brak logo

P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.

Somonino

Opinie o P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.

maly 2014-08-11 19:17
nie polecam !!! odradzam !!! psycho firma, prezesi nie umieja normalnie rozmawiac krzykacze i tyle. najlepiej zeby miec orzeczenie o niepelnosprawnosci to napewno wezma do roboty. Charówa za grosze i ta atmosfera. porazka
8
gość 2015-12-06 19:03
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
gość 2015-12-06 19:04
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
gość 2015-12-06 19:04
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
Kamień 2016-09-06 15:30
Gościu, Alanie i Assie idźcie się leczyć na nogi bo na głowę juz za późno
I SEE YOU 2016-10-23 22:46
Firma porażka wiekszość pracowników pije cpaja i odwalaja wuszerki
Hix 2016-11-24 16:15
Atmosfera w firmie tragiczna. Nie polecam.
1
obcy 2017-03-22 14:35
Polecam, firma godna polecenia !!
brutus 2017-03-23 18:40
Pracuje w Firmie ART-STAL jakiś czas i nie zabardzo podzielam opinie które zostały napisane na temat tej firmy z szefem można się dogadać z Piotrem ciężko ale niejest żle wypłaty są na czas warunki pracy niezłe kto niechce pracować droga wolna po co te głupie komentarze ART-STAL firma naTAK POLECAM
anton 2017-03-25 21:25
nie polecam , nadgodziny nie placone , obcinane godziny, zla atrmosfera pracy syf zimno i oszczedzanie na BHP ,ostatnio nawet lojalke na przymus byla podpisywana o to aby nie moc nie pisac wlasnego zdania na tego typu forum . prezez to burak spokojnie mozna pozwac o mobing w pracy , gonia do roboty jak koni na polu ... brak wody do picia , zimna woda w kranach . szliwierki bez oslon .
2
misiek 2017-03-25 21:30
widocznie ktos koniecznie z biura chce poprawic wizerunek tej firmy ale realia sa dosadnie niesprzyjajace ,to jest poprostu wyzysk ludzi a bedzie jeszcze gorzej .
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C. - Somonino
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.