brak logo

Z.H.U. "MONTER" Sławomir Matyja

Złoczew

Opinie o Z.H.U. "MONTER" Sławomir Matyja

klient 2015-02-01 12:25
Najpierw zaintalował piec .. a potem wyzywa klienta jak się coś stanie !!!!
Nie polecam w żadnym przypadku, niech on na tej cmentarnej siedzi w Złoczewie.
7
inwestor 2015-12-06 15:12
Nie polecam. Wadliwy montaż. A jak do poprawy to hamski i krzyczy.
Poprawia inny hydraulik.
3
inwestor2 2015-12-09 13:05
Również nie polecam, podobnie jak poprzednik
2
ewa.kamola@o2.pl 2016-02-11 19:51
Ci co tu piszą to są nowobogaccy , co nie płacą za usługę . A założenie pieca traktują tak jak by kupili piec i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z nim Osobiście polecam tą firmę jestem z niej bardzo zadowolona i z jej usług Będę polecała wszystkim znajomym
2
pakt 2016-04-24 10:45
no to najważniejsze, że firma ma zadowolonych klientów i że polecają oni firmę dalej, tzw. marketing szeptany a wiele potrafi zdziałać, zwłaszcza w dzisiejszych czasach ;) moja kumpela tez była zadowolona z usług
1
Klient 2016-12-28 16:46
Cham jakich mało. Nic tylko drzeć się potrafi na swoich pracowników i co gorsza na bogu ducha winnych klientów. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia piec zamontuje kase wezmie, ale pomocy później zadnej.
7
Prawilny 2017-03-22 09:50
UWAGA "monter" specjalnie piszę z małej litery to na dużą trzeba sobie zasłużyć ! Uwaga na tego gościa ! Nie wywiązuje się z terminów, kręci, oszukuje na materiałach! A jak pojawiła się reklamacja po miesiącu użytkowania ewidentnie z jego winy, umywa ręce mówiąc, że jego to już nic nie obchodzi bo się już rozliczył. Cham i prostak walczący i obrażający ludzi wokół !! UWAGA
5
uczciwy 2017-05-10 16:01
Wielu moich znajomych pracuje i korzysta z usług MONTERA i każde z nich ma dobrą opinie o tej firmie. Na jakiej podstawie twierdzisz że oszukuje na materiałach, kręci ? Przedstaw się PROSTAKU skoro tak twierdzisz. Pisać za plecami to nie sztuka.
2
Zostaw swoją opinię o Z.H.U. "MONTER" Sławomir Matyja - Złoczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.H.U. "MONTER" Sławomir Matyja