brak logo

Benmar

Białystok

Opinie o Benmar

Żygadło 2011-04-30 10:05:40
Nikomu nie polecam zaczynania pracy w firmie Benmar!!! Wykorzystują ludzi, w nowo otwartym sklepie ludzie pracowali cały misiąc bez umowy po 12 godzin włącznie z sobotami za jaki zarobek?? ZA marne 1500zł. CZYSTY [usunięte przez moderatora]!!!!! A najgorsze że wszystko było ukrywane do samego końca.
benrobolka 2011-06-09 22:14:28
Zgadzam sie.Praca w tej firmie to lipaaaaa!!!!W ogloszeniu napisali "...b.atrakcyjne zarobki."Te atrakcyjne zarobki to 1500 na reke z mozliwoscia zabrania 300,- jak panu prezesowi cos sie nie spodoba.Zero motywacji.Tak wogole to pracownicy z nowego benmaru nie sa nawet zatrudnieni w benmarze tylko w firmie "x".Gdyby nie sytuacja na rynku pracy (najwieksze bezrobocie w regionie) ktora pracodawca perfidnie wykorzystuje juz bym odeszla....a pierwszy miesiac to byl oboz pracy.Szkoda pisac...
kotek 2011-06-11 11:18:40
Chwila, chwila... Czy ktoś Wam płaci za takie "anty" wypowiedzi?? Po pierwsze- nie ma drugiej tak pro-ludzkiej firmy jak Benmar! Tu wszyscy jesteśmy traktowani przez pracodawców z szacunkiem. Mamy wsparcie i możliwość rozwoju. Tylko, żeby się rozwijać- trzeba chcieć. A żeby zarabiać więcej wystarczy być kreatywnym i z chęcią wykonywać swoje obowiązki. Ot cała tajemnica. A w naszym województwie- np. moi znajomi zarabiają 1200-1500, Ci co mieli więcej szczęścia 1800-2000, za to swoje dzieci widują w weekendy. Pozdrawiam i proszę spójrzcie na to bardziej obiektywnie. Bo tu macie rewelacyjne warunki.
hahaha! 2011-06-22 21:00:21
Czy ktos placi za mozliwosc obiektywnej anonimowej wypowiedzi w internecie?Szczerze w to watpię.Pro-ludzkiej?Chyba zartujesz?Porozmawiaj z tymi ktorzy dzieki kreatywnosci wspieli się w firmie na sam szczyt.Nazwisko wszystkich kreatywnych zaczyna się na literkę "S" - jak nazwisko prezesa hehehe...Nepotyzm i minimalne zarobki to jest to co widzę na codzien.Pozdrawiam
3
kotek 2011-06-24 08:12:51
Moje nazwisko nie zaczyna się na "S" i nie zostałam zatrudniona po znajomości- ani tu, ani w żadnej innej firmie. Nie jestem przeciwko Wam, po prostu mam na co dzień inny obraz sytuacji. Wszystko też zależy od tego na jakich stanowiskach pracujemy i za co odpowiadamy, tak myślę. Dziwię się trochę, bo jeśli coś jest nie tak to może warto porozmawiać z kimś, kto jest za to odpowiedzialny. To najkrótsza droga i najbardziej skuteczna. Pozdrawiam.
anonim 2011-08-03 19:01:52
Ludzie, jak piszecie takie rzeczy o Benmarze, to przynajmniej mówcie gdzie pracujecie. Nie w każdym markecie jest (usunięte przez administratora). W Białymstoku jest znośnie. Wiem, że w marketach poza nie jest dobrze (delikatnie powiedziane), ale dzieje się tak, bo tam ludzie są zatrudniani przez zewnętrzne firmy działające pod i na markę benmar. W Białymstoku jest dobrze, ale niestety coraz gorzej... A uciekać nie ma gdzie...
zmęczony i zniechęcony PISZ 2011-08-07 11:30:46
Nie chce mi się juz tu pracować... nie wiem juz o co tu chodzi... mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego.WYMIĘKAM
hmmm 2011-09-16 10:21:01
Mam pytanie.Kto do jasnej cholery dobierał kierownictwo w tym markecie?!!I jakie były kryteria doboru?!!!Przecież tam kierownikiem jest jakas cha mska baba i kreci sie jeszcze jakis chłopulek ale jak zadasz konkretne pytanie to (bywam czasem bo jestem z branży) Pani przewaznie burczy cos pod nosem a ten chłopak (kierownik?) tez zdaje sie unikać rozmowy na fachowo zadane pytania i odwraca kota ogonem.Brakuje fachowców na rynku pracy?
sia 2011-09-16 12:48:28
Fachowców nie brakuje na rynki, tylko fachowcy są po to by zarabiać a nie dorabiać. Fachowiec - 3500-4500 netto/mc. Pozdrawiam
Zadowolona 2011-09-20 21:20:00
A ja napiszę cos pozytywnego dla odmiany:) robię wlasnie remont i wybralam ten sklep ze wzgledu na ceny (dostalam najlepsze w Piszu, oczywiscie swoje wychodzilam:))i powiem wam ze takiej obslugi jak w piskim benmarze nie spotkalam nigdzie!!Pan (znam nazwisko ale oczywiscie nie podam) nie tylko potraktowal mnie powaznie i zainteresowal sie jak nalezy ale doradził naprawdę fachowo.Jesli jest jakies opoznienie w dostawie czy inny problem mam natychmiast telefon ze sklepu ze jest taka a taka sytuacja przepraszamy.To mi sie podoba a nie zwodzenie i obiecanki jak zazwyczaj w takich sytuacjach.
k 2012-06-29 22:30:54
a czy ktoś był w benmarze w białej podlaskiej tam to się dopiero dzieje
ktos 2012-08-21 17:38:05
a co sie dzieje ? ja jestem z białej byłem tam kilka razy obsłużono mnie extra jestem zadowolony i polecam wszystkim troche mała obsada jedyny minus że trzeba czasem poczekac na kogos bo jest zajęty innym klientem ale i moja kolej zawsze przyszła mogło by być ich tam wiecej ale ogólnie jest ok :)
k 2012-08-30 22:15:41
obsługa jest ekstra bo jest parę osób co czają tematy chociażby czterech gości co pracowali w nomi jeden starszy i trzech trochę młodszych a teraz poczekasz na obsługę jeszcze dłużej bo z tego co wiem to będą tam zwalniać mam nadzieję że tych chłopaków zostawią bo będziemy czekać długo i nic nie załatwimy znam jednego pracownika i uwierz mi że od środka to wcale nie wygląda tak dobrze i słodko
k 2012-12-19 23:55:47
ja też byłem puchy i bałagan
Majster bez piatej klepki 2013-03-10 15:58:27
W Piszu wszyscy co byli cos warci już uciekli. Chociaż synek tatusia z uporem osła twierdzi że on sam ich zwolnił bo się do pracy nie nadawali. Dziwne ze u konkurencji przyjęli ich z otwartymi ramionami.
Moim zdaniem dopóki steruje tam pan "yyyyyyyyyy...." będzie tylko gorzej - o ile gorzej być jeszcze może.
k 2013-03-16 17:31:28
jak wcześniej pisałem znam jednego pracownika (może kolega może koleżanka) niech kierownik (tylko z nazwy) kombinuje
teraz jest tam taka chała że szkoda gadać towaru brak bo nie popłacone a kierownik (tylko z nazwy) kombinuje jak wycisnąć trochę grosza od klienta bo w kasie pustki a bricoman kasę łupie kierowniku (tylko z nazwy) weź się w końcu sam do roboty
k 2013-05-01 23:28:34
daj sobie spokój firma bez przyszłości praktycznie zero klientów ciągle zalegają za faktury i dumają którą firmę pierwszą spłacić a niema takiej której nie zalegają.Wpadnij tam i sam zobacz bywa że wieczorem jest kasjerka 1lub 2 na sklepie z wyłączonym światłem
listonosz 2013-05-06 22:18:48
Wez może lepiej papiery złóż na pocztę. Mniej się z worami naganiasz niż tutaj...
hmm 2013-05-16 00:00:10
W Piszu kierownika NIE MA. Koniec kropka. Teoretycznie jest dwóch ale nawet razem nie pracują za jednego.
SZUKAJĄCA PRACY Pisz 2013-07-14 10:37:51
Jak chcesz pracować 10 godz w sobote zarabiac grosze ,nie byc nagradzana za sukcesy a besztana za byle przewinienia, wykonywac bzdurne polecenia kierownika bez doswiadczenia w branzy a pozniej odkrecac ich oplakane skutki to zapewniam cię że zostaniesz przyjęta. Kolejny przykład firmy w której PRACOWNIK SIĘ NIE LICZY, wymaga się kokosów od ludzi bez żadnego doświadczenia - mozna przeciez zamiast fachowca zatrudnić stażystę (sztuka to sztuka przeciez i tak sprzedawcy stoją z otwartą gębą i nic nie robią), kierownik-figurant na niczym się nie zna, ma najwięcej do powiedzenia I jest nie do ruszenia......
prawie zadowolna pisz 2013-08-14 23:52:58
Ci co piszą jak tu zle maja troche racji. Wymagania co do niektorych są baaardzo wysokie a kasa malutka. A co z motywacją? Dac ludziom troche wiecej to będą się starac bardziej zeby nie stracić a tak przychodzą zeby odbębnić robotę...Niestety tak jest ze jedni mają na głowie bardzo duzo a zarabiaja tyle co nieroby ktorych tu nie brak... szkoda ze nikt tego nie widzi. Mozna tu jeszcze wiele poprawić i mam nadzieje ze ktos mądry w koncu się za to wezmie. Zauwazyłam że pracuje tu może 3 - 4 ludzi z doswiadczeniem ktorzy sa tu od dluzszego czasu - robia dobra robotę. Czesc juz podobno uciekła a reszta to duuuze nieporozumienie wiecej szkody niz pozytku. Wiecej rozsadku przy doborze nowych pracownikow. Ogólnie zle nie jest ale moim zdaniem mozna wiele poprawic. Tylko trzeba chciec i umieć słuchać ludzi. Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie poprawi.
k 2013-08-21 19:30:35
daj sobie spokój z tym benmarem w białej kierownik i tak przyjmie swoich znajomych czytaj dział drzwi i sanitarka a praca kierownika tak jak w piszu 8h xxx kaw ze znajomymi nogi na biurku (ameryka) i eurosport na kompie
xxx 2014-12-03 00:49:32
a jakie wymagania maja w stosunku do pracownika czy sa premie uznaniowe czy cos w tym rodzaju jak tam jest rzeczywiscie jak to kierownik zatrudnia po znjaomosci? dlaczego? cy kwalifikacje zawodowe sa potrzebne w tej branzy ? atmosfera panuje dobra? mozna liczyc na pomoc przelozonych i pracowników? serdecznie dziekuje za odpowiedz
Budziłek 2015-02-18 08:50:53
Benmar to firma mająca markety budowlane, które na rynku polskim nie są na tyle znane co praktikery, obi czy castoramy. Zastanawiam się swoją drogą czy rzeczywiście opłaca im się istnieć w cieniu tak dużych firm. Poza tym powiedzcie jak z warunkami finansowymi, czy jest lepiej/gorzej niż u konkurencji?
2
Karman 2015-03-14 15:49:04
Weźcie pod uwagę, że ludzie chętniej będą wybierali te markety które będą lepiej reklamowane i będą miały lepsze ceny na billboardach. Jeżeli marketing benmaru stoi na odpowiednim poziomie to można mieć nadzieję, że konkurencja w/w firm nie będzie aż taka straszna, ale sami powiedzcie - czy wszyscy starają się osiągać jak najwyższe wyniki?
jacek 2015-03-29 01:51:07
Powiem wam szczerze, że choć w Białymstoku jestem od niedawna w sumie, to ja z polecenia dowiedziałem się własnie o tym składzie materiałów budowlanych i zrobiłem tam niezłe zakupy, bo ceny mają naprawdę warte uwagi, no oczywiście w zależności od artykułów to się różnią, ale ja i tak naprawdę uważam że warto.
PISZCOCHCESZ 2015-05-23 00:13:13
Manieeeeeeeek!!! Stary komanczu uciekaj z tego z tego gównianego kamieniołomu do mnie nie badz idiota:-))))
normalnie nie jest tutaj bankowo 2015-05-23 00:36:13
Kiedy w koncu te rąkle zrozumieją ze w ludzi trzeba inwestowac? Szanowac, doceniac, szkolic, wspierac? Ci co pracuja w benmarze wiedza ze tutaj "sprzedawca" decyduje jaki towar, w jakich cenach, skad brac i nawet w jakich ilosciach zamawiac, musi pilnowac terminow dostaw i platnosci potem ten towar sam musi odebrac, rozpakowac, sprawdzic, zafakturowac, wycenic, wystawic na polki, ganiac za klientem i w koncu on decyduje co temu klientowi i za ile SPRZEDAC. Dba o porzadek na półkach wyciera kurze i podłogi robi ceny wprowadza faktury zalatwia reklamacje.... itd itp Krotko mowiac jest handlowcem sprzedawca magazynierem sprzątaczką sekretarka kasjerka .... JEDNOOSOBOWA ORKIESTRA jednym zdaniem. TO WSZYSTKO ZA PSIE PIENIADZE bo na jego miejsce czeka przeciez kolejka....
agiogion 2015-06-03 22:24:21
Agioon a co ty mozesz o tym wiedziec?W ktorym benmarze pracujesz? Nie wiem czemu twierdzisz ze tu nie ma skrajnosci. Ja pracowalam w jednym z marketów benmar kilka lat i powiem ci ze owszem o robote ciezko ale nie wytrzymalam psychicznie i fizycznie i NIE ZALUJĘ ZE ODESZŁAM!! Ludzie zacznijcie sie szanowac i cenic. Jesli wierzycie w siebie i znacie swoja wartosc robota sama was znajdzie! Mnie znalazła. Powodzenia wszystkim którzy sie tam męczą za grosze.
JULA 2015-07-10 01:25:20
Powiem wam ze zal mi tych chłopaków z Pisza choc na poczatku byłam zła. ganiają widać z wywieszonymi jezorami, mam nadzieje ze chociaz dobrze im płacą. Byłam po jakas drobnostke do łazienki to na pomoc w wyborze sie nie doczekalam - ale co sie dziwic jak przy biurku jeden sprzedawca a stało chyba ze 4 osoby plus 2 siedzialy na krzeslach i jeszcze jakis facet krzyczał z daleka ze on chce kupic szafke czy cos i telefon jeszcze co chwila dzwonił... niezłe maja cisnienie, w calym markecie do obsługi moze ze czterech ludzi było!! Rozumiem bo sama pracowalam w duzym sklepie i wiem ze ludzie potrafia do szału doprowadzic czasem jak duza kolejka.Pracodawca widac "oszczedny" bardzo ale kosztem klienta.
John 2015-08-27 20:51:12
tam nie ma komu pracowac mówię o białej - na tak duży sklep popołudniu gdy są ludzie nie wystarczy 3 ludzi i kasjerka- ktos dobrze napisał że oszczędny pracodawca - kiedys mu się odbije ta oszczędność
adi 2016-08-25 19:35:08
Miałem pecha być obsługiwanym przez Pana Magazyniera w hurtowni na ul.Elewatorskiej, to ten pan się nie bardzo nadaje do jakiejkolwiek pracy, a jeżeli mu płacą mało to i tak za dużo bo takiego chamstwa dawno nie widziałem, na pytanie czy produkt który dostałem w zastępstwie zamówionego jest równie dobry - otrzymałem odpowiedź " a co ja go jad" , ludzie chcecie zarabiać to zachowujcie się normalnie a nie całe życie z mordą do ludzi którzy dają wam zarobić.
boss 2016-09-03 18:30:48
Najważniejsze jest to, że atmosfera u nich jest bardzo ważna, bo każdy dba o to, żeby można było dbać o przyjacielskie relacje.
Zostaw swoją opinię o Benmar - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Benmar