logo Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Kimberly-Clark Sp. z o.o.

Wafel 2016-12-27 07:56
ile wychodzi średnie miesięczne wynagrodzenie z premią i dodatkami ? 2tys. ? 2,5 tys. ? 16 zł brutto czy netto ? Zwiększenie stawki po jakim czasie jest ?
1
BIerny 2016-12-29 17:27
Chciałbym się zatrudnić na magazyn na wózki, co możeciemi powiedzieć o tej pracy, jak zarobki, czy są wolne weekendy ?
papier 2016-12-29 21:42
Chyba maja zapierdol w robocie bo nikt nie odpisuje
obserwator 2016-12-29 22:34
ok 2200 z premią której nie ma i dodatkami,zwiekszenia stawki już nie będzie,może być jedynie zmniejszenie jak dla KBRu od nowego roku
w magazynie nie ma wolnych weekendów a długi urlop wypoczynkowy w listopadzie
Klenex 2017-01-25 11:53
Ogólnie jest ok jestem na 1 brygadzie ludzie ok tylko jest tu taka jedna mądra to będzie chyba ta cała Velvetka jak czytam rządzi na całą brygade jest nienormalna
1
Klenex 2017-01-25 11:54
Ogólnie jest ok jestem na 1 brygadzie ludzie ok tylko jest tu taka jedna mądra to będzie chyba ta cała Velvetka jak czytam rządzi na całą brygade jest nienormalna
Taki nikt 2017-01-28 10:42
Tez pracuje na tej brygadzie i nie widzę żeby ktoś rządził.Każdy robi swoje i tyle.Ludzie fajni praca tez okej .8 H i do domu.
życzliwy 2017-01-28 22:04
wszyscy masowo albo szukają pracy albo już się zwalniają,a po tym jak oszukali pracowników KBR z UR to już przegięli na całego,utopią się we własnym gó...ie.
daję maksymalnie 2 lata i po zakładzie.panie Pielak pan nie widzi co sie tu dzieje????
dawido 2017-01-29 00:09
A jak z Kasą jest te 16zł brutto jak z robotą na magazynie bo słyszałem że trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
velvetoviec 2017-01-29 23:43
nieprzychylne komentarze są tu blokowane
życzliwy 2017-01-29 23:49
ludzie masowo albo się zwalniają albo szukają roboty a to jak oszukali przejętych pracowników UR z KBR to już przegięcie.Panie Pielak pan nie widzi co się dzieje w zakładzie?? z taką polityką i zarządzaniem to zakład pociągnie max 2 lata
1
kicha 2017-01-29 23:52
Jakie 8h skoro trzeba sie nieraz zostać albo przyjść w wolnym? Ty chyba w biurze robisz
Taki nikt 2017-01-30 08:50
Nie robie w biurze.no fakt w ostatnim czasie trzeba zostawac bo ludzi brakuje.ale ogolnie pracuje sie po 8h no chyba ze jeszcze sa wymyslane akcje jak w wakacje byly ze poszczegolne automaty pracowaly po 12 i mialy swoj calkiem odrebny grafik.
Taki nikt 2017-01-30 17:01
Wiesz co nie powiem Ci dokladnie ile maja ale chyba 16 zl brutto noi trzeba powiedziec ze maja duzo pracy.zasuwaja jak male samochodziki.tam trzeba miec spryt i byc ogarnietym i miec mocna psychike umiec pracowac pod presja czasu
Velvecik 2017-01-30 22:28
Już pierwsze osoby z byłego KBR U się zwolniły a podejrzewam że to dopiero początek. Jeżeli całe życie chcecie robić za 16 brutto pod okiem niedouczonego dozoru do zapraszam. Ale trochę mądrzejsi niech mijają ten zakład szerokim łukiem .
1
Nowy 2017-01-31 21:51
Witam a jak wygląda praca na magazynie jak zarobki atmosfera czy jakieś dodatki zmianowe czy naprawdę jest tak źle , chcą mnie zatrudnić i niewiem co robić bo jak czytam wasze opinie to niewiem czy się decydować
EO 2017-01-31 23:04
Dodatki są za nocki, tak poza tym to praca jak każda inna w magazynie. Jazda wózkiem i ładowanie towaru na naczepy. Atmosfera wśród pracowników magazynu całkiem ok.
Nowy 2017-02-01 12:10
Dzięki za ODP
Velvecik 2017-02-04 12:20
Nie wspomniał Ci poprzednik że z jego działu w zeszłym tygodniu zwolniło się 4 pracowników a koleje mają już gotowe wypowiedzenia a premie ponoć ktoś miał
1
Xyz 2017-02-06 09:55
To niech się zwalniają i niech idą do Jaroszowca do ATC za 2tysiące
Aaaaa 2017-02-07 20:18
2000 to i tak więcej niż tu na magazynie, chyba że jest się pieskiem kierownika ;)
1
Xyz 2017-02-08 09:23
No to co tu jeszcze robisz zwolnij się
xyztokręt 2017-02-11 14:08
Xyz ty widzę właśnie jesteś pieskiem kierownika.
otwierają nowy magazyn i zero zainteresowania chętnychdo przyjęcia a wózkowi ciągle się zwalniają
Aa 2017-02-13 22:54
A co się stało z velvetka pracuje jeszcze czy się zwolniła bo nic nie pisze. Czy będzie cos w tym zakładzie lepiej czemu tak się ludzie zwalniają.
ABC 2017-02-16 13:19
Velvetka nie wypisuje już bzdur bo dostała umowę o pracę. Teraz to dopiero jest waźna była zawsze ważna a teraz to dopiero mądra!!!!!!!!
Taki nikt 2017-02-16 16:03
Velvetka juz nie pracuje od sierpnia wiem bo ją znałem przypisaliście łatke do jakiejś innej dziewczyny.Widze że tu zazdrość to podstawa na tej brygadzie.Pracuje i znam obie dziewczyny i to sa dwie różne osoby.
szukam pracy 2017-02-16 16:46
Chcę zapytać vzy są jakieś przyjęcia na zaklad jakie sa warunki i jaka stawka ?moze ktos pomóc ?
A 2017-02-17 23:11
Przyjęcia są caly czas bo nikt tu niechce robic. Teraz w lutym zatrudnili ok 25 osób i potrzebują kolejne 25 osob. 16zl brutto dostaniesz na początek i urlop w grudniu lub styczniu.
1
B 2017-02-18 11:03
Zwalniają się kolejni przejęci pracownicy z KBR-u bo zostali oszukani na kasę.Ten zakład stacza sie po równi pochyłej,nawet pies z kulawą nogą nie chce tu pracować.
ABC 2017-02-18 20:56
Co ty możesz wiedzieć? Velvetka jest jedyna i niepowtarzalna I uwierz że niestety pracuje nadal z nami
pracownik 2017-02-19 21:25
120 lat zakład ciągnie ,to dlaczego miałby upaść .hale zbudowane maszyny sprowadzone ..tylko pracować
asada 2017-02-20 09:31
Dokładnie każdy jest kowalem własnego losu Nikt nie zmusza nikogo do pracowania za taką czy inna stawkę Wiadomo że dal niektórych to najlepsze czasy były za komuny ale to już nie wróci
niektórzy jeszcze się nie przestawili...
Operator 2017-02-23 16:16
KBR to powinni cały wywalić tych prozniakow Stare dziady zmęczone o co się ich poprosi to wszystko ciezko.Nic nie robią tylko chodzą jeden za drugim jak pedały
1
q 2017-02-23 21:57
Bo ci młodzi co coś umieli i jeszcze im się chciało to sami odeszli. Zostały tylko "Stare dziady".
*AXA* 2017-02-24 23:39
Hej operatorzy z bożej łaski ,ograniczeni umysłowo ,ruszcie wreszcie te wasze tępe łeby weżcie się do roboty a nie liczcie na to ,,że KBR bedzie stał przy automacie całą dniówkę , bo wy nie potraficie najprostszej awarii usunąć ,Włącz i Wyłącz to wszyscy potrafią za co oni wam płacą? za operatora na papierku????? Ale nie ma się co dziwić bo " Dozór" cierpi na to samo czyli " tępactwo"!!!!!!!!
1
Taki nikt 2017-02-25 14:30
Wiecie co tak jak was czytam to sie zastanawiam czy to jest forum na temat zakladu i pracy czy forum plotkarskie.żenada!
CZY PAN ADMINISTRATOR NIE WIDZI ŻE TU SIE LUDZIE OBRAŻAJA A NIE WYDAJA OPINI O PRACODAWCY?????????
kropek 2017-02-25 14:41
Prawda jest taka że operator ma płacone za jechanie automatem a wy KBR macie płacone za naprawianie więc nie rozumiem dlaczego jest takie oburzenie.Wiadomo że jak obcieli po 7 stów wypłaty to sie nie chce prawda?
Operator 2017-02-25 19:35
Bo KBR jest nie tykalny prawda ich boli więc takie oburzenie . Niech się zwolnią a fachowców nie brakuje na rynku pracy
LG 2017-03-01 21:13
Prawda jest taka że właśnie olali ten cąły VELVET i zwolnili się najlepsi fachowcy i zostały tylko te "stare dziady" więc proponuję abyś czym prędzej zasuwał na ten rynek pracy, bo w przeciwnym razie nie będzie komu naprawiać !!!
SONY 2017-03-01 21:47
Może więcej szacunku w stosunku do tych ''starych dziadów" i trochę samokrytyki bo nie jeden z nich ma więcej lat pracy i doświadczenia jak niektórzy z was lat życia , a bez nich raczej nie pojedziecie tymi automatami, chyba że Ściążko z Pielakiem którzy tak dbają o dobrych fachowców wam poooooooomoooogą! pomyślnych wiatrówwww ;
3
Pracownik 2017-03-06 20:05
Pewnie kolejny niepotrzebny, ograniczony umysłowo praciwnik KBR - takich jak ty przyjmują w zakładach zamkniętych jako pensjonariuszy:)
L 2017-03-09 17:00
To jest wina zarządu ze nikt tu niechce robic. Zero szacunku
4
NK 2017-03-09 21:09
Dokładnie nikt nie chce robić, a te 500 osób pracujące w tej firmie są zmuszane do pracy.........ale bzdura.
Kolo 2017-03-09 22:23
Wcale źle nie jest są gorsze zakłady np.tri poland . Zarobki teź mamy dobre nie ma co narzekać warunki pracy też dobre.przecież jak komuś nie odpowiada to nikt na siłę tu nie trzyma
prawdziwy 2017-03-10 10:48
Najgorszy zakład w Małopolsce
2
Kolo 2017-03-10 12:52
A Ty w ogóle pracowałeś już w całej malopolsce to jesteś niezły to widać jaki z ciebie pracownik skoro znasz wszystkie zakłady to spróbuj teraz na Śląsk
1
Dawido 2017-03-10 22:56
Kolo robiłeś w TRI ??? pisz na porpor4@o2.pl mam pare pytań
ja 2017-03-23 14:48
Witam.
Jaka jest atmosfera i zarobki w utrzymaniu ruchu (automatyk)?
ja2 2017-03-26 12:59
Ja również dołączam się do prośby związaną z utrzymaniem ruchu (Inżynier Mechanik), jaka atmosfera i zarobki?
a 2017-03-27 21:49
zarobki tragiczne jak na to co trzeba umieć i system 4-brygadowy,chłopaki ze służb technicznych masowo sie zwalniają
Zostaw swoją opinię o Kimberly-Clark Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimberly-Clark Sp. z o.o.