logo Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Kimberly-Clark Sp. z o.o.

velvetoviec 2016-06-17 12:27:24
młodzi spieprzają i pokazują gdzie mają zakład choćby robiąc kupę obok muszli w toalecie.
co do obozu pracy to sformułowanie jak najbardziej trafne.
legionista czyżbyś był pieskiem zakładowym???,może ty sie zwolnij bo za takimi jak ty nikt nie będzie płakał
ktoś tam 2016-07-11 16:42:40
praca nie jest zła a ludzie robią sobie nawzajem koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie hojowe haraktery ,ale znajdzie sie pare normalnych ludzi na brygadzie.myśle ze policzyć można na jednej dłoni
VelVetka 2016-07-24 22:45:25
a zdziwiłbys sie,pewnie ktos by poplakal.nie znasz zakladu to sie nie wypowiadaj
1
VelVetka 2016-07-27 20:38:09
Kolejne osoby sie zwolniły i kolejne przyjmuja ciekawe jak dlugo bedzie jeszcze taka zabawa.zakład sam sobie psuje opinie.na rozmowach klamia co do wysokosci zarobkow a pozniej zdziwienie ze ludzie uciekaja bo dostaja duzo mniejsza wyplate...za chwile beda musieli sami stanac przy maszynach bo wszyscy uciekna hahahahaha
3
velvetoviec 2016-07-28 10:33:05
VelVetka co ty mówisz,jak sami staną jak oni nic nie potrafią.
Potrafią brać tylko duże pieniądze za nic.
1
Brygadier 2016-07-31 00:55:14
no przecież ci pisze jak to możliwe że kłamią po prostu na rozmowie kwalifikacyjnej
2
VelVetka 2016-08-01 20:14:24
Niby dostajesz konkretna umowę,ale w praktyce to wygląda tak że zabieraja Ci premie niby że bałagan i inne pierdoly i zamiast przykladowego 2400 robi sie 1800 wiec chyba sam rozumiesz:)
VelVetka 2016-08-01 20:18:35
jakie socjale o czym ty mowisz.kupe lat do tylu to moze i byly takie rzeczy a teraz to chyba raczej maja ale osoby z biur i kierownictwo a nie pracownicy.teraz nawet nadgodzin nie chca placic tylko masz do odbioru dzien wolny i to zazwyczaj wtedy kiedy im pasuje dostajesz .moze i to okej ale jesli chodzi o pojedyncze godzinki a jak Ci sie nazbiera i musisz wybrac po kwartale to chyba srednio ile siedzien przykladowo pol miesiaca za darmo:)
VelVetka 2016-08-01 20:21:06
no wsumie to dobrze mowisz
1
Legionista 2016-08-03 08:24:03
Velvetka jest jak widać najmądrzejsza widać że marnuje się w tym zakładzie
2
VelVetka 2016-08-04 09:26:06
nie wiem dlaczego jestes zlosliwy?poprostu pisze jak jest:)owszem sa gorsze zaklady nie mowie ze nie ale majac porownanie jak tu bylo kiedys a jak jest teraz to mam prawo wyrazic swoje zdanie a Ty je non stop krytykujesz choc zapewne dnia nie przepracowales albo jestes jednym z wypachnionych pionkow biurowych:)
VelVetka 2016-08-04 09:28:34
zapytaj kolegi----->legionisty on wie najlepiej:).
legionista 2016-08-04 10:49:54
a tak sie składa ze tam pracowałem widziałem co sie dzieje więc się zwolniłem a nie pisze bzdur jak velvetka bo z tego co widać jak czytam to tylko jej tam nic nie odpowiada pół roku już pisze i żadna koleżanka jej nie popiera
jhg 2016-08-04 13:44:11
Można
VelVetka 2016-08-04 23:05:36
skoro sie zwolniles tp po cholere sie interesujesz wypowiedziami na temat tej pracy?????????
VelVetka 2016-08-04 23:07:19
sa oferty na operatora lini produkcyjnej .wejdz sobie na strone www velvetcare pl
VelVetka 2016-08-05 09:39:08
Mozesz zostawic Cv na portierni badz wyslac bezposrednio maila z cv na stronce ktorej ci podalam tam masz adres mailowy i wszystkie informacje☺
velvetoviec 2016-08-24 21:51:48
takich zarobków że żaden młody już nie chce przyjść i przyjmują 50+
a teraz mają przejąć służby techniczne KBR i już chłopaki mówią że się będą zwalniać,zakład pociągnie
max 2 lata bo takiego dziadostwa przez 100 lat istnienia nie było
2
VelVetka 2016-09-29 08:12:11
tak velvetowiec masz racje dziadostwo coraz gorsze,a tak sie niby rozwijaja ciekawe z ktorej strony....moze kiedys doczekamy czasow i widokow jak Alina bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ogrodniczym przy kwiatkach hahahah bo taki jej zawod:)
1
Alek 2016-10-03 15:41:22
Jesteś taki mądry jak i ta velvetka popisuje się i co z tego ma ze i tak jej nie przyjmą na normalną umowę bo wszyscy wiedzą kim jest velvetka
1
pv 2016-10-03 21:38:06
a kim jest velvetka?
Jaś 2016-10-04 02:03:24
Osobiście odniosę się do tej sytuacji...Wg mnie w okolicy nie ma lepiej prosperującej pracy, wiadomo że kiedyś na akord i na zmiany pracowało się lepiej. Pracuje dopiero jakiś czas i jest dobrze, umowa stabilna, trzeba tylko chęci... Jak komuś nie pasuje to niech zmienia pracę i tyle, jesteśmy wolni tak? Nikt nad Wami nie stoi i nie mówi "DO PRACY DO VELVETU"... Najłatwiej narzekać... Velvetka szukaj innej pracy i tyle... Pozdrawiam Wszystkich
1
StAś 2016-10-04 22:54:40
kariere można zrobić, na produkcji można zostać nawet mistrzem na brygadzie bez wyższego wykształcenia jak sie jest pociotem kierownika,wiec zapiepszajcie możeeeee ktoś was doceniiiii , pozdro......dla VelVetki jesteś odważną osobą więcej takich!!!!
1
Ktoś 2016-10-05 14:52:02
Masz rację velvetka już dawno powinna szukać czegoś innego jak jest taka mądra bo my wiemy kim ona jest i niech to do niej w końcu dojdzie ze nie będziemy za nią płakać mamy jej dość
Promo 2016-10-05 15:14:54
My z promocji i nie tylko wiemy kim ona jest ... uwierzcie
1
Alek 2016-10-05 16:29:10
Jakoś 2 dziewczyny się sprawdziły i mają w głowie poukładane to umowę dostaly A reszta niech też coś pokaże
1
Jaś 2016-10-09 15:14:42
A velvetka z której brygady? Bo nie piszmy po nazwiskach na forum. Ja sie nie domyślam a wydaje mi się że znam dziewczyny z promocji. Co do atmosfery to ja nie narzekam, każdy każdego zna praktycznie i tyle, pamiętajmy że do pracy idzie się aby pracować.
1
Jaś 2016-10-09 15:19:08
I odniosę się do tego że zatrudniają ludzi po 50tce, rzeczywiście zostało parę osób starszych przyjętych ale co z tego? Znajomy ok 30stki się nie dostał a był na rozmowie, czy wiek ma znaczenie? Jeżeli ktoś chce pracować i ma dobre nastawienie to czy wiek jest ważny? Przykre to jest... Lepiej po 50tce niż jak to zaczyna się dziać w Glaspolu że ściągają Ukrainców.
2
Ktoś 2016-10-10 22:01:53
A jedni przychodzą do pracy a drudzy odnosić do majstra
1
ree 2016-10-11 15:58:25
Hej, a w Gliwicach wciąż szukają promotora? Dobre jest to, że można liczyć na dość niezłe zarobki tutaj.
Nikt 2016-11-30 16:41:06
Muszę przyznać rację Velvetce kimkolwiek jest. Dziewczyny na promocji mają najgorzej. Umowa śmieciowa, pieniądze śmieszne, do tego praca na 4 brygady... Nie wróżę tej firmie przyszłości. Żeby się rozwijać trzeba inwestować w pracowników czyt. dać zarobić. Chodzi mi o tych, którzy naprawdę pracują.Nieliczni w tej pracy mają dobrze, reszta tam została bo chyba nie chce im się szukać czegoś lepszego. Praca w weekendy, święta, nadgodziny do odbioru... Daję 3- na 6.
3
baczny obserwator 2016-12-01 19:53:07
Dokładnie Nikt, z takim tragicznym zarządzaniem i brakiem szacunku do ludzi to ten zakład długo nie pociągnie.Zobaczymy co będzie jak przejdzie KBR, żeby sie tylko szybciej niż myślę nie okazało że będzie tragedia jak ich oszukają na kasie.Zakład stacza się na samo dno,został jeszcze metr mułu
4
pb 2016-12-13 10:55:19
Witam, czy mógłby sie wypowiedzięć ktoś pracujący w biurze? Z działu logistyki, zakupów, sprzedazy itp. Jakie tam są warunki? Atmosfera? Kierownicy? Z góry dziękuję za informację.
Tomasz 2016-12-14 21:30:33
Nie profanujcie dobrego imienia Kimberly-Clark. Za International Paper tez było lepiej. Starzy pracownicy mówią, że nigdy nie było takiego syfu. Na pochybel Velvet CARE.
narciarz 2016-12-15 14:44:29
witam, a ma ktoś jakiś namiar do kadr do Velvet Klucze? bo chciałabym bezpośrednio do nich nie przez Warszawe. Jest taka możliwość?
xxcssdsad 2016-12-15 14:54:17
Velvet posiada dział kadr tylko w Kluczach. Nie w Warszawie
Wafel 2016-12-20 19:26:28
Moze ktos sie wypowiedzieć o zarobkach w tej firmie ? Interesuje mnie to ponieważ chciałbym złożyć w tej firmie cv
suchar 2016-12-20 20:41:52
2000-100000
Wafel 2016-12-20 20:53:19
Gdzie najlepiej tam trafić ? produkcja czy magazyn ?
obserwator 2016-12-20 23:19:12
Kolejni pracownicy się zwalniają,następni będą w styczniu.Najgorszy zakład w powiecie .
Jeżeli kierownictwo firmy się nie opamięta zakład klęknie.
1 2016-12-20 23:21:12
nigdzie
Wafel 2016-12-21 09:10:38
Czemu sie zwalniają ?
Wafel 2016-12-21 09:17:52
To ci sie tam wyprawia ?
suchar 2016-12-21 11:58:22
nie rozumiem tych negatywnych wypowiedzi. Skoro tu pracujesz to dobrze wiesz ze praca jest lekka przy automatach albo przy pakowaniu chusteczek do kartonów. Jest sporo wymogów typu czepki na głowach i inne zasady pseudo higieny. Praca na 4 brygady tak jak w każdym duzym zakladzie. Zarobki podobne jak w innych zakladach w okolicy.
Ja przychodze do pracy na 8h zeby zarobic na zycie, mam dobrą atmosfere na hali wiec co mnie obchodzi kierownictwo...
Przeciez nikt nikogo nie zmusza do pracy tutaj, jest sporo ofert z okolicy wiec po co sie meczyc...
Ręcznik 2016-12-21 13:11:48
Jakie sa zarobki na produkcji, a jakie na magazynie ? (Stawka na godzine ?) czemu ludzie sie cały czas zwalniają ? Prosz o odpowiedz kogos kto tam pracuje
obserwator 2016-12-24 10:31:08
Ludzie się zwalniają bo zarobki zamiast podnosić to ciągle obniżają a atmosfera jest beznadziejna,nie mają żadnego szacunku dla pracownika.Zarobki na 4-brygady takie jak wszędzie na 3-zmiany z wolnymi weekendami i świętami.
Jak się przyjmiesz to dostaniesz 16zł
2
Wafel 2016-12-27 07:56:39
ile wychodzi średnie miesięczne wynagrodzenie z premią i dodatkami ? 2tys. ? 2,5 tys. ? 16 zł brutto czy netto ? Zwiększenie stawki po jakim czasie jest ?
BIerny 2016-12-29 17:27:57
Chciałbym się zatrudnić na magazyn na wózki, co możeciemi powiedzieć o tej pracy, jak zarobki, czy są wolne weekendy ?
papier 2016-12-29 21:42:36
Chyba maja zapierdol w robocie bo nikt nie odpisuje
obserwator 2016-12-29 22:34:05
ok 2200 z premią której nie ma i dodatkami,zwiekszenia stawki już nie będzie,może być jedynie zmniejszenie jak dla KBRu od nowego roku
w magazynie nie ma wolnych weekendów a długi urlop wypoczynkowy w listopadzie
Zostaw swoją opinię o Kimberly-Clark Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimberly-Clark Sp. z o.o.