logo AIC S.A.

AIC S.A.

Gdynia

Opinie o AIC S.A.

Spawacz tig/mig 2016-08-16 22:18:49
Chodzi mi o stanowisko dla spawacza, tylko nie przy spawaniu tych słynnych blaszek, a coś bardziej trudniejsze np. rur pod rentgen.
Jak sprawa ma się z nadgodzinami? Trzeba czy można robić i jak są płatne?
ulaekz 2016-08-16 22:20:48
Świetnie, ze wypłata jest w terminie @makio, ale wiesz może jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na młodszego księgowego? Dobrze, że jest zapewniona stabilna umowa, więc się nie dziwię, że są popularni teraz.
qwer 2016-08-19 21:21:03
Przy takiej pensji jak proponują to mnie nie dziwi że wypłata jest w terminie, ludzie tylko czekają aby było coś po terminie aby móc się zwolnić mimo podpisanej lojalki (tj. w tym wypadku z winy pracodawcy), niestety AIC nie wypuści ludzi przed upływem lojalki, podpisywałeś, to teraz rób za te grosze przez dwa lata.
Spawacz tig/mig 2016-08-20 00:03:39
A co w razie zerwania umowy z tą lojalką? Kiedy jest zawierana? Przecież nie musicie brać od nich tych papierów, bo poza AIC niem są nic warte.
jurek 2016-08-20 10:35:35
Cześć czy ktoś z Was pracuje dla nich na stanowisku magazyniera? Jeśli tak daj znać mam parę pytań. Dzięki
qwer 2016-08-20 15:31:11
"A co w razie zerwania umowy z tą lojalką? " - płacisz im karę umowną/ odszkodowanie w granicach 7 tys.
"Kiedy jest zawierana?" - przy podpisywaniu umowy
"nie musicie brać od nich tych papierów" - tu nie chodzi o odbieranie dokumentów.
Zgadza się, jesteś na 2 lata uwiązany jak pies do budy przy podpisaniu takiego dokumentu pod pseudo nazwą "koszt szkolenia jednodniowego przez własnego pracownika
sońko 2016-08-20 15:35:28
@jurek mój znajomy kiedyś dla nich pracował i z tego co się orientuję to nie narzekał, tylko nie dam sobie ręki uciąć czy na stanowisku magazyniera. Też się zastanawiam nad pracą u nich właśnie ale chybie jak na razie nie wchodzi tu nikt kto pracuje obecnie dla nich
Spawacz 2016-08-21 14:35:47
Witam. Pracuje w aic. Sa rozne stanowiska ale chyba na rtg nic nie idzie. Spawasz dziwna metoda ale da sie przywyczaic. Po roku dostalem 500 zl podwyzki a jesli jest sie na prawde dobrym spawaczem i firma poczuje ze jestes potrzebny to mozna dostac i duzo wiecej. Wiem ze sa spawacze ktorzy maja 4500(brutto) podstawy. Nadgodzin mozna sporo zrobic nawet same 12 jak sie dogadasz. Wszystkie nadgodziny platne 150%. Srednia moja wyplata netto to 3500zl z nadgodzinami. Wszystko na umowie zadnych ukrytych doplat do wyplaty. Nie sluchalbym tego marudzenia ktore sie tu pojawia bo sa to w wiekszosci "fryzjerzy" ktorzy sie do niczego nie nadaja a chcieliby gory przenosic.
lekom 2016-08-21 14:37:12
W końcu ktoś prawdę napisał @spawacz i te nowe ogłoszenia na inżyniera i magazyniera od razu inaczej wyglądają
olo 2016-08-22 10:34:13
ale ściema
3
aro 2016-08-22 10:37:35
spawacz to jest dla mnie istotne informacja że system podwyżek jest
qwer 2016-08-24 22:43:15
"lekom 2016-08-21 14:37:12

W końcu ktoś prawdę napisał @spawacz i te nowe ogłoszenia na inżyniera i magazyniera od razu inaczej wyglądają " - a niby skąd wiesz że napisał prawdę?

A no tak, zapomniałem - propaganda kadr zachęcająca do aplikowania i podpisywania lojalki z obietnicami "będzie więcej, ale później", "premia będzie" (ponoć - a potem ci ją będą dowolnie ucinać).
"Nadgodzin mozna sporo zrobic nawet same 12 jak sie dogadasz" "Srednia moja wyplata netto to 3500zl z nadgodzinami" - czyli jak dobrze zrozumiałem, robisz po 12 godzin dziennie, czyli jakieś 264 godziny w miesiącu i zarabiasz 3500zł, czyli podstawowa stawka godzinowa wychodzi tobie jakieś 11,36zł - to w biedronce tyle płacą za obsługę kasy.
"Nie sluchalbym tego marudzenia ktore sie tu pojawia bo sa to w wiekszosci "fryzjerzy" ktorzy sie do niczego nie nadaja a chcieliby gory przenosic. " - WIĘKSZYCH BREDNI DAWNO NIE CZYTAŁEM.
Przed zatrudnieniem robisz próbki i sprawdzają czy umiesz spawać.
Procedura wygląda tak:
1) idziesz na próbki
2) mówią że cię zatrudnią na konkretnych warunkach
3) zwalniasz się z poprzedniej pracy, idziesz na badania lekarskie z AiC
4) przychodzisz podpisać umowę i podsuwają ci: umowę na 2 lata, pensja zdecydowanie niższa niż się umawiałeś, lojalka na 2 lata - z karą 7 tysięcy, jednocześnie ściemniają iż pozostałą część wyrównają z premii, ale jak wiadomo średnio im to wychodzi
5) zwracasz uwagę iż inne były ustalenia, a po 3 miesiącach miała być podwyżka.
6) zostajesz bez pracy, albo uwiązany jak pies za 1700zł na 2 lata
To jest smutna prawda.
2
qwer 2016-08-24 22:52:34
Spawacz 2016-08-21 14:35:47 -> lekom 2016-08-21 14:37:12
I to są kompetencje osób z biura AiC:
spawacz napisał post wychwalający AIC, a lekom po 1 minucie i 25 sekundach odpisał "W końcu ktoś prawdę napisał @spawacz "
Lepszego dowodu na to iż jest to tylko propaganda zachęcająca do zatrudnienia się w tym obozie nie dostaniecie, ja czytałem dłużej ten post!
1 minucie i 25 sekund od momentu w którym ktoś napisał post inna/ lub nastąpiły następujące czynności:
1) czas jaki upływa od momentu wysłania postu do wejścia na tą stronę innej osoby
2) czas potrzebny na przeczytanie tego postu
3) napisanie własnego postu
4) zaznaczenie "nie jestem robotem", "akceptuję regulamin" "weryfikacja anty-robot? - zaznaczenie 3 rysunków"
Szansa na coś takiego są mniejsze niż wygrana w totka.
1
guś 2016-08-25 09:42:29
ARO A MOŻESZ w takim razie napisać konkretnie jak działa ten system podwyżek o którym wspomniałeś? ja jednak nie idę do was na stanowisko spawacza, tylko jako Programista C++ / Python / C# / AngularJS, ale nie wiem czy temat jest nadal aktualny.
marek 2016-08-25 21:22:49
Hehehe, podwyżka?
Zarabiasz tyle ile masz na umowie w podstawie.
To jest mankament ludzi którzy słabo zarabiają, robią za grosze bo obiecują im później podwyżki, potem się zwalniają i idą tam gdzie mówią "na początek tyle, podwyżka później" i tak w kółko.
1
marek 2016-08-25 21:23:07
Hehehe, podwyżka?
Zarabiasz tyle ile masz na umowie w podstawie.
To jest mankament ludzi którzy słabo zarabiają, robią za grosze bo obiecują im później podwyżki, potem się zwalniają i idą tam gdzie mówią "na początek tyle, podwyżka później" i tak w kółko.
hjjjk 2016-08-25 21:34:20
@ marek 0 serio obiecuja i nic z tego nie ma? Jak ja nie znosze takiego oszukiwania ludzi. bo tego sie nie da inaczej okreslić jak włsnei oszukiwanie ludzi... a poszukują np web developera no to po tych opiniach nie wiem czy szybko znajda
zdegustowany klamstwem 2016-08-26 17:08:58
firma to jeden wielki bajzel na kolkach. kierownictwo na kazdym szczeblu prowadzi polityke zaklamania i niespelnionych obietnic. firma od dluzszego czasu prowadzi szkolke "smarkania" a nie spawania bo nauczaja czlowieka jednej spoiny ktora delikwent mialby klasc do wieku emerytalnego bez zadnuch innych mozliwosci rozwojowych. stawki smieszne premie ktorych nie ma wieczne afery o normy ustawicznie podwyzszane i nie mozliwe do osiagniecia. podzial pracownikow na stara gwardie i nowych ktorych traktuje sie jak zlo konieczne i ogolnie odpad spoleczny. nie wierzycie? popatrzcie na setki innych komentarzy w sprawie ofert pracy do tej firmy. firma oglasza sie caly czas nie dlatego zesie rozwija ale dlatego ze nikt tam nie chce pracowac i ludzi wiecej odchodzi niz sie przyjmuje. nie maja juz czego wymyslac wiec biora jludzi ktorzy maja trudnosci ze stwierdzeniem ktora strona mlotka nalez uderzac w cel ludzi z ohp itd dlatego sami zaczeli organizowac szkolenia, poniewaz dobrzy pracownicy jak slyszeli stawke oferowana przez firme zzakladali plecak i wychodzili(sam bylem swiadkiem takiej sytuacji) wiec sie posilkuja kimkolwiek. nie jestem jakims szowinista itd ale ktora szanujaca sie firma spawalnicza zatrudnia kobiety do spawania (zdarzaja sie mistrzynie w tym fachu owszem ale nie w tej firmie) ludzie jesli chcecie spac spokojnie i pracowac bez stresu kategorycznie odmawiam pracy w tym " burdelu na kolkach" nie wierzycie poczytajcie komenty na innych stronach. pozdrawiam i zycze powodzenia wszedzie ale nie tam.

p.s zwolnilem sie jakies 4 miesiace temu
2
ewwwa 2016-08-26 17:17:08
no ale wlasnie przeciez tak poiwnno byc ze to co obiecuja to jest faktycznie nigdy nie rozumiem dlaczego mialoby byc inaczej prawda? a co powiecie o pracy jako inzynier procesu w Gdyni? widze ze szukaja
marek 2016-08-26 18:55:08
"no ale wlasnie przeciez tak poiwnno byc ze to co obiecuja to jest faktycznie nigdy nie rozumiem dlaczego mialoby byc inaczej prawda? " - obiecują tylko po to aby znaleźć frajerów którzy będą robić za grosze a jak będą nalegać aby się wywiązali z obietnic to:
1) nie pasuje to się zwolnij
2) zwolnisz się - płacisz kare za lojalkę
były zaorany 2016-08-27 01:36:22
"zdegustowany klamstwem"
Potwierdzam Toją opinnie w 100 procentach
Kibel czy to na produkcji czy to w biurach
lekom 2016-08-27 11:40:42
Niektórym nigdy nie dogodzisz, ja tam wychodzę z założenia, że wiesz, co podpisujesz. Trzeba myśleć o konsekwencjach wcześniej
wert 2016-08-27 12:58:11
"Niektórym nigdy nie dogodzisz" - racja, 1700zł dla spawacza to szczyt marzeń, każdy powinien skakać z radości

"ja tam wychodzę z założenia, że wiesz, co podpisujesz" - oczywiście, dlatego zwracam uwagę iż dostaniesz to co masz w podstawie na umowie, premia może być częściowa bądź może jej nie być wcale, nie wież w słowne zapewnienia z biura że będzie tak jak mówią - CHCĄ CIĘ ZWIĄZAĆ LOJLKĄ NA DWA LATA, wtedy już nic nie jesteś w stanie ugrać.

"Trzeba myśleć o konsekwencjach wcześniej" - otóż to - KONSEKWENCJE PODPISANIA LOJALKI:
- PRZEZ DWA LATA ZARABIASZ TO CO MASZ W PODSTAWIE I NIE MOŻESZ SIĘ ZWOLNIĆ ALBO BĘDZIESZ PŁACIĆ IM GRUBĄ KASĘ.
ewwwa 2016-08-27 17:48:28
nie no oczywiście ze każdy przecież z biegiem czasu liczy na to ze będzie więcej zarabial przecież to caly czas zdobywa się dosiwadczenie i człowiek coraz więcej umie wiec sila rzeczy i na większe zarobki liczy
Samuel Były 2016-08-27 21:17:05
Cały czas przeplata się temat. Przecież to typowy pseudo-kapitalistyczny kołchoz
Szkoda że dziś nie ma takich ludzi z zasadami i prawdziwymi wartościami jak np.
Samuel Colt – ludzi przepracowali całe życie z szacunkiem i godnością i niepodeptaną moralnością. AIC kosi miliardy a pracownik jest tylko cytryną do wyciśnięcia. Żerują na sytuacji rynkowej pracownika. Nie dajcie się ludzie i nie wierzcie w bajki HR. Nie polecam tej firmy – lepiej głodować.
1
wedf 2016-08-28 10:44:39
wiadomo wlasnie ze przecież każdy chce jak najwięcej zarabiać nie po to się człowiek kształci tyle lat i tyle czasu na to poswieca żeby potem narzekac na zarobki no ale niestety wiadomo ze to roznie bywa
dewbig 2016-08-28 11:29:44
wypłata zawsze na czas. Odkąd ja pracuję (ponad 2 lata) nie zdarzyło się, żeby wypłata nie była na koncie na czas. I zawsze zgadzała mi się z tym, co miało być. Jak jakieś kilka nadgodzin wpadło to nie było problemów, zawsze na koncie. Też bym chciał więcej zarabiać, ale co mi z tego, że gdzieś dostanę 400 zł więcej, jak potem przez pół roku nie dostanę wcale, albo będę się bujał po sądach bo nie mają z czego mi zapłacić. O AIC wiele by mówić, wszędzie są rzeczy do poprawy, ale przynajmniej wiadomo, że kasa będzie.
nieobijajacysieinienarzekajacy 2016-08-28 11:37:23
hehe lepiej głodować...:) No Samuel - pewnie 500 plus ci wystarczy na piwo pod budą.
A firma - no pewnie ze miliardy sie przewalają. Coż - tez nie zarabiam za wiele, ale jakbym miał pomysł i umiał to zrobić to sam miałbym firmę a nie pracował dla kogoś. Wiec co się dziwić. Jak nie pasuje to zakładajcie firmy! Jak będziecie zatrudniać setki pracowników jak AIC to zobaczymy czy miliardy będziecie chcieli im płacić za to, ze pół produkcji idzie do złomu:) I tak podziwiam prezeska ze jeszcze nie pozwalniał polowy partaczy w tej firmie.
ninja 2016-08-28 11:40:53
i zaraz znowu wykasują. Jak idą imiona i nazwiska go gowork wykasowuje. Przeciez portal nie moze tego zostawić.
ewwwa 2016-08-28 12:36:20
no to w sumie dobrze wiadomo ze to nie ejst jakies mega duże osiganiecie to ze wyplata jest na czas jednak patrząc na to co się teraz dookoła nas dzieje to jednak trzeba takie firmy mimo wszystko chwalic
spawacz monter lider itp 2016-08-30 09:54:41
Racja zauważyłem że jak są konkrety pisane lub idą nazwiska to zaraz GOWORK kasuje (może to zgodne z regulaminem lub nie). Dodatkowo szybko jest kontra z HR firmy AIC - jaka to słodycz itp, reklamacje złom itd. Jak się zatrudnia ludzi z piekarni na warsztat za 1500 zł, bo szkoda parę złotych na fachowców to tak jest, ale wątpie w to; firma zdaje sobie ze wszystkiego sprawę. Mają wyliczone. Te urządzenia nie mogą być trwałe - komercja. Jak pójdzie kilka negatywnych opinii na gowork to cześć wykasują a zaraz jest kontra HR jak top cacy jest w AIC:) Mam screeny. Same kłamstwa
erni 2016-08-30 09:57:48
Hej, wiedzę że poszukują jeszcze Mgazynierów czy można skłądać jesczze cv? widzę, ze wymogiem jest doswiadczenie roczne w tym zawodzie ja spokojnie mam wiecej i uprawnienie na wozek widlowy, poeiwdzcie cos o wynagrodzeniu
Aleksandra 2016-08-30 15:38:04
Atmosfera między pracownikami zawsze jest w zależności jak podchodzi się do ludzi czasem może coś nie zaiskrzyć między ludźmi i tu jest problem a szkoda . Prezes chwalący się na spotkaniu wigilijnym zyskami i przerobem materiału ile czego nie było i dzięki komu " tym robolą " tylko szkoda że Ci robole nie dostają odpowiedniej gratyfikacji a podwyżka hmmmm uslyszysz mało rentowny projekt poczekaj na nadgodziny
1
ewwwa 2016-08-30 15:47:19
no bo przecież atmosferw tworza ludzie wiec nie ma się co dziwic ze tak jest a przecież to wystarzy się umiec z innymi ludzmi dogadać i być ,,milym,, to nie jest na prawde az tak dużo..a widziałam ze szukają księgowej teraz trzeba mieć wyksztalcenie ekonimiczne
do pani ewy 2016-08-30 17:43:20
ewwa... a ty co, i produkcja i magazyn i inzynier procesu a teraz ksiegowa? Ty to cos w tej firmie robisz? Bo poki co to widze, ze na goworku wszystko cie interesuje.
1
Dgh 2016-08-30 18:18:34
No może po prostu jest zainteresowanie tą firmą xd
Samuel Powraca 2016-08-30 21:47:08

Najlepsze są wstawki: "ewwwa, nieobijajacysieinienarzekajacy oraz innu tego typu" Od razu śmierdzi: kadry, HR AIC lub inni z biura. Żadnej atmosfery tam nie ma, bo jest nagonka i podpierdolka jeden na drugiego. Celowo ułożona struktura, bajki o macierzowym zarządzaniu niech sobie w buty wsadzą. Nagonka jet na produkcji i w biurach. Tak są ciągłe ogłoszenia o praca – niedziwne przy takiej rotacji. Praktycznie wszystkie negatywne opinie na gowork oddają faktyczną rzeczywistość tej firmy. Ich riposta jest jak szybka reakcja chemiczna na gowork. Być może dziewczyny z administracji i HR muszą śledzić portal:))) Jakby popatrzeć obiektywnie to mają najgorsze statystyki na gowork i czasem AIC chcąc podreperować reputację podszywa się i wstawia opinie na plus:)) Rzenuaaaa!!!!!!
Wypłata na czas to zasr... obowiązek każdego właściciela firmy, także nie podciągajcie tego w kontekście super łaskawcy:)) No niedługo dadzą pracownikom w nagrodę Open Space:))

Wykasowana odpowiedź dla "paweł 2016-07-12 10:39:15" na temat niektórych Dyrektorów-
Nie mowa tu o wszystkich, bo niektórzy znają swój fach.
Co do wykasowanych opinii, dla powtórki; chodziło o Dyrektorów. Jeden zarządzający był przynajmniej konkret. Natomiast - Jeśli chodzi o szefa dz. Technologii - inni Dyrektorzy zwą go"człowiek od desek, który nie potrafi z ludźmi rozmawiać". Chyba jest to wielce wymowne. Facet przeszkadza i nie jest kompetentny. Każdego by poświęcił żeby samemu nadal pływać. Fakt – dobry Manager nie musi na wszystkim się znać – po to dobiera sobie kierowników czy specjalistów, ale jakieś elementarne pojęcie powinno się mieć, bo inaczej zlewa Cię ekipa. Paradoks jest taki, że przy rekrutacji niektórych ludzi większe pojęcie ma Aga E (ta przynajmniej ludzka jest kobieta) z HR niż dyrek lub kierownik danego działu. Ogólnie wiele można by poprawić w tej firmie, ale jest specyficzny sposób zarządzani ludźmi to ludzie w pupie pewne rzeczy mają. To tak w skrócie telegraficznym. Park maszynowy mają nowoczesny, ale w porównaniu z Polskimi archaizmami, a nie zachodnimi firmami.

Acha nie chwalcie dziewczyny tak Boga przed zachodem słońca, bo jakbyście dobrze znały Historię wymienników oraz biografię Secespolu, to może byście ciut zmieniły zdanie.

Odpowiedź dla "nieobijajacysieinienarzekajacy"
Nie wiem czy Ty z kadr, czy z kosmosu pracownik, ale oświecę Cię; Żadnego Cuda nie robi ta firma i nic nie wymyśliła, bo te aparaciki "kondensacja" to inżyniera wsteczna i każdy średnio ogarnięty Magister czy Doktorek z polibudy Ci to wyliczy, przepływy, skraplanie itp. AIC ma też soft do przepływów oraz stacje prób – badanie rzeczywistych przepływów i wydajności aparatów Jeśli chodzi o JADY, to doczytaj kto je wymyślił – pewien inżynier z PL, a szefo aic klepał je na początku w garażu kopiując czyjąś konstrukcję (tak mówią Ci co go znają). Także żeby argumentować, to trzeba znać branże i historię firm. AIC po prostu daję dobre ceny na wielkim kontynencie i to załatwia sprawę.
P.S. Zlewam 500 plus bo na zachodzie jako fachowiec zarabiam więcej niż u Was Ci niekompetentni na wyższym szczeblu

Opinia "qwert" o produkcji jest prawdziwa jak najbardziej; HR mam nakaz szukania murzynów na lojalkach:))



1
anna 2016-08-31 08:28:48
Czyżby zmiana księgowej bo widziałam nowego ogłoszenie przedwczoraj?
Ninja 2016-08-31 11:20:46
A tam, ja Ci powiem, że ja np. nie potwierdzam tych negatywnych opinii i tak to wygląda jak wygląda, moim zdaniem warto próbować, to przeciez nie boli z tego co mi wiadomo
Pracownik Biur@2 - PLS nie kasujcie opinni 2016-08-31 11:41:02
No mamy 100 procentowy dowód jak działa AIC. Wstawiłem opinnie na gowork, iż potwierdzam opinnie "SAMUEL POWRACA" i coś na temat księgowej i wiecie co???????? Zgadnijcie, zginęła w minucie i pojawiła się opinnia "Ninja" Ciekawe ile smaruje AIC za możliwość usuwania Opinni:))) Ja robię cały czas screeny i kiedyś coś komuś udowodnię. Wrzucam jeszcze raz wykasowaną opinnie:

"Samuel dokładnie ich podsumował – potwierdzam jego opinie jak i pozostałe negatywy na poprzednich stronach. Burdel na kółkach, mobbing itp. Jestem pracownikiem AIC. Jaka zmiana księgowej???????? Raczej księgowa miała dość AIC :))
Ciekawe która to już księgowa na przełomie roku lub dwóch lat :))))"


1
Pracownik Biur@2 2016-08-31 11:58:58
To teraz sobie pomyślcie ile opinni mogli pousuwać. Polska - tutaj wszystko jest możliwe:))
lekom 2016-08-31 12:10:16
Mógłby ktoś wrócić do tematu pracy i napisać mi coś konkretnego o pracy magazyniera w Gdyni. Ogólnie widzę, ze są tendencje do narzekania, ale to chyba już mnie nie dziwi, ludziom nie dogodzisz, a słyszałem, że tutaj jest w porządku. Szczególnie jak na Gdynie
lekom2 2016-08-31 12:15:34
Znowu HR zadziałał i napisał: "lekom" Jakie w porządku????? W AIC jest bardzo nie ok. Sami to potwierdzacie kasując opinnie ludzi na gowork. Trzeba innych ostrzegać i przestrzegać przed takimi zakładami pracy.

Pozdrawiam
erni 2016-08-31 13:13:25
Słuchaj jak amsz dosiwadczenie nie tylko na stanwosiku magazyniera to wszedzie dostaniesz prace dodatko posiadajac uprawnienia np, na wozek wilowy ja w twoim przypadku to nie byloby problemu ze znalezieniem pacy
śmieszni są 2016-08-31 14:44:45
hehe dobre, przecież wiadomo kim jest Ewwa i pozostałe dziwne nicki. Ona jest jaka stara dobra komunistka, nic złego nie powie na swoją partieee AIC
1
maciek 2016-08-31 15:53:40
Rzeczywiście kierownicy działu sprzedaży mogą liczyć na dobre benefity do zarobków. Ciekawi mnie jednak to czy atmosfera wciąż opisuje w Pile, ale pewnie tak.
Aleksandra 2016-08-31 16:57:26
A lekom cały czas się dopytuje o specyfikę pracy w magazynie chłopie chwyć sie za jaja i się zatrudnij a nie spmujesz jak wygląda , mogę powiedzieć Tobie ze mamy w biurze piękne kobiety a w Hr cudne zjawiska może To Cię zachęci
Ewwwwa 2016-08-31 17:04:02
Hej czy ktoś orientuje się czy firmie są związki zawodowe ?
2
Pracownik AIC 2016-08-31 17:20:49
super kumasz, przecież Ci odpisuję, że tam pracuję. Inni piszą że pracowali i AIC to dno pod każdym względem Nie spamujcie i nie wprowadzajcie ludzi w błąd i nie kasujcie wypowiedzi na go work Koniec kropka. Masakra jaka propaganda firmy na portalach. Każdy już wie co jest warty ten kołchoz więc nei wysilajcie się HR itp
SD gh 2016-08-31 17:57:38
Mnie interesuje oferta dla samodzielnej księgowej tutaj w firmie wiadomo na jakie zarobki można liczyć jak się ma odpowiednie kwalifikacje do pracy ?
Zostaw swoją opinię o AIC S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.