brak logo

TK TransBud

Krotoszyn

Opinie o TK TransBud

mis 2015-07-10 21:07:01
jest ok
marek 2015-07-30 21:04:54
firma poukładana, wypłacalna, może nie ma kokosów ale zawsze na czas i można na nich liczyć.
Jerzy 2015-08-26 16:10:30
Nieprawda! Oszukują, nie płacą! Trzeba ostrzegać innych przed nimi! Tego,co się dzieje na "robotach" w Niemczech u niejakiego Jerzego nie da się opisać!
4
Życzliwy 2015-09-02 14:13:44
Jest to firma złodziejska i niewypłacalna, ludzi traktują jak bydło.
1
rafal 2015-09-02 21:30:47
Firma zapowiadała się super, jedynie przez telefon.
Wstyd i hańba! Zero szancunku dla pracownika, warunki daleko odbiegające od normy, syf!!! umowa miała być podpisana na miejscu, oczywiście nikt z pracowników takowej nie dostał! po odejściu z firmy ja i reszta ptacowników którzy sami odeszli, bądź zostali wyrzuceni przez to, że upomnieli się o wypłatę po powrocie do domu dostali pismo, że pieniadze nie zostaną wypłacone z powodu niskiej wydajnosci, gdzie inspektor nadzoru nie miał zastrzerzeń przy odbiorze budynku!!! jest to świadome oszustwo Art.286kk!! a firma srogo zapłaci za to i wypłaci co do grosza- sprawa została przekazana na policję, a pozew zbiorowy został złożony.
3
Pracownik 2015-09-24 15:33:50
Jest też tak, że wielu ludzi wyjeżdża po to, aby po prostu nabijać godziny w Niemczech a w tej firmie są normy których jak się przestrzega to wszystko jest ok.
Karol 2015-10-10 13:22:51
Jakie normy,jakie zasady! Tam na miejscu,w Niemczech, brak jakichkolwiek podstawowych zasad w relacjach pracownik-zwierzchnik! Ten pseudo kierownik Jurek to prymityw i kłamca . Dzwoni do Polski i oczernia ludzi, robiąc z nich nierobów i nabijaczy godzin! Sam partacz jakich mało przypisuje sobie cudze zasługi. A w Polsce w firmie nie odbierają telefonów, nie odpowiadają nawet na zapytania z policji. Uważajcie i dajcie się zwieść.
2
Karol 2015-10-10 13:31:59
Albo lepiej nie dajcie się zwieść(; na prawdę szkoda nerwów ...
Darek 2015-10-17 15:50:14
Jakoś dziwnie pracuje z nimi już 3 lata i wszystko jest ok. Nie mam pojęcia skąd takie historie ... o Szymanskim słyszałem ze jest porywczy, nie pracowałem pod nim ale kierowników to już chyba z pięciu przeszedłem i jak robota była zrobiona dobrze nigdy nie było problemu
1
ada 2015-10-17 22:31:19
Moim zdaniem te dobre opinie to sami sobie piszą. Po pierwsze firma w Niemczech funkcjonuje dopiero pół roku wiec jakim cudem pracujesz tam 3lata? Coś mi się wydaje ze szefostwo stara się ratować reputacje... A może zamiast samym sobie pisac pochlebne opinie czas zaczac dbac o pracowników . Płacić im wypracowane pensje,traktować z szacunkiem a sami pisali by dobre opinie o firmie. Ciekawe który zapracowany szef ma czas na pisanie tej slodkiej sciemy bo na odbieranie telefonów od pracowników to nawet w ksiegowosci czasu nie mają. ŻENADA NIE FIRMA.
2
ada 2015-11-04 23:19:21
Ale jakie bledy? Pracujesz to placa ile chca a jak sie zwolnisz to grosza nie zobaczysz. Pan "Szef" niby powaznej firmy jak raz odbierze telefon od pracownika bo nie znal numeru to nastepnym razem zeby sie dodzwonic do pana "szefa"trzeba kupic nowy zestaw startowy z nowym nr.telefonu. Ma ludzi za nic no chyba ze dzwonia z ogloszenia bo chca jechac do pracy to jest mily i uprzejmy. Oby role sie nie odwrucily i nigdy nie byl na miejscu takiego pracownika.A w zyciu bywa roznie. I nie nalezy byc cwanym bo moze kiedys znalesc sie ktos cwanszy. A pan "szef" powinien zrozumiec ze jego pracownicy tez maja rodziny i jada taki swiat drogi zeby polepszyc byt rodziny zwlaszcza SWOJEJ. Traktujmy ludzi tak jak bysmy chcieli zeby nas traktowali. Duzo nerwow kosztowala moja rodzine praca w tej firmie mojego meza i bardzo sie ciesze ze juz tam nie pracuje, czekam tylko na rozliczenie ale cos slabo idzie im ta kwestia.
ada 2015-11-04 23:24:46
Blazej oni nie maja siedziby w Niemczech. Wszystko jest w Polsce.
lukasz 2015-12-16 10:36:30 [użytkownik zarejestrowany]
proszę o kontakt jeśli to możliwe w sprawie pozwu. lukasz lukaszot90@gmail.com (mam kilka osób którym tk tez jest winna pieniadze z pazdziernika tego roku)
ada 2015-12-23 10:06:38
Masz niby 8 euro ale jak pracujesz caly miesiac i masz dużo godzin to Ci nie uznają wszystkich bo to jest na zasadzie akordu i uznają ci tyle godzin ile chca! Na daną czynność jest okreslona liczba godzin której oczywiście nie znasz dopiero jak skonczysz robote to zawsze okazuje się ze za długo ja wykonywales i z np 200 godzin uczciwie przepracowanych przełożony uzna Ci 180 a szef firmy jeszcze z 30 odejmie! Za raszte zapłacą tylko nie wiadomo kiedy! Im więcej wypracujesz godzin tym więcej. Ci ukradna !
były_pracownik 2016-02-26 00:41:47
W sprawie pozwu o nie zapłacone wynagrodzenie to nie macie najmniejszych szans. A wierzcie mi znam te umowy na wylot. Ale pozew zbiorowy to ciekawa sprawa w szczególności jeżeli chodzi o świadome oszustwo. Chętnych zapraszam na maila marcinwroclawski1@wp.pl . Panie prezesie i vice prezesie - w zależności w której społce- panie Kar..... - czy wie Pan już niedługo, oj niedługo się spotkamy, tęsknię za panem. Proszę pozdrowić Tom...., Jol..., księgowość - najniższą kobietę, sekretarkę i tych wszystkich co nieświadomie siedzą w tym kotle co pan im zorganizował. Brak mi słów.
wykręcony 2016-03-30 00:24:17
karol to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali wszystkich na tzw konsorcjum
2
slawcio 2016-03-30 00:51:03
żebyś miał prostatę jak jajo strusia.to taki ptok z antypodów jakbyś nie wiedział.
pracownikhonda 2016-03-30 01:04:19
jeszcze cię życie dopadnie - amber gold nie takie kozaki też spasowali-tobie się udaje bo mała skala a ty gazet nie czytasz /taś taś do lwa/
Mich 2016-04-11 07:36:20
Witam. Prezes oszust i jego podwykonawca. Podwykonawca pod nadzorem Prezesa Karola zamowili wywrotki i koparke na budowe budynku wczesniej placili gotowka potem powiedzieli na przelew. Były ustalone stawki godzinowe wszystko pasowalo. Tego samego dnia mialo byc zaplacone. Na drugi dzien podwykonawca powiedzial ze on zaplaci tylko polowe bo on sobie liczy od metra3 i chce sobie dolozyc 500 zl na koszt Pana Karola. Ustalilem spotkanie z P karolem i podwykonawca. Prezes Karol zmowil sie razem ze swoim podwykonawca ze oni nie zaplaca i trzeba wywiezc reszte ziemi to zaplaca druga polowe przy czym przy tych pieniadzach nie bylo to oplacalne. Zycze powodzenia oszustom. Jak mozna umawiac sie na jakies warunki a po pracy zmieniac tak jak sie podoba zebym wiedzial ze takie warunki sobie wstawia to bym palcem nie kiwnol tej pracy. ziemia wywieziona plac z ziemia trzebabylo posprzatac. A ani grosza nie zaplacili jeden drugiego kryje. W oczy mi sie smiali ze tak mnie oszukali. Za moja ciezka prace takie oszusty jezdza audi i bmw. ODRADZAM WSZELKICH INTERESOW. Malo tego po jakims czasie dzwonili z innego elefonu jako ktos inny ze trzeba ziemie wywiezc jak spytalem jaka firma to odpowiedz byla taka. po co to panu wiedziec placimy gotowka powiedzialem ze musze miec dane do faktury to sie rozlaczyli. BANDA OSZUSTOW
Były pracownik 2016-04-11 19:14:57
Bedzie ok jak kiedyś zabraknie robercikowi albo prezesikowi Kubie na suchy chleb za te oszustwa i przekręty co na ludziach zrobili a ich rodziny będą cierpieć jak i oni czego z całego serca im życzę.
Obserwator 2016-05-13 15:59:35
Firma oszustów. Prezes młody i gniewny, jak nie ma argumentów to zaczyna się po chamsku śmiać. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi współpracy z tymi przekrętasami!
tobiasz 2016-05-17 09:22:40
jesteś pracownikiem tej firmy @Obserwator ?? Jeżeli masz coś do powiedzenia to napisz konkretną opinię.
Zostaw swoją opinię o TK TransBud - Krotoszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK TransBud