brak logo

VIRCO sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o VIRCO sp. z o.o.

inf. 2012-01-20 14:11:31
siedziba spółki sprzedana przez komornika w XII/2011r. ciekawe gdzie teraz się mieszcza
2
anonim 2012-02-11 22:55:57
a to ta firma jeszcze działa - powiedział jezu- pamiętasz jeszcze to kółko rybackie. Oj chyba Pani wice prezes nic nie wie!!!!!
pozytywnie_nastawiony 2012-02-28 12:16:06
co Ty pajacu za bzdury wypisujesz?
Najpierw sie dowiedz a potem sie wypowiadaj. To że jestes anonumowy nie znaczy że Ci wszystko wolno
malarz 2012-07-12 12:59:42
a miało być tak pieknie - (usunięte przez administratora) nawet malować mi się nie chce a Pan Prezes tylko ładnie opowiada.
ja 2012-11-05 11:40:56
i jak się skończyła sprawa?
byly pracownik 2013-07-26 12:03:30
Pracując tam zawsze dostaniesz najniższa stawke... Szef jest bankrutem wiec nie ma co tu mowic np o zaliczce albo o wyplacie w przypadku gdy jakas firma mu nie zaplaci.. Jak sie przyjmujesz jest mily jak odchodzisz staje sie zwyklym cwaniakiem ktory mie chce placić... szczerze nie polecam
byly pracownik 2013-07-30 16:33:47
Nie wiem moze podniesie ale i tak bedziesz mniej zarabial niz inni u innych posrednikow... Co tu dużo mowic gość jest bankrutem wiec dobrze ci radze nie laduj sie tam bo bedziesz tak jak ja w polu pieniedzy szukal...
marcin 2014-06-01 08:51:47
To jest firma !!<krzak> sie wyrwie i po firmie!!!dlatego jest sp.zoo.
1
były pracownik 2014-08-05 13:38:47
Myślałem że po rozmowie wstępnej będzie ok
W pracy w pierwszych dniach też było ok
Ale jak się później okazało to lipa zaczęły się przestoje
z robotą a najlepsze z tego jest to że po rozwiązaniu umowy musiałem się prosić o pieniądze prawie miesiąc
Ns
michał 2015-01-31 19:53:10
Jak ma się obecna sytacja w virco kochani co? możecie coś powiedzieć? polepszyło się? wypłacają terminowo? bo szczerze mówiąc to możliwe że uda mi się tam wkręcić do pracy, tylko najpierw chciałbym mieć pewność, że wszytsko jest w porządku, żeby nie wpakować się w coś niefajnego. Liczę na to że mi cos podopowiecie.
serwus 2015-02-17 22:47:50
No własnie, bo jak czytam te pierwsze posty w temacie, jakieś informacje o komorniku, to nie jestem zbyt dobrej mysli. Może jednak virco odbiło się od przysłowiowego dna i radzi sobie teraz dobrze? Mało tutaj aktualnych komentarzy, a te sprzed kilku miesięcy nie sa pozytywne. Bardzo prosiłbym o opinie, nawet taką krótką, czy się poleca firmę.
pracownik 2015-11-19 10:11:11
żadna poprawa , dalej naciagaja ludzi na kase , wysyłaja na delegacje przez inne firmy w ktorych maja kolegow . Virco dostaje kase a firma ktora wywsyła na delegacje nie wypłaca ustalonyc stawek za godziny . Mowia o stawkach 18-20zł a dostaniesz 10-12zł netto , odciagaja za wszystko zeby nie płacic
pracownik bełchatow 2015-11-19 10:20:33
Byłem na delegacji w Bełchatowie , rozmawiałem z Virco a wyjazd był z firmy PROBUD ktora ma hale na Hucie Katowice , tez mnie oszukali na wypłacie . Warunki na delegacji to koszmar , spanie i lokum to szambo , robaki i pijaki tak wyglada wyjazd z tych firm , SZKODA ROZMOW Z NIMI
jasiek 2016-05-08 18:40:36
hej! wiecie właśnie jak z tą pracą teraz będzie, bo chyba nadal nie ma od nich nowych ofert i to mnie troche dziwi teraz. Dajcie znać.
Zostaw swoją opinię o VIRCO sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIRCO sp. z o.o.