Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AIC S.A.

Pracowałeś w firmie AIC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2012-11-05 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga!
Robią ostatnio fikcyjne rekrutacje przez headhunterów bez podania nazwy firmy.
zdjecie uzytkownika
zesko - 2012-11-05 17:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta akcja trwa juz jakis czas, spostrzegawczy zauwazyli podobna forme i tresc ogloszen, to idzie wychwycic przy uwaznym czytaniu, pozdro z hali wilku morski ;)
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2012-11-05 20:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zesko - 2012-11-05 17:54:55

ta akcja trwa juz jakis czas, spostrzegawczy zauwazyli podobna forme i tresc ogloszen, to idzie wychwycic przy uwaznym czytaniu, pozdro z hali wilku morski ;)
nikt już tam u Was nie chce pracować, że muszą robić takie dziwne podchody?
zdjecie uzytkownika
zesko - 2012-11-05 22:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawski - 2012-11-05 20:21:22

zesko - 2012-11-05 17:54:55

ta akcja trwa juz jakis czas, spostrzegawczy zauwazyli podobna forme i tresc ogloszen, to idzie wychwycic przy uwaznym czytaniu, pozdro z hali wilku morski ;)
nikt już tam u Was nie chce pracować, że muszą robić takie dziwne podchody?
tego nie wiem, ale wiem ze w energomontazu placa lepiej, a odnosnie akcji \'headhunters\' to trwa od przelomu sierpien/wrzesien
zdjecie uzytkownika
zw - 2012-11-07 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

duża jest u was rotacja na stanowiskach managerskich?
zdjecie uzytkownika
rogal - 2012-12-07 02:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowałem w tej firmie zarobki porarzka podejście do pracownika fatalne nie liczą sie wcale z pracownikiem odradzam ta firme
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2012-12-07 16:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rogal - 2012-12-07 02:09:58

witam pracowałem w tej firmie zarobki porarzka podejście do pracownika fatalne nie liczą sie wcale z pracownikiem odradzam ta firme
Jak to na prawdziwy kolchoz przystalo, daleko, [usuniete przez moderatora] i te stawki. Burdel ogolnie ostatnio jest na halli, zauwazylem multum nieprzemyslanych posuniec, w szczegolnosci mowie o zagospodarowaniu hali. Hitem sa nowe stanowiska spawaczy przy projekcie 'oczko w glowie prezesa', osobiscie... parskam smiechem.
Btw system czterech zmian... i znaczacy w tym kierunku nabor nowych spawaczy plus wiszaca w powietrzu migracja roboli z aic spowrotem na rdestowa to jakas smiechawka: ) aha i do tego podwojna zmiana roboli w 'oczku w glowie', nie wrozy to niczego dobrego, raczej same smutkowe wiadomosci, az palka opada, ale tak to jest gdy chce sie z [usuniete przez moderatora] ukrecic bat ( w miesiac nie wyksztalcicie kilkunastu, kilkudziesieciu chlopa zeby ogarneli prace na produkcji). To wszystko sie stacza po rowni pochylej, pomimo ostatniej super ekstra owmorde ociesmutek [usuniete przez moderatora] 3miesiecznej produkcji, a tak swoja droga, ladnie zescie nas olali, linowych roboli, nawet slowa od kadry zazadzajacej, czuje sie dowartosciowany i zmotywowany zeby przerzucac material dalej, truc sie w tym [usuniete przez moderatora] by jeden gosc dostal 'veucher' czy jak to tam sie pisze. Wszystkich nas jest to zasluga, wiec docenic prosze wszystkich, A NIE WYBRANE JEDNOSTKI ...wa wasza mac.
zdjecie uzytkownika
kolo99 - 2012-12-11 02:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jak tam wygląda praca inżyniera utrzymania ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Jaka jest atmosfera w firmie i czy dają umowy na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
antysmut - 2012-12-20 17:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochana kadro kierownicza....

"Łatwo jest rozstrzeliwać ludzi, znacznie trudniej nakłonić ich do pracy."
zdjecie uzytkownika
xc - 2012-12-28 16:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy bardzo dziekuja za premie swiateczne! Cieszymy sie bardzo, ze prezes osobiscie pojawil sie na wigilii firmowej! haha smiechu warte. Jeszcze nigdy nie pracowalem w tak dennej firmie. Miliony sie kreca, a nam sie kradnie nawet nasz socjal! Ludzi sie nie dowartosciowuje w ogole, a premie sa indywidualne (przynajmniej byly kiedys) co jest ewidentnym MOBBINGIEM! Jak tylko sie dowiedzialem, ze prezesa nie bedzie na wigilii, to poszedlem do domu, ale ja tez bal bym sie ludziom w oczy spojzec, gdybym mial takie podejscie do nich, Ludzie sie zwalniaja bo nie ma w tym bagnie przyszlosci zadnej!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-30 18:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premie NIE SĄ obowiązkowe, pamiętaj o tym. Prezesa nie było i co z tego? Mnie teź nie było.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-14 17:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w AIC? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne?
zdjecie uzytkownika
masala - 2013-05-16 11:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a szukasz pracy jako kto ? i w ktorym aic tuchom/gdynia ?
zdjecie uzytkownika
o - 2013-05-23 13:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Max 2000zl pensji i BRAK jakichkolwiek dodatkow! Predzej ci zabiora 30% z wyplaty niz cos dadza.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-06-19 22:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tuchomiu może i obcinają 30% premii.W Gdyni rzadko się to zdarza i nie wiem jaka musi być przyczyna.Te 2 zakłady to jak Korea Pd i Korea Pn.W Gdyni nie jest aż tak źle,wiadomo jak w każdej pracy będą negatywne opinie.Nie piszę że jest kolorowo bo nie jest,ale pracowałem w wielu firmach więc potrafię stwierdzić że nie jest najgorzej.Jeśli chodzi o wyzysk to jak wszędzie,cisną ile się da za niewielkie pieniądze, ale gdzie teraz płacą dużo ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 14:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale normalnie ubezpieczenie, składki na podatek są odciągane o to wszystko jest zadbane przez AIC??
zdjecie uzytkownika
fcuk - 2013-07-12 16:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, jak wykupisz sobie ubezp grupowe to tak, nie ma zadnego problemu z tym, kadry niezle dzialaja
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-28 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogłaszają oni się gdzieś teraz?

nawet przez pośredników?

Czy na meila do nich pisać? a może najlepiej iść osobiście?

Spawacz 136/141 po kursie
zdjecie uzytkownika
duo - 2013-09-26 11:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem tam jakis czas temu (zmarnowany czas) prezes [usuniete przez moderatora] pracownika od czarnucha wyzywal ( faszysta?) sam podslyszalem jak wypowiadal sie na temat zaopatrzeniowca z tczewa:)... a tak ogooolnie to dajcie sobie spokoooj z ta firma , jak myslicie powaznie to odpoooscie sobie ja
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-07 19:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w AIC w Gdyni od 2013 roku i trochę mogę dodać. Mają bardzo dobry sprzęt - spawarki, roboty, maszyny, niezłe stanowiska. W porządku ludzie, pracownicy i ekipa "dowodząca", generalnie nie ma problemów i nerwów. Dla człowieka początkującego w zawodzie niezłe wynagrodzenie (ok. 2300 na start). Jeśli ma się ochotę do nauki można naprawdę sporo wiedzy wyciągnąć. Minusy? Czasem trzeba mocno przycisnąć tempo, trochę się natargać, niektórzy narzekają na monotonię na swoich projektach. Poza tym, moim zdaniem, to dobra praca na początek dla kogoś z chęciami do pracy. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-03-07 20:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piwosz - 2014-03-07 19:09:04]:
TYLKO NIE CHWAL SIE NA KTORYM PROJEKCIE ROBISZ
zdjecie uzytkownika
Kajt - 2014-03-13 17:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto czy netto? A to ważne pytanie.. A jak z umowami?
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2014-03-20 23:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam zamiaru się chwalić kocurze ;) Netto. Umowy - okres próbny 3 miesiące na zlecenie, potem 1/2 lata stała (z małą podwyżką), potem się zobaczy.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-01 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rogal - 2012-12-07 02:09:58]:
jak piszesz "porarzka" to nawet minimalnej nie powinieneś dostać...
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-28 22:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie wyżywajmy się na dyslektykach, napiszcie może lepiej jak wiedzie się w AIC inżynierom procesu, bo takie ogłoszenie sie niedawno pojawiło.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x