brak logo

praca w Timra w Szwecji

Timra

Opinie o praca w Timra w Szwecji

emil 2011-05-27 13:57:48
witam! dostałem dzisiaj maila z propozycja wyjazdu do Szwecji do miejscowosci Timra. wszystko ladnie, pieknie, ale jest haczyk, trzeba przetlumaczyc swoje cv na szwedzki ( profesjonalnie ), moze to zrobic osoba znajaca szwedzki lub ten pan lub kto inny przetlumaczy za oplata na konto 45 zl ( tlumaczenie przez translator nie moze byc ) i to moze byc walek ! nie ma tez nr tel kontaktowego. szukam osob, ktore dostały ta sama propozycje, co o tym myslicie?
anonim 2011-05-27 16:49:39
Hej ja też dzisiaj dostałam propozycje od nich i własnie te 45zł mi coś śmierdzi...Wysłałam maile do wszystkich osób które też otrzymały tą prace bo miałam podane ich adresy mailowe w mailu.
radziorooo 2011-05-28 12:50:09
hej ja tez dostalem mejla musimy sie zgadac ja wam zalatwie tlumaczenie za darmo piszcie na radziorogi@wp.pl
plama123 2011-05-28 13:48:20
ja tez dostałem tą ofert . to jest jakiś [usunięte przez admina]
anonim 2011-05-28 16:58:27
ja też dostałam tego maila, odpisałam i poprosiłam o możliwość telefonicznego kontaktu
Detektyw 2011-05-29 01:23:33
Siema ludziska czy ktoś może mi powiedziec do ilu osób jest nadany taki email o tej pracy od niejakiego pana Grzegorza. Ja mam kilku ale ciekawi mnie ze wszyscy spod jednej litery alfabetu. Jak sie domyslam pewnie pan Grzesiu zebral grupe z kazdej litery alfabetu i aby wygladalo to na malo podejrzane do zatrudnienia wysylal tylko po kilka osob. Co o tym myslicie? Zarobki srednio 15000 netto nie jeden szwed by chcial tyle zarabiac. Dostala moze pani odpowiedz z tego pana nr telefonu.
Radziorooo 2011-05-29 04:21:04
15000Tys koron to normalna stawka jakies 100koron na godzine szwedzi maja 200 ja zarabialem 26000 do 30000tys chca 45zl za tlumaczenie za te pieniadze nie oplacalo by sie im wiezc nas do szwecji poto zeby nas oszukac wiec jesli to sciema to nie pojawi sie bus na pksie nie ma podanych konkretow co do pracy i mieszkania co to jest ten hotel baraki hmm i dlaczego jadom przez rostok przez calom szwecje nie mam pojecia co to za wycieczka mam znajomych szfedow nie daleko timry ale nie moge sie za bardzo zorientowac bo nie znam nazwy firmy ale bede pytal pozdrawiam
Kaśka 2011-05-30 13:45:57
Witam
Jestem kolejną osobą, która otrzymała ofertę.
Otwierając wiadomość od Pana Grzegorza myślałam, że to jest jedynie wstępna akceptacja kandydatury. Nawet podjęcie pracy w budce z kebabami oddalonej o 100 m od miejsca zamieszkania poprzedzone jest rozmową kwalifikacyjną czy organizacyjną. A w tym przypadku nie ma żadnego spotkania.Gdzie dane firm: organizatora wyjazdu i przyszłego pracodawcy, w tym drugim przypadku nie ma nawet nazwy, tel itd.
I to tłumaczenie cv....a może te 45 zł mogłoby być potrącone z pierwszej pensji tak jak koszt przejazdu. Ponadto wydaje mi się, że ilu było kandydatur tyle też było pozytywnych odpowiedzi zwrotnych.
Moi Drodzy nie dajmy się oszukać.
A Pan Grzegorz na pewno czyta nasze opinie, może się ustosunkuje.
pozdrawiam
monihexe 2011-05-31 22:25:33
oczywiście, że w sprawie nr tel. odzewu brak... moim zdaniem [usunięte przez admina].
wysłałam drugie cv z innego maila i odzew ten sam, zostałam ponownie zakwalifikowana...
kaczor 2015-02-18 16:05:52
a sądzicie, że jakbym chciał teraz w sezonie wyjechac z ta firmą, ale zarbrać ze sobą 3 kolegóto będzie jakiś większy problem z tym czy nie powinno być? będa mieli normlaną rekrutacje jak każdy, czy po prostu dostaną się, bo ja ich niejako polecę? jak sądzicie, jak to wszystko działa u nich w firmie?
Wiek 2016-05-18 17:09:24
No jest okej, a lokalizacje też wydają się dość normalne to znaczy, nic szalonego lub dziwnego tutaj nie ma, więc chyba wszystko w porządku tak ogólnie
Zostaw swoją opinię o praca w Timra w Szwecji - Timra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie praca w Timra w Szwecji