brak logo

TSN

Targowisko

Opinie o TSN

2009-06-19 17:41:03
Słowa kojarzące się z TSN (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ŚREDNIĄ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w TSN:
Najbardziej nie podobało mi się w TSN:
2
bbbbbbbbbb 2015-01-16 21:50:08
Ciężka praca a marne zarobki. Za dużo obowiązkowych nadgodzin.
ben 2015-01-16 21:51:37
Święta prawda w roku wyrabia się normę 15 miesięczną i wiecznie tyły
kali 2015-11-19 10:50:55
pracuje tam od lat. nikt nie komentuje bo każdy jest zadowolony.
nie zamierzam zmieniać pracy. szef - ok, ludzie są ok.
negatywne komentarze mogą wstawić wyłącznie ludzie zwolnieni z firmy przez picie bądź kradzieże! i tyle w temacie.
a kasy zawsze będzie mało, nawet jakbyś zarabiał 10000 zł/mc.
3
ezop 2016-01-26 13:37:19
nadliczbowe obowiazkowe,chorobowe zakazane,zarobki mizerne.Najlepiej wysiadywac w firmie jak kwoka
kwazi 2016-01-28 15:27:50
Kali jak tam pracujesz to głupot nie opowiadaj bo albo pracujesz w biurze albo bąki zbijasz na laserze.a tak poza tym zobacz kiedy zostały te komentarze wystawione. Wtedy to jeszcze nikogo nie wywalili ani za picie ani za kradzież
kwazi 2016-01-28 15:32:26
Sławciu czy są zadowoleni?? nie że szkoda czasu tylko że nie ma czasu żeby cokolwiek pisać bo sie rypie po 12
SPM 2016-03-03 11:24:11
SPM Poland zatrudni osoby na stanowisko Operatora Wózka Widłowego do nowostawskiego magazynu na terenie Kraków Targowisko.

Osoby zainteresowane oferta proszone są o przesyłanie CV na adres rekrutacje@sistema.com.pl
bingo 2016-03-24 10:55:40
Czytam te bzdury i nie wierzę. ciągły bezpodstawny hejt. Czemu nikt nie napisze, że wypłata jest zawsze na czas, o premiach dwa razy w roku, o podwyżkach co roku, o bonach, wczasach pod gruszą i o platnych 50% i 100% nadgodzinach? Czyżbym kłamaŁ? NIE . Pracuje tu juz parę lat. Jak wam nie pasuje to mozecie sie zawsze zwolnić ale nie wiem czy znajdziecie lepsza pracę w swoim fachu, no chyba ze zagranica.wiec nie piszcie głupot

Nikko 2016-04-06 18:43:16
Jeśli firma zainwestuje w młodzież i młodych pracowników, powinno być ok, póki co większość załogo to starsi, aby utrzymać młodych trzeba dać zarobić i pozwolić się rozwijać, dużo nadgodzin, atmosfera w porządku, zarobki przeciętne.
ben 2016-04-24 19:17:06
Oczywiście że tak stara kadra się wykruszy i zostaną młodzi jak dostana odpowiednią stawkę. Rynek pracy nie śpi i oferuje coraz lepsze warunki.A tu z tym różnie bywa czym to uwarunkowane nie wiem chyba dobrą bajerą
dan 2016-06-12 13:34:44
Z tego co słyszałem to ludzi trzymają wyjazdy bo niestety ale w swoim fachu znajdą lepsze pieniądze w kraju a dodając do tego eksport to im się lepiej opłaca siedzieć na tyłku.O 50 i 100 nikt nie pisze bo to już nie rarytas, w większości firm już tak jest a nawet w niektórych wszystkie nadgodziny płacą 100%. jak pracujesz tam kilka lat to napisz ile jest nadgodzin tygoniowo??
Zostaw swoją opinię o TSN - Targowisko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TSN