logo AIC S.A.

AIC S.A.

Gdynia

Opinie o AIC S.A.

fgvb 2016-06-27 21:05:19
@gta no ale przeciez wynagrodzenie to jest inne na kazdym stnaoiwsku i zalezne od kwalifkacji itp..od obowiazkow pewnie sa tez jakies premie do tego..
kulka 2016-06-28 10:25:54
@MoV słuchajcie jestem osobą zupełnie z zewnątrz i nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć powiem szczerze. Chyba jest jakiś duży problem, konflikt wewnwtrzny w AIC S.A. bo sugerujecie że niekórzy zarabiają inaczej...a to co mówisz @qwer to też awarto zwrócic uwage
Nick 2016-06-29 10:42:13
Od wczoraj na Rdestowej mamy nowy nakaz. Wszyscy na produkcji musimy obowiązkowo nosić koszule flanelowe. Na hali jest 30 stopni a z czasem będzie więcej. Upał nie do zniesienia.
1
ewwwa 2016-06-29 14:58:22
@Nick no trzeba miec nadzieje ze jednak pogoda- upały ustąpią..
qwert 2016-07-01 19:52:41
Nie do końca konflikt wewnętrzny.
Kadry są zobowiązane do szukania pracowników za wszelką cenę, prawdziwe opinie które tutaj wyczytasz odstraszają potencjalnych murzynów...
Tak więc osoby z kadr piszą bzdury typu 5 tys. super atmosfera i lajcik.... zapomnij o tym, politycy też dużo obiecują, a ile z tych obietnic wyborczych spełniają?... z tą różnicą na karcie wyborczej twój głos zmenia twoją przyszłość na 4 lata, a tutaj złożenie podpisu krępuje cię przez dwa lata
1
gta 2016-07-01 19:54:39
Oczywiscie chodzi mi o wynagrodzenie dla spawaczy w powaznych firmach typu stocznia remontowa czy tez mostostal, a nie jakies tam aic... :)
drr 2016-07-01 20:02:54
hej widze ze firma wstawila ostatnio troche nowych ofert pracy na przyklad na stanowisko koordyantora projektow produkcyjnych taka ooba bdzie odpowiedzialna za za prowadzenie projektów zmian inżynieryjnych w produktach, koordynacji wprowadzanych modyfikacji istniejących linii produkcyjnych
qwert 2016-07-02 18:35:30
I to jest najlepszy przykład że kadry tutaj ciągle siedzą i próbują na każdy sposób werbować łatwowiernych ludzi....
powodzenia
qwert 2016-07-02 18:36:00
I to jest najlepszy przykład że kadry tutaj ciągle siedzą i próbują na każdy sposób werbować łatwowiernych ludzi....
powodzenia
rfe 2016-07-02 18:51:46
hmm mnie w sumie zainteresowala oferta pracy na stanowiko spawacza TIG w Gdyni czy ktos wie na jakie wynagrodzenie mozna liczyc jak sie ma dosiwadczenie?
tgb 2016-07-04 18:25:09
Możesz liczyc na 1800 + premia czyli 2000
Misiek 2016-07-04 18:31:42
Mi się tam wydaje, że wszystko jest do dogadania i nie musisz się bać w ogóle
Ari 2016-07-05 18:28:54
Podobno potrzebni są spawacze do Gdyni mam takie pytanie czy chodzi o łodzie i port czy robi się tutaj i spawa jakieś tramwaje, proszę o odpowiedź na już
Spawacz z włocławka 2016-07-05 21:59:57
DO MIŚKA i TGB Rafał były spawacz z Włocławka te osoby to propagandziści tak dobrzy że Gebels mógłby się od niego uczyć . Prawda jest taka że wszystko narzucone jest z Góry i nie ma żadnego pola manewru . Jeżeli będziecie nadal łżeć to któregoś dnia ktoś przyjedzie do was z ukrytą kamerą i nagra jak to jest w tej firmie.
Oświadczam że w firmie AIC panuje mobbing . Najbardziej ze strony jednego z dyrektorów który straszy jak ktoś się chce zwolnić dyscyplinarką . Natomiast pan kierownik Bona jak pamiętam nazwisko w sumie jest bezstronny wszystko mu zwisa i kieruje człowieka od razu do dyrektora . Najbardziej ordynarnym człowiekiem jest mistrz Darek który cytuję odzywa się do pracownika w ten o to sposób" Spierdalaj , zapierdalaj bo cię zajebie , bo wpierdol " pytam się tak zachowuje się mistrz czy lider to jest słownictwo na poziomie rynsztoka bardzo proszę forum o nie wykropkowywanie tych słów bo to bardzo ważny element mojej wypwiedz , Z kolei najbardziej kulturalną osobą jest pan Grzegorz pozdrawiam serdecznie . Kolejny człowiek na poziomie rynsztokowego lumpka to brygadzista Karol podobne słownictwo jak Daruś . Tak więc osoby które coś pozytywnego piszą to na zlecenie dyrekcji pozdrawiam
1
r 2016-07-05 22:16:59
w Gdyni to oni tez szukaja specjalisty ds. logistycznej obsługi klienta oferowane jest atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia oraz kompetencji,,swobodę i dużą samodzielność w realizacji zadań ciekawe tylko jakie wynagrodzneie jest..
marian3palce 2016-07-06 08:14:21
wiekszosc opini jakie przeczytal o pracy w aic w gdyni to jakies glupoty. nigdy nie spotkalem sie z chamstwem przelozoych wiekszym niz w innej pracy. pensja to podstawa + premia ktora jest zawsze, chyba, ze walisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i siedzisz na przerwie 2 godziny lub kolejny raz grasz wpatrzony w telefon. normy do wyrobienia sa ale jesli potrafisz spawac a nie tylko przyklejac spoine i ostrzyc elektrode to nie ma z nimi problemu. lojalka na 2 lata to przegiecie ale przynajmniej jesli jestes debilem i sobie nie radzisz to cie nie zwolnia
jezeli chodzi o kadre to akurat sie wszystko zgadza. przelozeni maja pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzki traktuja tak jakby musieli je z wlasnej kieszeni wyplacic.
luz 2016-07-06 08:49:49
Zarobki są na pewno wyższe niż ta przeciętna krajowa, bo w końcu i można liczyć tutaj na odpowiednie premie doliczane do podstawy, a to znak, że zależy im na pracownikach.
tgb 2016-07-06 20:06:06
"Zarobki są na pewno wyższe niż ta przeciętna krajowa, bo w końcu i można liczyć tutaj na odpowiednie premie doliczane do podstawy, a to znak, że zależy im na pracownikach. "
Większych bzdur już dawno nie czytałem.
2000zł to na pewno nie można nawet porównać do przeciętnej krajowej
lekom 2016-07-06 20:12:25
Wiesz nie wymagają nie wiadomo czego @tgb, nie musisz mnie wykształcenia wyższego żeby się dostać więc dobre o te dwa tysiące co miesiąc a z tego co wiem na każdym stanowisku możesz chociaż o umowę o pracę liczyć
tgb 2016-07-07 20:39:44
"nie musisz mnie wykształcenia wyższego" - to gdzieś wymagają wyższego aby pracować fizycznie?
"więc dobre o te dwa tysiące co miesiąc " - dla spawacza? dobre? - chyba żarty sobie robisz, 1700zł (netto) zarabia koleżanka w biedronce na kasie, a ty mówisz że dobre dla spawacza jest 2000zł z lojalką na 2 lata?
Za 2 lata to te 2klocki będą prawie najniższą krajową.
Chcesz dać się uwiązać to proszę bardzo
liczi 2016-07-07 21:20:50
Na początek to coś @tgb a do tego jest umowa o pracę i brak przestojów w robocie
tgb 2016-07-09 15:37:22
"Na początek to coś @tgb a do tego jest umowa o pracę i brak przestojów w robocie " - jak mam pracować za grosze i uwiązany jak pies na 2 lata, to ja wolę jednak iść do innej pracy, gdzie nie podpisuję lojalki i mam lepszą pensję.
1
ewwwa 2016-07-09 18:06:21
no przeciez wiaodmo ze kazdy ma inne spojrzenie na zarobki dla jedych jaka kwota bedzie malo a dla drugich taka sama to juz na przyklad bedzie duzo..:)
emil 2016-07-09 23:03:19
2000 czy to jest wynagrodzenie dla spawacza???? AIC czy Wy sobie zarty z ludzi robicie?? 2000 to ja mam jako spawacz w tydzien:) bez lojalki, nie no jakas masakra:) a Waszego majstrunia .. jakby do mnie powiedzial w sposob adekwatny do jego inteligencji czyli jak jakis tam (usunięte przez administratora)to jak bym go pizdnal to 3 dni przy TIGu by tanczyl:) robole (spawacze) sa u Was bardziej inteligentni niz pracownicy biurowi co z Wami jest nie tak??????
ulaekz 2016-07-09 23:03:59
No dobrze, ale to w takim razie wiadomo jakich zarobków można się spodziewać? Przecież na dwuskładnikowe wynagrodzenie nie można narzekać, bo to rzadkość.
koza 2016-07-09 23:15:23
2000 buhahahh truc sie przy spawaniu nierdzewki za takie smieszne pieniadze?... to juz bym wolal sobie podarowac te 200pln i isc do biedronki pierdoly wystawiac na polki
erni 2016-07-10 10:58:51
Tak sie zatsanwiam czy te 2000tysiace to jest maximum jako spawacz?
joachim 2016-07-12 10:31:45
ta... Umawiasz się na 2tys a przy podpisywaniu umowy okazuje się, że dają ci 1600 a 400 to premia. Niby co miesiąc, ale premię zawsze mozna obciąć...
lesio 2016-07-12 10:37:12
Ale chociaż masz @joachim tę umowę o pracę no i gwarancję, że nie będzie żadnych przestojów itp. jak jesteś w branży już jakiś czas to wiesz o czym mówię
paweł 2016-07-12 10:39:15
czyli że dyrektorowi MS znów pali się grunt pod nogami I zwolnił wlaśnie kolejnego kozła ofiarnego. Szesnastego z kolei I szuka następnego na kolejne kilka miesięcy. Ja byłem pechowym trzynastym. Wywalił mnie jak nie poszła wysyłka misek których w tej fabryce po prostu nie dało się wyprodukować bo nie ma takich możliwości technicznych. Ale co z tego, skoro MS sprzedał I obiecał klientowi nieistniejące wymienniki.
3
maciek 2016-07-12 11:44:13
Specjalista ds. Logistycznej Obsługi Klienta jest poszukiwany i zastanawiam się własnie jak to wszystko wygąda w praktyce, macie o ty jakieś informacje teraz czy nie za bardzo?
x 2016-07-17 10:54:08
to nie jest miejsce na składanie ogłoszeń o pracę.

Co do stanowiska, nie licz że będzie lepiej niż na innych opisanych tutaj posadach
erni 2016-07-17 11:02:16
A za co obcinki premii? Uzasadnione są wogole? a stakwa godzinowa jaka?
Pp 2016-07-19 19:41:22
Witam
Jaka jest stawka dla cnc operatora na poczatek i po jakims czasie?prosze o odpowiedz
Dzieki
kolia 2016-07-19 19:43:06
to naprawdę bardzo fajna opcja że firma zatrudni nie tylko zawodowych spawaczy al;e także przyucza do zawodu
qwerty 2016-07-19 23:30:32
Pracowałem tam parę lat temu . Ludzie za 2-2,5 tysia nie da się normalnie żyć jeśli ktoś jest sam i ma utrzymywać mieszkanie , własne potrzeby i etc. Wiele idzie znieść . Poznałem wielu fajnych , wartościowych ludzi ale jak chcecie coś więcej z życia to starajcie się zmienić swoje podejście , szukajcie możliwości i nie zawsze widać cel . Mi się opłaciło :) A nóż wam się poszczęści i tego Wam życzę :) Każda zmiana jest dobra tylko wyciągajcie wnioski !
maciek 2016-07-20 09:28:00
teraz jest taka oferta jako "Przyuczymy do zawodu spawacz TIG", wiec wydaje mi się, że jednak można u nich spokojnie iśc jak nie ma się tego doświadczenia jednak..
welder 2016-07-20 12:43:16
Maciek, dzis przegladalem ogloszenia o prace i zauwazylem ze w firmie ktora smazy kurczaki daja na start 2300zl tu po szkoleniu mniej zarobisz jako spawacz i masz lojalke na 3 lata czyli jak sie zechcesz zwolnic lub zwolnia Ciebie to musisz oddac chyba kilka tysi. Decyzje podejmij sam.
mmaja 2016-07-20 12:45:36
wiesz ale może mniejsze wynagrodzenie jest na starcie tylko a potem powinno to przecież systematycznie rosnąć, szczególnie że w naszym kraju moim zdaniem spawacze są vbardzo dobrze wynagradzani jeśli chodzi o wynagrodzenie
welder 2016-07-20 19:40:38
A co to znaczy 'bardzo dobrze wynagradzani w naszym kraju, napisz ile to jest i co ile czasu i jakie podwyzki w AiC dostajesz' ? Jak wyjedziesz na kontrakt to bedziesz dobrze wynagradzana, AiC szuka taniej sily roboczej tzn. oderwac od tarcia chrzanu, zrobic kurs w 5 tygodni, dac lojalke na 3 lata, puscic w pseudo super zorganizowana machine produkcji z mysla o tym zeby wyrabial narzucone normy, nie spartolil materialu czy tam wysylki i trzymal gebe w kuble zeby przypadkiem nie chcial wiecej zarabiac jak sie nauczy czlowiek.
welder 2016-07-20 19:41:16
A co to znaczy 'bardzo dobrze wynagradzani w naszym kraju, napisz ile to jest i co ile czasu i jakie podwyzki w AiC dostajesz' ? Jak wyjedziesz na kontrakt to bedziesz dobrze wynagradzana, AiC szuka taniej sily roboczej tzn. oderwac od tarcia chrzanu, zrobic kurs w 5 tygodni, dac lojalke na 3 lata, puscic w pseudo super zorganizowana machine produkcji z mysla o tym zeby wyrabial narzucone normy, nie spartolil materialu czy tam wysylki i trzymal gebe w kuble zeby przypadkiem nie chcial wiecej zarabiac jak sie nauczy czlowiek.
gość 2016-07-20 19:49:27
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. hr? Posiadanie 2 letniego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, szkoda tylko, że nie zostało określone jakiego rodzaju jest zawierana umowa. W końcu o stabilne zatrudnienie nie jest trudno.
wert 2016-07-20 22:36:24
Nędzne...
gość 2016-07-20 22:46:01
Mnie to bardziej zastanawia jakich średnich zarobków można się spodziewać, bo przeciż oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie do tego. W końcu o niezłe stawki nie jest tak łatwo, ale czy wypłata jest w pełni terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
wert 2016-07-23 15:39:02
W tym rzecz, że kwota na jaką się umówisz zostaje rozbita na podstawę + premię (premia jest a może jej nie być, lub może być częściowa), tak więc ciężko dostać to co obiecali.
O dobre zarobki ciężko, ale uważam że łatwo o lepsze zarobki niż w tej firmie.
erni 2016-07-23 15:59:34
w sumie to dobrze, ze można miedzy sobą się dogadać i wydaje mi sie ze dojsc do poruzmienia rownież. sAam piszesz, ze mozna wszystko rozbiac znaczy moze nie koniecznie to twoja propozycja ale tak widocznie jet, grunt by wszystko bylo wyplacone
wert 2016-07-26 18:11:52
erni, przeczytaj swoją wypowiedź, zastanów się co chciałeś przekazać i napisz to jeszcze raz, ale tym razem w bardziej przyswajalny sposób.
A po drugie, jak chcesz się dogadać z osobami które postępują w następujący sposób:
Idziesz na rozmowę, dogadujesz się, rzucasz wypowiedzenie w poprzedniej firmie, idziesz do pracy a tam podsuwają ci umowę z kwotą o 600zł niższą oraz lojalkę na 2 lata a której nie wspominali wcześniej.
Można to oficjalnie nazwać oszukiwaniem pracowników.
maciek 2016-07-27 10:15:06
Specjalista ds. Logistycznej Obsługi Klienta jest teraz potrzebny no i super, ze od razu dają pewną umowe o prace, to naparwde duży plus jednak, co myślicie?
q123 2016-07-27 14:00:05
Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć nt. atmosfery pracy wśród pracowników biurowych oraz wynagrodzenia? Ostatnio widziałem oferty na stanowisko Project managera.
Wojcieck 2016-07-27 14:22:10
Atmosfera jest dośc dobra, wiadomo czasami jest różnie, nei wszystkich pogodzisz i dogodzisz, ale raczej na plus
Zostaw swoją opinię o AIC S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.