brak logo

Budosprzęt

Bytom

Opinie o Budosprzęt

tak tak 2011-08-08 11:24:10
Ależ oczywiście... Pracownicy pracujący dłużej w tej firmie na pewno są zadowoleni... "Stara klika" i tyle... atmosfera jest fatalna, prezes jest nienormalnym zadufanym w sobie, zakompleksionym "polskim niemcem", któremu się wydaje, że może wszystko... Obiecuje złote góry... niewyobrażalne wypłaty, prowizje od sprzedaży i bóg wie co tam jeszcze a w rezultacie dostaje się pracę za marne grosze jak na tą branżę i wieczne poniżanie... Wieczne zastraszanie Pana prezesa obniżkami płacy, wieczne pretensje, wieczną inwigilację. Gość ewidentnie ma swoją wizję która nie odpowiada żadnym realiom. Możliwości rozwoju nie ma wcale... Panu prezesowi nowi pracownicy szybko się nudzą co skutkuje obniżaniem im pensji i stopnia zawodowego a w końcowym etapie zwolnienie. Pan prezes jest również z zamiłowania sponsorem... Uwielbia wspierać na koszt swoich pracowników niewyobrażalne ilości [usunięte przez moderatora] przez niego Pań trwoniąc pieniądze zarobione przez jego pracowników. Jego działania kierują tą firm
11
Gość 2016-02-16 11:22:41
Z tego co wiem i przekonałem się na własnej skórze to firma ta to wyłudzacze
wynajmują sprzęty budowlane a później liczą sobie za mycie podwójną stawkę.
jak się chce sprzęt oddać to mówią że trzeba się umówić na oddanie bo nie mają albo czasu albo miejsca i tak naciągają na dodatkowe koszty.
NIE POLECAM KORZYSTANIA Z USŁUG TEJ FIRMY.
4
bogdan 2016-05-12 08:03:04
Szanowni koledzy budowlańcy. Unikajcie tej firmy jak ognia. Potrzebowałem informacji o maszynie sprzedanej przez tą firmę w 2011r i jej parametrach, . Niczego nie uzyskałem, od lat nie spotkałem się z taką niechęcią do współpracy i pomocy. Gdybym kiedyś coś potrzebował będzie to ostatnia firma do jakiej się zwrócę.
1
Gość 2016-07-12 19:53:37
Nie zgadzam się z tą opinią. Kilkanaście razy korzystałem z oferty Budosprzętu. Począwszy od przygotowania oferty, poprzez wydanie sprzętu do dzierżawy, kończąc na rozliczeniu wszystko przebiegało zawsze jak należy. Wszystko konkretnie, rzetelnie, prosty system liczenia za wynajem szalunków. Liczą tylko metry kwadratowe blatów x stawkę bez cudowania. Za mycie jak na razie nigdy nie zostałem obciążony. Wynajęte deski oddaję w takim stanie jakim zostały pobrane. Jeżeli jest coś lekko ubrudzone z betonu magazyn przymyka oko. Z terminami załadunku na magazynie to ogólnie ciężko, trzeba się kilka dni wcześniej umawiać na swoją kolej, ale kiedyś jak nie było wolnego terminu na zwrot to zaproponowali żebym szalunki zwrócił kilka dni później, a będą liczyć do dnia w którym chciałem oddać. FIRMĘ POLECAM.
6
nowyPH 2016-08-24 00:26:41
pomijacac wypowiedzi dotyczace asortymentu i charakterystyki wspolpracy zatrudnienie w tej firmie to totalna porazka. Obiecywanie nierealnych pieniedzy, benefitow, narzedzi... to juz historia, ktora tworzy te firme. Wieczna inwigilacja, zastraszanie, sprawdzanie, ponizanie... można by wymieniac. Najbardziej cierpia osoby starsze zatrudnione z ramienia PUP, ktore z racji wieku nie maja wyjscia i musza na sile pracowac w tym syfie, pozbywajac sie resztek godnosci i narazajac sie na liczne choroby spowodowane stresem i "regulaminem" BHP stworzonym przez prezesa. Panuje tam jedna wielka klika, zmowa i wewnetrzna konkurencja. Atmosfera jest tak chora, ze juz pracownicy sami na siebie donosza i podkladaja swinie. Nie polecam i zdecydowanie odradzam prace w tej firmie!
5
12345 2016-08-25 21:32:12
Nie zgadzam się z opinią powyżej, jeżeli ktoś nie chce pracować to nie musi. Premie są wypłacane zgodnie z zaangażowaniem w pracę oraz obrotem sprzętu czy sprzedażą.
3
gosc 2016-08-29 09:34:25
Firma Budosprzęt obciążyła mnie kosztami za czyszczenie. Kwota nie mała, bo było to kilka tysięcy. Szukałem informacji w necie na temat firmy i ich praktyk. Znalazłem opinie na ten sam temat. Postanowiłem wyjaśnić sprawę czyszczenia na miejscu. W siedzibie firmy pokazano mi zdjęcia z załadunku sprzętu oraz te ze zwrotu. Zdjęcia mi pokazywali prosto z aparatu nie wybierali specjalnie. Niestety musiałem przyznać rację firmie Budosprzęt. Towar wyjechał w idealnym stanie, czysty, w części nawet nowy, a wrócił w znacznym stopniu ubrudzony z betonu. Nie dopilnowałem moich pracowników, żeby wyczyścili, tylko uwierzyłem im na słowo „szefie my to wszystko czyścili”. Będę firmę polecać i w razie potrzeby skorzystam w ich usług.
5
Gość 2016-11-23 17:01:09
Firma OK, Polecam
2
Zostaw swoją opinię o Budosprzęt - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budosprzęt