brak logo

NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Tychy

Opinie o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

his 2017-03-15 19:16
Spodziewają się potomstwa? to już jakieś 3 miesiące prawie.
2
pracownik 2017-03-19 21:26
Do tej pory sie jeszcze łudziłem, ale teraz wiem na pewno-jestescie upośledzeni umysłowo!!!
3
Ja 2017-03-20 10:00
Hahaha , dobre i słuszne spostrzeżenie :) trzeba być kretynem żeby komuś do łóżka zaglądać, Kilka miesięcy temu plotke puścili że kto inny się potomstwa spodziewa. Jesteście porabani.
3
były 2017-03-22 15:41
Jak dla mnie firma jak najbardziej ok. Dużo się można nauczyć (szczególnie od ustawiaczy, narzędziowców i Napoleonka:)
obi 2017-03-28 00:04
potomstwa to sie bede spodziewac juz niedlugo ja
1
Alicja 2017-03-29 12:20
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Interplast.
Rybka 2017-03-29 23:56
Nie moge sie skoncentrowac na pracy bo sie zakochalam
1
Gosc 2017-03-30 23:33
A kasia niebawem bedzie mama mojego dzidziusia
Starania niebawem
1
Alvaro 2017-04-02 14:16
Na zdrowie !!!
Pajac 2017-04-02 23:28
ktora Kasia?
Alicja 2017-04-28 14:57
Proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w Interplast, a nie na temat poszczególnych pracowników. Powyższa dyskusja nieco odbiega od pożądanego tematu.
2
Alvaro 2017-04-29 00:24
Taka firma jak interplast nie istnieje tak w ogóle :P
1
Czarny ząbek 2017-05-02 14:35
Istnieje w sercach prawdziwych Polek i Polaków, którzy ciężką pracą nadal we wspomnieniach pozostają w tamtej epoce. Nikomu się nie chce tworzyć nowej strony...sentyment
Jak u napoleona...
On 2017-05-13 12:35
No i proszę, ja grzecznie zapytałem a komentarze został usunięty:/
1
Kris 2017-05-16 21:36
Kogo Miałeś na myśli ????????
ona 2017-07-07 08:46
Przyjechał pan żabojad i straszy zwolnieniami. Plota mówi, że ma polecieć 5 osób.
pracownik 2017-07-07 09:08
W biurach tyle osób, że można wybierać z zamkniętymi oczami
1
Biba 2017-07-07 15:32
Proszę mnie pierwszego!!!jak mnie zwolnią uratują mi życie!hwdnp
Ona 2017-07-09 13:10
Sam sie zwolnij , coz za problem ?
Kostek 2017-07-11 13:17
5 to przynajmniej z jednego pokoju za szybą powinno polecieć !!!!
3
Dawido 2017-07-22 22:02
I jeszcze ci biedni ochroniarze muszą zamykać szatnie bo ktoś kradnie i wdychać te smrody w męskiej szatni chociaż w damskiej też gdzieniegdzie smrodkuje:>
Dawido 2017-07-22 22:05
Powinni ustawić kamery w szatniach przy każdej szafce tak żeby było widać czy ktoś nie pomylił czasem pomrocznie się i nie dobierał się do cudzej:>Piąte przykazanie mówi nie kradnij!!!
Dawido 2017-07-22 22:08
Ale skoro pracownicy tej firmy pożyczają sobie cudze żony to pewnie łatwiej im pożyczać różne rzeczy(na wieczne oddanie):>
zośka 2017-07-28 19:08
Gorąo na hali, śmierdzi plastikiem za najniższą krajową wymagają cudów hehe
A tu park wodny szuka 20 pracowników, więc dlaczego nie tam, czy całe życie chce być operatorką na produkcji?
1
Trzymam kciuki zm. A 2017-07-29 09:41
No to zobaczymy dziewczyny jakie jesteście nieugięte i twarde po ilości wypowiedzeń złożonych w poniedziałek.
Ona 2017-07-29 19:00
Gadka szmatka ,kazdy narzeka a dymaja juz za najnizsza krajawa od lat.... W aqua parku za to kokosy bede... Idzie juz cv skladac bo bija sie o prace tam ;-)
plastik 2017-07-30 13:04
Produkcja dostanie 150 brutto i będzie za.... na wysokich obrotach
Zając Poziomka 2017-07-30 13:46
Zakład powinien zmienić nazwę na "CYRK dla naiwnych - przyjmę każdego klauna".
Tam się w życiu nic nie zmieni na lepsze (dla klaunów) !
7
Op 2017-08-03 19:05
Mobing i wyzwiska brak rąk do pracy dlatego na jedną osobę przypada po 5,6maszyn z czego dwie 100% . Finansowo hmm załamanie nerwowe pomimo pracujących (przymusowych weekendów) dwójki z przodu się nie zobaczy. Nie polecam nikomu .
5
Ona 2017-08-03 21:45
Wiec pytanie , skoro tak zle i wogole to co tam jeszcze robisz ??????? Malo to pracy w Tychach ?
1
Op 2017-08-10 22:01
Odeszłam. w tej firmie zostają tylko osoby jak domniemam o stanowisku pani????????ale jak widzę krzesło się pali????
4
Ex 2017-08-16 18:42
Pracowałam z kobietami i pracowałam z mężczyznami. Wolę facetów, są konkretni, nieskomplikowani. Kobiety we wszystkim widzą intrygę. Znaleźć równą sobie zwykłą babę to jak szukanie igły w stogu siana. Najgorszą sytuacją jest, kiedy kobita ma większą od innej władzę, wyższe wykształcenie lub stanowisko, a tragizm pojawia się wtedy, kiedy ów "caryca" jest brzydsza od "podwładnej"... oooo!!! Wtedy nogi za pas i przed siebie! ;)
3
pracownik 2017-08-18 14:26
Zgadzam się w 100%, może trochę przesadziłaś z tym nieskomplikowaniem facetów to ostatecznie daję 99%.
Urlop, urlop i po urlopie, w poniedziałek zacznie się proza życia~ donoszenie, kapowanie, podlizywanie.
4
ABC 2017-08-19 10:28
Jak Ci tak źle możesz w poniedziałek dać wypowiedzenie
5
Alvaro 2017-08-21 18:03
Na zdrowie!
2
Alicja 2017-08-31 11:41
@pracownik a będziesz to robił Ty czy to ogólna atmosfera panująca w NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? To ważne, byś dokładnie określił swoją wypowiedź, ponieważ nie każdy użytkownik rozumie o co chodzi.
Alicja 2017-09-15 16:29
Może ktoś wie o co chodzi użytkownikowi @pracownik i wytłumaczy reszcie użytkownikom? Czy ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat firmy NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? Chce opowiedzieć o swoich doświadczeniach?
Grażyna i Janusz 2017-09-20 19:41
Czy można zrobić listę osób TOP 10 NP Polska które mają najwięcej nieobecności L-4 i powiesić na tablicy. To się staje już żenujące. Jak można tak walić w ..uja.
kapitan 2017-09-20 19:45
Jest dwóch "mistrzów". Jeden termo a drugi duro tylko który lepszy?
Waldus 2017-09-20 20:41
Tylko dlaczego firma ciągle im płaci?? Powinni ich zwolnić dyscyplinarnie i nam dac premie z ich wynagrodzeń, bo po co nam pracownicy których ciągle nie ma.
5
Ja 2017-09-22 13:07
Skoro kierownictwo na to pozwala , to co sie dziwić sie siedza na L4 , zamiast wyciągac konsekwencje, to kierownik sie cieszy że jeden i drugi łaskawie wrocił wogole do pracy .... Przecież wiadomo że nikt nie chce pracować , a ludzie ciagle sie zwalniaja. Za chwile polecą kolejne wypowiedzenia. Wiec co sie dziwić że ich nie zwolnia, posiedza na l4 i wroca. Jak to mowią lepszy rydz niż nic ;-)
1
Alicja 2017-09-27 11:31
@Ja, @Waldus , @Grażyna i Janusz może warto było zgłosić przełożonemu zachowania współpracowników? Może pracodawca nie widzi, że oni go wykorzystują? Myślę, że warto porozmawiać, wtedy może faktycznie dostaniecie premię za dobre rady. A jakie są opinie Wasze o samym pracodawcy? O warunkach zatrudnienia? Informacje o samym pracodawcy przydadzą się wszystkim poszukującym pracy w NP Polska Sp. z o.o. (Interplast).
Edi 2017-10-01 15:18
Katasrofa wyzysk za najniższą krajową + premia 150 i zero szans na podwyżki to realia tej firmy .Dla desperatów polecam.
3
ona 2017-10-03 10:48
150 BRUTTO. Rotacja nowych osób jak na lotnisku.
2
Alicja 2017-10-05 13:01
@Edi rozumiem i dziękuję za wypowiedź. Czy ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? Pamiętajmy, ze każdy jest inny i każda opinia może pokazywać całkiem nowe doświadczenia.
Ja 2017-10-05 14:51
Doświadczenie ? Przecież tam jest cyrk na kołkach.... Urlop na żadanie - dla pewnych osób to niekonczaca sie ilość, urlop bezpłatyny to jakaś nowość ,idziesz kiedy chcesz i na ile chcesz , zasad to ta firma nie ma zadnych a kłamstwo goni kłamstwo. Jeden wielki wyzysk !
5
Ja 2017-10-05 22:09
Ta firam jest tak durna , że to sie w pale nie mieści... Czlowieku ogarnij sie !!!! Jo wiem ze tys sie chopie obraził ale to nie znaczy ze masz do pracy nie przychodzic. Jo wom godom tera bydzie l4 , synek mo pewno katar albo plery go bola, drugi olal system i wogole juz nie przylozl... A teraz inni beda zapierniczac tych leserow. Ja sie pytam kto siedzi w kadrach i przyjmuje takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja wiem ze tam juz nikt nie chxe robic ale na litos boska to juz jest przesad. Robia sobie jaja z kierownika, dyra i wszysykich do okola . szkoda ze kadra i kierownictwo sobie na to pozwala. Pomiataja Wami jak im sie podoba. Zenada !!!!!!!
2
Ja 2017-10-05 22:12
Alwaro wracaj !!!!!!!!?!!
2
ona 2017-10-06 09:32
Pan dyrektor bardzo zmotywował załogę premią 100zł brutto za brakowość. Ten gest kierownictwa okazał się słuszną odpowiedzią na bolączki pracownic i pracowników związane z budżetem domowym, który jest oparty na wynagrodzeniach za wykonywana pracę. Jestem bardzo wdzięczna kierownictwu za okazaną troskę i oświadczam, że dołożę wszelkich starań co do wykonywania powierzonych zadań.
I mały cytat. LEPIEJ SIEDZIEĆ CICHO I WYGLĄDAĆ JAK IDIOTA NIŻ SIĘ ODEZWAĆ I ROZWIAĆ WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI.
4
Biba 2017-10-12 20:45
Zwolnili gościa z Duro?
3
Zostaw swoją opinię o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)