Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AIC S.A.

Pracowałeś w firmie AIC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xc - 2012-12-28 16:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy bardzo dziekuja za premie swiateczne! Cieszymy sie bardzo, ze prezes osobiscie pojawil sie na wigilii firmowej! haha smiechu warte. Jeszcze nigdy nie pracowalem w tak dennej firmie. Miliony sie kreca, a nam sie kradnie nawet nasz socjal! Ludzi sie nie dowartosciowuje w ogole, a premie sa indywidualne (przynajmniej byly kiedys) co jest ewidentnym MOBBINGIEM! Jak tylko sie dowiedzialem, ze prezesa nie bedzie na wigilii, to poszedlem do domu, ale ja tez bal bym sie ludziom w oczy spojzec, gdybym mial takie podejscie do nich, Ludzie sie zwalniaja bo nie ma w tym bagnie przyszlosci zadnej!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-30 18:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Premie NIE SĄ obowiązkowe, pamiętaj o tym. Prezesa nie było i co z tego? Mnie teź nie było.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-14 17:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w AIC? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne?
zdjecie uzytkownika
masala - 2013-05-16 11:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a szukasz pracy jako kto ? i w ktorym aic tuchom/gdynia ?
zdjecie uzytkownika
o - 2013-05-23 13:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Max 2000zl pensji i BRAK jakichkolwiek dodatkow! Predzej ci zabiora 30% z wyplaty niz cos dadza.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-06-19 22:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tuchomiu może i obcinają 30% premii.W Gdyni rzadko się to zdarza i nie wiem jaka musi być przyczyna.Te 2 zakłady to jak Korea Pd i Korea Pn.W Gdyni nie jest aż tak źle,wiadomo jak w każdej pracy będą negatywne opinie.Nie piszę że jest kolorowo bo nie jest,ale pracowałem w wielu firmach więc potrafię stwierdzić że nie jest najgorzej.Jeśli chodzi o wyzysk to jak wszędzie,cisną ile się da za niewielkie pieniądze, ale gdzie teraz płacą dużo ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 14:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale normalnie ubezpieczenie, składki na podatek są odciągane o to wszystko jest zadbane przez AIC??
zdjecie uzytkownika
fcuk - 2013-07-12 16:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, jak wykupisz sobie ubezp grupowe to tak, nie ma zadnego problemu z tym, kadry niezle dzialaja
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-28 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogłaszają oni się gdzieś teraz?

nawet przez pośredników?

Czy na meila do nich pisać? a może najlepiej iść osobiście?

Spawacz 136/141 po kursie
zdjecie uzytkownika
duo - 2013-09-26 11:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem tam jakis czas temu (zmarnowany czas) prezes [usuniete przez moderatora] pracownika od czarnucha wyzywal ( faszysta?) sam podslyszalem jak wypowiadal sie na temat zaopatrzeniowca z tczewa:)... a tak ogooolnie to dajcie sobie spokoooj z ta firma , jak myslicie powaznie to odpoooscie sobie ja
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-07 19:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w AIC w Gdyni od 2013 roku i trochę mogę dodać. Mają bardzo dobry sprzęt - spawarki, roboty, maszyny, niezłe stanowiska. W porządku ludzie, pracownicy i ekipa "dowodząca", generalnie nie ma problemów i nerwów. Dla człowieka początkującego w zawodzie niezłe wynagrodzenie (ok. 2300 na start). Jeśli ma się ochotę do nauki można naprawdę sporo wiedzy wyciągnąć. Minusy? Czasem trzeba mocno przycisnąć tempo, trochę się natargać, niektórzy narzekają na monotonię na swoich projektach. Poza tym, moim zdaniem, to dobra praca na początek dla kogoś z chęciami do pracy. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-03-07 20:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piwosz - 2014-03-07 19:09:04]:
TYLKO NIE CHWAL SIE NA KTORYM PROJEKCIE ROBISZ
zdjecie uzytkownika
Kajt - 2014-03-13 17:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto czy netto? A to ważne pytanie.. A jak z umowami?
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-20 23:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam zamiaru się chwalić kocurze ;) Netto. Umowy - okres próbny 3 miesiące na zlecenie, potem 1/2 lata stała (z małą podwyżką), potem się zobaczy.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-01 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rogal - 2012-12-07 02:09:58]:
jak piszesz "porarzka" to nawet minimalnej nie powinieneś dostać...
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-28 22:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie wyżywajmy się na dyslektykach, napiszcie może lepiej jak wiedzie się w AIC inżynierom procesu, bo takie ogłoszenie sie niedawno pojawiło.
zdjecie uzytkownika
ONN - 2014-07-27 21:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko szkoda że na rozmowie kwalifikacyjnej nie mówią że 33% pensji na umowę o pracę to premia
Stanowiska spawalnicze brak jakiejkolwiek wentylacji prawie 40stopni podczas pracy brak ubrań roboczych na czas .Jak na tak bogata firmę to żadne zarobki
2 200 na rękę w 40 stopniowym upale to śmieszne .
I nie ważne ile umiesz ten co zaczyna karierę spawacza dostaje tyle samo co spawacz z odpowiednim stażem z takim podejściem nie dziwię się że ludzie po chwili uciekają z firmy
Co do atmosfery pracy jest ok tylko te zarobki jak na trójmasto i warunki pracy na stamowiskach spawalniczych to 19 wiek
zdjecie uzytkownika
Mnm - 2014-07-28 08:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONN - 2014-07-27 21:01:23]:
A na ktorym stanowisku miales te 40 stopni i jak to zmierzyles?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-07-30 19:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy lubia wysokie temperatury, kwestia przyzwyczajenia, a o ile zapewniana jest woda do picia to wszystko jest w porządku. Taka praca i tyle. Zdziwilibyscie sie tez, że niektóre firmy potrafia płacić 1000 zł mniej i ludzie nie narzekają, może troche docenienia warunków by się przydało, ale to chyba polska mentalność, zawsze źle..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-06 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-07-30 19:58:00]:
lubią wysokie temperatury? co ty gadasz człowieku za głupoty , ludzie zwalniają się non-stop z tuchomia za jednym razem ponad 10 osób poszło moje pytanie czemu skoro jest tak cudownie :) niech prezes sobie kupi nowy samochód do kolekcji , a dyrektor już niech nie obiecuje podwyżek bo się tylko ośmiesza AIC [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie tylko podpierdalacze dostają więcej kasy a ty nic nie dostaniesz choć byś robił więcej od .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Misz - 2014-08-06 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-06 17:24:11]:
Tak to jest, ze gdy sie z szefem po jajach nie lizesz to ch. zarabiasz. Ale pamietaj, jaka placa taka praca, szukaj czegos innego i bez zastanowienia zmien pracodawce, tak sie tu robi i prawie kazdy (oprocz d*powlazow i totalnych niedoleg) szuka innej pracy. Powodzenia, stoczniowcy.pl tu masz ciekawe oferty ;)
zdjecie uzytkownika
mejka - 2014-08-07 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałam ofertę pracy w AIC,(usunięte przez administratora)Dość wysoka stawka razem. Mam pytanie czyli wątpliwości, jeżeli duża firma to jak sobie radzi z wypłatami na rękę? Jakoś mi to nie pasuje. Czy ktoś wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
cicho - 2014-08-18 17:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mejka - 2014-08-07 12:48:55]:
jest ok,wszystko terminowo i tyle ile ma być, czasem zdarzają się "pomyłki" w wypłatach - wtedy zgłaszasz i w ciągu 2óch,trzech dni przelewają resztę.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-07
Żródło: Gowork.pl
Tuchom
(pomorskie)
Jesteśmy dostawcą unikalnych rozwiązań z zakresu wymiany ciepła produkującym głównie na rynek amerykański. Do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:  SPAWACZ TIG   Zadania: Spawanie wymienników ciepła metodą TIG 141 Wzrokowa kontrola spoin   Wymagania Doświadczenie w spawaniu stali nierdzewnej metodą TIG Ważne certyfikaty spawalnicze Dyspozycyjność do pracy 3 zmianowej Precyzja w spawaniu (spoiny sp
zdjecie uzytkownika
Egnuminu - 2014-08-22 18:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam znalazłem na jednej stronie ogłoszenie na stanowisko magazyniera w Gdyni z min. rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku. Chcę zapytać jakie są warunki pracy ,jaka jest początkowa stawka na takim stanowisku oraz czy wypłaty są w terminie?
zdjecie uzytkownika
Pies - 2014-08-22 21:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W terminie,1800 zarobisz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski