brak logo

PHU TOMTECH

Toruń

Opinie o PHU TOMTECH

anonim 2009-06-19 14:51
Bardzo dobra atmosfera.
Praca czasami stresująca i wymagająca poświęcenia.
anonim 2009-07-28 18:31
Pracodawca tragiczny! Nie wypłaca pieniędzy na czas, gnębi pracowników...
byly pracownik 2009-09-22 18:10
Praca w tej firmie to same negatywy!!! Jakiś czas temu od niej odszedłem i nie polecam podejmowania pracy tam NIKOMU! Żenada a nie firma:]
anonim 2009-09-30 09:01
Firma "krzak" przez małe k . Nie płaci swoim Odbiorcom zaległych należności,Właściciel nie odbiera telefonów , współczujemy wszystkim pracownikom pracującym w tak żenującej firmie.
Aconexim 2010-04-16 13:44
Firma niesolidna, nie płaci należności za zakupiony towar, szefa nigdy nie ma w firmie bo albo jest w terenie albo chory, nie odpowiada na telefony. Nie polecam współpracy, ajeśli już to tylko sprzedaż za gotówkę, żadnych przelewów.
abc 2010-07-30 21:31
Pracowało się tam ok,jednak problemy finansowe firmy dały wszystkim w kość, głównie pracownikom.
Najgorsze jest to, że pracodawca nie płaci nam od 2009 roku składek.
m 2010-08-26 15:05
Pracowałem .Było OK.
an 2010-08-26 15:35
pewnie było ok
1
osoba woląca pozostać anonimową 2012-02-13 12:52
Zgadzam się z opiniami na temat nierzetelności opiniowanej firmy wobec partnerów handlowych. Właściciel firmy był dobry jedynie w mydleniu oczy i obietnicach. Do tej pory nie udało mi się wyegzekwować swoich należności.
ona8 2015-01-28 00:23
rowniez nasuwa mi sie pytanie brak komenta od dawna a wczesniej to patrze ze wlasciciel konczy na obietnicach ale jak ma sie umowe podpisana to kierownik powinien trzymac sie tego czy ktos posiada doswiadczenia odosnie tej firmy i z tym wynagrodzeniem jest na opak trzeba upominac sie o sowje dziekuje za odpowiedzi..
tommy 2015-03-30 19:30
jesli chodzi o te Toruńską firmę Tomtech to znam ją jedynie z opowieści kumpla bo niestety niewiele informacji można znaleźć o nich w sieci czy też innych źródłach. Napiszcie proszę czy te negatywne informacje na temat tego jak się tutaj pracuje rzeczywiście są zgodne z prawdą i aktualne na ten moment
ttt 2015-04-01 17:59
ta firma już nie istnieje gość zapadł się pod ziemie
blldod 2016-05-15 16:48
To, że są krótkie terminy dostaw to jedno @balia. Ogólnie firma jest porządna i zatrudnia ludzi, którzy mają już doświadczenie na stanowiskach, na które zatrudniają.
Marta 2017-07-30 14:47
@billdod a czy istnieje szansa na odbycie w PHU TOMTECH stażu lub praktyk, a by właśnie to doświadczenie zdobyć? To bardzo ważna szansa rozwoju dla młodych pracowników.
Zostaw swoją opinię o PHU TOMTECH - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU TOMTECH