brak logo

POLEKO Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o POLEKO Sp. z o.o.

haha 2012-02-01 12:40
firma porazka nie polecam nikomu
4
HAha2 2012-06-15 13:19
Zgadzam się z przedmówcą FIRMA porażka!!!!!
1
filip 2014-12-18 00:53
Tak szczera prawda to co piszą
ex 2015-01-28 20:22
Jakas masakra ... nikomu nie radze ... wszyscy powoli uciekaja ... bylem widzialem przezylem ... czlowieka maja za smiecia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
były 2015-02-13 16:15
masakra to mało!!!! też byłem przeżyłem!!! tylko za tych nazwijmy to lepszych czasów tej firmy.jeden plus tylko to że można było zarobić no i ekipa ludzi z którymi pracowałem najlepsza z jaką do tej pory udało mi się pracować (przy okazji pozdrawiam tych którzy jeszcze zostali)ale cała reszta to masakraaa!!! największa to pan W pseudo M.T.Ł psuje wizerunek firmy i niszczy zdrowie ludziom ja bym to podkręcił pod mobbing
MMA 2015-02-24 09:24
to prawda praca dosyć wymagająca ale da się zarobić i kasa wypłacana zawsze na czas
MMA 2015-02-25 13:40
stary pracowałem w różnych firmach i tu z kasą nie było problemu. polecam pracę u Lasa czy innych takich. jak dostaniesz kase po 3 miesiącach i jeszcze cię h-- oszuka to zmienisz zdanie
1
NOWY 2015-02-25 15:34
PANY CHCE SIĘ ZATRUDNIĆ W FIRMIE. MOŻE JAKIEŚ OPINIE OD TERAZ PRACUJACYCH.
JAK WAS WYLALI TO OPINIE BĘDĄ RACZEJ SŁABE TO OCZYWISTE.
NOWY 2015-02-26 10:33
TO JAK JEST Z TĄ FIRMĄ
pracownik 2015-02-28 08:17
firma spoko
lizus takich wielu w poleko 2015-03-01 07:45
to bzdury co wypisują pan "W' jak ojciec do rany przyłóż złoto nie człowiek zawsze pomorze w problemach,o sporcie porozmawia bo wielki fachowiec i się zna.firma jak z bajki rodzinna atmosfera i duże zaufanie do ludzi
pracownik 2015-03-02 18:05
Pan W...DO rany jak przyłożysz to jest odrazu gangrena albo grozi amputacją
firma dno dno dno odradzam
NA BAZIE FAJNIE JEST 2015-03-10 15:43
A JAK TAM PAN KIEROWNIK GRZEGORZ B. COŚ SIĘ ZMIENIŁ CZY DALEJ ŚPI, NA NOWATORÓW NAGMINNIE TO PRAKTYKOWAŁ DO WIESIA DZWONIŁ I CAŁA BAZA TO ZNACZY DWÓCH ALBO SEN ALBO ALLEGRO AUKCJA.TAK TO WSPOMINAM A KIEROWCÓW I LUDZI GANIAŁ ,GODZINY PRACY UCINAŁ DOJAZDÓW NIE LICZYŁ KTÓRE SIĘ NALEŻAŁY .TAKA TAM FIRMA DNO DNO. PRACOWAŁEM 5LAT NIE POLECAM
1
doszedł bo chciał 2015-03-16 17:33
NA BAZIE to ty mało pamiętasz z afer bazy poległo a koło zgubione mistrz świata inżynier bazy śpioch. A blach po drodze zgubiona ale się dalej uważa za ważnego kierownika.Stachu tego nie widzi morze przejrzy na oczy.kierownik super S a jak myślisz kto pisze wiem bo czytasz i luz masz przy d.pie. odpisz porozmawiamy o twoich zajęciach DNO FIRMA DNO I ŻENADA. A zapomniałem niby mechanik dalej wozi paliwa i operatorów kręci
1
hagen 2015-05-14 21:14
Rafałek dalej pucuje baranowi mam jego do porzygania
2
hagen 2015-07-04 12:34
morzna garba sie dorobic praca od rana do nocy jak stasiu pozwoli to niedzela wolna zapraszam milosz jestes mlody to dasz rade powadzenia
ktos 2015-07-10 20:22
Ty co sie podpisujesz za hagena i walisz bledy za bledem ortograficznym pokaz jaki jestes fajny i przyznaj sie kim jestes a nie jestes odwazny bo podpisujesz sie czyjas ksywa :)
Pracownik 2015-08-11 09:02
To prawda firma dno w szeroko pojętym znaczeniu! Mobbing na każdym kroku. Im mniejsze doświadczenie tym lepiej.Ta ładna kasa za pracę od rana do nocy łącznie z weekendami. Wieczne przekręty i złodziejstwo DLATEGO FIRMA JESZCZE ISTNIEJE.
Obiektywny 2015-10-21 22:56
Przeczytałem powyższe opinie i odniosłem nieodparte wrażenie jakby pisała to jedna osoba. Ta sama składnia zdań, nawet takie same błędy ortograficzne:)
Jestem pracownikiem tej firmy. Moja opinia o Poleko - Firma z fajnym klimatem, doświadczonym zespołem, realizująca duże i ciekawe projekty budowlane. A jaka jest płaca???? Prosty schemat: Chcesz pracować i robisz swoje - masz dobrą kasę. Obijasz się -musisz zrobić papa i wylewasz żale na takich forach:)
Danielo 2016-03-01 10:30
Pracowałem pół roku, dłużej nie dało rady, prawda jest taka, że faktycznie praca od rana do wieczora (kto był na Nowinkach ten wie), młodzi majstrowie i pracownicy oczywiście, kierownictwo to zupełnie inna sprawa. Na początek kariery z branżą może być, ale trzeba mieć końskie zdrowie i dużo cierpliwości.
adam 2016-05-17 15:32
narobic sie trzeba wszedzie, tym bardziej ze to fizyczna praca wiec nie ma lekko, ale ja sie pracy nie boje takze moge aplikowac.
smerf młody :-* 2016-11-03 17:22
co powiedziec o firmie hmmm zajebista. zajebisci pracownicy . Pozdrawiam wszystkich z tej firmy a najbardziej Pana Pawła oby więcej takich kierowników w polskich firmach ;)
3
natalka 2017-01-22 19:07
Konrad to pedal
kamil 2017-04-05 14:52
Na trojmiasto.pl pojawilo sie ogloszenie o zatrudnieniu inzyniera budowy, czy ktos moze cos powiedziec o pracy na tym stanowisku?
Agata 2017-07-20 11:13
@kamil widzę, że niestety nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie. Czy zdecydowałeś się na aplikację na to stanowisko? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacji do firmy oraz o pierwszych miesiącach i wdrażaniu się do pracy w POLEKO.
Zostaw swoją opinię o POLEKO Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLEKO Sp. z o.o.