Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-18 21:35:38 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Witnica-Metal - Witnica. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
iiiiiiiiii - 2010-04-01 00:20:15 odpowiedz | cytuj
odradzam,nędzny zakład,tragiczne zarobki,ciągle zamieszanie
anonim - 2010-04-29 16:14:53 odpowiedz | cytuj
oczywi�cie zgadzam sie z poprzednikiem ta firma to jaka� paranoja, zdzieraj� z ludzi już jak mog�, p�ac� n�dzne stawki, szkoda s�ów!!!!!!!!!
aaa - 2010-05-03 21:49:55 odpowiedz | cytuj
odradzam naprawde
anonim - 2010-06-09 21:28:58 odpowiedz | cytuj
maja pata�achów a nie majstrów, i wykorzystuj� ludzi jak zwierz�ta to hamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim i to gal w dodatku - 2010-06-27 23:01:01 odpowiedz | cytuj
mało powiedziane patałachy!!!!hujnia na całego.podwyżki można stalowym wybic se z głowy,a karają tych co pracują naprawde.trzeba miec szerokie plecy żeby miec dobrze
lalala - 2010-07-23 23:25:02 odpowiedz | cytuj
Tylko znajomości się liczą ludzi z produkcji maja za nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
njik - 2010-07-24 22:02:07 odpowiedz | cytuj
eeeeeeeeeeee jak wam nie pasuje to się zwolnijcie nikt za wami płakać nie będzie cieszcie się że macie prace nie jest zle!!!!!!!
aaas - 2010-07-24 22:09:05 odpowiedz | cytuj
na 9 majstrów 2 może zna się na robiecie reszta robi tylko dobrą mine....jakby pan AG zrobił test z e znajomości rysunku połowa odpadła by już przy dacie i imieniu hehehehhehe, a cała reszta tych fachowców paranojaaaaa trzymaja sie jednego stanowiska i nigdzie indziej bo na robocie innej wcale sie nie znaja na oknach co drugi taki...
a po co - 2010-08-06 15:23:09 odpowiedz | cytuj
z jednym sie nie zgodze co do poprawnosci roboty to na dziale drzwi nie można nikomu zarzucić braku znajomości rysunku bądź małoprofesjonalność roboty ! tu każdy wie bardzo dobrze co robi i czym sie zajmuje :) a zarobki jak zarobki komu nie pasuje niech sie zwolni i tyle :)
----------------- - 2010-08-06 22:51:58 odpowiedz | cytuj
TY cwaniaku to ty pewnie przy komuterze siedzisz i gupa palisz,a co do zarobków to ty pewnie niemasz co narzekac,bo ci co gupa palą to duzo zarabiają!!!!!!
anonim - 2010-08-07 00:54:21 odpowiedz | cytuj
ZarabjajÄ� ci co majstrom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżÄ� , robiÄ� tzw "fuchy" niby po godzinach a soboty i niedziele tylko dla tzw elity panuje jedna zasada KTO STAWIA WODKE TEN MA LÅ»EJ!!!!!!!!!!!!!!
mn - 2010-08-07 22:08:02 odpowiedz | cytuj
To dobre popieram cie ty wyżej,bo ci majstrowie to kutasy a bez ludzi na chali to by nawet rysunki do góry nogami czytali.nikogo nie doceniają tylko tych swoich przydupasów.a plotkarze.robiąc redukcje powinni zacząć od nich a na ich miejsce postawic głowke kapusty i by lepiej dała rade.a o tych z góry nie wspomne
aaaaaaaaaaaaaaa - 2010-08-08 19:17:48 odpowiedz | cytuj
jak macie taką wielką ochotą nagadać komuś lub wyrazić swoją opinię to czemu nie prosto w oczy tylko anonimowo wielka odwaga jak zwykle
anonim - 2010-08-09 17:10:57 odpowiedz | cytuj
nie przesadzajcie z tym sraniem we wÃ��asne gniazdo bo przecieÃ�¼ sami w nim siedzicie a zamiast rÃ��baÃ�� komuÃ�� [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to weÃ��cie siÃ�� lepiej do roboty a nie miejcie pretensji do garbatego Ã�¼e ma proste dzieci nie liczcie nikomu jego pieniÃ��dzy bo sami byÃ��cie nie chcieli by wam ktoÃ�� je liczyÃ��
anonim - 2010-08-09 17:20:29 odpowiedz | cytuj
aaaaaaaaaaaaaaa - 2010-08-08 19:17:48

popieram osobe ktora pisze o mowieniu prawdy prosto w oczy a nie o obgadywaniu jej poza plecami
xxx - 2010-08-09 17:36:57 odpowiedz | cytuj
majstrowie to faceci wiec chyba tak brzydko piszesz o dziewczynach jeste ciekaw. czy widział.. ze oni to robia ???
a co do sobot i niedziel to każdy ma szanse ale jak ktos woli narzekac ze on biedny zmeczony czy niewyspany a pracowac mu sie nie chce przychodzi do pracy na 8 godzin robi cos oby tylko przebimbac i isc do domu wiec niech nie ma pretensji ze majster nie chce go w sobote czy niedziele bo po co -
xxx5000 - 2010-08-10 19:52:50 odpowiedz | cytuj
Popieram że jest lipa! jestem ciekaw co za wazeliniarz wchodzi tam szefostwu bez mydełka... Firma wymaga ale o swoje to trzeba się naprosić... Głupie wolne to z łaską wielką... A o związkach nie wspomnę... Co to za związki skoro przewodniczący zamiast stanąć za pracownikami to przytakiwał jak tresowany dl pana HM... Zamiast starać o to by ludziom było lepiej to pan MJ dba tylko o swoje 4 litery bo jeszcze się nie nachapał... Śmiech na sali...
:) - 2010-08-11 20:46:13 odpowiedz | cytuj
witam nie wiem o co wszystkim chodzi !!! ja mam stawke 18,50 brutto i jakos nie uwazam zeby tak zle zarobki tam byly
xxx5000 - 2010-08-12 10:07:35 odpowiedz | cytuj
Jak się ma taką stawkę to nic dziwnego że się nie narzeka... Inni mają nawet po 8.50zł. Jest kilka opcji... Albo masz plecy w firmi, albo jesteś jakimś majstrem, albo robisz za wazelinkę;) nie wierzę że nie wiesz jakie stawki ma większość pracowników więc nie pier**l tu takich głodnych kawałków bo żołądek na lewą stronę się aż wywraca... Cyrk!
optymista - 2010-08-14 11:53:54 odpowiedz | cytuj
pana AG nie tykac, gdyby nie on to byscie sucht chleb jadli, ostatnie podwyzki (niestey nie dla wszystkich, daje na wlasne rysyko). nie jego wina ze Solidarnosc to dupki ktore nie potrafia nic zalatwic.
zawsze moze byc lepiej, ja mam 11,5 na godzine, prace na miejscu, zona tez pracuje i mozna jakos godnie przezyc. jak ktos chce wiecej to niech sobie firme zalozy i zobaczy jak to jest na wlasnym rozrachunku. powodzenia
. - 2010-08-14 23:05:53 odpowiedz | cytuj
Jedni narzekają drudzy chwalą-czemu tez niewiadomo,a wszystko ma tylko pomóc ludzią w decyzji czy chcą pracowac w tym zakładzie.ja tu pracowałem dosyc długo i tak-fajna ciekawa praca,ALE po pierwsze za duzo rodziny razem robi,są osoby co donoszą i TAK PO ZATYM ODRADZAM!!!!! JAK MASZ KOLEGO KOLEZANKO GDZIE PRACOWAC to pracuj a niewybieraj Witnicy Metal bo jest to zakład dziwnyi tak naprawde prawdy niewyrzygasz nikomu bo wylecisz tak jak ja.pozdrowienia dla J>CH-kiedys ci skopie dupe
grrrrrrrr - 2010-08-20 14:52:51 odpowiedz | cytuj
Pracuje tam i macie racje cale kierownictwo to jedna wielka rodzina urlop jak ci potrzeba to zapomnij pan AG stroi fochy ale jak im potrzeba to musisz moim zdaniem to ludzie powinni sie postawic trzeba przyjsc wniedziele to na chura bo 2oo leca a jak by sie postawili i metal by zawalil termin to morze wtedy by docenili pracownikow i byly podwyzki
@@@@ - 2010-08-21 18:05:29 odpowiedz | cytuj
KRETYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja - 2010-08-23 16:36:11 odpowiedz | cytuj
popieram ciebie,bo to co sie dzieje to jest głównie ludzi wina-godzą sie na wszystko,a jakby postawili na swoim to zamiast 200 byłoby o wiele więcej.i ludzi by nauczyli sie cenic.a nie-"30stu pod bramą na wasze miejsce czeka"-tylko widac ze z pod tej bramy pouciekali-tylko kurz został.
x