brak logo

Witnica-Metal

Witnica

Opinie o Witnica-Metal

bleblebllee 2010-08-24 05:19:14
27 pt - 2010-08-23 22:20:41

Pracuje tam już pare lat i jedno wiem bez sobót zarabił bym marne grosze stawki są śmieszne mężczyzna 8,50, Niektórzy wyjeżdzają na montarze niektórzy raczej ci co chodzą i podpier.... innych i w nagrode jadą zarabiać w euro!!!!! Potrafią nawet pól zakładu do samego szefa [usunięte przez moderatora]. A ploty to główna rozrywka faceci gorsi od tych bab któe nic tylko narzekać się nauczyły.

a tobie co zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska??? niektorzy jada na montarze bo sie staraja a nie tak jak ty narzekasz a baby to ty masz w nosie o ile mi wiadomo to faceci narzekaja bardziej wiec sue zastanow zamin co kolwiek napiszesz. wiem ze te stawki sa bardzo smieszne ale to nie ty o nich decydujesz wiec jak ci cos niepasuje to nie na forum to pisz tylko powiedz to glosno [usunięte przez moderatora]
były 2010-08-26 22:20:47
mają tam swoich przydupasów, a ludzi którzy robią na te calą zgraję mają głęboko w [usunięte przez moderatora],
aaaaaaaaaaaaaaaa 2010-08-29 18:44:55
a wszyscy cwaniacy co piszą tutaj głupoty niech pomyślą jak załatwić sobie podwyżkę a jest sposobów duuuuuuuuuuuuużo
anonim 2010-08-29 18:50:31
a temu panu to sie należy mimo że tam pracuje to patrzeć na niego nie moge
anonim 2010-08-29 18:52:20
. - 2010-08-14 23:05:53

Jedni narzekają drudzy chwalą-czemu tez niewiadomo,a wszystko ma tylko pomóc ludzią w decyzji czy chcą pracowac w tym zakładzie.ja tu pracowałem dosyc długo i tak-fajna ciekawa praca,ALE po pierwsze za duzo rodziny razem robi,są osoby co donoszą i TAK PO ZATYM ODRADZAM!!!!! JAK MASZ KOLEGO KOLEZANKO GDZIE PRACOWAC to pracuj a niewybieraj Witnicy Metal bo jest to zakład dziwnyi tak naprawde prawdy niewyrzygasz nikomu bo wylecisz tak jak ja.pozdrowienia dla J>CH-kiedys ci skopie [usunięte przez moderatora]

to odnośnie pana [usunięte przez moderatora]
jjaj 2010-08-31 22:03:37
Da się wytrzymać, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, więc jeśli wam tak zle to się zwalniajcie mi tam pasuje praca jak praca a z tego co mi wiadomo to w innych zakładach w witnicy wcale nie ma rewelacji na produkcji
1
xxxx 2010-09-01 14:19:39
i tu poprzednik ma racje jak chcecie pracować to pracujecie a jeśli chodzi o te opinie które bezsensu są pisane to też ktoś miał racje że lepiej mówić w oczy ale widocznie ci którzy tu pisali nie mają odwagi na rozmowy
l 2010-09-01 23:22:22
rewelacji nie ma naprawde,zarobki do bani,i nie widu nie słychu na cos lepszego-chociaz niektórzy maja możliwosc dorobku,ale to tylko nieliczni
ll 2010-09-02 23:54:56
trzeba być albo z rodziny albo dobrym znajomym by mieć dobrą stawke, jest też inna opcja dobrze żyć z majstrem i udzielać wszelkich niezbędnych informacji o kolegach i koleżankach...
bestronny 2010-09-11 16:21:31
nie trzeba byc z rodziny lub donosic na kolegów lub koleżanki tylko wystarczy iśc do [usunięte przez moderatora] jak cos sie potrafi zrobic i powiedziec otwarcie że zarabia się za mało, a nie patrzec kto ile ma i za co. A ogólnie to naprawde mówiąc do [usunięte przez moderatora]!!!!
technik 2010-10-12 14:42:20
Panowie
Nikt was w naszej firmie nie trzyma,to Wy chcieliscie tutaj pracowac nikt Was tu nie zapraszal,calkowicie nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami o Witnicy Metal to naprawde dobry zakład w ktorym jak cos chce sie dac od siebie jest to napewno wynagrodzone ,a takie biadolenie ze to [usunięte przez moderatora] to dzieciniada niech ktoryś z Was założy firme i zatrudni tych -anomimów-co tutaj piszą to jestem pewny ze po miesiacu zmieni zdanie.Pozdrawiam i do jutra aninimy
robol 2010-10-12 14:49:32
Zgadzam sie z Panem Technikiem

Zakład naprawde OK tylko trzeba sie starac ja mam 13.5 i ni ekapuje

do roboty koledzy
sdsd 2010-10-12 14:53:17
Firma Ok zarobki spoko mam 12.5 na godzine wypłate na koncie do 10 byłem 5 miesiecy na budowie zarabiałem 6500 co miesiac wiec was koledzy nie rozumiem
m 2010-10-19 19:52:28
Wszyskim szanse na lepszy zarobek nie dają zawsze jadą ci sami na budowe,ale nic na to nieporadze
MADAFAKER 2010-11-06 15:24:27
Jestescie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zabawni heheh xD Macie racje panowie i panie... a Ci z biura bronią haha ....
- wkladanie gumeczek 12, 50 brutto
- [usunięte przez moderatora] majstrowi 220zl premi
- lizaczki 9 ( wyjazdy , premia , EURO haha)
[usunięte przez moderatora] norme po 60 skrzydel to sie MK3 nie zawali...hahaha teraz same poprawki jak wszedzie..
- wyrabiamy 14 sztuk , sztuka w 40 min a pan AG [usunięte przez moderatora] 20sztuk hahaha KABARET.


Ogolem [usunięte przez moderatora] Elo , przyjazn , dobre slowe tego nauczylem sie zyjac hardcorowo ;*
aaa 2010-11-10 19:55:04
Premie masz taką na jaką zasługujesz.Ludzie zamiast narzekać zaczynijcie pracować,a nie wieszacie psy na zakład,jak wam nie pasuje to zmieńcie prace!!!
xxxx 2010-11-10 20:13:23
A my mamy [usunięte przez moderatora] bo nam tu dobrze
bezstronny 2010-11-18 17:07:21
potraficie tylko narzekac,obgadywac i patrzec kto i za ile co robi i aby miec jeszcze więcej.jak niedostane podwyżki to [usunięte przez moderatora] tym co dostali-a jak dostane to siedziec cicho będe-taka jest wasza domena życia w tym zakładzie.[usunięte przez moderatora] kolegom,majstrom-za plecami a pużniej im w [usunięte przez moderatora] włazicie,tak samo to robią majstrowie w stosunku do was.żygac sie chce-jak niezasmarujesz tak nie wejdziesz.ploty rozsiewacie o sprawach o których nie macie zielonego pojęcia,byleby cos gadac.zakład pracy powinien służyc do zarabiania pieniędzy a nie zostawiajcie tak spraw życiowych.[usunięte przez moderatora] 8h i [usunięte przez moderatora] do domu a nie robic kabaretu to wszystko bedzie ok.a majstrowie tez powinni pilnowac i zając sie swoją robotą a nie plotami i gnębic ludzi od których nie czują zagrożenia i w ryja niedostaną.
baba 2010-12-06 21:54:03
metal witnica co tu duzo muwic zarabiaja ci co maja znajomosci i nie ma co tego ukrywac wiekszosc ludzi tez jest przyjmowana po znajomosci i nikt tego mi nie powie ze sie myle.premie sie dostaje za twarz i jak dobrze sie jaja lize majstrom i innym gostkom sa tacy co [usunięte przez moderatora] po 10 godz 3 soboty w miesiacu i dostaja ledwie 50 zl premi za to ze zapierniczaja i jak tu sie nie wkrewiac i nie wspomne o chlopakach co robia u [usunięte przez moderatora] w pomie tam sie narobia wszystko recznie musza napierniczac na samochod z samochodu i nosic elelmenty wazace po 300 kg i wiecej co nie których sie nie docenia bo nie widza tego pewne osoby ale to juz nic sie na to nie poradzi
anonim 2010-12-08 23:21:29
baba - 2010-12-06 21:54:03

metal witnica co tu duzo muwic zarabiaja ci co maja znajomosci i nie ma co tego ukrywac wiekszosc ludzi tez jest przyjmowana po znajomosci i nikt tego mi nie powie ze sie myle.premie sie dostaje za twarz i jak dobrze sie jaja lize majstrom i innym gostkom sa tacy co [usunięte przez moderatora] po 10 godz 3 soboty w miesiacu i dostaja ledwie 50 zl premi za to ze zapierniczaja i jak tu sie nie wkrewiac i nie wspomne o chlopakach co robia u [usunięte przez moderatora] w pomie tam sie narobia wszystko recznie musza napierniczac na samochod z samochodu i nosic elelmenty wazace po 300 kg i wiecej co nie których sie nie docenia bo nie widza tego pewne osoby ale to juz nic sie na to nie poradzi

Zgadzam się!!!Tak tu właśnie jest-lecz my ROBOLE mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żeby inni mieli lżej.
bezstronny 2011-01-02 21:29:07
no tak tylko jak się pracowało na tej budowie to każdy wie kto tam był
anonim 2011-02-01 19:44:36
masz racje ploty ploty i jeszcze raz ploty
ssq 2011-02-16 22:04:21
No dobra, a jest ktoś nie z produkcji tutaj? Jak się pracuje u tych "biurowych" - specj., kierowników itp? Jaka atmosfera pracy, płace, możlwiości dorobienia itp?
anonium 2011-04-07 15:31:40
ten zakład to jedna porażka.....,ludzie siedzą w domu i mają do odrobienia po 200godzin,ale oczywiście nie wszyscy bo ci co mają znajomości i plecy u majstrów to mogli chodzić do pracy,i to samo z wypowiedzeniami,jedna wielka porażka odradzam wszystkim
Gall Anonim 2011-04-08 12:43:19
Czytaja czytaja.
Ale sie nie wypowiadaja.
kkkkkkkkkkk 2011-04-20 21:31:59
bo sa inteligentne dlatego sie nie wypowiadaja to proste a wy co z siebie robicie posmiewisko wszyscy to czytaja i wiedza kto to pisze i wszyscy sie smieja przeciez to jak kabaret dziecinada po podstawowce jestescie czy jak ha ha i co wam to daje satysfakcje ze boicie sie komus prawdy w oczy powiedziec kazdy jest kowalem swojego losu nikt was nie zmusza do niczego ani tam pracowac do kogo macie pretensje? mozecie miec ale tylko do siebie
anonim 2011-04-23 22:16:42
a ty co sie wypowiadasz to jak jesteś z biura to posłuchaj-ludzie którzy tam na chali pracują mają też wykształacenie też są ludzmi inteligentnymi i swoja mądrością przewyższają bardzo często ludzi którzy niby umysłem w firmie pracują.a poszanowanie to właśnie tacy co na chale wejdą z nosem zadartym i z kartka w zębach\"JA Z BIURA\"to dla ludzi którzy naprawde ciężko pracują na tą całą zgraje nie maja.a jeszcze jedno nie koniecznie trzeba być po studiach lub miec LO skończone,trzeba tylko mieć kulture a co niektórym tej kultury brak.a powiem jedno na chali pracują osoby które też maja studia lub są w trakcie nauki,zejdzie na dół i pokarzcie swoja inteligencje a zobaczymy wtedy.
Tytus 2011-05-03 17:08:35
na chali????? pokarzcie?????
No to kolega faktycznie pokazał swoją inteligencję, wykształcenie i kulturę osobistą... Znasz tych z biura??? Bo ja niektórych znam i jakoś nie spotkałem się żeby chodzili z kartkami w zębach "JA Z BIURA". Fakt, że są osoby, które nie powinny tam być (pozdro dla pani technik). A ty byś się lepiej do roboty wziął (a przede wszystkim przeczytaj słownik)
anonim 2011-06-30 22:44:44
zakład niewypłacalny,ludzi pozwalniał i do dziś dnia odprawy obiecanej nie wypłacili.
anonim 2011-08-10 21:30:06
Odradzam ten zakład przyszłym pracowniom bo wiem że są już ogłoszenia z ofertą pracy-przez agencje-za nędzne pare groszy.zakład niezorganizowany,kadra do bani ciągle się mylą w najprostszych rachunkach,nic nie można sobie zaplanować tak jak urlop,wpisujesz planowany urlop już w styczniu a w lipcu go nie dostaniesz bo PAN u góry twierdzi ze urlopu nie ma bo roboty w [usunięte przez administratora].tak samo jest przed świętami nie można nic zaplanować.
Byly pracownik 2011-08-29 18:36:01
Nie polecam!!!!!!!!! Ludzie trzymajcie sie od tego zakladu z daleka! Od kiedy gruby zostal prezesem wszystko schodzi na psy. Takiego kryzysu dawno nie bylo! Zwolnienia ludzi, obnizki plac. Tragedia po prostu.
cwaniak 2011-10-10 18:08:33
Chciałbym odradzić pracy w tej firmie. Jeżeli nie jesteś Niemcem, albo [usunięte przez administratora] to nie zarobisz. Możesz się starać, a i tak mają Cię gdzieś. Pracuje tam wiele ludzi, którzy są wykształceni, inteligentni i starają się. Natomiast w zamian dostają nędzną jałmużnę. Zamieszanie, nikt nic nie wie. Oczywiście kaszpirowski i jego genialne pomysły - niech spada do Niemiec!
[usunięte przez administratora]
4 2011-11-13 20:18:33
a nikt nie pochwali się ze wypłaty już od 2 miesięcy nie ma na czas
caper 2013-05-29 11:50:08
Od niedawna jestem zatrudniony w witnicy Metal i jestem bardzo milo zaskoczony .Od pierwszego dnia zostałem przeszkolony z zasad BHP ,otrzymałem dwa komplety ubrań i butow roboczych ,firma zapewnia mi posiłki regeneracyjne gdy jest zimno i wode gdy jest gorąco ,amosfera jest super rodzinna z zarobkow jestem rowniez bardzo zadowolony gdyż dostałem więce niz sie spodziewałem.Polecam gdyż to najlepsza firma w jakiej pracowałem dotychczs.
2
zadowolony 2013-06-06 14:50:16
ja rowniez podjalem prace a raczej otrzymalem w tym zakladzie od niedawna i jestem bardzo zadowolony z niej
mila atmosfera fajne kolezanki, zarobki trudno owiedziec poniewaz jeszce nie dastalem pierwszej wyplaty, ale z tego co slyszalem, placa seki w soboty i 200% w niedziele. waruk=nki socjalne ok.
tak wiec polecam i mam ndzieje ze bede tu dlugo pracowal
kucki 2013-06-09 22:05:26
a ja dzis zarobilem 500 zl super firma gdzie dzis tak dobrze placa
2013-10-10 18:43:43



Zarobki są w Witnicy metal przeciętne.Gorzej jest z ekipą produkcyjną która wyrażnie odstaje od normy,Jest tam np.kobieta która pracuje meżem,czesto dochodzi do awantur miedzy tą kobietą meżem, a osobami trzecimi.Kiedy majster mówi jej żby ta zabrała sie do roboty ona wtedy grozi bratem z wiezienia lub interwencja Rudego męża.
Gruby 2013-11-26 21:45:39
Prezes!
red 2013-12-20 15:34:33
człowiek ( usunięte przez administratora ) jak dzielą trochę to nie halo jedyne co dorobie sie w tej firmie to garba pozdrawiam i wesołych
2
Red 2014-01-27 21:46:34
Ta firma to jeden wielki patolog sami nie wiedza co tam robia
3
Deutschland 2014-07-16 20:32:36
Okna!
kk 2015-02-02 13:28:46
ej, no to o co właściwie chodzi, bo chyba się już nie orientuje? dajcie znać jak będą nowe oferty pracy, bo albo ich naprawdę nie ma, albo ja mam jakieś niebywałe szczęście do ich pomijania w jakiś dziwny sposób, nie wiem już o co tak naprawdę chodzi w tym wszystkim. Czekam na nowe informacje od Was, pozdrawiam.
poważnie zainteresowany 2015-04-21 21:25:49
Mam 20-to letnie doświadczenie w produkcji okien PCV w systemie Schuco, czy warto tam się przyjąć? Słyszałem,że zarabiają na hali nawet trójkę i ponad, czy to prawda?
pracownik, były 2015-09-02 20:25:23
Człowieku, jeśli znasz kogoś z w.m. zrób wywiad.Jeśli bedzie to ktoś kto nie jest zainteresowany pozyskaniem kolejnego czarnucha to ja nie mam nic do dodania , jeśli jednak trafisz inaczej to ja Ci powiem-istna zgnilizna.WYKORZYSTANIE NIEWOLNIKA DO MAXIMUM , W ZAMIAN WIELKIE OBIETNICE Z FINAŁEM JAŁMURZNY NA KONCIE.
pracownik, były 2015-09-02 20:25:26
Człowieku, jeśli znasz kogoś z w.m. zrób wywiad.Jeśli bedzie to ktoś kto nie jest zainteresowany pozyskaniem kolejnego czarnucha to ja nie mam nic do dodania , jeśli jednak trafisz inaczej to ja Ci powiem-istna zgnilizna.WYKORZYSTANIE NIEWOLNIKA DO MAXIMUM , W ZAMIAN WIELKIE OBIETNICE Z FINAŁEM JAŁMURZNY NA KONCIE.
Pracownikbyły 2016-07-26 23:21:02
Co tu pisać wykorzystanie człowieka do maxa w zamian marna kasa bo minimalna krajowa + premia 300zl oczywiście jak się spodoba majstrowi i panu A.G. ogólnie po pracy rok czasu nie masz co liczyć na wszystkich ecej jak 150zl premii. Jedyny taki zakład w którym przychodzisz na godz 7 rano pytasz majstra co robić a ten każe ci się dosłownie "poszwędać" bo nie ma co robić a kierownik z góry zerka i udawaj tu człowieku że coś jednak robisz, paranoja. Nikt o nic nie dba wszyscy muszą się o wszystko prosić majstrowie nie potrafią zorganizować pracy i mają tylko stałą grupkę dla której jest wporzadku reszta to zło konieczne. Szczerze odradzam pracę w tym zakładzie chyba że interesuje cię praca, przyjdź 8h i wyjdź bez żadnego rozwoju bez myślenia o przyszłości. Dziękuję good buy
1
bezstronny 2016-08-22 21:58:17
witam

w tej firmie wyplata zawsze jest na czas, przynajmniej jak ja tam pracuje. wszedzie sa uklady, to kolejna moja firma ale co wam napisze to wam napisze i mozecie sie nie zgadzac, jest fajnie, a przynajmniej uczciwe szefostwo, co mowi tak robi przynajmniej w moim przypadku.........
ja moge tylko polecic, ale nie wiem czy beda przyjmowac bo teraz ukraincow zatrudniaja
bezstronny 2016-08-22 22:02:02
ej ale ty chyba juz tu nie pracujesz co, bo takich ignorantow mysle ze zadna firma nie potrzebuje , nawet tak "marna jak WM"
bezstronny 2016-08-22 22:06:49
dobrze ze tacy ludzie juz tu nie pracuja, ale pamietaj kolego miły wszedze dobrze gdzie nas ne ma..............
ten zaklad ma potencjal, a ten potencjał to ludzie tu pracujacy, nie tylko na podukcji, ale rowniez w biurach, na zaladunku w magazynie, panie sprztaczki itp.....

w przyszlym roku o ile sie nie myle bedzie 20 lat jak ta firma funkcjonuje, i wiem na pewne ze jeszcze min 20 lat bedzie funkcjonowac, bo w niej tylko wartosciowi ludzie zostaja, amalkontenci odchodza wczesniej czy pozniej tak jak ty .............
red 2016-08-30 11:31:29
A wiadomo czy oferta pracy na starszego analityka biznesowego jest jeszcze aktualna? Prowadzenie analiz biznesowych na potrzeby rozwoju modułów Reconciliation / Settlements będących cześcią bankowej platformy software’owej może być dużym wymogiem, ale sa za to dobre zarobki.
Zostaw swoją opinię o Witnica-Metal - Witnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Witnica-Metal