Teknosystem Spółka z o.o.

Warszawa

Opinie o Teknosystem Spółka z o.o.

anonim 2010-08-18 10:48:06
ryba zawsze psuje się od głowy - tak też jest z tą firmą
anonim 2011-01-20 17:42:21
...pracowalem w TS, lecz już nie pracuję...wypowiedź z 30 grudnia jest mi przypisywana jako to niby ja napisalem tak o firmie...po części się zgadzam z wypowiedzią, ale nie ze wszystkim....każdy sam pracuje na swój wizerunek i ocenę....no i na zapłatę....odchodząc powiedziałem: bez urazu- no i tego się trzymam........
Proszę osobę która pisała poprzednią opinię aby się podpisała....bo to nie ja...jak myślicie!!!!!! WIELKI P.
anonim 2011-01-20 17:50:20
Masz rację praca jak wszędzie, są plusy i minusy. Ale może miałbyś trochę odwagi i powiedział dlaczego błyskawicznie musiałeś opuścić firmę bez odprawy, zasiłku choćby z urzędu pracy.
Czyżby to była siła wody ognistej?
anonim 2011-01-21 08:30:32
To w jaki sposób ktoś się rozstał z firmą nie powinno nikogo obchodzić, jest to tylko sprawa jego i pracodawcy!! Każdy powinien pilnować swojego nosa!! Dziwi mnie że ktoś się chce podszyć pod pewną osobę i nie ma odwagi podpisać się pod swoją wypowiedzią. Jaki jest sens robić komuś nieprzyjemności. [usunięte przez admina] Trzeba brać odpowiedzialność z swoje słowa!!
anonim 2011-01-22 12:12:06
Drogi "Anonimie", nie interesuj się tyle, bo kociej mordy dostaniesz!

A brak odwagi, można przypisać jedynie Tobie.. nie dość że, podszywasz się pod drugą osobę, to jeszcze nie masz odwagi spytać się jej osobiście (co byłoby chyba najrozsądniejsze?), o przyczynę zwolnienia.

Z drugiej strony, taka niewiedza świadczy o tym, że jesteś osobą spoza firmy, z kolei informacje jakie posiadasz świadcząo tym, że musisz być bliską osobą.. wniosek nasuwa się jeden:)

Dziękuję, do widzenia.

Pozdrawiam wszystkich czytających, też Was kocham:*
To byłem ja, Jarząbek :)
1
anonim 2011-01-22 14:17:36
Zgadzam się z tobą i powiem więcej [usunięte przez admina] , to oni decydują kto jaką pracę dostaje, ile ma zarobić i kto ma być aktualnie zwolniony bo im zagraża. Dyrektor jest w porządku, tylko nie wie co się dzieje na produkcji, bo jest manipulowany przez (usunięte przez administratora) reszta siedzi cicho bo się ich boi albo włazi im tam gdzie słońce nie dochodzi byle dostać się do układu.Ale mimo wszystko niektórych bardzo mile wspominam.
Do Prawnika 2011-02-17 19:48:07
Człowieku, nie [usunięte przez moderatora] ogniem, to tylko luźne i niezależne forum, a nie sala sądowa. Wyluzuj!!!
PS
Pozdrowienia dla GOLDEN BOYS. Są najlepsi!!!
anonim 2011-08-03 22:20:35
o dla boga cóż to się tutaj dzieje. widzę że niezły zamęt panuje ;) pozdrawiam
Paleta 2012-02-10 23:15:57
Oddajcie moduł do komaxa
Marny Poeta 2012-02-10 23:27:44
Dziś w TS-e stres na maksa,
zginął moduł do Komaxa.
Więcej rymować niestety nie umiem,
ale włodarzy naszych rozumiem!
Kazik 2012-02-10 23:54:22
Panie Romanie, Pan się nie boi,
Przecierz moduł w garażu ciągle stoi!
1 2012-02-14 20:59:13
S.D. a moduł to pewnie u Ciebie a nie u Romana
anonim 2012-07-11 17:09:17
ta cala firma to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] unikajcie tego miejsca jak ognia.
[usunięte przez moderatora]
Hardkorowy Koksu 2012-07-16 18:39:11
Firma niepoważna zarząd do bani , pracownik w tej firmie jest nikim .Odradzam współprace z tą firmą omijać z daleka !
sapcio 2013-01-08 19:20:54
Co tam słychać w T ?
Same stare opinie, a ja niewiele wiem o firmie. Pomożecie?
ja 2013-02-05 10:36:28
sapcio - 2013-01-08 19:20:54

Co tam słychać w T ?

Same stare opinie, a ja niewiele wiem o firmie. Pomożecie?
Cud miód i malina!!!
łukasz 2014-03-05 19:45:20
Teknosystem ma w Internecie sporo artykułów o inwestycjach, typu nowoczesne centrum obróbki przewodów i kabli.
Larry 2014-06-06 23:05:14
Ja podobnie jak łukasz przeczytałem wiele dobrego o teknosystem, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy do nich, nie wiecie gdzie się ogłaszają? Interesowało by mnie coś szczególnie przy światłowodach.
2
rick 2014-11-07 01:51:08
To jeszcze ta firma nie upadła?
madman 2014-11-22 19:55:32
Eee,

Jeszcze nie upadła i raczej na to się nie zanosi, Andrew D. dba o to żeby ten "dawca" żył na skraju wyczerpania kosztem maksymalnych cięć zarobków pracowników... cdn. 300
madman 2015-01-25 20:32:10
jak najdalej od ts-u, złodziejska firma z żenującą ekipą "zarządzającą" a w zasadzie nazwałbym ich zastraszonymi sługusami bojącymi się o swoje stołki bo w innych szanujących firmach nie mieli by szans nawet na rozmowy kwalifikacyjne...
ogólnie oby israel miał ich w swojej opiece... cdn, 300
5
opec 2015-02-27 11:48:39
masz problemy z główką? tak, bedą zwolnienia, zeby zrobić miejsce dla ciebie
ans 2015-07-30 14:11:40
Dobrze się tam pracuje i nie wiem skąd macie te informacje, ale u nich akurat nie zanosi się na kryzys, już dawno z niego wyszli, a prezes robi co może żeby było jak najwięcej nowych zleceń.
mea 2016-05-07 17:08:03
@gucio a masz informacje o tym, że tylko tak pozyskują pracowników?
Zostaw swoją opinię o Teknosystem Spółka z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teknosystem Spółka z o.o.