brak logo

POLEKO Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o POLEKO Sp. z o.o.

haha 2012-02-01 12:40:13
firma porazka nie polecam nikomu
3
HAha2 2012-06-15 13:19:52
Zgadzam się z przedmówcą FIRMA porażka!!!!!
1
filip 2014-12-18 00:53:34
Tak szczera prawda to co piszą
ex 2015-01-28 20:22:23
Jakas masakra ... nikomu nie radze ... wszyscy powoli uciekaja ... bylem widzialem przezylem ... czlowieka maja za smiecia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
były 2015-02-13 16:15:20
masakra to mało!!!! też byłem przeżyłem!!! tylko za tych nazwijmy to lepszych czasów tej firmy.jeden plus tylko to że można było zarobić no i ekipa ludzi z którymi pracowałem najlepsza z jaką do tej pory udało mi się pracować (przy okazji pozdrawiam tych którzy jeszcze zostali)ale cała reszta to masakraaa!!! największa to pan W pseudo M.T.Ł psuje wizerunek firmy i niszczy zdrowie ludziom ja bym to podkręcił pod mobbing
MMA 2015-02-24 09:24:41
to prawda praca dosyć wymagająca ale da się zarobić i kasa wypłacana zawsze na czas
MMA 2015-02-25 13:40:11
stary pracowałem w różnych firmach i tu z kasą nie było problemu. polecam pracę u Lasa czy innych takich. jak dostaniesz kase po 3 miesiącach i jeszcze cię h-- oszuka to zmienisz zdanie
1
NOWY 2015-02-25 15:34:11
PANY CHCE SIĘ ZATRUDNIĆ W FIRMIE. MOŻE JAKIEŚ OPINIE OD TERAZ PRACUJACYCH.
JAK WAS WYLALI TO OPINIE BĘDĄ RACZEJ SŁABE TO OCZYWISTE.
NOWY 2015-02-26 10:33:07
TO JAK JEST Z TĄ FIRMĄ
pracownik 2015-02-28 08:17:48
firma spoko
lizus takich wielu w poleko 2015-03-01 07:45:48
to bzdury co wypisują pan "W' jak ojciec do rany przyłóż złoto nie człowiek zawsze pomorze w problemach,o sporcie porozmawia bo wielki fachowiec i się zna.firma jak z bajki rodzinna atmosfera i duże zaufanie do ludzi
pracownik 2015-03-02 18:05:58
Pan W...DO rany jak przyłożysz to jest odrazu gangrena albo grozi amputacją
firma dno dno dno odradzam
NA BAZIE FAJNIE JEST 2015-03-10 15:43:51
A JAK TAM PAN KIEROWNIK GRZEGORZ B. COŚ SIĘ ZMIENIŁ CZY DALEJ ŚPI, NA NOWATORÓW NAGMINNIE TO PRAKTYKOWAŁ DO WIESIA DZWONIŁ I CAŁA BAZA TO ZNACZY DWÓCH ALBO SEN ALBO ALLEGRO AUKCJA.TAK TO WSPOMINAM A KIEROWCÓW I LUDZI GANIAŁ ,GODZINY PRACY UCINAŁ DOJAZDÓW NIE LICZYŁ KTÓRE SIĘ NALEŻAŁY .TAKA TAM FIRMA DNO DNO. PRACOWAŁEM 5LAT NIE POLECAM
1
doszedł bo chciał 2015-03-16 17:33:37
NA BAZIE to ty mało pamiętasz z afer bazy poległo a koło zgubione mistrz świata inżynier bazy śpioch. A blach po drodze zgubiona ale się dalej uważa za ważnego kierownika.Stachu tego nie widzi morze przejrzy na oczy.kierownik super S a jak myślisz kto pisze wiem bo czytasz i luz masz przy d.pie. odpisz porozmawiamy o twoich zajęciach DNO FIRMA DNO I ŻENADA. A zapomniałem niby mechanik dalej wozi paliwa i operatorów kręci
1
hagen 2015-05-14 21:14:21
Rafałek dalej pucuje baranowi mam jego do porzygania
1
hagen 2015-07-04 12:34:45
morzna garba sie dorobic praca od rana do nocy jak stasiu pozwoli to niedzela wolna zapraszam milosz jestes mlody to dasz rade powadzenia
ktos 2015-07-10 20:22:11
Ty co sie podpisujesz za hagena i walisz bledy za bledem ortograficznym pokaz jaki jestes fajny i przyznaj sie kim jestes a nie jestes odwazny bo podpisujesz sie czyjas ksywa :)
Pracownik 2015-08-11 09:02:37
To prawda firma dno w szeroko pojętym znaczeniu! Mobbing na każdym kroku. Im mniejsze doświadczenie tym lepiej.Ta ładna kasa za pracę od rana do nocy łącznie z weekendami. Wieczne przekręty i złodziejstwo DLATEGO FIRMA JESZCZE ISTNIEJE.
Obiektywny 2015-10-21 22:56:50
Przeczytałem powyższe opinie i odniosłem nieodparte wrażenie jakby pisała to jedna osoba. Ta sama składnia zdań, nawet takie same błędy ortograficzne:)
Jestem pracownikiem tej firmy. Moja opinia o Poleko - Firma z fajnym klimatem, doświadczonym zespołem, realizująca duże i ciekawe projekty budowlane. A jaka jest płaca???? Prosty schemat: Chcesz pracować i robisz swoje - masz dobrą kasę. Obijasz się -musisz zrobić papa i wylewasz żale na takich forach:)
Danielo 2016-03-01 10:30:58
Pracowałem pół roku, dłużej nie dało rady, prawda jest taka, że faktycznie praca od rana do wieczora (kto był na Nowinkach ten wie), młodzi majstrowie i pracownicy oczywiście, kierownictwo to zupełnie inna sprawa. Na początek kariery z branżą może być, ale trzeba mieć końskie zdrowie i dużo cierpliwości.
adam 2016-05-17 15:32:02
narobic sie trzeba wszedzie, tym bardziej ze to fizyczna praca wiec nie ma lekko, ale ja sie pracy nie boje takze moge aplikowac.
smerf młody :-* 2016-11-03 17:22:42
co powiedziec o firmie hmmm zajebista. zajebisci pracownicy . Pozdrawiam wszystkich z tej firmy a najbardziej Pana Pawła oby więcej takich kierowników w polskich firmach ;)
3
Zostaw swoją opinię o POLEKO Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLEKO Sp. z o.o.