Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AIC S.A.

Pracowałeś w firmie AIC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cicho - 2014-08-18 17:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mejka - 2014-08-07 12:48:55]:
jest ok,wszystko terminowo i tyle ile ma być, czasem zdarzają się "pomyłki" w wypłatach - wtedy zgłaszasz i w ciągu 2óch,trzech dni przelewają resztę.
zdjecie uzytkownika
Egnuminu - 2014-08-22 18:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam znalazłem na jednej stronie ogłoszenie na stanowisko magazyniera w Gdyni z min. rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku. Chcę zapytać jakie są warunki pracy ,jaka jest początkowa stawka na takim stanowisku oraz czy wypłaty są w terminie?
zdjecie uzytkownika
Pies - 2014-08-22 21:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W terminie,1800 zarobisz
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-26 11:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pies - 2014-08-22 21:14:31]:
więcej niż 1800
zdjecie uzytkownika
Torun - 2014-08-26 12:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak więcej to powiedz ile kolego prezesa waflu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 20:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AIC to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to prawie za darmo ale słyszałem plotkę że prezes zgodził się na darmową miskę ryżu żeby pracownicy mieli siłę przyjść do pracy
zdjecie uzytkownika
tk - 2014-08-31 11:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sieci jest ogloszenie o naborze na glownego instruktora spawania, ktos z was ma jakies opinie na temat tego stanowiska?, czemu poprzedni istruktor sie zwolnil, jak oplacane jest to stanowisko ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-05 17:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tk - 2014-08-31 11:06:53]:
tutaj sie nie spawa tylko gnoi a opłacane jest dwoma miskami ryżu
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-18 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ojej wszyscy się zwalniają .... czemu ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-25 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AIC jest dostawcą unikalnych rozwiązań z zakresu wymiany ciepła produkującym głównie na rynek amerykański. Do ich zespołu poszukujemy osoby na stanowisko: SPAWACZ TIG. Zadania to: Spawanie wymienników ciepła metodą TIG 141, Wzrokowa kontrola spoin. Praca jest 3 zmianowa, oczywiście doświadczenie w spawaniu stali nierdzewnej metodą TIG wymagane jak i certyfikaty.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-09-29 11:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma od pewnego czasu to dno i metr mułu.Radzę się wszystkim zatrudniającym 10 razy zastanowić czy w to szambo wchodzić.Chcecie się zniewolić to zapraszamy a i te ogłoszenia cyt. "Jeżeli miałbyś problem z dojazdem, istnieje możliwość dogadania się z innymi pracownikami, aby wspólnie dojeżdżać do pracy!!" kto takie coś wstawia czy inni pracownicy posiadający samochody to posiadacze autobusów firmowych? Już tutaj widać jak firma traktuje swoich pracowników tak jak i nie daj boże przyszłych.
zdjecie uzytkownika
jezus - 2014-10-05 20:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aic każe podpisywać lojalki za pseudo kurs spawania hehehe i to 2 lata ehhe skąd oni biorą tych naiwniaków naprawdę nie wiem , niedługo do wymogów rekrutacji wprowadza posiadanie grupy inwalidzkiej bo normalnych osób które chciały by tam pracować pula jest na wyczerpaniu a Ukraińcy robić już nie chcą bo za mało płacą ponoć więcej zarabiają u siebie :D słyszałem też że przez telefon obiecują złote góry żeby tylko zwabić ofiarę a na miejscu inny bajer idź popracuj troszkę to my cię ocenimy hehehe a później kiedy pracownik zaczyna się dopominać o stawkę brutalne zderzenie z rzeczywistością heheheh no i lojalka bo przecież w tej firmie to nikt nie umie spawać trzeba przejść ich szkolenie ehhehe Do młodych i ambitnych - jeśli poważnie myślicie o przyszłości to omijajcie tą firmę szerokim łukiem bo nabyte tutaj złe nawyki zaprezentowane u przyszłego normalnego pracodawcy sprawią że zostaniecie skreśleni już na starcie - taka jest rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
wika - 2014-10-10 00:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest, AIC jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynkach międzynarodowych, specjalizującej się w rozwiązaniach dla klientów OEM w dziedzinie wymiany i odzysku ciepła. Produkują wysokiej jakości dedykowane wymienniki ciepła ze stali nierdzewnej i tytanu, aktywnie bierzemy udział w światowych projektach badawczych optymalizujących systemy grzewcze w wielu gałęziach przemysłu. Pracując dla nich można zetknąć się z najbardziej innowacyjnymi technologiami oraz ludźmi pełnymi pasji i zaangażowania.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-10 13:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest, AIC jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynkach międzynarodowych, specjalizującej się w rozwiązaniach dla klientów OEM w dziedzinie wymiany i odzysku ciepła. Produkują wysokiej jakości dedykowane wymienniki ciepła ze stali nierdzewnej i tytanu, aktywnie bierzemy udział w światowych projektach badawczych optymalizujących systemy grzewcze w wielu gałęziach przemysłu. Pracując dla nich można zetknąć się z najbardziej innowacyjnymi technologiami oraz ludźmi pełnymi pasji i zaangażowania.
zdjecie uzytkownika
gv - 2014-10-10 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za akcja promujaca aic ? Firma placi za to zeby sie pochlebne komentarze pojawialy ?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-12 16:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostali miche ryzu od pana i teraz wypisują niech firma się pochwali ileu niej arabiaja pracownicy, jaki ma socjalitd
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-13 14:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-10-10 13:26:36]:
bolo=boniek? co to za post tak w ogóle bo na pewno nie pracownika produkcji , z tymi nowoczesnymi technologiami to chyba troszkę przesada o pasji i zaangażowaniu nawet nie wspomnę , wracając do nwoczesnych technologi to owszem maszyny są nowsze niż starsze ale cała technologia i proces produkcji odbywa się metodą prób i błędów . 30%-40% produkcji idzie w straty -tak tu się pracuje nie wiem gdzie tu logika ale taka jest polityka firmy niestety , podsumowując AIC to taki mcDonald tylko branża inna ale poziom zarobków jak i wiedzy pracowników podobny
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-16 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawacz tig 2 tys na reke w trójmieście smiech na sali dalej obicanki cacanki a głupiemu radość sprowadzcie sobie chinoli jak ukraincy nie chca
zdjecie uzytkownika
maput - 2014-10-20 17:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-09-05 17:19:52]:
nie zwolnil sie, bo nie bylo takiego od tej pory. To nowe stanowisko. firma probóje dać coś z siebie, żeby uczyć tak zwanych spawaczy, ktorzy nie potrafią spoiny dobrej polozyc- przychodzą, nic nie umieją, trzeba ich nauczyć spawać i stąd instruktor
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-20 17:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-18 19:49:22]:
bo szukają szczęścia za granicą:) a potem po miesiącu czy dwóch przychodzą z powrotem z pytaniem czy nie wezmą ich znowu. Miałem już takich kolegów, którzy za kilka złotych więcej poszli do spółek stoczniowych czy to w pl czy za granicą a potem błagali co by ich przyjęli ponownie.
zdjecie uzytkownika
stal - 2014-10-20 19:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-20 17:43:50]:
Nie szukają szczęścia, tylko godnych pieniędzy! Spawanie to nie jest praca obojetna dla zdrowia (juz tym bardziej nierdzewki) I nie kilka zł więcej tylko przynajmniej kilkanaście. Nie osmieszaj się...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-23 21:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-20 17:43:50]:
to ja ci powiem dlaczego wrócili bo wszędzie na świecie spawa się normalnie a w AIC w "specyficzny sposób" i po zaprezentowaniu takich umiejętności ( z aic ) i wysłuchaniu zapewne całej masy docinek spakowali się i wrócili do gniazda żegnani salwami śmiechu
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-10-23 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maput - 2014-10-20 17:40:59]:
a kogo firma sie spodziewa oferując takie pieniądze może fachowców ? znajdą się pieniądze to i fachowcy się znajda a jak na razie to przyjeżdżają ciężkie przypadki
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-22
Żródło: Gowork.pl
Tuchom
(pomorskie)
Jesteśmy dostawcą unikalnych rozwiązań z zakresu wymiany ciepła produkującym głównie na rynek amerykański. Do naszego zespołu poszukujemy osób na stanowisko: SPAWACZ MIG/MAG/ Monter Miejsce pracy: Tuchom Zadania: Spawanie elementów wymienników ciepła ze stali nierdzewnej metodą MIG/MAGPrace monterskie wymagane przy spawaniu wymiennikówWzrokowa kontrola wykonywanych spoin Wymagania Doświadczenie w spawaniu st
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
piskorz - 2014-10-30 22:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oo - 2014-10-23 21:26:22]:
Pisaliście o spawaczach, a jak magazynier? Mam uprawnienia na wózki widłowe i rok pracy, myślicie że przyjmą? A jak warunki pracy i płaca? Kierownicy bardzo dają się we znaki?
zdjecie uzytkownika
strech - 2014-11-05 11:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie co wy tyle narzekacie. Jak jest zle to sie ucieka z firmy krotka piłka :P
Sam tak zrobilem kilka miesięcy temu i nabyłem sporo wieksze doświadczenie niż to czego mozna sie nauczyc w AIC. nie jest sztuka zapierdylać ale zarabiac.Co do tego smiesznego dyrektorka niech sam wezmie do reki rączke i niech zobaczy jaki to miód z cała zalogą z biura cwaniaczki tez niech popracują darmozjady i tuki pancerne. tylko kase brac jełopy i ustawiac te przyzady cale zycie. Co do tych podwyzek to jaja jak berety " firma biedna przynosi straty" słowa dyrektorka manipulatorka a za miesiac nowe roboty spawalnicze sie pokazuja. kurfa jestes smieszny frajerzyno . POzdro dla Weilanda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x