logo databroker

databroker

Złocieniec

Opinie o databroker

Gaga 2010-02-15 16:44:01
No cóż....smutne ale prawdziwe," robią kasę "na szkoleniu ciągle nowych osób, nie wywiązyją się z umów, oszukują przy naliczaniu wynagrodzeń, nie przetrzegają podstawowych przepisów bhp itd, itd, aż dziwne że ten zakład nadal działa ....a może nikomu się nie chce zato "wziąć" bo w sumie oszukują na zbyt małe kwoty...ale za to zbyt wielu ludzi
marzena 2010-06-14 19:47:25
detabroker firma oszukuje na kazdym kroku sama tam pracowalam od poczatku i do tej pory wyplaty nie dostalam chociaz przynioslam numer konta jak mi kazali oszusci nie polecam
OLA 2010-11-04 15:11:26
Witam, opinie są niesprawiedliwe i kłamliwe. Praca w tej firmie nie jest dla każdego, trzeba niestety wykazać się pracowitością i chęcią do pracy. Osoby, które szukają ciepłej posadki to rzeczywiście pracy tu nie znajdzie. Mają dogodne warunki pracy, możesz tu dorobić sobie do swojej pensji,kmoże to być twoja druga praca bez wielkiego wysiłku.Dużo osób już dziś jest kilkuzawodowcami i nikogo to nie dziwi.
Pozdrawiam wszystkich
anonim 2011-03-02 10:11:09
Moze sobie Ola pisac takie pierdoły,a ja wiem swoje.....Z czystej ciekawosci poszłam do data broker w Złocieńcu i co ujrzałam....panią kierownik biegającą i krzyczącą do pracowników.Nowo przychodzących do pracy i szkolenie nikt miło nie wita. Byłam na sali....zgroza. Tam nie było chyba kontroli BHP!!!!!! Konsultanci nie maja przerwy na śniadanie,a przecież siedzą cały czas przy swoich stanowiskach pracy.Posiłki spożywają między połączeniami!!!! Nad głową kierownictwo które żąda cudów !!!! Obiecuja dużą płace a wychodzi na to że trzeba WCISNĄĆ 9 ksiązek,za niebagatelną kwote,w ciągu DNIA by zarobic stawke godzinową 10zł-podatek,-składki zusowskie(usunięte przez administratora)Ale dzisiejszy rynek pracy jest jaki jest i dlatego kto tam pracuje to tylko z musu a nie z przyjemności!!!! A pani Ola jest kierowniczką więc sie madrzy bo już nie musi normy na telefonie wyrabiać tylko popedzać pracowników!!!! Nie ma tam dobrego kierownictwa które by zachęcało do pracy i dawało otuchy gdy coś nie wychodzi!!!!! Potrzeba tam nowego powiewu powietrza...nowego kierownictwa!!! Na dzień dzisiejszy to widzę tam nie ład i syf!!!
anonim 2011-05-06 20:51:31
Witam.Pracowalem tam jakis czas...powiem wam ze ogolnie databroker w zlociencu to porazka!!!papieru w toalecie nie ma,tylko jak im sie chce to poloza, za szkolenia nie zaplacili ,a mieli zaplacic!!!9 sprzedazy i 10 zl minus podatki i wielkie g...na reke!! dadza ci na poczatku...cos fajnego ze ty juz sobie dobrze radzisz i robisz ponad norme 11-15szt ,chwala cie a potem nagle mowia ze odsuneli cie od tego, bo cos tam zle robiles....i dadza ci takie cos...ze nie robisz wogole normy a potem powiedza NARA!! NORMY NIE ROBISZ!!,i tak konczy sie twoja praca w databroker!!to sa oszusci,oni dobrze tam graja!!!!świeta trojca zgadanych osob ktorzy krzycza ci nad glowa DAWAJ DAWAJ,i ludzi po cichu tez ladnie obgaduja...Naprawde robia tam osoby ktore musza!!!!bo innej roboty nie ma!!!
anonim 2011-09-30 15:54:44
opowiem wam prawdę o databroker w złocieńcu... to jedno wielkie jawne oszustwo, oszukuje sie tam pracownikow i klientów, reklamujac się zapewniaja ze zarobki wynosza 10zl/h brutto, po czym okazuje sie ze dopiero po wyrobieniu tzw normy, a zeby tego dokonac trzeba miec ogromne szczescie, wiec zarabia sie 7zł/h brutto. Oczywiscie gdy norma nie jest wyrobiona zaczynaja sie pretensje, doszkalania za ktore juz nie placa, na tablicy wypisuja kto ile sprzedal, porównuja, krzycza nad głowa, każa okłamywac ludzi, sprzedawac im poradniki które ich nie dotycza, byle wcisnac jak nie ksiegowej to sekretarce, pracownikowi biurowemu nawet sprzataczce, niech ma i niech sie potem martwi, co z tym zrobic. Wyliczaja prace co do sekundy, wiec kazde wylogowanie sie z systemu jest odjete od pensji. Nie jest to praca dla ludzi uczciwych, ktorzy nie maja sumienia wciskac tego badziewia. Pomijajac juz fakt ze po 3 godz gadania tego samego nie wiesz jak sie nazywasz, wiec trafiasz na dywanik wysłuchujac ze odpuszczasz i od ciebie zalezy czy firma prywatna wezmie poradnik dla jednostek budżetowych. Tyle wystarczy, choc mozna napisac o wiele wiecej, chociazby o umowie, gdzie np zwolnienie lekarskie platne jest dopiero po przepracowaniu 3 miesiecy. Jesli ktos jest madry to w ogole sie tam nie pokaze, a jesli juz wpadnie na taki pomysł to niech szybko ucieka...
kupa z musztardą 2011-12-07 22:32:05
Kiedys to jeszcze bylo fajnie jak dzwoniłam zarabialam nawet na bonusach szło sie dorobic kasy jakiejs ladnej potem sie zmieniło jak tylko zaczeli wymieniac kadre, zaczeli motac sie na bazach i jaki juz numery nie pasowały do poradników to dawali nam panorame firm i z tego co wiem dalej tak robia, ja przezyłam to że byłam chora i w trakcie zwolnienia zadzwonili ze brakuje kadry i jestem super potrzebna poprosili abym pracowała po czym okazalo sie że nie zapłacili mi za ta prace a to bylo okolo 200 zł do wypłaty. gdybym była na tyle madra to bym lezała i zdrowiała. a ewenementem jest to ze osoba która jest odsuinieta od becka dalej dzwoni tyle ze na koncie innej osoby i która jest aktualnie trenerem robi takie przekrety. coz wszystko to jeden wielki przekret nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam
Andrea.. 2012-09-28 15:39:48
Firma z dniem dzisiejszym przeszła do historii ZłociencA !
becia 2012-10-03 15:40:19
no przeszła ale w jaki sposób- w godzinę usunęli ponad 20 osób, tak po prostu , pod presją kazali podpisac wszystkim rezygnacje i kazali iść na ulicę. szok po prostu, zatkało wszytkich i zostali bez pracy, okresu wymówienia i pewnie bez kasy.....
maciejko 2015-01-08 18:01:10
też mi się wydaje, że nie ozna się tak uprzedazać do tej firmy mając na uwadze rzeczy, które działy się jakieś dwa lata temu... sam sę zastnawiam jak to wszystko ma funkcjonowac i czy jest sesns się tam zatrudniać, ale powiem Wam, że ja to nie widzę innego rozwiązania jak samemu się o tym przekonać po prostu.
Daniel 2015-01-10 21:41:52
Ja w tej firmie byłem tylko na szkoleniu jeden dzień tam taka atrakcyjna blondyna prowadziła szkolenie odrazu wyczułen co to konsultant zarobisz tyle ile sprzedaż po prostu nie masz gadane nie masz szans się utrzymać źle tam sprzedaż coś to jeszcze ci odciagną od pensji mam pytanie do mieszkańców Złocieńca gdzie oni się teraz wynieśli bo dzisiaj w tym miejscu jest Centrum Integracji Społecznej.
anonim 2015-05-07 14:40:01
pracowałem w Databroker . Trzebabyło umieć omijać prawdę, inaczej kicha. Mnie ta praca wykończyła.To prawda wywalili ludzi z zaskoczenia, ale ludzie tam pracowali bo nie mieli innego wyjścia. Z centrali zawsze się czepiali nawet o przecinek.Jak wyrabiałeś normę to mogłeś opowiadać bzdury.O tak zwanych superwajzorach szkoda gadac dla nich zero szacunku dno.
tomek 2016-05-11 23:25:33
Databroker poszukuje na stanowisko specjalisty ds. telefonicznej obsługi Klienta w ramach znanego wydawnictwa. Praca polega na telefonicznym oferowaniu produktów wydawnictwa firmom.Podają, że może to być praca dla studenta. Czy pracuje jakiś sudenta na takim stanowisku?? Da się to pogodzić??
Zostaw swoją opinię o databroker - Złocieniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie databroker