logo Herbalife Polska Sp. z o.o.

Herbalife Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Herbalife Polska Sp. z o.o.

k2 2009-02-23 17:42:30
Witam

Moja przygoda z firmą zaczeła sie od rozmowy...podobno kwalifikacyjnej. Potwierdziłam spotkanie, wzięłam CV, udałam sie w wyznaczone miejsce i patrze a tam tłum ludzi- szeroki przekrój wiekowy. Najpierw odbyła sie prezentacja, wszystko glancus- cycuś, wszystko pięknie, pracujesz 15 godzin tygodniowo, zarabiasz tyle, że starczy na życie i świety spokój, ponadto gwarantowane DARMOWE (ponoć) szkolenia itd, itp. po któtkiej, acz zachęcającej prezentacji, ankieta do wypełnienie i rozmowa kwalifikacyjna- ogolnie odbyła sie na stojąco, trwała moze 4 minuty, w towarzystwie czekających w kolejce pozostałych kandydatów ( ogólnie wszyscy słuchaliśmy siebie nawzajem w czasie rozmów kwalifikacyjnych- no cóż:/)Pani zadała mi pare bezsensownych pytań i kaząła do siebie zadzwonić po to, by mi mogła powiedzieć czy mam akceptacje czy nie. miałam kilka pytań, na które nie uzyskałam odpowiedzi w czasie prezentacji a obiecano nam ze o wszystko mozemy pytać konsultanta.... wiec mowię kobiecie ze mam kilka pytan- ona mi na to, ze jak uzyskam akceptacje to wtedy moge zadawać pytania!!!widać moja dociekliwosć była nie na miejscuuncertain
zadzwoniłam uzyskałam akceptacje ( tak jak prawdopodobnie reszta uczetników, co mądrzejsi nie dzwonili po akceptacje bo wyczuli o co biega) i Pani zaprosila mnie na obiecane darmowe szkolenia- za jedyne 10 zł...no 10zł to nie tragedia poszłam z ciekawości. Elegancki hotel, mnostwo ciekawych jak ja osób. zapłaciłam , usiadłam i się zaczeło. Atmosfera fajna. Wzruszyły mnie opowieści co najmniej 50 osób, po kolei opowiadajacych ile schudły, jakiego raka wyleczyly i inne nieprawdopodobbne rzeczy ( DZIĘKI HERBALIFE), sama prawie uwierzyłam ze moge wyleczyc wszystkie swoje dolegliwości. DUŻO GADANINY, BRAK KONKRETÓW!! ciagle brawa, wiwaty, opowiadanie ilo to się nie zarabia, rozdawanie dyplomów- porażka, to ma być szkolenie ?????
nie dotrwałam do końca- wyszłam po 4 godzinachuncertain
TAK POZA TYM - koszt podpisania umowy to 350 zł z własnej kieszeni, a klientów pozyskuje sie samemu ( PYTANIE CO JESLI SIE ICH NIE POZYSKA? no cóz, nie zarabia się)juz lepiej pracowac w AVONIEsmile
tyle w tym temacie
...POWODZENIA...
anonim 2009-02-26 16:58:04
polecam tą firmę.
anonim 2009-03-19 23:21:00
polecasz??

a czym sie w niej zajmujesz?? ile mozna zarobic??
anonim 2009-05-15 10:59:59
Bardzo polecam tą firmę!
Nata 2009-05-25 09:08:44
czesć!
byłam również na 2 spotkaniach z firmą HERBALIFE, mialam podobne odczucia, o których pisala poprzednia osoba! wszysko było takie piękne, cukierkowe te wypowiedzi ile zarabiają, jakie mozliwości rozwoju daje ta firma, jak pozytywnie wpływa na nasz organizm. po paru godzinach miałam dość!!! wyszłam z wielkim mętlikiem, wydawało mi sie zbyt piękne zeby było prwadziwe, nawet przezmysl mi przechodziło ze te osoby były podstawione, specjalinie przygotowane, do opowiedzenia swoich historii. Na żdanym spotkaniu nie było konkretów, a jak porównałam notatki które robiłam w trakcjie spotkań, to rozmijały się!!! i to mi dalo do myślenia!!!!
anonim 2009-06-03 21:18:33
Te hieny cmentarne żerują nie tylko na ludziach otyłych, ale też na ciężko chorych. To jest niemoralne wciskać ludziom chorym na nowotwory suplementów za 100-200 zł, które albo są nieskuteczne, albo w aptece kosztują o wiele mniej. Wstyd!
anonim 2009-06-15 20:39:42
Herbalife jest jak [usunięte przez administratora]. Jeśli ktoś się tam czegoś dorobił to w bardzo nieuczciwy, nieetyczny sposób. Praca polega na wciskaniu ludziom ciemnoty.
Abdulsky 2009-08-26 00:54:56
Hmm... Jak widzę i czytam to co piszecie to rzygać mi się chce! Ja też byłem na takim spotkaniu jak Wy. Też miałem mętlik w głowie i nie wiedziałem co robić. Jednak zaryzykowałem. I wiecie co? Nie żałuję:)) Zarobki w porządku, ludzie w porządku...a Wy? a Wy całe życie na etacie, a emerytura bidna! Żal mi was okrutnie!
mala 2009-08-26 23:07:58
Też byłam na takim spotkaniu rekrutacyjnym, docieram pod wskazany adres a tam tłum ludzi, dzwonię do męża, mówię że to coś nie tak, no ale skoro już tam pojechałam, to myślę zaczekam i dowiem się więcej. Ta cała prezentacja i gadka to jakaś masakra! jedyne co zapamiętałam to, że się zarabia kokosy, zdjęcia jakiś ludzi, którzy schudli i w ogóle porzuculi pracę dla herbalife. Trwało to godziny około, a że nic nie zrozumiałam z tej gadki a czasu już nie miałam, umówiłam się na drugi dzień i poszłam z mężem. Pani oczywiście miła, co do picia gadka szmatka ale ZADNYCH KONKRETOW!!! Na każde pytanie wymijająca odpowiedź nie na temat, to jest chore, naprawdę.Ponadto jak chcesz pracować, sam musisz kupić sobie całą torbę tych sumplementów i na sobie przetestować, a cena jedyne 300 zł czy jakoś tak. Szukają jeleni którzy będą na nich zarabiać, bo jak sama pani powiedziała to w jej biznesie żebym miała klientów, których niby pomoże mi znaleźć. No i oczywiście byliśmy we dwoje i nic się prawie nie dowiedzieliśmy, człowiek głupieje normalnie od tej gadki, dopiero po wyjściu zaczyna myśleć. A jeszcze jak weszłam na fora i poczytałam doświadczenia innych to porażka wielka!
anonim 2009-08-29 10:06:27
Witam,
wszyscy tu mówią o tym, że nie rozumieli, co mówią na spotkaniu. Może w takim razie poświęcenie chwilki na poczytanie, o co tak naprawdę chodziło byłoby lepsze niż ośmieszanie się na forum?
Jeśli ktoś ma otwarty umysł oraz chciałby wydostać się z wyścigów, to może być biznes dla niego. Inni po prostu nie zrozumieją jak widzę w wypowiedziach.
anonim 2009-09-06 14:52:22
anonim - 2009-08-29 10:06:27

Witam,
wszyscy tu mówią o tym, że nie rozumieli, co mówią na spotkaniu. Może w takim razie poświęcenie chwilki na poczytanie, o co tak naprawdę chodziło byłoby lepsze niż ośmieszanie się na forum?
Jeśli ktoś ma otwarty umysł oraz chciałby wydostać się z wyścigów, to może być biznes dla niego. Inni po prostu nie zrozumieją jak widzę w wypowiedziach.

hehehehe, chyba tam pracujesz skoro tak mówisz, bo te słowa słyszałam na spotkaniu na którym byłam...no i uciekłam jak najszybciej mogłam, ta gadanina, stek bzdur, mam wykształcenie medyczne i w głowie mi się nie mieści jak Ci ludzie mają czelność mówić o zdrowym odżywianiu się i kosmetykach jak się na tym kompletnie nie znają! :) jakieś tam szkolenie za które każą sobie płacić i wielcy znawcy dietetyki itd..;]] może i nie zarobie kokosów, jak to ktoś ujął ale przynajmniej będę spać spokojnie z czystym sumieniem, a poza tym nikt jeszcze nie zrzucił tylu kg bez efektu jojo tylko i wyłącznie pijąc jakieś specyfiki, wiem bo to przerabiałam, zrzuciłam ponad 25kg w ciągu roku zmieniając dietę, jeżdżąc na rowerze 3 raz w tyg i 3mam tak dalej, no i dalej zrzucam, więc wiem co czują osoby które pragnął zrzucić zbędne kg, ile to wymaga wyrzeczeń i ile czasu, i nie ma diety cud, trzeba pracować pracować i jeszcze raz pracować, i nie poddawać się, to jest droga do sukcesu, oczywiście pod okiem lekarza albo dietetyka:)
Ufff 2009-09-09 23:12:47
Dobrze ze trafilam na te forum,szukajac pracy zlozylam cv w tej firmie i niby mnie przyjeli,dzis dostalam wiadomosc ze sa gotowi podpisac ze na umowe...tyle tylko ze musze jechac na jednodniowe szkolenie,za ktore sama musze zaplacic,nie wspominajac juz o przejechaniu calej polski...skusily mnie zarobki,ale mialam przeczucie ze to jakas sciema...[usunięte przez administratora]
1
Szczery dystrybutor. 2009-09-14 22:29:48
No czytam tutaj co napisano i jestem przerażony tymi wypowiedziami. Ja znam tą firmę oraz mam z nią podpisaną umowę o współpracę a nie o pracę, ponieważ to nie praca etatowa, jeśli chcielibyście pracować dla Herbalife na etacie zgłaszacie się do centrali i pracujecie na miejscu ( w biurze, magazynie, jako osoba odbierająca tel itd.) ale czy są wolne miejsca to nie wiem. Co do zarzutów, że współpracujące osoby to hieny, naciągacze oszuści itd. to jest mi przykro jak to słyszę ale to wasza opinia a to forum publiczne i szanuję wolność wypowiedzi. Jednakże z firmą jest związanych sporo osób i jak wszędzie pracują ludzie i ludziska. Będąc związany z firmą wiem jak się tutaj pracuje, zam plusy i minusy tej pracy. Jeśli jesteście osobami otwartymi na nową wiedzę, samodzielnymi i pracowitymi to z Herbalife można dobrze dorobić i zarobić ale tak naprawdę wszystko jest w waszych rękach, nic samo się nie zdarzy, to jest całkiem inna praca niż na etacie. Na etacie macie określone obowiązki ale i też ograniczone możliwości zarobkowania ( widełki płacowe) a tu jesteście niczym osoba prowadząca własną firmę we firmie i tu trzeba myśleś np. jak szef a nie pracownik. Osoby, które trafiają do mnie np. na spotkania informacyjne uzyskują prawdziwe i szczere odpowiedzi, nie ściemniam bo po co, jak później okazałoby się inaczej niż powiedziałem a potem taka osoba osoba obsmaruje firmę np tu i osoby, takie jak ja, które pracują rzetelnie mają utrudnioną pracę. Ja pracuję etycznie i nikogo nie naciągam na kasę aby za wszelką cenę kupił. Ludzie mamy wolny rynek, nie pasuje komuś moja oferta produktów to nie kupuje i tak samo nie podejmuje współpracy. Ktoś może się nie widzieć w takiej pracy i to normalne, bo nie każdy może być i chcieć być np. żołnierzem, kucharzem itd. Co do szkoleń i że są płatne, to wygląda tak, że najczęściej są organizowane przez samych dystrybutorów i wiadomo, poniesiono jakieś koszty wynajmu sali a firma nie zwraca poniesionych kosztów dystrybutorom więc, wszyscy obecni zrzucają się na to i stąd te pobierane pieniądze od gości. Wygląda to tak, ( usunięte przez administratora )
naiwniaczka 2009-09-19 13:51:53
mam b. podobne odczucia.
na moje pytania o płacenie za szkolenia ewentualne próbne zabiegi odpowiedź była za darmo po tygodniu dowiedziałam się że najpierw 350 zł
Hanzo 2009-10-12 18:49:33
Cała ta firma działa jak typowa piramida, krótko mówiąc, Pieniądze idą w górę gówno płynie w dół.
Gosiek 2009-10-19 23:00:24
Hej ludzie . to żadna ściema. naprawdę można zarobić ale do tego potrzeba samozaparcia i dyscypliny w tym co się robi. a produkty są ekstra i daja fajne rezultaty. ja przestałam stosowac je trzy miesiące temu
i wagę jak na razie utrzymuję . więc jeśli ktoś nie próbował i nie wie jak to wygląda niech się nie wypowiada/
seb 2009-11-20 11:08:57
moje opinie są zbieżne z tymi zaprezentowanymi tutaj, dlatego nie bede ich powielał, by nie zanudzac czytelników. Natomiast to co mnie osobiscie rozsmieszyło, to to, ze kilka tygodni po tym jak byłem na ogólnym spotkaniu rekrutacyjnym we Wrocławiu jako jeden z wielu, a potem odbyłem indywidualne spotkanie z niejakim Panem Piotrem (chłopak około 28 lat pełniący niby funkcje jakiegos lidera, kogos wyzej bynajmniej), zobaczyłem tegoz Pana [usunięte przez administratora] jak ugania sie po wrocławskim rynku i zaczepia starsze i grubsze kobietki wciskajac im suplementy Herbalife, he he he Ale tak na powaznie, poczułem wowczas ogromną ulge ze to nie ja tak biegam, a z drugiej strony obrzydzenie względem owego Pana [usunięte przez administratora], który zgrywał sie na wielkiego managera, a okazał sie zwykłym jeleniem...
1
fajna 2009-11-28 20:27:58
Od kiedy spotkalam sie z firma rok temu calkowicie zmienilo sie moje zycie, zdrowie i wyglad.
naleze do osob ambitnych i nie dla mnie sa prace etatowe za 1500 chociaz bardzo szanuje ludzi tak pracujacych.
ja mam marzenia i plany na przyszlosc dla siebie i rodziny i poki co herbalife spelnia moje marzenia. chocby nie wiem co sie dzialo codziennie rano budze sie z mysla ze dysponuje produktem ktory zmienia na lepsze zycie kazdego czlowieka ktory go nalezycie sprobuje.
mam 20 lat za ostatni miesiac firma wyplacila mi 4039zl.
wierzcie albo nie ale na pewno poprzez takie smetne gadanie jaki to ze mnie oszust i naciagara nie zmienicie stanu swojego portfela.
moi klienci nosza mnie na rekach za to ze dalam im szanse na lepszy wyglad i zdrowie. wystarczy wglebic sie dokladnie w literature dotyczaca fimy i produktow (literature a nie opinie zielonych laikow) a poznac klientow sukcesy notowania i lekarzy ktorzy opracowywuja te produktow, miedzy innymi rowniez nobliste.
zal mi ludzi takich jak wy, duzo gadajacych malo zarabiajacych.
moje zycie przyszlosc i pieniadze wzielam w swoje rece i jestem zajebiscie z siebie dumna a wy piszcie co chcecie przynjamniej mam sie z czego posmiac
pozdro
1
Ola 2010-01-11 23:33:59
Tych, co krytykują Herbalife ja nie krytykuję. Mam zamiar wejść w tą "pracę", więc z chęcią przeczytałam Wasze wypowiedzi, a najchętniej te krytycznie nastawione.
Ja spotkałam się indywidualnie z przedstawicielem tej firmy. Dowiedziałam się jak było, a jak jest teraz. Teraz nie trzeba jeździć na żadne szkolenia, a prezentacje-spotkania będą na góra 2 godziny. Ja, pytając o konkrety dostawałam odpowiedzi i nie wymijające, ale takie, które dotyczyły mojego pytania. Pan, z którym rozmawiałam powiedział mi wprost, że po co ma oszukiwać ludzi... Gdyby tak było, ta firma już dawno by nie działała. A osoby, piszące źle o tej firmie, to pewnie ludzie, którzy nie zdołali przyciągnąć innych osób, klientów. I nikt nie powiedział, że kokosy będzie się zarabiało od razu. To jest kwestia paru miesięcy. Jestem świadkiem, że ludzie po paru miesiącach, Ci, którzy nie wierzyli, dzwonią jednak i chcą w to wejść. I nikt nie mówił, że chodzi tutaj tylko o odchudzanie... Głównie chodzi o zdrowie i o utrzymanie w normie tkanki tłuszczowej :). A z resztą, tam nikt nie namawia i wierci dziury w brzuchu, żeby ktoś miał to wziąć. Chcesz, to weź, nie to nie :). Proste. A z resztą jest gwarancja na te produkty i jeżeli nie zadziałają, kasa do zwrotu.
Z resztą, ja wierzę w to, tym bardziej, że więcej jest osób którym to pomogło, a osoby krytykujące to, to osoby, które nie mają cierpliwości :).
Krótko 2010-01-22 16:00:31
No dobra. Myślę, że trzeba tu coś wyjaśnić.
Jakiś czas temu, podajże 2 lata temu miałem krótkie doświadczenie z tą firmą.
Te grupowe spotkania, faktycznie wyglądają jak jakaś sekta.
Stwarzają otoczkę wielkiego biznesu i wielkich dokonań, tylko po to by naciągnąć następnych klientów na kasę. Też tak stwierdziłem.
Jednak spotkania to jedno, a fakty to drugie.
Namawianie ludzi za wszelką cenę na te produkty jest nie fer.
Ale to zależy już od samych dystrybutorów.
Większość początkujących "konsultantów" Herbalife, nie mając nawet wiedzy ogólnej wciska ludziom byle kit, żeby tylko na nich zarobić.
To nie akwizycja.
Herbalife w pewnym sensie naraził swoje logo na kojarzenie go w taki właśnie sposób, otwierając swoje wrota dla wszystkich ludzi bez względu na ich wiedze na temat żywienia. Chociaz napewno liczyli na to, że dystrybutorzy zanim zaczną zarabiać, zostaną fachowo przeszkoleni przez swoich tzw. sponsorów. Ale pamiętajmy, że Ludzie są tylko ludźmi. Jedni robią coś żetelnie i sumiennie a inni to wszystko psują, czasami nie wiedząc o tym.
Herbalife to NATURALNE suplementy diety zastępujące wszelakie przetwórstwo i paskudztwo w dzisiejszych produktach spożywczych.
I to naprawdę działa. Musielibyście tylko wgłębić się w temat żywienia i zrozumieć idee ludzi, którzy wymyślili to wszystko.
Biznes jak każdy. 350zł to inwestycja bardziej wiarygodna niż 15 zł na początek jak to inny obiecują. A właśnie w sumę 350zł jest wliczony komplekt produktów Herbalife. Dlaczego?
I tu właśnie pojawia się Idea tej firmy. Najpierw sprawdzasz je na sobie, a dopiero później przekonujesz do nich inne "ofiary" paskudnego żarcia i szarego trybu życia.
Do tego dostajesz przewodniki i materiały potrzebne do zrozumienia tej wielkiej machiny biznesu i pomocy ludziom.
To od ciebie zależy powodzenie. Od ciebie zależy twój prestiż, wizerunek i to w jakim świetle stawiasz Herbailfe.
Naprwdę te produkty pomogły wielu ludziom.
Ja przestałem w tym działać bo zabrakło mi determinacji.
Ale wracam już nie bawem ;) Pozdrawiam krytyków!

1
anonim 2010-03-03 23:12:42
Pamietacie moze jakies nazwiska z tych spotkan, albo kto odpowiedzial na Wasze zgloszenie? Dostalam podobna oferte, ogloszenie wygladalo powaznie, ale odpowiedz na zgloszenie juz nie. Niestety nie podano nazwy firmy, pomyslalam, ze to moze byc Herbalife, a jesli tak to szkoda mi czasu na "rozmowe kwalifikacyjna" bo szukam powaznej pracy.
1
JADZIA 2010-05-22 23:47:21
Jeśli chodzi o emeryturę to Ty, mając działalność gospodarczą (o ile ją założyłeś) będziesz miał jej mniej niż Ci, którzy pracują na etacie.
monika 2010-06-20 14:18:15
I to jest słuszne i w pełnowartościowe porównanie, jestem za
Herbalife:)
jenny 2010-09-20 00:20:45
Witam, zastanawiam sie wlasnie nad przylaczeniem do firmy. Uzywam produktow od 2 lat i jestm bardzo zadowolona. Interesuje mnie jaki jest procent dla przedstawiciela, przykladowo cena rynkowa koktajlu odzywczego to 170 zl. POniewaz na allegro jest tego wysyp zastanawiam sie co mi sie bardziej oplaci. Zapisanie do do HL czy racyej stare formy zakupu ..
1
asicaaaa 2011-04-10 12:17:17
Czy Wellnes w Poznaniu plus kontrakt przy 15 zł/h to również [usunięte przez moderatora] z udziałem Herbalife?asicaaaaa
1
domi 2012-03-16 15:19:47
No właśnie tak wyglądają te oferty: ,,Doradca lub konsultant ds. odżywiania[usunięt eprzez moderatora]. Myślałam, że to normalna praca. A oczywiście wszystko to Herbalife. Jeszcze się nad tym zastanawiam, ale po tym co tu przeczytałam to raczej jestem na nie. No i to płacenie na początku, jak się kasy nie ma, wcale nie zachęca.
iza 2013-08-12 19:26:28
a ja wspolpracuje z Herbalife i jestem zadowolona, nie wiecie o co tam chodzi...no coz nie kazdy sie do tego nadaje, to sie nazywa naturalna selekcja :) pozdrawiam
1
rakowiec 2014-03-20 23:03:46
zawsze takie bezpośrednie akcje są lepsze niż proszenie o wypełnienie jakiejś ankiety czy inny sposób zdobyca klienta
Szakalek 2014-04-08 01:29:36
Szkoda, że wszystko funkcjonuje w ten sposób. Podejmowanie własnej działalności gospodarczej w przypadku braku stałości zarobków jest samobójstwem w tym kraju... Tym bardziej dziwne, że herbalife tylko takie formy zatrudnienia preferuje.
vito 2014-04-22 19:38:00
widocznie takie właśnie formy zatrudnienia są najbezpieczniejsze i najbardziej opłacalne dla samego herbalife
typer 2014-05-27 14:19:59
Póki co słyszałem całkiem pozytywne opinie, mają całkiem sporo ofert pracy, no i przewijają się te, w których wcale nie trzeba zakładac działalnosci! Ktoś coś wie? piszcie, z gory dzieki
Nemaku 2014-07-22 13:48:13
Widze wiele wypowiedzi od osób które nawet nie poświeciły pewnie 1 godziny aby poczytać o tym wszystkkim i już sie wypowiadają. Nie tylko Herbalife ale ogolnie w MLM trzeba sie szkolic aby nabyc wiedze bez wiedzy bedziesz stal. Jeslinaprawde myslisz o dzialaniu szkolenai sa potrzebne. Poza tym czy wy wgl wiecie czym jest piramida finansowa? odac waszym tokiem myslenia Piramide finansowa mamy wszedzie. W sadzie, partiach politycznych, sklepach, barach szkolach wszedzie... Nie moze byc w szkole 5 dyrektorow tylko 1 a on zarbia najwiecej, a czy sprzataczka ma jakies szanse zostac dtyrektorem? Wadpie :) a w MLM nie koniecznie ludzie na gorzze zarabiaja wiecej. Znam przypadek gdzie kumpla zarejestrowal ktos kto juz pracowal 4 lata i to rowniez bylo w firmie Herbalife. ta osoba po 4 latach miala zarobki rzedu ok 25-35 tys mies. Po 6 mies juz kumpel zarabial po 15 tys a po 1,5 roku siegal zarobku 25 tys. Osoba ktora go zwerbowala miala ciagle ok 30 tys mies. W tej chwili zarabia wiecej od niego:) istota tego jest tkz ODCIĘCIE... bylo wiele spraw na temat piramidy finansowej a MLM i bez problemu wygrywano. W tej chwili Piamida Finansowa jest zakazana na calym swiecie wiec JAK MIALBY SIE HERBALIFE UTRZYMAC PONAD 25 LAT NA RYNKU BEDA PIRAMIDA. A AMWAY??? Wiele plotek lata od osob ktorym sie nie udalo. A co robili? znam rowniez os ktore dzialaly 2-3 lata i nic nie osiagnely lecz to tylko i wylacznie ich wina. Nie dla kazdego jest ten rodzaj biznesu. Poza tym poczytajcie sobie o Suplementacji i Zywnosci funkcjonalnej. Herbalife to Suplementacja i trzeba mie c o tym wiedze... suplementy powinno sie dobierac pod os wedlug jego brakow chorob itp itd w odpowiednich proporcjach. A zywnosc funkcjonalna wspomaga/dozywia nasz organizm. Czy wiecie ze podczas gdy to pisze wymiana moich komórek w organizmie doszla nawet do 10 mln ? na 1 min srednio ginie 2 mln komorek ktore nasz organizm musi odnawiac. A musi miec z czego odnawiac.. w tej chwili produkty sa tak wyjalowione przez chemie, przedwczesne zbieranie itd ze ciezko nam zapewnic odpowiednia ochrone. 1 zle zregenerowana komorka i mamy problem... UPS! przez pozywienie jest rowniez wiele nowotworow. Jednak wiem i recze za to ze w tej chwili jest wyleczalny w 99%... jest tyle metod oby dowiedziec sie doglebnie jaki nowotwor, od kiedy stadium zaawansowania itd... i mozna wybrac metode. MEDYCYNA OCZYWISCIE O TYM NIE MOWI BO PO CO... NOWOTWOR TO WKONCU NAJWIEKSZY BIZNES NA SWIECIE !!!. Wiec idzcie tym tropem co idziecie a zabladzicie o ile juz nie zabladziliscie. Wypowiadajcie sie dalej bez wiedzy i sluchajcie swoich lekarzy ktorzy nie maja prawa wiedziec o wielu rzeczach. Tak, nei maja prawa... i nie ucza ich tego a z gory maja narzucone aby wypisywac na dane choroby leki zasilajac farmaceutyke i wlasne kieszenie poprzez umowy z nimi podpisane. Polecam poczytac i poogladac.

http://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=FRc4YvtJixM&hd=1

Moze to wideo conieco wam otworzy oczy.

To 1 z metod lecz odzywianie jest wazne aby temu zapobiec. Sa jeszcze metody leczenia Krzemem, nie wiem co w noni stosuja, dozywienie organizmu zywnoscia funkcjonalna, Ale przedewszystkim nie odzywiajmy komorek nowotworowych. ODCIAC JE OD ZYWNOSCI CZYLI NEI JESC NIC Z MAKA I CUKREM A make mozna zroic z maki gryczanej jaglanej itd mozna bez problemu poczytac o tym w internecie
Thynki :)
odp. 2015-01-14 00:43:45
Czy jestes dalej zainteresowana wspolpraca w herbalife. podaj maila
patrycjusz 2015-02-26 13:14:58
Herbalife to bardzo znana marka, ale niestety jest zarazem jedną z droższych. Da się kupić zamienniki i to wcale nie tak gorsze jakościowo typu białko serwatkowe nawet o połowę taniej. Znam jednego przedstawiciela handlowego tej firmy, to prowadzi oprócz dystrybucji odżywek i batoników firmy klub zdrowego żywienia, nawet herbalife dał mu wagę do pomiaru masy ciała, ciekawa sprawa.
uczestnik spotkn 2015-08-07 16:53:22
obserwuję HERBALIFE 20 LAT
Dziennikarz,który chciał się czegoś bliższego dowiedzieć miał b. duże trudności-ot cała prawda o tej firmie/może się bał/.
hej 2016-01-14 23:08:02
Witam,

nie polecam ''pracy w tej firmie''
oczywiście zaraz znajdzie się pełno ludzi, którzy napiszą, że jestem zacofany albo nie rozwijam się w swoim życiu i jestem zwykłym szarym człowiekiem.
Wam jest mnie żal i mi Was też.
Pozdro
inżynier 2016-04-25 22:20:54
Powiem wam tak, przypadkiem zaczęłam pracować w herba. Miałam dobrą pracę i mam dalej, ale dodatkowo sobie dorabiam od roku. Byłam zadowoloną klientką i stwierdziłam że po co mam płacić więcej jak mogę mieć rabat jeśli się zarejestruję. Tak też zrobiłam. Później moje koleżanki widząc efekty też chciały spróbować i zaczęłam zamawiać coraz więcej produktów. I tak pomału bez żadnej presji pojawiali się kolejni klienci. Nie wiem o czym piszecie z praniem mózgu, z piramidami, naciąganiami, opłatami. Ja zapłaciłam RAZ 200 zł za licnencję dostałam do tego koktajl i papiery. Być może trafiłam na rzetelną organizację, oni robią szkolenia bezpłatne nam co tydzień, staram się bywać jeśli tylko jest możliwość. Nie każdy się nadaje do tej pracy, to na pewno. Trzeba dużo samodyscypliny, pracowitości, wytrwałości, NIC samo nie przychodzi. Nie wiem czy starczyło by mi zapału na pracę na pełny etat i angażowanie się w funkcjonowanie biura, niemniej jednak są osoby które genialnie się w tym odnajdują. Podsumowując, Herbalife to ogromna korporacja, każdy może otworzyć sobie taki klub wellness a jak to poprowadzi - czy uczciwie czy byle jak i byle wepchnąć towar to już inna sprawa. Są ludzie i ludzie. A system przemyślany, w MLM każdy musi się postarać, wg. mnie ma to większy niż wygodny etacik i zwalanie roboty na kogoś. Pozdrawiam!
motor 2016-05-31 17:29:21
Byłem w Herbalife od 2004-2008. Poznałem tak wielu ludzi, którzy weszli w ten cudowny "biznes"... Dziś (2016r) nikt, (słownie NIKT) z tych ludzi się tym nie zajmuje (sprawdzałem!). Oczywiście nikt z nich nie jeździ jaguarem, nie ma jachtu pełnomorskiego i domu z basenem..... Wszyscy (WSZYSCY) chcą zapomnieć jak się dali wtedy zrobić w balona.
Eda04 2016-06-02 21:44:34
hej. Mam pytanie czy nadal pracujesz w herbalife?
Jagoda 2016-07-11 21:33:44
Powodzenia
JolaWM 2016-07-14 09:12:36
Ja zastanawiam się nad dołączeniem do jakiegoś mlm i wzięłam też pod uwagę herbalife. Czytałam trochę o tym, np. tu: http://opinieomlm.pl/firma-mlm/herbalife/
gosc 2016-07-17 00:26:01
Herbalife bedzie musial zaplacic 200 mln dol. grzywny. Zostal uznany przez Federalna Komisje Handlu w USA za piramide finansowa. Poza tym musi zmienic swoje dzialanie, zrestrukturyzowac firme, zaplacic odszkodowanie naciagnietym jeleniom w odpowiedzi na nieuczciwe dzialanie i wprowadzanie w blad. link do info http://abcnews.go.com/Business/feds-hit-deceptive-herbalife-200m-fine-call-diet/story?id=40607553
alig 2016-09-30 09:44:45
W latach 2004-2008 byłem w jednej firmie MLM rozprowadzającej suplementy. Poznałem mnóstwo ludzi... Dziś jest rok 2016 i nikt (słownie NIKT - sprawdzałem!) z nich nie zajmuje się już tym "biznesem", nie mówiąc już o tym, żeby ktoś się dorobił tam jakiś pieniędzy. Raczej wszyscy chcieliby zapomnieć o tym jak dali się wtedy nabrać i ile pieniędzy stracili......
1
maja 2016-09-30 14:33:22
@hah no wiesz co byłoby dobrze w sumie u nich sie na jakas prace moze załapać jednak niestety od dawna nie pojawily sie zadne oferty
wyleczony z MLM 2016-10-31 10:21:58
Moja przygoda z pewną znaną firmą MLM miała miejsce w latach 2004-2008. W zeszłym roku - podczas sprzątania mieszkania - wpadł mi w ręce notes z telefonami do ówczesnych entuzjastów takich jak ja. Choć pewna część numerów już była nieaktualna, to dodzwoniłem sie do ponad 30 osób i podając się za klienta chciałem zakupić produkty. Nikt, dosłownie NIKT się tym już nie zajmował. Część była nawet wyraźnie zirytowana przypomnieniem tamtej sprawy. Tych, których telefony były nieaktualne próbowałem zlokalizować w internecie.
ANI ŚLADU! Czasem tylko stare ogłoszenie z linkiem do NIEISTNIEJĄCEJ już strony internetowej.
To ponad 50 osób!
Więc co z nimi? Sami nieudacznicy, ofermy? O ile pamiętam był tam cały przekrój społeczeństwa - od salowej w szpitalu po faceta z doktoratem.....
Co to jest za biznes w którym ani jedna osoba z tak dużej grupy nie osiągnęła sukcesu polegającego chociażby na kontynuowaniu tej działalności?
Ciekawe byłoby zrobić statystyki - jaki procent z tych, którzy rozpoczynają osiąga chociaż - już nie mówię miliony - ale jakąś niewielką stabilność finansową za którą można żyć.
Ale takich statystyk nie ma, bo byłyby druzgocące dla tego "biznesu". I wielu ludzi by nawet do niego nie podchodziło - a to oznaczałoby zmniejszenie dopływu naiwnych wraz z ich pieniędzmi czyli "biznes" przestałby "rosnąć"......
A to byłaby katastrofa, prawda ....?
wyleczony z MLM 2016-10-31 10:46:51
Jest rok 2016.
Jak tam Twój biznes? Rozumiem, że właśnie wróciłaś z rejsu po Morzu Karaibskim swoim prywatnym jachtem....? :D:D
Zostaw swoją opinię o Herbalife Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbalife Polska Sp. z o.o.