brak logo

ALARM-POL Sp.j. Tadeusz Wolf

Nowy Sącz

Opinie o ALARM-POL Sp.j. Tadeusz Wolf

franki 2016-09-08 10:11:40
Na Twoim miejscu jak najszybciej udałbym się do lekarza.Może jeszcze nie jest za późno!!!!! Pracy jest dużo ? Chyba dla jeleni takich jak my w tej cudownej firmie.
pracownik z łapanki 2016-09-08 10:45:27
Oprócz wykazania się w pracy są jeszcze wynagrodzenia za urlop bieżący -zaległy, odszkodowanie za rozwiązanie umowy zlecenie bez wymagalnego okresu wypowiedzenia itp . KUMASZ! !! Po niektórych tu wpisach widzę ,że oprócz zaznaczania "nie jestem robotem" powinno być "jestem zdrowy psychicznie" , "skończyłem "18 lat " oraz "nie jestem pracodawcą"
pracownik z łapanki 2016-09-08 14:39:24
Jak możesz polecać firmę jak w niej nie pracowałeś?? Od jakich pracowników to info?Podaj chociaż inicjały dwóch pracowników to Ci uwierzę .
Jak praca leci po prostu jak marzenie ,jak wszyscy pracownicy na umowę o prace są na urlopach a pracownicy na zleceniach zwolnieni od 1 sierpnia.
Asad 2016-09-08 17:56:46
od TL i WM oni ci wytłumaczą
2
niespłacony 2016-09-08 19:01:07
Jeżeli chodzi o pracę jak i współpracę jako podwykonawcy oraz współpraca jako hurtownia to uwaga wszystko co zaczyna się od ALARM-POL i nieważne co dalej zoo, jawna, monitoring to ta sama osoba tym zarządza i nikt nie może być pewny że otrzyma to co mu się należy za pracę czy materiał. Wystarczy zapytać w elkagu.
3
Rfy 2016-09-08 19:55:54
W elkagu maja bardzo dobre zdanie ,kupę kasy zarobili.
1
Electric 2016-09-08 20:45:23
Podobnie jak alfa-elektro?
1
Mariola 2016-09-08 23:49:08
Ale jestescie porabani , do niczego stare dziady . Myślałam taka napalona , ze elektrycy mi dogodza ! A tu same cioty.
2
franki 2016-09-09 13:17:59
No to mnie rozbawiłeś to łez!!!No chyba ,że dla tych kilku przydupasów ,żeby zostali w nowej firmie i oszukiwali następnych jeleni.
1
rekruter 2016-09-10 20:39:11
mało masz ofert na rynku pracy? jest boom obecnie, może nie w sączu ale w wiekszych miastach ogromny, znajdź pracę i pracuj, alarm-polu nie ma, na sprzedawce etatów nigdy nie było, nie wiem na co Ty tutaj czekasz...
1
fb 2016-09-11 11:23:57
Stabilnej pracy tam nigdy nie było i nie będzie bo firma opiera się na długach i wydutkaniu innych np. Sprzedających samochody czy materiał nie mówiąc o jakości monitoringu
JZFy 2016-09-13 09:38:11
Ja pracowałem 15 lat a niektórzy po 20 lat to znaczy ze te wpisy to jakaś ściema albo wypociny psychola. Nikt nie narzekał a każdy mógł się sam zwolnić.
1
franki 2016-09-13 12:55:19
"Ja pracowałem 15 lat a niektórzy po 20 lat" Czas przeszły dokonany .To dlaczego już nie pracujesz? Dlaczego się zwolniłeś?
1
bz 2016-09-15 14:16:30
co z Nami pracownikami dalej kiedy zwolnienia i odprawy
1
znawca tematu i TW 2016-09-16 22:38:59
chyba trafiłem w czuły punkt. Tak trzymaj TW
1
znawca tematu i TW 2016-09-16 22:41:19
trafiony i zatopiony
rekrutacja 2016-09-18 09:32:29
Szukam chętnych do pracy w Anglii elektrycy z doświadczeniem min 5 lat angielski w zakresie średnim kontakt olx.pl
1
A B 2016-09-20 15:08:32
sad tez najwidoczniej ma czas na ogloszenie upadlosci firmy bedzie sie wszystko wleklo a pracownicy udupieni bo nie wiedza jak dlugo jeszcze musza czekac az sie sprawa rozwiaze
2
JP 2016-09-22 15:42:44
A co tu za znaczenie ogłoszenie przez sąd upadłości? ( zresztą mimo zgłoszonego wniosku może go odrzucić) To tego czasu spółka jest "czynna " a prezes i zarząd odpowiadają prawnie za działanie lub zaniechania działania. Pracownicy i tak dostali wypowiedzenia. Porządny prezes i na poziome powinien zabezpieczy środki na wypłaty za ten okres dla swoich pracowników (czytaj niewolników) Na szczęście PIP
działa szybciej niż sądy.
2
xeah 2016-09-24 16:39:36
"z tego co wiem, to od poniedziałku będą przyjmować .Wynagrodzenie 4000 netto
miejsce rekrutacji krakowskie zoo wybieg dla jeleni"
2
franki 2016-09-26 11:49:12
No to całe szczęście że zrozumiałeś!!!!! już się zacząłem martwic ,że jesteś gotów tam pojechać. Bo jeżeli nie rozumiesz komentarzy napisanych przez byłych pracowników (połowa negatywnych chyba wymazana )a Ty dalej z uporem maniaka pod różnimy nickami pytasz o to samo to albo masz problemy z głową albo jesteś osobą o kim pisze "znawca tematu"
Janusz 2016-09-28 16:38:00
Kiedy cholera będzie ogloszona upadlosc firmy Alarm -Pol przez sąd juz 2 miesiące to trwa .
JP 2016-09-29 12:36:11
Upadłość może być przez sąd ogłoszona nawet za pół roku. a i to nie jest pewne.
Sąd może odrzucić wniosek. Jeżeli nie płaci wam za urlop albo zmusza do urlopu bezpłatnego zgłoście do do Państwowej inspekcji pracy. Ja już założyłem sprawę w sądzie pracy , i może było by to donosicielstwo pod warunkiem ,że prezes chciałby się ze mną dogadać ale "naprał wody w usta" i milczy . No może (po nie jestem pewny) poza tymi wpisami które mają nas obrazić .
franki 2016-10-03 11:36:43
A może to ,prezesik powinien się uczciwie rozstać z pracownikami ,( jeżeli zgłasza firmę do upadłości) tzn.dać wypowiedzenie i wypłacić wszystkie należne pracownikowi należnosci a nie liczyć że pracownik nie wytrzyma i sam się zwolni . Pracownik w takiej sytuacji dużo traci np.nie otrzyma zasiłku dla bezrobotnego , nie będzie mógł przejść na emeryturę pomostową ( w przypadku starszych pracowników) A w Nowym Sączu miejsc pracy jest ograniczona a nie każdy ma zamiar wyjechać od rodziny bo ma ich głęboko w d
franki 2016-10-03 11:37:09
A może to ,prezesik powinien się uczciwie rozstać z pracownikami ,( jeżeli zgłasza firmę do upadłości) tzn.dać wypowiedzenie i wypłacić wszystkie należne pracownikowi należnosci a nie liczyć że pracownik nie wytrzyma i sam się zwolni . Pracownik w takiej sytuacji dużo traci np.nie otrzyma zasiłku dla bezrobotnego , nie będzie mógł przejść na emeryturę pomostową ( w przypadku starszych pracowników) A w Nowym Sączu miejsc pracy jest ograniczona a nie każdy ma zamiar wyjechać od rodziny bo ma ich głęboko w d
fgtf 2016-10-04 10:09:37
Być może za 2 miesiące coś więcej będzie wiadomo w połowie października zainteresowanych odsyłam do sądu gospodarczego w Krakowie oraz do kontaktu z likwidatorem firmy z ramienia sądu.
1
z ..a 2016-10-04 14:44:19
Informacja dla pracownikow z pewnego ,,żródła,, pensje dla pracownikow ponoć zapewnione sa na ten miesiac oby były prawdziwe.
1
JP 2016-10-06 23:17:10
Rozwiązaniem jest 500+
2
zalamany 2016-10-07 17:26:22
Niech szanowny prezes wolf rozwiąze sprawe z pracownikami do konca niech dostaną świadetwa pracy zeby mogli dalej działać,Jak sam Prezes zapierdolił z firmą to niech do konca bedzie w porzadku co do pracownikow a nie zostawil ich bez srodkow do życia i nic dalej w tej kwesti nie robi.Mialy byc zapewnione srodki pieniezne dla pracownikow w tym miesiacu i co nic nie dali co mamy kamienie grysc.
1
Admin 2016-10-07 22:28:16
Załamany zamiast pisac te płaczliwe bzdety ,znajdź se robotę. Tu jej nie ma . W Krakowie można przebierać w ofertach tylko trzeba chcieć pracować , o co chodzi , czy w tym alarmpolu płacili za udawanie roboty. Jak firma padła to nie płacz tylko pracuj. Elektromontaz szuka ludzi ale nie płaczliwych sierot. To jest forum dla poszukujących informacji o pracy , anie o jej braku.
1
JP (Janusz P) 2016-10-09 16:03:19
Dość ,że usuwają posty to jeszcze się podszywają pod czyjejś inicjały .Skandal Ten wpis to nie mój Janusz P .Panie prezesie troczę przyzwoitości.
franki 2016-10-11 11:25:43
Panie prezesie a właściwie już Pani prezes! Zapłać najpierw należne wynagrodzenie a później udzielaj dobrych rad.To że firma upadła to nie wina pracowników ani podwykonawców.Uregulujesz swoje należności i nikt na tą stronę nie wejdzie i nie będzie pisał.Tak to trudno zrozumieć nawet z wyższym wykształceniem?A dopóki , będziesz nas próbował wyrobić dopóty będą ukazywać się te niekorzystne komentarze
rfo 2016-10-11 15:58:47
"z tego co wiem, to od poniedziałku będą przyjmować .Wynagrodzenie 4000 netto
miejsce rekrutacji krakowskie zoo wybieg dla jeleni"Czytać nie umiesz czy wymagasz specjalnej troski .
1
franki 2016-10-12 15:28:06
Człowieku !!gdzie ty mieszkasz i gdzie chodziłeś do szkół .Nie wiesz co to jest IRONIA? No to ci wytłucze!!!! IRONIA -sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem .
Gdzie chcesz wysłać CV ? Do ZOO? Nie widzisz że zdanie jest w cudzysłowu !!!
Przeczytaj poprzednie komentarze a przede wszystkim post Admin - to jest nick chyba kogoś zarządu firmy. PANIAŁ(to znaczy zrozumiałeś}
Maciek z klanu 2016-10-13 14:32:11
Jest już 13 października, a nadal nie ma pieniędzy za wrzesień.... jak żyć? Kamieni z Dunajca się jeść nie da.
1
Maciek z klanu 2016-10-13 14:32:41
Jest już 13 października, a nadal nie ma pieniędzy za wrzesień.... jak żyć? Kamieni z Dunajca się jeść nie da.
1
informator 2016-10-13 15:45:38
Pieniądze miały być zapewnione w tym miesiacu dla pracownikow tak przekazal obecny zarząca firmy Alarm -Pol.Dla zainteresowanych i dowiedzenia sie co dalej z sytuacja w firmie iwyjasnienia dlaczego nie ma srodkow dla pracownikow wszelkie pytania kierowac do Pana Marcina obecnym zarządcą firmy,
( usunięte przez administratora )
1
Wuj 2016-10-15 18:27:07
Niestety nie ma pieniędzy za wrzesień
4
Antonio 2016-10-17 22:06:57
A gdzie się podziała @Mariola, dawniej tak często błyszczała jakże trafnymi komentarzami
Maciuś I 2016-10-22 17:41:17
wiadomo kiedy sprawa upadłości się rozstrzygnie?
inf 2016-10-23 13:19:37
Do 28 października maja być dostarczone do sadu dokumenty odnośnie sprawozdania firmy Alarm-Pol przez nadzorce firmy jesli będą to prawdopodobnie może być wyznaczona rozprawa odnośnie upadlisci firmy o ile sad z jakiś przyczyn jej nie odrzuci.
Wiola 2016-10-27 19:27:39
Czemu alarm-pol monitoring jest we władaniu czegoś takiego jak " chmura plus"? TW już nie ma firmy?
1
Rolka 2016-10-28 10:12:42
Hejt jest karalny. To jest forum dla poszukujących pracy .
edd 2016-10-28 17:40:16
Tylko na tym forum juz nie ma czego szukać bo w tej firmie juz się nie znajdzie pracy bo jej nie ma .
2
p ...p 2016-11-14 13:16:41
kiedy wkoncu dostaniemy swiadectwa pracy jak zwykle sady maja na wszystko zawsze czas
1
franki 2016-11-17 12:39:47
A gdzie byłeś zatrudniony w sądzie? Pracodawca wystawia świadectwo pracy a nie sąd Pracodawca ma obowiązek wydać świadectwo pracy w ostatnim dniu trwania umowy nie później niż w ciągu 7 dni od dnia ustania stosunku pracy .W myśl art. 97 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 1502)Jak nie wyda Państwowa Inspekcja Pracy.
tomek 2016-11-17 14:46:22
Czytaj ze zrozumieniem sprawa jest w sadzie i sad teraz decyduje co dalej z firma Alarm -Pol i jak widac sie nie spieszy
tomek 2016-11-17 14:54:49
Pracodawca juz w sierpniu olal pracowników wiec na co można liczyć na niego bo kto jest cha....em będzie nim na wieki wieków Amen.
4
franki 2016-11-18 10:30:27
No i co z tego ,że sprawa jest w sądzie? Firma dalej istnieje i ktoś ją zarządza dopóki sąd nie ogłosił upadłości i nie wyznaczy syndyka( wystarczy sprawdzić w KRS.Ja już tutaj podawałem kto ,ale osunęli) . Masz rację sad decyduje co dalej z firmą ale nie z pracownikami .No chyba ,że nie dostałeś wypowiedzenia . Dopiero po ogłoszeniu upadłości syndyk przejmuję sprawy firmy.No i jeszcze na koniec -sąd może odrzucić wniosek upadłościowy ,albo sprawa może jeszcze trochę potrwać .I co będziesz czekał na zmiłowanie?
bbb 2016-11-18 20:11:47
Dokunenty Sa juz u Pani sedzi I treba czekać na termin rozprawy odnośnie upadlosci firmy a to ma byc w w grudniu takie pierwsze są informacje oby nic się nie zmieniło.
1
Zostaw swoją opinię o ALARM-POL Sp.j. Tadeusz Wolf - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALARM-POL Sp.j. Tadeusz Wolf