brak logo

Interbatim

Warszawa

Opinie o Interbatim

anonim 2008-12-17 20:51:50
pracowałem, nie polecam, szkoda wogóle pisac na ten temat
1
anonim 2014-01-28 21:16:17
Firma krzak, zatrudnia piekarzy nie ELEKTRYKÓW, nie polecam współpracy z tą Firmą prezes firmy nie ma zielonego pojęcia o elektryce, to wszystko go przerasta!!!!!
1
anonim3 2014-05-22 11:37:17
Ale idzie u nich zabić??
anonim3 2014-05-22 18:39:59
zarobić miało być :P :) ponoc oferują pracę za granicą
anonim3 2014-05-25 09:26:36
No ale coś więcej o nich, może ktoś napisać?? Jakie warunki itp.
anonim3 2014-05-26 23:46:23
No a coś więcej?? Jak zarobki?
miki 2014-07-11 18:47:21
Nie polecam tej FIRMY że tak można to nazwać. Cechuje się się tylko firmami podwykonawczymi którym nie ma kto zapłacić za zrobioną robote. Prezes tej Firmy kompletnie nie radzi sobie ,stosuje swoją politykę i myśli że wszystkie rozumy zjadł.Jeśli na biznesie macie stracić to lepiej siedzcie w domu ,niż pracować dla tej Spółki. A co do zarobków w Niemczech to 9 Euro na godzine i bardzo się przelewy opóżniają. Widocznie prezes utopił pieniążki w inne budowy. Wiem bo pracowaliśmy dla tej firmy.Jesli będą jakieś pytania proszę pisać. Pozdrawiam MIKI
anonim3 2014-07-19 07:34:16
Jak 9 euro na godzinę to nie źle, stawki dla elektryków za granicę wynoszą 9 do 13 Euro na rękę.
miki 2014-07-20 14:00:11
Tak 9 euro dobra stawka tylko jak z płatnością?
anonim3 2014-08-07 21:37:15
Nie wiem jak z płatnoscia.
Miki 2014-08-31 20:11:23
To jeśli coś planujecie pracować to odradzam. Pozdrawiam MIKI
elektryk 2014-10-18 08:39:21
Przepracowalem troszkę w tej firmie. Raz bylo lepiej raz gorzej.Jak w pracy. Polityka prezesa firmy nawet po latach nie zmienila sie,widze z opini .Z platnosciami sie spoznial z jedno miesiecznym, ale placil z oporami. Jeszcze jedno.wielki haos przy wykonywaniu pracy. BRAK potrzebnego materialu ,projektu, kasy na bierzace narzędzia. A robic trzeba.Uzbroj się w stalowe nerwy.A piekarz niezle dziobie u prezesa jak jeszcze pracuje tam.Jeszcze raz nie nawiazalbym wspolpracy z tą firmą
2
Porzek 2015-01-31 02:05:07
Z tego co widać Interbatim oferuje bardzo bogate usługi, a przede wszystkim instalacje elektryczne słabo i silno-prądowe, prace ogólno-budowlane, instalacje wodno-kanalizacyjne. Nie miałem co prawda okazji z nimi współpracować, ale sądząc po opiniach to firma funkcjonuje sprawnie i podejrzewam, że można się u nich realizować.
Wisk 2015-04-01 22:58:57
Z komentarzy powyżej można wywnioskować co innego. Nie są ludzie zachwyceni ale ja z drugiej strony też nie słyszałem jakiś krytycznych informacji na temat Interbatim z Warszawy. Wiem jednak, że obecnie posiadają kilka ofert pracy, które mają zaprezentowane na swojej stronie internetowej. Warto się zatrudniać w tej firmie ?
2
and 2016-05-11 16:35:12
No istnieją długo, dlatego widocznie wiedzą jak trzeba zarządzać firmą. Rotacji dużej tam też nie ma, co świadczy o tym, że pracownicy są zadowoleni, pracowdawca również. Zajmują się budowlanymi instalacjami, ceny mają niskie a jakość wykonania super.
Zostaw swoją opinię o Interbatim - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interbatim