brak logo

Modus Mirosław Cieślak

Warszawa

Opinie o Modus Mirosław Cieślak

anonim 2011-08-30 10:39:29
witam, czy może ktoś się wypowiedzieć na temat jej firmy? znajoma poleca mi przesłanie cv ale wole na początek sprawdzić opinie ludzi. Jaka jest tam atmosfera? czy są wypłacalni?
Zleceniodawca 2011-09-26 20:47:30
Odpowiedz na twoje pytanie - nie. Poszukaj sobie innego pracodawcy.
5
pracownik 2014-02-24 10:06:47
firma nierzetelna. Opóźnienia z wypłatą wynagrodzenia. Współpraca tylko jednostronna - pracownik jest dla pracodawcy, a pracodawcę powinno się całować po piętach za to, że daje ci pracę.(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-04-06 17:56:09
witam, nie zgodzę się z powyższą opinią, jestem pracownikiem ponad rok i nigdy nie było problemów z wypłatą.
pracownik 2014-05-02 15:50:31
Jeśli mam być szczery, to nie polecam tej firmy. Zgadzam się z opiniom powyżej - dość poważne opóźnienia wynagrodzenia
nabrana 2014-06-27 13:18:41
Firma masakra, stanowczo odradzam - co innego na rozmowie, co innego w praktyce.
Obóz pracy, zero szkolenia bhp itp.Totalna porażka.
Anonymous 2015-11-07 17:35:26
W ogłoszeniu "Doradca Handlowy ds. Klientów Detalicznych" wymaga aby pracownik posiadał własny smartfon. ŻENADA. Ciekawe kto płaciłby wówczas rachunki za telefony do klientów - wiadomo, że nie pseudo pracodawca tylko osoba na którą jest zarejestrowany telefon. TA FIRMA TO JEDNA WIELKA POMYŁKA I WSTYD DLA BIZNESU!!!
Pracownik 2016-06-26 20:21:19
Nie wiem, jakie doświadczenia mają inni, ale moje są fatalne. Na wypłatę należnej prowizji zawsze czekam kilka miesięcy. Cy szukają kogoś do pracy? Oczywiście, zawsze szukają naiwnych do "wygolenia".
Marcin 2016-09-21 10:02:29
dla mnie ok - firma rozlicza się terminowo a to chyba najważniejsze
Praca 2016-09-29 17:18:51
Beznadziejna atmosfera,nie płaca na czas, ludzie nie mili , brak profesjonalizmu
Karla 2016-10-03 11:04:03
Miejsce tylko na chwilę, zero szkoleń, co innego na rozmowie co innego w praktyce, praca najlepiej 24 h, terminy terminy terminy
nie polecam
1
oko 2016-10-03 13:05:36
@były pracownik no dobra a czy moglbys napisac chociaż z jakiego powodu ? mysle ze każdy chciałby wiedziec
Magda 2016-11-04 11:52:39
współpracowałam z Modusem na terenie Łodzi. Różne promocje, różne zadania i atrakcyjne wynagrodzenie. Przynajmniej dla osób uczących się bardzo polecam. Nigdy nie spóźniono się z wynagrodzeniem, nie wiem skąd te hejty ;/
Zostaw swoją opinię o Modus Mirosław Cieślak - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modus Mirosław Cieślak