logo FM Logistic

FM Logistic

Jarosty

Opinie o FM Logistic

jan 2011-06-05 14:11:19
a co tam w f-mie.porazka pieju na kierownika w kauflandzie sie poznali
na nim i nie zatrudnili a tu wielka szycha lizus i donosiciel z poczatkowych lat pracy w jarostach i ma sie stolek.
anonim 2011-07-16 18:22:44
Faktycznie to co sie teraz wyprawia w ( usunięte przez administratora ) pozdrawiam wszystkich , nara
ktoś 2011-08-08 10:42:52
Różnie mówią o tej ( usunięte przez administratora ) ale podobno wszyscy w jakości się jej strasznie boją.Nie wolno się sprzeciwić , a broń boże mieć jakieś swoje zdanie - jesteś spalony. No i ponoć za byle co , jak tylko jest okazja to zabiera im z premii i to nie małą kasę.A weż się tylko odezwij , że chcesz porozmawiać o swojej premii - to ona ma zawsze rację!Wszyscy się jej tam boją, bo by ich( usunięte przez administratora ) - właśnie przez nią.
ja 2011-08-25 15:48:53
No i właśnie dwóch znalazło i nie podpisali aneksów, które degradowały ich na OWW. Następnych dwóch też jest po rozmowach z nowymi pracodwacami. A na recepcji chyba 5 lub 6 jeżdzi na rozmowy to tu to tam. Najgorzej jak znajdą naprawdę jakąś lepszą robotę i odejdą hurtem. Więc niech młodzi szkolą się jak najszybciej. ( usunięte przez administratora )
rara 2011-11-14 01:22:39
Te świadczenia to od lat jest wielka ściema. Co najmniej 50% to lipa. Pamiętam czasy ,że zdjęcia na repalki robiło się nawet w regałach. O innych ś( usunięte przez administratora ) - proszę bardzo ale coś za coś.A tu z zarobkami coraz większa lipa. Premie obcinane niemal do minimum. ( usunięte przez administratora )okazali by nam swoje. Oni o naszych wiedzą wszystko a my o ich nic. Faktem też jest ,że większość z kierowniczków to półgłówki ,szkoły pokończyli całkiem niedawno a zgrywają jakąś "elitę". Ale w tej firmie wszystko jest możliwe , ( usunięte przez administratora )
ktos 2011-11-15 12:41:16
witam Ruszyla ankieta menagera. Jak prognozujecie , kto z kierownikow osiagnie ( usunięte przez administratora )
ddd 2012-02-27 00:08:03
Czyżby kierownictwo wystraszyło się opinii o tej firmie i poprosiło administratora o ich usunięcie, bo coś mi znikło około 2/3.
Ja ogólnie nie polecam tam pracy, ze względu na brak mądrego kierownictwa, dla mnie to zlepek niedouczonych ludzików. Wystarczy ,że szkoły kończą dopiero teraz kiedy awansowali.Kompletny brak motywacji do pracy , bo pensje nie wzrastają od 4 lat a premie obcinane do minimum. Za te pieniądze znajdzie się prace bardzo szybko i mniej stresującą.
jan 2012-04-07 17:56:37
witam
Byly w FM-mie podwyżki wyobraźcie sobie iz wszyscy znowu nie dostali
a czesc po 80zl i czesc tylko sie nie wystraszyc po 20zl!!! Taka firma
tak sie szczyci a po 20zl daja . Dziwne ile podwyżki dostało kierownictwo.
ble ble ble 2012-07-28 19:45:32
Piszcie jak jest naprawde. Co sie dzieje, jakie walki sa krecone, co jest ukrywane przed ikeą. Moze dotrze to do odpowiednich osob i cos sie zmieni
tomek 2012-08-28 20:11:48
Ja nie pracuję w Jarostach od 8 miesięcy i nie wiem co się tam dzieje dzis bo mi to zwisa , ale wiem co działo się jak tam pracowałem.
Ktoś pyta co ukrywa się przed Ikeą ja wiem co ukrywało się jeszcze w styczniu tego roku.
(usunięte przez administratora) 2. Ukrywanie uszkodzeń magazynowych przez kontrole jakości ( tam się cuda działy z uszkodzonymi towarami)
3. Kanciarstwo na terminalach ( jedna paletę woziło kilku operatorów,stary numer ale w nowej wersji jaszcze nie odkryty przez kierownictwo)
4. Załadunek uszkodzonych palet (osobiscie mój wynalazek , po prostu dobrze zrobione zdjęcia ale mało kto wie jak i reklamacja musi być odrzucona )
Jest jeszcze wiele innych \\\"numerów\\\" ale szkoda pisać.
Większość jak sami wiecie to nie celowe oszukiwanie Ikei ale FMu, bo inaczej ciężko dostać premię , dlatego ja się nie dziwię.
Wszystkim tam pracującym życzę wszystkiego najlepszego , wytrwałości i nowych pomysłów na łatwiejszą pracę.
były 2012-10-19 12:24:54
A ja wiem jedno machloje raz, jeżeli chodzi o szefów ekip to jedno jest pewne są tacy u których bywałem na zmianie, w szczególności jeden który sika do damskiej toalety bo chyba boi się w męskiej śpi całą zmianę pracuje po 8 godzin a tu z niczego bierze odbiór godzin?Facet najwidoczniej pisze sobie, że zostaje a później odbiera co jest nie prawdą.To była jedna osoba która przez mój krótki okres niebywale rzuciła mi się w oczy. Nie ma sprawiedliwości tam i nie było teraz to już nie jest tak dla mnie istotne jak kiedyś bo już tam na szczęście nie pracuje. Ale ostrzegam z góry.
1
dino 2012-10-21 11:06:39
były - 2012-10-19 12:24:54

A ja wiem jedno machloje raz, jeżeli chodzi o szefów ekip to jedno jest pewne są tacy u których bywałem na zmianie, w szczególności jeden który sika do damskiej toalety bo chyba boi się w męskiej śpi całą zmianę pracuje po 8 godzin a tu z niczego bierze odbiór godzin?Facet najwidoczniej pisze sobie, że zostaje a później odbiera co jest nie prawdą.To była jedna osoba która przez mój krótki okres niebywale rzuciła mi się w oczy. Nie ma sprawiedliwości tam i nie było teraz to już nie jest tak dla mnie istotne jak kiedyś bo już tam na szczęście nie pracuje. Ale ostrzegam z góry.
hehe dobre ciekawe który to taki mądry jest, mądry tam takich nie ma zapomniałem.
blee 2012-11-12 20:26:09
Fabryka Robotów. Cieszę się że tam już nie pracuję. Ludzie ok,ale całe kierownictwo do wymiany.
blee 2012-11-28 20:10:33
Wszyscy jedziemy na tym samym wózku panowie(usunięte przez administratora)
tede 2012-12-08 10:21:42
blee - 2012-11-12 20:26:09

Fabryka Robotów. Cieszę się że tam już nie pracuję. Ludzie ok,ale całe kierownictwo do wymiany.
kierownictwo jak w większości krajowych firm jest po znajomościch nie można zatrudnić w tej materii nikogo kto jest wykształcony zarówno emocjonalnie jak i praktycznie.
Nie można awansować nikogo kto przewyższa inteligencję dyrekcji muszą to być osoby ze skrajnią psychiką z tendencją do donoszenia nie znający nic poza tym że mają przyjmować wszystko co im powie dyrekcja i starać się za wszelką cenę nie ulepszać organizacji bo nie mają takiej wiedzy lecz pogrążać pracowników kretyńskimi powodami do nagan
oj tam;) 2013-01-23 19:29:39
pracowalem kiedys tam nie żałuje:) jak sie niechce pracować to wszędzie żle pozdrawiam starych fm -owcow.
fm 2013-03-01 15:11:27
Ludzie ogólnie OK ale kierownictwu poprzewracało się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na stanowiskach kierowniczych debile bez pojęcia o pracy na magazynie . Nowe pomysły na porządku dziennym tylko ze na utrudnienie pracy zamiast na ulepszenie . Szefowie ekip to dwulicowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzedające pracowników . Kierownictwu życzę wszystkiego najgorszego.
co 2013-03-08 10:45:43
oj tam;) - 2013-01-23 19:29:39

pracowalem kiedys tam nie żałuje:) jak sie niechce pracować to wszędzie żle pozdrawiam starych fm -owcow.
bo pracowales jeszcze za czasow kiedy jakos ta firma funkcjonowala teraz sa tylko zebrania z Pania(usunięte przez administratora)powinni te firme do sadu pracy podac za nie przepisowe postepowanie. Nie wspomne juz o zebraniach organizowanych przez Pania(usunięte przez administratora) ktore sa monologami Pani dyrektor pyta a nikt sie odezwac nie moze bo jak ktos powie swoje zdanie to wylatuje albo nagany. Nagany i upomnienia to typowe za byle co za to stoisz w nie tym miejscu za to ze zyjesz i ze egzystujesz za to ze jestes tylko czowiekiem. Po prostu zenada, najlepiej posadzic tych szefow na wozki niech tyraja i pokarza przyklad ludowi robotniczemu ale nikt jezdzic nie umie hihi to sie nazywa przywodztwo menedzerow sikajacych na siedzaco w damskich toaletach i spiacych na nocach
smoczyca 2014-02-08 19:22:19
FM Piorunów...polecam zdecydowanie zmianę pani (usunięte przez administratora). Odlotowi ludzie, którzy pomogą w razie potrzeby..Pozdrowienia dla całej zmiany:):)jesteście KOCHANI
2
obserwator forum 2014-03-13 08:00:55
Dlaczego jest usuwana czesc tekstow czego sie boja wkoncu to jest forum niech wszyscy wiedza co ktoi jak. Wodocznie firma ma duzo do ukrycia podro.
Ywokzów 2014-03-13 20:19:03
Dyrekcja mogłaby się wziąć za kombinatorów typu; pewien MI-ły CZ-łowiek, który ściemnia na zwolnieniu miesiąc, firma i ZUS mu płaci, a on dorabia na boku u brata w dachach albo w tartaku. A my płacimy na takich z naszych podatków. No fakt musi ten kudłaty pan dorobić bo mu się ilość osób na utrzymaniu powiększyła nagle o trzy ...
IKEA 2014-05-27 11:01:41
Witam , Czy Potrafi się ktoś obiektywnie wyrazić na temat pracy w Ikeii na stanowisku Operatora ? Obecnie ogłaszali , że poszukują - zapewniają elastyczny system pracy , obiady oraz dojazd !! Ile w tym prawdy , jakie zarobki na rekę podstawy a ile premii ? pozdro
4
heh 2014-06-23 22:37:03
Praca dobra, niestety wielu szefów ekip to włazidupy, typowe czopki, którzy brak talentu organizacyjnego nadrabiają niskim lotów cwaniactwem, starzy chcą uciekać, nowi uciekają
paleta 2014-06-25 00:36:32
witam ,pracowałem tam chwilke ale poznałem(usunięte przez administratora).a pare uczciwych zwolnili za ...za ....dla zasady. Jak żądził(usunięte przez administratora). to było ok ,to jest zdolny facet,a nie ta mała wywłoka. ciekawe co usuną z tego mojego pisania .a miałem tam żone ściągnąc ,dzięki bogu nie udało się.
2
Jerzy 2014-06-25 12:59:25
To że proszą o powrót osoby które kiedyś zostały zwolnione,świadczy o firmie.Pracodawca który ma określony,przynajmniej dobry status na rynku pracy,nie błaga osób których kiedyś wyrzucił o powrót do pracy.W fm biorą każdego jak leci,więc osoby szukające pracy sami mogą sobie odpowiedzieć na pytanie co to za firma. Dla ludzi ambitnych polecam ominięcie tej firmy szerokim łukiem(piszę o fm a nie o IKEA).Pracowałem tam dziesięć lat więc wiem o czym piszę.Poznałem dogłębnie system promowania ludzi,sposoby comiesięcznych oszustw z premiami.To co piszą powyżej o Jarku i poprzednich dyrektorach to prawda i te dobre czasy już nie wrócą.Teraz rządzi pani nieduża ,i odkąd przejęła pałeczkę jest tragedia(oczywiście dla pracowników,nie dla przełożonych we Francji).To co napisałem z małej litery zrobiłem celowo,to nie błąd tylko brak szacunku do byłego pracodawcy.Jeśli ktoś nie musi,niech szuka innej pracy,choć wiem że w Piotrkowie nie jest łatwo.
1
wikary 2014-08-17 13:12:45
Pracuję w FM Jarosty od dwóch miesięcy. Zmusiła mnie do tego sytuacja finansowa jak tylko będzie coś lepszego to ( usunięte przez administratora ) . z tej firmy. Niektórzy pseudo szefowie to chyba po podstawówce. Kasowo robią w lewo na premii i chorej wydajności.Omijajcie tą firmę z daleka.Jak już ktoś awansował wyżej to myśli ,że jest najmądrzejszy. Jedna wielkie skupisko robocików wraz z panią dyrektor.
bryyyy 2014-09-16 22:15:15
ta firma to jedna wielka kpina, teraz też wprowadzili nowe rozwiązania w systemie tak, by udupić pracowników, nie polecam i omijajcie FM Jarosty z daleka, pracodawca w postaci pani dyrektor nutrii, jej giermka pieja oraz kierowniczków służących jej za wycieraczki do butów próbują na każdym kroku cię oszukać, praca jest dobra, ale dyrektorstwo z kierowniczkami to banda zwykłych oszustów, złodziei i kundli
2
Juniorosenior 2014-10-01 00:22:24
Referatu by brakło. Ale do początku:
Na twoją wypłatę (bo sądzę, że głównie o to chodzi) ma wpływ kilka czynników
1. Norma czyli Twoja efektywność. Najlepiej mieć ok 80%. Problem w tym, że jest tak wyśrubowana, że pracownicy pracujący po kilka lat, muszą mocno na nią pracować (niektórzy bardzo mocno). Aby ją osiągnąć musisz zacząć oszukiwać, tzn. pisać świadczenia na czas stracony który wykorzystałeś na inne cele niż wyciąganie palet z naczepy czy kontenera (firma sama do tego zachęca, ponieważ pieniądze ze świadczeń które wypisałeś to czysty zysk firmy) . Dzięki temu wzrasta Ci produktywność a co za tym idzie premia którą wypracowujesz sobie co miesiąc. Przez pierwsze trzy miesiące ciężko jest wyrobić 60%. Od 60% zaczyna się premia. I najważniejsze!!! NORMY NIKT SOBIE SAM NIE WYLICZY!!!! NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI!!!!
2. Uszkodzenia
Miesięcznie możesz narobić szkód na 300 ojro. Problem w tym, że wystarczy, że wbijesz się widłami towar na palecie i możesz być w plecy nawet 100 ojro, przy 200-250 dziennie paletach szansa na to, że coś odwalisz jest spora. Poza tym, sam nie musisz nic przebić, by Tobie szkodę przypisano. Wystarczy, że retrakowiec czy kwm (załadunki) wbije się widłami w twój towar, sam do tego się nie przyzna i winę zrzuci się na Ciebie. Szkoda idzie na Twoje konto. Przy przekroczeniu progu 300 ojro miesięcznie tracisz premię i otrzymujesz samą podstawę. A żeby było śmieszniej nie masz szans się obronić przed uszkodzeniem ponieważ nie ma do tych uszkodzeń zdjęć (wyrok zapadł bez możliwości odwołania).
3. Nadgodziny.
8 godzinny dzień pracy to mit. To, że mówią, że trzeba czasami zostać, też się mija z prawdą. Zostawać trzeba bardzo często. 2-3 razy w tygodniu przynajmniej. Także licz sobie nie 8 godzin pracy a średnio 9-10. Był czas, że jeśli przyszedłeś jednego dnia do pracy na 12 godzin, to na drugi dzień szedłeś na 8. Teraz jest bardzo dużo pracy, więc o tym zapomnij, trzeba zostać ponieważ ...zostaną wyciągnięte wobec Ciebie konsekwencje. Poza tym, jeśli masz zbyt dużo nadgodzi, to dostaniesz z dużą dozą prawdopodobieństwa uszkodzenie, a co za tym idzie premia będzie niższa :))))
4. Stres.
Jeśli jesteś osobą mało na stres odporną to daj sobie spokój. Serio. Na dziesięciu przyjętych po miesiącu zostaje czterech. Po roku 2????? maxxxxx.
To nie jest ta sama firma co kiedyś. Teraz, tak jak w kauschwitzu, stawiają na ilość a nie jakość.
Nie wiem co ci więcej napisać. Jeśli masz możliwość pracy w innym miejscu ......to tam idź
Juniorosenior 2014-10-01 00:29:48
bym zapomniał o plusach...
szefowie zmian i kierownik..tak, tak, Panie Romanie :)))
dildo 2014-10-15 16:44:07
1300 zl mozna zarobic
Ggggg 2015-02-14 20:01:20
Zarobić można w Fm Jarosty nawet 2200 na rękę. Tylko trzeba sie nieopiedzielać tylko pracować, jak ktoś jest laserem to niech idzie do łopaty.


1
marcin 2015-04-16 23:21:11
roman f jesli o nim mowa zawsze byl wporzo pamietam z dawnych lat rozladunki. szybko predki byl be. a co aga i monia robia?
2
na onecie piszą 2015-06-11 12:26:14
Kiedy uchodźcy z Afryki dowiedzieli się, że dostaną się do Polski i otrzymają pracę w fm-ie jarosty, siłą zawrócili statek spowrotem buhahaha
6
szok kurcze 2015-07-05 22:45:54
jakim cudem zastępcą szefa zostaje chłopak, który nie potrafi ogarnąć baterii na wózku, a osoba która mogłaby być naprawdę bardzo mocnym szefem jest ignorowana tylko przez to, że, kierownik go nie lubi?
4
damaged by fm 2015-09-10 21:05:37
Odpuść sobie !!!
1
SŁUCHAJ 2015-09-24 02:59:02
TO CO SIE TERAZ DZIEJE W TEJ PIER... FIRMIE TO JEST JAKIES NIE POROZUMIENIE. CHODZA JAKIES CZUBKI CO DOSTALY STANOWISKO NOWE I BOG WIE JAKA IM ZA TO OBIECALI KASE I SPRAWDZAJA USZKODZENIA PODNOSZAC FOLIE I ROBIAC INNE RZECZY ZAMIAST POMOC W ROZLADUNKACH!!! KIEROWNICZKA DZIALU REC JEST DO ZWOLNIENIA SKORO NIE OGARNIA OD DLUZSZEGO CZASU SWOJEGO BURDELU A JAK MLOGY PRACOWNIK MA JAKIS POMYSL NA USPRAWNIENIE TEGO CO SIE TAM WYPRAWIA TO ODPOWIADA MU SIE ZE "NIE, NIE DA SIE". ZABIERAJA KASE ZA WSZYSTKO CO TYLKO MOZLIWE, NIE WAZNE ZE JAKAS ZMIANA POTRAFI ZROBIC PRZEZ 8 CZY 12 GODZIN PO 50 TRANSPORTOW ALE NIKT NIE ODPOWIE "DZIEKI" TYLKO "DLACZEGO WPUSCILES NA MAGAZYN **ZLY** TOWAR CZYTAJ ** ZAGNIECIONE LEKKO OPAKOWANIE KONSUMENCKIE. WIECIE O CO CHODZI? NIE TO JUZ TLUMACZE, TE PIESKI Z FMu PODPISALY TAKA UMOWE Z IKEA ZE ZA KAZDE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] RYSE, BRAK KLEJU CZY JAKIEGOS INNEGO KLOCKA PLACI I WYMAGA OD PRACOWNIKOW TEGO SAMEGO ALE JAK ONI PISZA **W/W** SWIADCZENIA TO NIC Z TEGO NIE MAJA, PO PROSTU ZBLIZAJA SIE SWIETA I JAK NIE MA Z CZEGO WZIAC PREMI TO TERAZ WIECIE Z CZEGO, A WY ROBICIE JAK TE MALPKI ZA 2TYS ZL NA REKE I WAS GNEBIA, TAKA JEST PRAWDA!!!!! KOLEJNA SPRAWA, TO TE CHORE KONTENERY ALE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z NIMI TAK NAPRAWDE. MAM NADZIEJE ZE DALEJ SIE NIE BEDZIECIE WYRABIAC I POKI SIE GORA TAM NIE ZMIENI I NIE BEDZIE WAS TRAKTOWAC JAK LUDZI TYLKO JAK UCHODZCOW TO DALEJ BEDZIECIE TRAKTOWANI JAK SMIECI A WY BEDZIE TAM ROBIC BO NIE POTRAFICIE SIE ZBUNTOWAC I NIE PISZE TEGO DO DZIALU ROZLADUNKOW TYLKO DO WSZYSTKICH!!!! RUSZCIE W KONCU DUPE!!!!!! WSZYSTKICH WAS NA RAZ NIE ZWOLNIA JAK STANIECIE ZROBIECIE GLUBI STARJK WLOSKI! ALBO SIE OGRANIECIE TAM NA GORZE ALE WSZYSCY WYJADA ZA GRANICE PO LEPSZE ZYCIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z WAMI I SYRYJCZYKAMI!!!!
2
hahahhaha 2015-11-05 21:11:03
wystarczy spojrzeć kilka postów wyżej, co do zachęty....kaufland, biedronka....farmy świń w podpiotrkowskich wiochać...tam podobno jest lepiej buhahahhaa
ggggggg 2015-11-06 10:30:14
Połowe wpisów usuneli, bo pracownicy prawdę pisali o FM Jarosty. Dobrze że odszedłem w porę z tego zakłamanego magazynu.
ggggggg 2015-11-06 10:33:20
Szczera prawda.
mati 2015-12-07 08:47:49
Witam
a co z przewoźnikami....? jak wypłacają ? czekam na opinie
Lola 2015-12-08 10:29:11
Fm to juz nie ta sama firma co kiedys .Teraz korporacja , a co z tym sie wiaze odpowiedzcie sobie sami .
1
klekle boćku klekle 2016-01-29 23:47:48
zależy gdzie trafisz, na recepcję (rozładunki) jest ok. ( kierownik również), dalej jest tylko syf i 7 metrów mułu
iggy 2016-01-31 14:02:59
Rozwalił mnie ten post: " Zarobić można w Fm Jarosty nawet 2200 na rękę. Tylko trzeba sie nieopiedzielać tylko pracować, jak ktoś jest laserem to niech idzie do łopaty. " Hahahahahahhaha Nawet 2200 na rękę! Więcej to ja z bankomatu wyciągam na samo życie (jedzenie, rachunki). Kraj niewolników..Tak jak mówił Stonoga: Was trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruchać i na was zarabiać.
oley okey 2016-02-17 22:18:31
iggy... jestem w stanie zrozumieć to, że twoja matka zasysając brudne pały przy trasie jest w stanie zarobić 2300 i przelać ci na konto 2200 (chyba tylko dlatego, że ją sumienie gryzie, że nie zna twojego ojca), pokój z tobą, pozdrów mamusię ...od mojego psa....internetowy przygłupie
4
Zdzich 2016-10-07 19:42:08
Witam. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w fm. Jak tam się pracuje teraz? Podobno dobrze jest na dziale "sipi" ale nie wiem nic więcej. Proszę o informacje.
cccccc 2016-10-18 15:27:29
"sipi"???
łelkam 2016-10-23 22:37:44
Zdzichu, nie wierz w plotki, na "disi" jest lepiej
2
Niezdecydowany 2016-12-04 12:37:30
Serio jest tam aż tak źle? Czego mógłbym się spodziewać, po pracy na magazynie? Znam jednego gościa, który pracuje w magazynie tej firmy w Lućmierzu i mocno chwalił te pracę, mówił o zarobkach rzędu 3-4 tysiące netto i możliwości wyboru zmian (w jego przypadku głównie nocki). Pytam, bo nie wiem czy do końca mogę ufać, a wpaść w robotę w ciemno to też nic dobrego.
Królikula 2016-12-09 16:40:17
4 tysiące to tu kierownicy nie zarabiają, no chyba że robili by tylko na nocki buhahahahaha
jerzyk 2016-12-09 20:43:59
mam pytanie do pracownikow: posiadacie dla Ikei tylko produkty z Polski czy zwozone sa do Was jeszcze w kontenerach z Chin? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o FM Logistic - Jarosty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic