brak logo

NORATEL SP Z O.O.

Szczecin

Opinie o NORATEL SP Z O.O.

Patriota 2013-02-20 23:45:41
Lekka przesada z tymi negatywnymi opiniami. Wszyscy by chcieli przyjść do pracy: posiedzieć, poleżeć[usunięte przez moderatora] . Chcę się zabawy do do pubu zapraszam albo do hipermarketu na kasę wtedy zobaczymy ilu zarozumiałych będzie jesze fochy oddwalać.
buhaha 2013-08-08 17:05:55
Kolega ci polecił ? A twój kolega na jakim dziale pracuje ? W administracji ? No facet, do administracji się nie dostaniesz, trzeba mieć niezłe plecy, natomiast pracę na hali [usunięte przez moderatora] nie polecam.
1
:( 2013-09-04 22:29:54
nie napisałes koledze ze doplacaja za dojazd do pracy 1,30 zł za kazdy kilometr od miejsca zamieszkania gdy zgłosisz ze dojezdzasz swoim samochodem no i o tym ze jak budowali nowa hale zrobili pokój do relaxu wiec gdy sie słabo poczujesz to mozesz tam odpoczac i dojsc do siebie jest TV , internet,radio oraz klimatyzacja
4
2013-09-09 10:45:28
o to nie musisz sie martwic sa hale treningowe aby pocwiczyc ,podnoszenie ciezarów,wyciskanie,spacer farmera i wiele innych pomagajacych poprawic sylwetke i w niedługim czasie stanac w zawodach Strongman i to wszystko za FREE
3
cfaniak 2013-10-10 10:29:53
Ilosc sztuk jakie musisz wykonac na norme aby spełnic wymagania co do ilosci i wydajnosci pracownika a zarazem cokolwiek zarobic
A czy wyroby jakie sa robione i czy sa wysokiej klasy powiem ci tak od 7 miesiecy nie dostajemy premi bo sporo wraca za co nam zabieraja premie ciekawe to ze gdy oddajemy do testu pod kontrole jakosci jest OK
oczywiscie ten co nawija,składa jest temu winnien bo cała reszta nie ma sobie nic do zarzucenia

Ale co do Twojego pytania

Od kiedy to ilosc szła w parze z jakoscia,
dodam tylko jaka firma taki sprzet i wyroby szkod tylko ze przez taka polityke jaka stosuja odchadza ci co sie na tym znaja ale co tam przyjda nowi nadal jest szansa na partactwo
1
guzik 2013-11-30 16:34:08
Unikajcie tej "firmy" jak ognia, okradają pracowników z pieniędzy na każdym kroku (już nawet nie wiadomo, czy ludzie dostaną bony na święta - jest kryzys), coraz gorzej się traktuje w tej "firmie" pracownika (usunięte przez administratora)
1
jajko 2014-02-18 18:04:37
premie masz dwie 1 produkcyjna 2 brygadowka i jedna i druga tracisz (te druga traci cala brygada!!!!) jesli dostaniesz reklamacje btw. nawet na kontroli jakosci jak cos wykryja np. krzywo naklejona naklejka (poprawiasz to samemu w 5 sekund)dostajesz raport ktory tez pozbawia cie calej premii :P co jakis czas podnosza normy tak ze jako nowo zatrudniony pracownik nigdy nie wyrobisz normy bo i z trudnoscia przychodzi to weteranom :P ogolnie mozesz zarobic cos w granicach 1800 zl... dodam tylko ze sie codziennie olbrzymich ilosci wlukna szklanego i oparow zywic epoksydowych i innego cholerstwa ... na halach nie ma wentylacji a bhp nie sluzy twojemu zdrowiu tylko portfelowi zakladowemu (mozesz stracic premie jesli powiesisz sobie bluze na krzesle bo zrobilo ci sie goraco chodzi o to ze nie wyglada ona na krzesle estetycznie lol !!!!!!!!!!
8
mister 2014-02-18 18:07:04
chyba jaja sobie robisz :D
1
gante 2014-02-20 09:46:16
nie polecam firmy Noratel(usunięte przez administratora).
2
tosąjaja 2014-03-01 21:30:12
Ty tak na poważnie, czy sobie jaja robisz ? Bo jak na poważnie, to daj sobie spokój z tym obozem, a jak sobie robisz jaja, to tak dalej :D Zresztą przeczytaj sobie komentarz Jajko, tam jest wszystko czarno - na białym. Jeszcze trzeba dodać o 5S, dzięki któremu jest totalny rozpiździaj w firmie, ale za to ludzie odpowiedzialni za 5S biorą niebotyczne pieniądze. I to my, zasuwamy na tych pasożytów.
4
zbuk 2014-04-24 18:22:00
noratel jest slaby... najgorsi sa kierownicy (usunięte przez administratora)
2
czarneBMW 2014-05-03 15:47:35
zgadzam sie kierownicy sa pajacami ... napinka, chamstwo, prostactwo tak mozna by opisac kazdego z nich pod warunkiem ze mialbys limit 3 slow :D:D:D:D
5
gacek 2014-10-07 09:43:55
a jest tu ktos kto tam pracuje i zna pewne osoby z magazynu???????????
1
ph 2015-01-31 22:44:24
no dobra to teraz ja zaczne swoje wypociny. poszukuje pracy jako przedstawicel handlwoy / sprzedawca albo zwal jak zwal. tak sie zastanawiam czy w tej firmie istnieje szansa na takie stanowisko w najblizszym czassie. pasuje mi lokalizacja i daltego pytam. mozecie przekazac mi jakies informacje jesli macie ?
jarek kris 2015-06-18 02:22:44
oczywiscie był to żart;)
1
misza 2016-01-13 09:30:51
Jak zaczynałem pracę to nikt nie przejmował się faktem, że między operacjami np do zalewalni trzeba zasuwać 60m w jedną stronę, palety i wózki stawiane są gdzie jest tylko wolne miejsce, w kilku rzędach pod ścianą, koło regałów itd. Często jedne, błokowały drugie, blokowały przejście. Ogólnie wszystko było przypadkiem a brygadzistom wydawało si, że są super i hiper. Firma traciła na takich wycieczkach, sytuacjach czas a co z tym się wiąże i pieniądze. Jak zoaszczędzaono? Zabierano premie produkcji za dziwne reklamacje. Czy się coś zmieniło? Wystarczy spojrzeć na filmik na stronie, w rpzyspieszonym tempie. Bieganie od stanowiska do stanowiska... Robiąc takie filmy wiele firm szuka poprawy i optymalizacji -idealny przykład w tej firmie. Tak wygląda organiazacja rpacy na stanowiskach i organizacja pracy na liniach. Jak oszczędzą za brak działań po stronie brygadzisty ktory jest odpowiedzialny zato? zabiorą premie.
1
zgłodniałem 2016-03-31 03:36:48
Wie ktoś jak nazywa się pani która prowadzi bar w noratelu?
xxx 2016-04-08 23:07:18
odradzam prace w tym syfie wyśrubowane normy reżim wyjęty z Korei północnej jeśli chodzi o montera transformatorów szczerze odradzam płaca 1500 ZL na rękę 2 zmiany cisną chore normy których nie da się wyrobić bo nigdy nie masz przygotowanych materiałów do pracy kajot to porażka za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dają raporty za które nie masz premii żadnej np krzywa naklejka przekręcone lekko ucho w transformatorze nie masz możliwości poprawy od razu raport i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja ze nie dostaniesz premii zabierając ci w ten sposób pieniądze chore to jest wystarczy jeden w miesiącu i papa premio odradzam szczerze prace tam najgorsza firma a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jakim pracowałem syf syf i jeszcze raz syf szczegolnie na monter transformatorowy uciekajcie jak najdalej od tego syfu
4
rawi 2016-08-02 16:20:58
Po zmianach jakie zachodzą w dziale handlowym firma - kwestia czasu - przestanie się liczyć na rynku. To zasługa nowego dyrektora. Będzie to rzutowało nas nas wszystkich - niestety....
2
Nienormalny 2016-09-08 20:08:04
Człowieku, ty pracujesz w Noratelu, czy tylko robisz krecią robotę na polecenie zarządu ?? Pracuję długo w tym zakładzie i takiego syfu jeszcze nie widziałem. Nawet przestali kupować podstawowe narzędzia na produkcję, chyba wychodząc z założenia, że ludzie sami sobie je pokupują. Jeżeli ktoś szuka zatrudnienia w Noratelu, to od razu mówię, że stracisz, człowieku, zdrowie psychiczne.....
5
Malowniczy 2016-10-15 11:02:10
O poleciał prezio i dyrektor. Super
13
Kotek123 2016-10-18 09:18:47
W noratelu nie jest zle
Nienormalny 2016-10-23 18:48:57
No tak, jak jesteś pasożytem biurowym, to dal ciebie taka praca jest w sam raz.....
2
Nienormalny 2016-10-23 18:51:22
I co z tego ? Myślisz, że się coś poprawi ? Żeby tak było, to te wszystkie pasożyty i darmozjady biurowe powinny polecieć. Wywalili jednych złodziei, na ich miejsce przyjdą inni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
kawa 2016-11-24 10:05:39
Rzeczywiście wszystkich na stanowiskach od kierownika w górę trzeba sprawdzić, co to za ptice. Część to pociotki i znajomki dyscyplinarnie zwolnionego zarządu, którzy dostali się na stanowiska na zasadzie "mierny, bierny ale wierny" - lub umoczeni w ich złodziejskich interesach. Inni to widzą i się zwalniają z braku perspektyw na poprawę sytuacji. W tym roku z administracji zwolniło się mnóstwo ludzi.
2
Zostaw swoją opinię o NORATEL SP Z O.O. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORATEL SP Z O.O.