brak logo

METERTEST Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o METERTEST Sp. z o.o.

niestety 2014-03-07 16:55
Firma "garażowa", (usunięte przez administratora) stawki co najwyżej przeciętne a praca za darmo po godzinach jest tam normą i wychodzenie po 8h jest bardzo niemile widziane. Pruski dryl, ciągła inwigilacja, kontrola postępów i wprowadzanie fatalnej atmosfery to główne zasługi prezesa. Firma nie szanuje ludzi. Bez szans na rozwój (brak kadry - nikt normalny tam długo nie wytrzyma). Przepaść jeśli chodzi o dzisiejsze standardy pracy w branży IT.
8
EEEE 2014-05-14 16:17
ZGADZAM SIĘ I NIE POLECAM TRAKTOWANIE LUDZI JAK ZWIERZĘTA TO W TEJ FIRMIE NORMALKA .
1
WWWW 2014-05-16 11:53
SKLADAJ KTORĘDY CHCESZ MASZ CHYBA NA ICH STRONIE MAILA
ddd 2014-05-16 11:54
masz na stronie maila do nich moze sie nie obraza jak na niego wyslesz
wlodi 2014-07-19 20:52
Zgadzam sie z tym co kolega napisal
Tom 2014-07-30 23:21
Ja tam byłem zadowolony z tej pracy. Robić swoje trzeba. w polsce mamy dziwne wychowanie,że ludzie szukają pracy,gdzie nic nie trzeba robić,a przy byle jakich trudnościach szukają powodu do zwolenienia. Praca w firmie jest miła,pracuję około 25osób w biurze i na produkcji,wszyscy się znają i traktują po koleżeńsku. W pracy nie ma monotonii,ponieważ robi się maszyny na zamówienie i zawsze trzeba zrobić wszystko po kolei,więc nie ma nudy w stylu,robienia dzień w dzień tego samego. Z kasą średnio zależy na jakim stanowisku i z jakimi uprawienieami. Pozdrawiam Obiektywnych
ss 2014-08-25 14:32
Nie zgodzę się, wcale nie jest tam tak kolorowo.
3
ziom 2014-08-26 20:48
ale tez kadra zarzadzajaca ktora nie jest za ciekawa. Jezeli chodzi o wynagrodzenie to tez nie jest za dobre jak na wymagania
ziom 2014-08-26 20:58
a co kolekcjonujesz pracodawcow :) kazdego mozna wpisac do cv
2
władysław k. 2015-02-25 22:16
pisaliście już o tym że firma być może potrzebuje dużej ilości młodych ludzi do pracy, a jak jest z tymi starszymi? ja obecnie mam już 55 lat i dobrze jestem zorientowany w tej branży jestem ale te nowe technologie to dla mnie trochę wyścig z czasem z góry skazany na porażkę. jednak muszę mieć pracę. czy w moim wieku człowieka przyjmą?
wolnoć Tomku... 2015-04-07 01:04
Firma rodzinna tzn. osoby decyzyjne w zarządzie, które wszystko wiedzą najlepiej, a raczej takie mają przekonanie. Nie potrafią słuchać i wyciągać wniosków, co mogłoby skutkować korzyściami i rozwojem firmy. Niereformowalne niestety... wystarczy spojrzeć na zaściankowe logo i stronę internetową, nie mówiąc już o atmosferze i stosunku do pracownika, o czym była mowa wcześniej. Ambitnym profesjonalistom stanowczo odradzam, wyrobnikom, którym nie zależy na rozwoju i tak będzie wszystko jedno.
ktos 2015-04-07 19:16
Na początek najniższa krajowa prawie dla każdego
Jakis 2015-09-27 08:54
Nawet jak sie szybko uczysz a nie jestes znajomym kogos z zarzadu i dobrze z nim nie zyjesz to marne szanse na podwyzke
Krzysztof 2016-02-01 21:49
Jeśli chodzi o kadrę zarządzającą to potwierdzam powyższe opinie, firma niestety nie trzyma standardów biznesowych. Pycha, upór, brak samokrytycyzmu, a nawet uprzejmości. Relacji pracowniczych nie znam.
2
szymon 2016-04-28 12:05
aktualnie, rzeczywiście trwa rekrutacja do działu sprzedaży
jako osoba odpowiedzialna za proces, zapraszam wszystkich zainteresowanych do obejrzenia ogłoszenia
( usunięte przez administratora )
adas 2016-06-11 16:41
w Świdnicy @marian to teraz szukają montera elektromechaniki
bbb 2016-11-03 23:33
Ja byłem tam, pracowałem. Może napiszę co ja widziałem.
Ta firma robi ciekawe rzeczy, można coś się nauczyć.
Jak kogoś zatrudniają to mają duże wymagania i żle jest widziane jak się nie poświęcisz dla firmy.
Pracują ludzie w nadgodzinach, i w soboty i nie dlatego że oni chcą, ale dlatego, że im się każe.
Może zarobią więcej, tylko w jakich warunkach?
Nie ma szanowania pracownika. Jak jest żle to wina na ludzi, taki nacisk.
Robote rozliczają na minuty, za spóznienia jest kara.
Pochwała jest rzadko, szybko upomnienie.
Prezes nie rozmawia z nikim, nawet się nie wita.
Jak się do kogoś odezwie to tylko ma pretensje.
I jeszcze rodina pracuje, trzeba uważać.
Jak chcesz tam robić to idż, ale schowaj ambicje i honor.
4
Qur 2017-01-22 22:25
metertest, he he he...
SM 2017-07-25 15:38
1) to zalezy jakiej pracy szukasz
2) jeśli szukasz pracy to po prostu złóż CV
Dominika 2017-08-31 16:06
@SM - w sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Specjalisty ds. Zakupów. Czy możesz napisać, jak wygląda proces rekrutacyjny na to stanowisko? Jakie są Twoje doświadczenia związane z zatrudnieniem w METERTEST Sp. z o.o.? Takie informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
sm 2017-08-31 20:12
trudno mi powiedzieć jak wygląda proces rekrutacyjny, nie widziałem ogłoszenia
Qur 2017-10-03 13:53
Proces rekrutacyjny - tak sobie, i tak zatrudnią tego co ma najniższe wymagania (czytaj: zgodzi się na minimalną).
Zarobki po roku - 100 PLN więcej niż minimalna (jak się upomnisz o podwyżkę).
Premia - zależna od fantazji kierownika i twojej uległości. Twoje praca nie przełoży się na twoją premię. Premię dostaniesz jak jesteś miły dla szefa rodziny - tylko produkcja, inni mogą śnić o premii.
System zarządzania - minikorporacja, wszystko raportujesz i jesteś rozliczony co do minuty z czasu i pracy.
Polecam jak nie masz żadnej pracy/nie polecam, lepiej mieć nie będziesz jak masz jakąś pracę.
Aha, choćby nie wiem jak się napinać to kariery tu się nie robi!!!
ss 2017-10-05 22:32
obowiązują TYLKO I WYŁACZNIE pełne umowy o pracę + darmowa opieka zdrowotna + możliwości rozwoju w zależności od tego jak sie pracuje + mozliwe kursy dla KAZDEGO

nie zgadzam się z @QUR
Zostaw swoją opinię o METERTEST Sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METERTEST Sp. z o.o.