logo AIC S.A.

AIC S.A.

Gdynia

Opinie o AIC S.A.

Pracownik Biur@2 2016-08-31 11:58:58
To teraz sobie pomyślcie ile opinni mogli pousuwać. Polska - tutaj wszystko jest możliwe:))
lekom 2016-08-31 12:10:16
Mógłby ktoś wrócić do tematu pracy i napisać mi coś konkretnego o pracy magazyniera w Gdyni. Ogólnie widzę, ze są tendencje do narzekania, ale to chyba już mnie nie dziwi, ludziom nie dogodzisz, a słyszałem, że tutaj jest w porządku. Szczególnie jak na Gdynie
lekom2 2016-08-31 12:15:34
Znowu HR zadziałał i napisał: "lekom" Jakie w porządku????? W AIC jest bardzo nie ok. Sami to potwierdzacie kasując opinnie ludzi na gowork. Trzeba innych ostrzegać i przestrzegać przed takimi zakładami pracy.

Pozdrawiam
1
erni 2016-08-31 13:13:25
Słuchaj jak amsz dosiwadczenie nie tylko na stanwosiku magazyniera to wszedzie dostaniesz prace dodatko posiadajac uprawnienia np, na wozek wilowy ja w twoim przypadku to nie byloby problemu ze znalezieniem pacy
śmieszni są 2016-08-31 14:44:45
hehe dobre, przecież wiadomo kim jest Ewwa i pozostałe dziwne nicki. Ona jest jaka stara dobra komunistka, nic złego nie powie na swoją partieee AIC
1
maciek 2016-08-31 15:53:40
Rzeczywiście kierownicy działu sprzedaży mogą liczyć na dobre benefity do zarobków. Ciekawi mnie jednak to czy atmosfera wciąż opisuje w Pile, ale pewnie tak.
Aleksandra 2016-08-31 16:57:26
A lekom cały czas się dopytuje o specyfikę pracy w magazynie chłopie chwyć sie za jaja i się zatrudnij a nie spmujesz jak wygląda , mogę powiedzieć Tobie ze mamy w biurze piękne kobiety a w Hr cudne zjawiska może To Cię zachęci
Ewwwwa 2016-08-31 17:04:02
Hej czy ktoś orientuje się czy firmie są związki zawodowe ?
4
Pracownik AIC 2016-08-31 17:20:49
super kumasz, przecież Ci odpisuję, że tam pracuję. Inni piszą że pracowali i AIC to dno pod każdym względem Nie spamujcie i nie wprowadzajcie ludzi w błąd i nie kasujcie wypowiedzi na go work Koniec kropka. Masakra jaka propaganda firmy na portalach. Każdy już wie co jest warty ten kołchoz więc nei wysilajcie się HR itp
SD gh 2016-08-31 17:57:38
Mnie interesuje oferta dla samodzielnej księgowej tutaj w firmie wiadomo na jakie zarobki można liczyć jak się ma odpowiednie kwalifikacje do pracy ?
Sławek 2016-09-02 19:31:56
A czy chcesz założyć ?
2
olkp 2016-09-02 19:38:38
Myślę, że o konkretne sumy trzeba pytać już podczas procesu rekrutacyjnego, bo akurat i księgowych w firmie nigdy nie ma wielu, i też mogą być zatrudniani na innych warunkach
Spawacz 2016-09-03 07:03:17
Kara maleje miesiecznie o 1/24
Spawacz 2016-09-03 07:22:55
Stary robin hood to ty nie jestes. Jestem spawaczem i wszystko co napisalem jest prawda. A wyplata 3500 netto jest przy okolo 35 nadgodzinach. Takie byly moje 3 ostatnie wyplaty, i nie jest to zadna sciema jak chcesz moge wyslac zdjecia kwitow :) z reszta kolo h mi to lata czy mi ktos wierzy. Przy podstawie 3800 brutto. (po roku pracy pdostalem 500+) a na przedluzenie umowy zaproponuja minimalnie 4200. Tylko trzeba byc dobrym pracownikiem. To jedyne wymaganie.
lezel 2016-09-03 08:05:16
A już powoli zaczynałem wątpić w tę firmę @spawacz wszystko to oczywiście na umowie o pracę?
Spawacz 2016-09-03 13:25:37
Oczywiście. Żadnego kombinowania z wypłatami. Nie taki diabeł straszny jak go malują.
3er 2016-09-03 14:56:54
no dobra to jak to tutaj w końcu wygląda? bo ja już nic nie rozumiem czy polecacie prace w firmie AIC czy nie? bo widze ze jakies sprzeczne informacje
Pracownik 2016-09-04 10:45:35
Praca jak praca ale wyzysk presja czasu a nadgodziny dla wybranych a płaca niedługo bedzie wielkości minimalnej krajowej
1
Marcin 2016-09-04 10:48:41
@Pracownik no chyba nie twierdzisz, że nadgodziny są wypłacane tylko niektórym?
Pracownik AIC 2016-09-04 20:21:37
jest żle a nawet tragicznie Tak jak pisza prawdziwe nicki więc głupa nie klej, bo może jesteś z Kadr lub Hr. Jest dno i wyzysk i unikajcie takich firm. Sporo ludzi pisze i psiało na ten temat Pracownicy produkcji i biur także masz wszystko czarno na białym i nie pakuj się w to bo stracisz czas nerwy i zdrowie
Pełen negatyw obiektywny dla AIC
1
ucz 2016-09-04 20:27:23
Może wiecie jednak czy wypłata jest terminowa? Zalezy mi na tym, żeby dostawać wszystko dostawać w terminie. W końcu wiedzą jak zadbać o zadowolenie pracowników.
Spawacz 2016-09-04 22:31:18
Placa bardzo malo ze wzgledu na poziom spawaczy ktory tu trafia. Jezeli pokazesz ze potrafisz spawac to szybko pensja idzie do gory. Potwierdzone info.
tka 2016-09-04 22:42:24
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na konstruktora urządzeń ciśnieniowych? Doświadczenie w pracy jako konstruktor (preferowani kandydaci z doświadczeniem przy projektowaniu wymienników ciepła, urządzeń ciśnieniowych, kotłów grzewczych lub urządzeń chłodniczych, klimatyzacyjnych, wentylacyjnych) to nie jest duży wymóg
Pracownik niskiego strzebla 2016-09-05 15:48:10
Czytaj komentarz jako pravownik biura
maciek 2016-09-05 15:48:44
Konstruktor Urządzeń Ciśnieniowych chyba jest u nich potrzebny?
Bmn 2016-09-08 17:01:07
W jakim wymiarze czasu pracy 8-10h ? Ile dni w tyg. Pracuje na budowie i chcę zmienić branżę na spawacza mysle że kurs i doswiadczenie w aic s.a. zdobende czy lepiej samemu wyłóżyc na kurs ?
Karolek 2016-09-08 17:10:41
@Bmn z tymi kursami to tak jest, że pewnie potem musisz podpisać lojalkę na długo czas. Ale w sumie jeśli miałbyś ją mieć w AIC to i tak spoko, bo stąd raczej nikt nie ucieka, dobrze się tu pracuję, a tak to masz już naprawdę stabilną robotę. Także w sumie jak uważasz
1
Karol 2016-09-08 19:20:18
Komentarz oparty na przypuszczeniach %)
MAza 2016-09-08 20:14:38
Wiesz co, od tego jest forum pracy, aby też pewne rzeczy przypuszczać, no wiadomo, że nie osiągnie się jakichś super rezultatów tak od razu, od pierwszych dni w pracy, ale też nie ma co za szczególnie uważac, że to na cokolwiek wpływa, wiadomo przecież nie?
Bmn 2016-09-09 05:29:05
A jaki system pracy jest 1zmiana 2,3 ? Po ile godz?
maciek 2016-09-09 09:53:42
No dobrze, ale wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na dyrektora ds. zarządzania siecią sprzedaży? Chętnie bym się załapał, bo przecież dbają o stabilne zatrudnienie.
idiom 2016-09-09 14:34:54
maciek a tego dyrektora szukają jeszcze? daj namiary na ogłoszenie
pracownik lider 2016-09-09 23:05:06
znowu kasują opinnie negatywne To już chyba standart
Ta firma to zło i wyzysk
crazy 2016-09-09 23:12:55
Na pewno nie jest tak źle, bo ostatnio pokazało się tylko ogłoszenie pracy na samodzielną księgową. Ja nie posiadam odpowiedniego wykształcenia, ale może będzie można znaleźć zatrudnienie, zwłaszcza, że się ciągle rozwijają pod tym względem. Dzięki za odpowiedź
parcownik biuro 2 2016-09-09 23:15:24
tak kasują Były odpowiedzi dla spawacza i pozostałych Jakie zarobiki hehe ściema panie SPAWACZ Prawdziwi spawacze juz się wypowiadali i to negatywnie Moze moderator nie akceptuje ale nazwisk nie bylo
teraz powtórka odnosnie dyrektora sprzedazy:

Pewnie koles zrezygnował albo go odprawili. Co do szkoleń to ściema na 100 procent. Kazdy juz wie jak jest w AIC Nawet wykładowcy na polibudach w trójmieście mówią że to kołchoz i wyzysk. Moze Was przeszkolo pani z KJ w godzine na temat ISO i księgi jakosci AMSE Ona jest chyba za ładne nogi bo pojęcia nie ma o czym mówi Tak jest w tej i w innych firmach Konkretnych ludzi co chcą cos zmienic na dobre i mają wiedze nie szanuję sie NIe pakujcie się do tej firmy szkoda zdrowia i strata czaasu Podwyzki zapomnijcie jakosc produktu rowna sie ilisc Nie polecam szczerze
Maciek 2 2016-09-09 23:19:15
Potwierdzam Chcą zatuszować złe opinie Wszystkie dziwne nicki i jakieś tam pozytywne opinnie to robota kadr lub HR AIC Zła firma pod wieloma względami

pozdriawiam wytrwałych
Pani Ksieg. 2016-09-09 23:25:20
o ksiegowej byl juz watek Sama odpuscila bo miala ich dosc Rotacja na maxa w AIC Zla atmosfera zla firma
sprawiedliwy 2016-09-09 23:28:10
sa kopie wszystich usuwanych opinni Jak zajdzie potrzeba wrzucimy ponownie zeby przestrzegac innych Po tej jest ten portal
shhh 2016-09-10 08:25:38
Może jednak wiecie czy oprócz benefitów jest szanse na premie dla programistów c++? Dziękuję za odpowiedź
Ewwwa 2016-09-22 17:19:50
Można określić pracę jako wyzysk skoro podstawa pensji już niedlugo będzie taka sama jak minimalna płaca w naszym kraju a nadgodziny niby mają to zrekompensować :-) taka polityka socjalna dla fizycznych dlaczego nie ma dofinansowania do opieki medycznej czy też kart multisport nie wspominając już i wczasach pod gruszą jak to firma co niby dba o pracowników skoro brak mydła czy ręczników ??? Dlaczego pracownik fizyczny musi zapie.... na całe biuro i jest traktowany jako niższa kasta dlaczego tych fizycznych się nie docenia ???? Tylko w nagrodę nadgodziny a premie dla biura spływają dla pracowników hal tylko na papierze
1
Azale 2016-09-22 17:43:57
Wiesz co, nie wiem skąd i czemu uważasz że pensje się zniżają, moim zdaniem i to należy podkreślić, wierzę, że tutaj zawsze dało się zarobić na życie.
Ewwa 2016-09-23 00:44:39
Wszędzie płace idą w górę a tu jakby czas staną w miejscu
1
sio 2016-09-23 09:44:35
nadal w Gdyni jest poszukiwany Konstruktor Urządzeń Ciśnieniowych? byłabym chętna u was na takie stanowisko pracy jeśli zaproponujecie konkurencyjne warunki
Pracownik 2016-09-23 16:17:38
A na jakim stanowisku da sie zarobic na życie
ta dum 2016-09-23 16:24:11
Wiecie czy wypłata jest terminowa? Dzięki za odpowiedź
Jakie pytanie taka odpowiedz 2016-09-24 00:40:30
Nie, nie jest
Płaca nawet pół roku po terminie. Ba, nawet rok po terminie!
I w walucie hindi.
Zasadniczo to w ogóle nie płaca. Znaczy płaca ale nie w terminie. Kisza pieniądze w beczkach.
Jak ktoś wie gdzie te beczki to sobie idzie i wyciąga sam wypłatę.
Wiec nie płaca tylko kisza. Trzeba mieć głowę nie za duża zeby moc ja do beczki włożyć i odkisic wypłatę .
1
erni 2016-09-24 09:24:01
Teraz mają ogłoszenia na kieronika projektu do Gdyni, podjerzewam, ze keirownik u nich może całkiem dobrze zarobić pod warunkiem ,że ma odpowiednie kompetencje, chocaiz pisaliscie wczesniej cos o problemach finansowych. jednka chca zatrudniac ludzi
erni 2016-09-24 10:22:39
to dlaczego wczesniejsze komentarze wskazywały an coś innego? widzę, że zaktrudniają ludzi bo napisałem ,ajkie jest ogłoszenie, ktoś wczesniej pisał, że nie wypłacają na czas wynagrodzeń, wiec skadś się biorą te informacje, prawda? ktoś je wymyśla? lakier'?
Jakie pytanie 2016-09-24 22:59:04
Gdzie ktoś pisze ze nie płaca na czas? Zacytuj.
Lidzie, płaca na czas to obowiązek- PIP to ma pod lupą.
Wiec to ze płaca ba czas to bardzo dobrze - ale to żaden specjalnie wyczyn
gadu gadu 2016-09-24 23:09:40
@ Jakie pytanie - święta racja -n to powinna być norma. Poszukują widze kierownika projektu. Fajna opcja?
Zostaw swoją opinię o AIC S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.