Są niestety osoby, które obrażają się jak każe im się pracować i wydaje mi się, że głównie takie negatywnie wypowiadają się o pracy w hotelu. Ja wiem, że w przerwie będę mogła wrócić i popracować z czego już teraz się bardzo cieszę. Co do zarobków: stały i miękki grafik pensja stała.:) Atmoswerka....różna, teraz coraz lepsza, ale też ekipa się dogrywa.
Polecam. Kasia
magda 2012-07-06 09:32:21
Praca w hotelu jest ok, do pracodawcy też nie można się przyczepić, umowy są, wypłata zawsze na czas, ostatnio ze szkolenia zostały wyproszone dwie osoby za ordynarne zachowanie może to one zamieszczają takie dziwne opinie, bo od dawna nie ma naboru na pokojówki, nie dajmy się zwariować opinie złe też może zamieszczać każdy trochę rozsądku, jeśli chodzi o pensje to pracodawca wypłaca stałe wynagrodzenie nie zależnie od liczby przepracowanych godzin niektóre dziewczyny pracujące dłużej wychodzą do domu po 3-4 godzinach. Super. Osoby które dobrze pracują mogą liczyć na pracę codziennie te które się wdrażają na początku przychodzą rzadziej. W hotelu pokoi nie może sprzątać każdy, ponieważ są wysokie standardy czystości. Część dziewczyn ze szkoleń jest obrażona jak menadżer prosi o poprawienie czegoś, lub wskazuje błędy ich wyobrażenie o pracy pokojówki jest inne niż w rzeczywistości. Pracy jest czasami więcej czasami mniej, normalnie. Podsumowując praca jest dobrze płatna (wiem bo sprawdzałam w innych hotelach), atmosfera jest super bo większość ekipy pracuje już ponad rok. Ja choć już nie pracuję polecam. A wszystkim sfrustrowanym, którym pracodawca podziękował za ich niedojrzałe podejście współczuje. Ten portal ma służyć wymianie informacji o warunkach a nie opluwaniu i szkalowaniu. I do kole i do koleżanki powyżej: Wyzysk jest wtedy kiedy nie zgadasz się na to co proponuje pracodawca a mimo to z przyczyn obiektywnych musisz pracować. Tutaj nic nie musisz.
xxxx 2012-07-08 01:03:49
byłam w hotelu na szkoleniu, wszystko było tak jak mówino podczs rozmowy, szkolenie 2 x po 4 h, potem praca,musiałam zrezygnować po kilku dniach, ale pieniądze zostały mi wypłacone bez żadnych problemów, umowa również jasna
warunki pracy dobre, fajny zgrany zespół, tyle
agata 2012-10-06 19:12:55
Ja wysłałam swoje cv. Pracowałam już w hotelu jako pokojowa, jeśli ktoś pisze że tu jest niska stawka to nie ma o niczym pojęcia. Idźcie pracować do radissona, tam jest dopiero koszmar, z 8 godzin pracy 3 czeka się na pościel a płacą za pokoje/Piszecie dziewczyny że szkolenia są bezpłatne/Nie macie pojęcia że za szkolenia gdzie indziej trzeba zapłacić z własnej kasy!!! Sama płaciłam za kurs kelnerski, bezsens.
nowapokojowa 2012-10-08 18:32:27
bez sensu, moja opinia wcale nie była pozytywna...to po pierwsze, po drugie widzę że są tu różne opinie więc nie rozumiem dlaczego się czepiasz, po trzecie ja napisałam tylko jak jest, żeby inne dziewczyny wiedziały, że to nie praca dla każdej bo standard sprzątania jest wysoki
elbert 2016-05-07 21:11:31
fakt, w firmach sprzątających zatrudnia się zazwyczaj szeregowych pracowników fizycznych bez większego doświadczenia.ale już jak szukają na usługi wysokościowe czy polimeryzację to już wymaganie większe oczywiście i z czymś musisz przyjść kolego a nie z pustą głową
Zostaw swoją opinię o AGA DOBIECH BARTOSZ - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGA DOBIECH BARTOSZ