brak logo

P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.

Somonino

Opinie o P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.

maly 2014-08-11 19:17
nie polecam !!! odradzam !!! psycho firma, prezesi nie umieja normalnie rozmawiac krzykacze i tyle. najlepiej zeby miec orzeczenie o niepelnosprawnosci to napewno wezma do roboty. Charówa za grosze i ta atmosfera. porazka
11
gość 2015-12-06 19:03
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
gość 2015-12-06 19:04
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
gość 2015-12-06 19:04
mam inne zdanie niż "maly". Jest to profesjonalna firma która zna się na rzeczy a prezesi są wymagający więc krzyczą bo jak ktoś się obija to co zrobić.
1
Kamień 2016-09-06 15:30
Gościu, Alanie i Assie idźcie się leczyć na nogi bo na głowę juz za późno
3
Hix 2016-11-24 16:15
Atmosfera w firmie tragiczna. Nie polecam.
4
obcy 2017-03-22 14:35
Polecam, firma godna polecenia !!
brutus 2017-03-23 18:40
Pracuje w Firmie ART-STAL jakiś czas i nie zabardzo podzielam opinie które zostały napisane na temat tej firmy z szefem można się dogadać z( usunięte przez administratora )ciężko ale niejest żle wypłaty są na czas warunki pracy niezłe kto niechce pracować droga wolna po co te głupie komentarze ART-STAL firma naTAK POLECAM
misiek 2017-03-25 21:30
widocznie ktos koniecznie z biura chce poprawic wizerunek tej firmy ale realia sa dosadnie niesprzyjajace ,( usunięte przez administratora )
7
prawo do wolnosci slowa 2017-03-27 13:20
Wolność wyrażania opinii gwarantowana na podstawie art. 10 ust. 1 europejskiej konwencji o ochronie praw człowieka i podstawowych wolności, obejmuje zarówno wolność posiadania poglądów, jak i otrzymywania oraz przekazywania informacji czy idei. 
1
prawo do wolnosci slowa 2017-03-27 13:32
Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej w art. 54 ust. 1 zapewnia obywatelom wolność wyrażania poglądów. Dobro firmy Jak wynika z powyższych regulacji - wolność wyrażania swoich opinii, w tym i krytyki, nie jest nieograniczona, a w szczególności, gdy będzie chodziło np. o krytykę pracodawcy przez pracownika. W przepisach kodeksu pracy czy też kodeksu cywilnego, brak jest szczególnego uregulowania dotyczącego formy dozwolonej krytyki pracodawcy, jej granic, czy sankcji za ich przekroczenie. 
1
kodeks 2017-03-28 08:00
Przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, stanowi czyn nieuczciwej konkurencji (art. 11 UZNK). Osoba dokonująca takiego czynu nieuczciwej konkurencji musi liczyć się z odpowiedzialnością cywilną oraz karną. Dotyczy to nie tylko byłego pracownika, ale również jego nowego pracodawcy.

Odpowiedzialność cywilną reguluje ustawa o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (art. 18 UZNK) oraz Kodeks cywilny (art. 415 k.c.). Jeżeli zawarto z pracownikiem umowę o zachowaniu poufności, zwaną potocznie NDA (non-disclosure agreement), wówczas, poza odpowiedzialnością z tytułu czynów niedozwolonych, może jeszcze wchodzić w grę odpowiedzialność kontraktowa, czyli z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania umownego zobowiązania do zachowania informacji w poufności.

Odpowiedzialność karną za naruszenie tajemnicy przedsiębiorstwa przewiduje art. 23 UZNK oraz art. 266 § 1 Kodeksu karnego.
1
kodeks 2017-03-28 08:05
Zgodnie z art. 23 ust. 1 UZNK przestępstwo popełnia ten, kto wbrew ciążącemu na nim obowiązkowi w stosunku do przedsiębiorcy, ujawnia innej osobie lub wykorzystuje we własnej działalności gospodarczej informację stanowiącą tajemnicę przedsiębiorstwa, jeżeli wyrządza to poważną szkodę przedsiębiorcy. Przestępstwo to zagrożone jest karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgodnie natomiast z art. 266 § 1 Kodeksu karnego, przestępstwo popełnia ten, kto wbrew przepisom ustawy lub przyjętemu na siebie zobowiązaniu, ujawnia lub wykorzystuje informację, z którą zapoznał się w związku z pełnioną funkcją, wykonywaną pracą, działalnością publiczną, społeczną, gospodarczą lub naukową. Przestępstwo to zagrożone jest karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
1
andrew r 2017-03-28 13:00
Jak prawo moze zinterpretować przymusowe poxostanie pracowników po godzinnach pracy ? Czy nie jest to wbrew kodeksu pracy i podsawowych postanowien konstrukcji dt wolnosci ?
5
reglanski 2017-07-30 20:42
Tragiczne warunki pracy i placy .nie placone nadgodziny . Brak sprawnej wydajnej i sprawnej wentylacji.
wiem co pisze 2017-09-15 22:04
zamknij ryj nawet niewiesz jak jest dupowlazie . caly czas pretensje i oskarzenia o kradzieze lub inne zeczy -widocznie dobze ci wchodzi ze nieczujesz niepolecam tej firmy i ich kolegow szefuuuuf
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C. - Somonino
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. "ARTSTAL" S.C.