Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AIC S.A.

Pracowałeś w firmie AIC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
duo - 2013-09-26 11:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem tam jakis czas temu (zmarnowany czas) prezes [usuniete przez moderatora] pracownika od czarnucha wyzywal ( faszysta?) sam podslyszalem jak wypowiadal sie na temat zaopatrzeniowca z tczewa:)... a tak ogooolnie to dajcie sobie spokoooj z ta firma , jak myslicie powaznie to odpoooscie sobie ja
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-07 19:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w AIC w Gdyni od 2013 roku i trochę mogę dodać. Mają bardzo dobry sprzęt - spawarki, roboty, maszyny, niezłe stanowiska. W porządku ludzie, pracownicy i ekipa "dowodząca", generalnie nie ma problemów i nerwów. Dla człowieka początkującego w zawodzie niezłe wynagrodzenie (ok. 2300 na start). Jeśli ma się ochotę do nauki można naprawdę sporo wiedzy wyciągnąć. Minusy? Czasem trzeba mocno przycisnąć tempo, trochę się natargać, niektórzy narzekają na monotonię na swoich projektach. Poza tym, moim zdaniem, to dobra praca na początek dla kogoś z chęciami do pracy. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-03-07 20:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [piwosz - 2014-03-07 19:09:04]:
TYLKO NIE CHWAL SIE NA KTORYM PROJEKCIE ROBISZ
zdjecie uzytkownika
Kajt - 2014-03-13 17:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto czy netto? A to ważne pytanie.. A jak z umowami?
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-20 23:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam zamiaru się chwalić kocurze ;) Netto. Umowy - okres próbny 3 miesiące na zlecenie, potem 1/2 lata stała (z małą podwyżką), potem się zobaczy.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-01 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rogal - 2012-12-07 02:09:58]:
jak piszesz "porarzka" to nawet minimalnej nie powinieneś dostać...
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-28 22:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie wyżywajmy się na dyslektykach, napiszcie może lepiej jak wiedzie się w AIC inżynierom procesu, bo takie ogłoszenie sie niedawno pojawiło.
zdjecie uzytkownika
ONN - 2014-07-27 21:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko szkoda że na rozmowie kwalifikacyjnej nie mówią że 33% pensji na umowę o pracę to premia
Stanowiska spawalnicze brak jakiejkolwiek wentylacji prawie 40stopni podczas pracy brak ubrań roboczych na czas .Jak na tak bogata firmę to żadne zarobki
2 200 na rękę w 40 stopniowym upale to śmieszne .
I nie ważne ile umiesz ten co zaczyna karierę spawacza dostaje tyle samo co spawacz z odpowiednim stażem z takim podejściem nie dziwię się że ludzie po chwili uciekają z firmy
Co do atmosfery pracy jest ok tylko te zarobki jak na trójmasto i warunki pracy na stamowiskach spawalniczych to 19 wiek
zdjecie uzytkownika
Mnm - 2014-07-28 08:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ONN - 2014-07-27 21:01:23]:
A na ktorym stanowisku miales te 40 stopni i jak to zmierzyles?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-07-30 19:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektórzy lubia wysokie temperatury, kwestia przyzwyczajenia, a o ile zapewniana jest woda do picia to wszystko jest w porządku. Taka praca i tyle. Zdziwilibyscie sie tez, że niektóre firmy potrafia płacić 1000 zł mniej i ludzie nie narzekają, może troche docenienia warunków by się przydało, ale to chyba polska mentalność, zawsze źle..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-06 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-07-30 19:58:00]:
lubią wysokie temperatury? co ty gadasz człowieku za głupoty , ludzie zwalniają się non-stop z tuchomia za jednym razem ponad 10 osób poszło moje pytanie czemu skoro jest tak cudownie :) niech prezes sobie kupi nowy samochód do kolekcji , a dyrektor już niech nie obiecuje podwyżek bo się tylko ośmiesza AIC [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie tylko podpierdalacze dostają więcej kasy a ty nic nie dostaniesz choć byś robił więcej od .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Misz - 2014-08-06 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-06 17:24:11]:
Tak to jest, ze gdy sie z szefem po jajach nie lizesz to ch. zarabiasz. Ale pamietaj, jaka placa taka praca, szukaj czegos innego i bez zastanowienia zmien pracodawce, tak sie tu robi i prawie kazdy (oprocz d*powlazow i totalnych niedoleg) szuka innej pracy. Powodzenia, stoczniowcy.pl tu masz ciekawe oferty ;)
zdjecie uzytkownika
mejka - 2014-08-07 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałam ofertę pracy w AIC,(usunięte przez administratora)Dość wysoka stawka razem. Mam pytanie czyli wątpliwości, jeżeli duża firma to jak sobie radzi z wypłatami na rękę? Jakoś mi to nie pasuje. Czy ktoś wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
cicho - 2014-08-18 17:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mejka - 2014-08-07 12:48:55]:
jest ok,wszystko terminowo i tyle ile ma być, czasem zdarzają się "pomyłki" w wypłatach - wtedy zgłaszasz i w ciągu 2óch,trzech dni przelewają resztę.
zdjecie uzytkownika
Egnuminu - 2014-08-22 18:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam znalazłem na jednej stronie ogłoszenie na stanowisko magazyniera w Gdyni z min. rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku. Chcę zapytać jakie są warunki pracy ,jaka jest początkowa stawka na takim stanowisku oraz czy wypłaty są w terminie?
zdjecie uzytkownika
Pies - 2014-08-22 21:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W terminie,1800 zarobisz
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-26 11:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pies - 2014-08-22 21:14:31]:
więcej niż 1800
zdjecie uzytkownika
Torun - 2014-08-26 12:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak więcej to powiedz ile kolego prezesa waflu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 20:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AIC to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to prawie za darmo ale słyszałem plotkę że prezes zgodził się na darmową miskę ryżu żeby pracownicy mieli siłę przyjść do pracy
zdjecie uzytkownika
tk - 2014-08-31 11:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sieci jest ogloszenie o naborze na glownego instruktora spawania, ktos z was ma jakies opinie na temat tego stanowiska?, czemu poprzedni istruktor sie zwolnil, jak oplacane jest to stanowisko ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-05 17:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tk - 2014-08-31 11:06:53]:
tutaj sie nie spawa tylko gnoi a opłacane jest dwoma miskami ryżu
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-18 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej wszyscy się zwalniają .... czemu ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-25 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AIC jest dostawcą unikalnych rozwiązań z zakresu wymiany ciepła produkującym głównie na rynek amerykański. Do ich zespołu poszukujemy osoby na stanowisko: SPAWACZ TIG. Zadania to: Spawanie wymienników ciepła metodą TIG 141, Wzrokowa kontrola spoin. Praca jest 3 zmianowa, oczywiście doświadczenie w spawaniu stali nierdzewnej metodą TIG wymagane jak i certyfikaty.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-07
Żródło: Gowork.pl
Tuchom
(pomorskie)
Jesteśmy dostawcą unikalnych rozwiązań z zakresu wymiany ciepła produkującym głównie na rynek amerykański. Do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:  SPAWACZ TIG   Zadania: Spawanie wymienników ciepła metodą TIG 141 Wzrokowa kontrola spoin   Wymagania Doświadczenie w spawaniu stali nierdzewnej metodą TIG Ważne certyfikaty spawalnicze Dyspozycyjność do pracy 3 zmianowej Precyzja w spawaniu (spoiny sp
zdjecie uzytkownika
tzg - 2014-09-26 15:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-18 19:49:22]:
bo firma pada i chuwjo placa %)
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-09-29 11:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma od pewnego czasu to dno i metr mułu.Radzę się wszystkim zatrudniającym 10 razy zastanowić czy w to szambo wchodzić.Chcecie się zniewolić to zapraszamy a i te ogłoszenia cyt. "Jeżeli miałbyś problem z dojazdem, istnieje możliwość dogadania się z innymi pracownikami, aby wspólnie dojeżdżać do pracy!!" kto takie coś wstawia czy inni pracownicy posiadający samochody to posiadacze autobusów firmowych? Już tutaj widać jak firma traktuje swoich pracowników tak jak i nie daj boże przyszłych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x