logo Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Kimberly-Clark Sp. z o.o.

stary pracownik 2016-05-10 23:07:11
nie znam nikogo kto byłby zadowolony z pracy w tym zakładzie,nie mówiąc już o pieniądzach.
1234 rekrutacja jest cały czas bo nie ma już chętnych,nikt nie chce pracować w tym zakładzie,możesz sie przyjąć i poznać ten miód
1
(^_^) 2016-05-11 23:34:33
Z tego co wiem to nabór jest cały czas, ale też nie tak, że każdego przyjmują... Dwóch znajomych się nie dostało - w zasadzie nie wiem na co patrzą podczas rekrutacji. Też wiadomo, że nie każdemu odpowiada 4ero-brygadówka... Stary pracownik - znam sporo takich osób którym odpowiada, może pracujesz już qpe lat (np 10) i masz inny pogląd na ten temat, ja patrząc na okoliczne zakłady myslę że opcja nie jest zła. Pozdrawiam
miś 2016-05-15 23:05:24
popracuj sobie za granicą za ok.13 Eur. brutto na godzinę inne realia jeśli sie nie podoba zmieniasz firmę podstawową sprawą jest znajomość języka i kwalifikacje Nie można narzekać ,że jest w firmie źle albo że Cię wykorzystują w każdej firmie tak jest ale liczy się satysfakcja finansowa
VelVetka 2016-05-30 23:47:37
tak się zastanawiam jak czytam niektórych,skoro taki to cudowny zakład to czemu nie przychodzicie pracować.Bo z tego co ja obserwuje pracując tam to widze ze wszyscy uciekaja gdzie pieprz rośnie:D:D:D:DZAPRASZAMY SERDECZNIE :D::D:D:D
VelVetka 2016-05-30 23:51:45
ciekawe velvetowiec czy sie znamy w pracy:D:D:D:D
velvetoviec 2016-05-31 18:23:43
dokładnie VelVetka dobrze napisałaś ale widzę że takie rzeczy to chyba pisze kadra i to wyższa bo widzą że już nikt nie chce tu pracować.
VelVetka myślę że na 99% się znamy :)
velvetoviec 2016-06-03 13:23:55
następne 2 osoby się zwolniły a ktoś zrobił kupę w pakarce na Gambinim i to naprawdę,nie żartuję
Miś 2016-06-03 23:09:58
człowieku 13 eur to nie jest za duża stawka za granica za taką robotę Ty chyba nie masz szacunku dla siebie !
Pozdrawiam Miś!
VelVetka 2016-06-14 19:53:18
i kolejne osoby uciekaja...Promocja tez juz pod agencja:(tyle ze z krakowa).Panienki z agencji :D:D:D:D zarciknic tylko sie smiac z tego wszystkiego
VelVetka 2016-06-14 19:55:01
i kolejne osoby uciekaja...Promocja tez juz pod agencja:(tyle ze z krakowa).Panienki z agencji :D:D:D:D zarciknic tylko sie smiac z tego wszystkiego
VelVetka 2016-06-14 19:59:24
moze nawet z tej samej brygady:D
pozdrawiam
VelVetka 2016-06-14 20:02:20
moze nawet z tej samej brygady:D
pozdrawiam
VelVetka 2016-06-14 20:11:18
dokladnie
VelVetka 2016-06-14 20:17:55
dokładnie nikt nie chce to sami sobie słodza
Edge 2016-06-15 09:23:08
Obóz pracy to nie jest słowo niecenzuralne, Panie administratorze, tylko jak najbardziej trafne porównanie.
Edge 2016-06-15 09:23:25
Obóz pracy to nie jest słowo niecenzuralne, Panie administratorze, tylko jak najbardziej trafne porównanie.
VelVetka 2016-06-15 14:04:18
A wypłaty jak nie było tak nie ma!!!!!!!!!!!!!!!Ostani miesiąc pod Velvetem i prosze jakie podziekowanie ze strony pań z biura:-/ .Takie zapracowane ,że powiedziały że nie maja czasu zrobic przelewu.Szczyt bezczelności!!!!!!!!Ciekawe jak będzie z wyplacaniem pod agencjaHR Quality pod ktora przeszłysmy.
2
Legionista 2016-06-16 09:15:11
A zwolnij ze się w końcu velvetko jak ci tam nic nie pasuje nikt za tobą płakać nie będzie.
velvetoviec 2016-06-17 12:27:24
młodzi spieprzają i pokazują gdzie mają zakład choćby robiąc kupę obok muszli w toalecie.
co do obozu pracy to sformułowanie jak najbardziej trafne.
legionista czyżbyś był pieskiem zakładowym???,może ty sie zwolnij bo za takimi jak ty nikt nie będzie płakał
ktoś tam 2016-07-11 16:42:40
praca nie jest zła a ludzie robią sobie nawzajem koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie hojowe haraktery ,ale znajdzie sie pare normalnych ludzi na brygadzie.myśle ze policzyć można na jednej dłoni
VelVetka 2016-07-24 22:45:25
a zdziwiłbys sie,pewnie ktos by poplakal.nie znasz zakladu to sie nie wypowiadaj
1
VelVetka 2016-07-27 20:38:09
Kolejne osoby sie zwolniły i kolejne przyjmuja ciekawe jak dlugo bedzie jeszcze taka zabawa.zakład sam sobie psuje opinie.na rozmowach klamia co do wysokosci zarobkow a pozniej zdziwienie ze ludzie uciekaja bo dostaja duzo mniejsza wyplate...za chwile beda musieli sami stanac przy maszynach bo wszyscy uciekna hahahahaha
3
velvetoviec 2016-07-28 10:33:05
VelVetka co ty mówisz,jak sami staną jak oni nic nie potrafią.
Potrafią brać tylko duże pieniądze za nic.
1
Brygadier 2016-07-31 00:55:14
no przecież ci pisze jak to możliwe że kłamią po prostu na rozmowie kwalifikacyjnej
2
VelVetka 2016-08-01 20:14:24
Niby dostajesz konkretna umowę,ale w praktyce to wygląda tak że zabieraja Ci premie niby że bałagan i inne pierdoly i zamiast przykladowego 2400 robi sie 1800 wiec chyba sam rozumiesz:)
VelVetka 2016-08-01 20:18:35
jakie socjale o czym ty mowisz.kupe lat do tylu to moze i byly takie rzeczy a teraz to chyba raczej maja ale osoby z biur i kierownictwo a nie pracownicy.teraz nawet nadgodzin nie chca placic tylko masz do odbioru dzien wolny i to zazwyczaj wtedy kiedy im pasuje dostajesz .moze i to okej ale jesli chodzi o pojedyncze godzinki a jak Ci sie nazbiera i musisz wybrac po kwartale to chyba srednio ile siedzien przykladowo pol miesiaca za darmo:)
VelVetka 2016-08-01 20:21:06
no wsumie to dobrze mowisz
1
Legionista 2016-08-03 08:24:03
Velvetka jest jak widać najmądrzejsza widać że marnuje się w tym zakładzie
2
VelVetka 2016-08-04 09:26:06
nie wiem dlaczego jestes zlosliwy?poprostu pisze jak jest:)owszem sa gorsze zaklady nie mowie ze nie ale majac porownanie jak tu bylo kiedys a jak jest teraz to mam prawo wyrazic swoje zdanie a Ty je non stop krytykujesz choc zapewne dnia nie przepracowales albo jestes jednym z wypachnionych pionkow biurowych:)
VelVetka 2016-08-04 09:28:34
zapytaj kolegi----->legionisty on wie najlepiej:).
legionista 2016-08-04 10:49:54
a tak sie składa ze tam pracowałem widziałem co sie dzieje więc się zwolniłem a nie pisze bzdur jak velvetka bo z tego co widać jak czytam to tylko jej tam nic nie odpowiada pół roku już pisze i żadna koleżanka jej nie popiera
jhg 2016-08-04 13:44:11
Można
VelVetka 2016-08-04 23:05:36
skoro sie zwolniles tp po cholere sie interesujesz wypowiedziami na temat tej pracy?????????
VelVetka 2016-08-04 23:07:19
sa oferty na operatora lini produkcyjnej .wejdz sobie na strone www velvetcare pl
VelVetka 2016-08-05 09:39:08
Mozesz zostawic Cv na portierni badz wyslac bezposrednio maila z cv na stronce ktorej ci podalam tam masz adres mailowy i wszystkie informacje☺
velvetoviec 2016-08-24 21:51:48
takich zarobków że żaden młody już nie chce przyjść i przyjmują 50+
a teraz mają przejąć służby techniczne KBR i już chłopaki mówią że się będą zwalniać,zakład pociągnie
max 2 lata bo takiego dziadostwa przez 100 lat istnienia nie było
1
VelVetka 2016-09-29 08:12:11
tak velvetowiec masz racje dziadostwo coraz gorsze,a tak sie niby rozwijaja ciekawe z ktorej strony....moze kiedys doczekamy czasow i widokow jak Alina bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ogrodniczym przy kwiatkach hahahah bo taki jej zawod:)
Alek 2016-10-03 15:41:22
Jesteś taki mądry jak i ta velvetka popisuje się i co z tego ma ze i tak jej nie przyjmą na normalną umowę bo wszyscy wiedzą kim jest velvetka
1
pv 2016-10-03 21:38:06
a kim jest velvetka?
Jaś 2016-10-04 02:03:24
Osobiście odniosę się do tej sytuacji...Wg mnie w okolicy nie ma lepiej prosperującej pracy, wiadomo że kiedyś na akord i na zmiany pracowało się lepiej. Pracuje dopiero jakiś czas i jest dobrze, umowa stabilna, trzeba tylko chęci... Jak komuś nie pasuje to niech zmienia pracę i tyle, jesteśmy wolni tak? Nikt nad Wami nie stoi i nie mówi "DO PRACY DO VELVETU"... Najłatwiej narzekać... Velvetka szukaj innej pracy i tyle... Pozdrawiam Wszystkich
1
StAś 2016-10-04 22:54:40
kariere można zrobić, na produkcji można zostać nawet mistrzem na brygadzie bez wyższego wykształcenia jak sie jest pociotem kierownika,wiec zapiepszajcie możeeeee ktoś was doceniiiii , pozdro......dla VelVetki jesteś odważną osobą więcej takich!!!!
Ktoś 2016-10-05 14:52:02
Masz rację velvetka już dawno powinna szukać czegoś innego jak jest taka mądra bo my wiemy kim ona jest i niech to do niej w końcu dojdzie ze nie będziemy za nią płakać mamy jej dość
Promo 2016-10-05 15:14:54
My z promocji i nie tylko wiemy kim ona jest ... uwierzcie
Alek 2016-10-05 16:29:10
Jakoś 2 dziewczyny się sprawdziły i mają w głowie poukładane to umowę dostaly A reszta niech też coś pokaże
1
Jaś 2016-10-09 15:14:42
A velvetka z której brygady? Bo nie piszmy po nazwiskach na forum. Ja sie nie domyślam a wydaje mi się że znam dziewczyny z promocji. Co do atmosfery to ja nie narzekam, każdy każdego zna praktycznie i tyle, pamiętajmy że do pracy idzie się aby pracować.
1
Jaś 2016-10-09 15:19:08
I odniosę się do tego że zatrudniają ludzi po 50tce, rzeczywiście zostało parę osób starszych przyjętych ale co z tego? Znajomy ok 30stki się nie dostał a był na rozmowie, czy wiek ma znaczenie? Jeżeli ktoś chce pracować i ma dobre nastawienie to czy wiek jest ważny? Przykre to jest... Lepiej po 50tce niż jak to zaczyna się dziać w Glaspolu że ściągają Ukrainców.
1
Ktoś 2016-10-10 22:01:53
A jedni przychodzą do pracy a drudzy odnosić do majstra
1
ree 2016-10-11 15:58:25
Hej, a w Gliwicach wciąż szukają promotora? Dobre jest to, że można liczyć na dość niezłe zarobki tutaj.
Nikt 2016-11-30 16:41:06
Muszę przyznać rację Velvetce kimkolwiek jest. Dziewczyny na promocji mają najgorzej. Umowa śmieciowa, pieniądze śmieszne, do tego praca na 4 brygady... Nie wróżę tej firmie przyszłości. Żeby się rozwijać trzeba inwestować w pracowników czyt. dać zarobić. Chodzi mi o tych, którzy naprawdę pracują.Nieliczni w tej pracy mają dobrze, reszta tam została bo chyba nie chce im się szukać czegoś lepszego. Praca w weekendy, święta, nadgodziny do odbioru... Daję 3- na 6.
2
baczny obserwator 2016-12-01 19:53:07
Dokładnie Nikt, z takim tragicznym zarządzaniem i brakiem szacunku do ludzi to ten zakład długo nie pociągnie.Zobaczymy co będzie jak przejdzie KBR, żeby sie tylko szybciej niż myślę nie okazało że będzie tragedia jak ich oszukają na kasie.Zakład stacza się na samo dno,został jeszcze metr mułu
Zostaw swoją opinię o Kimberly-Clark Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimberly-Clark Sp. z o.o.