KDS Sp. z o.o. Sp. k.

Sulejówek

Opinie o KDS Sp. z o.o. Sp. k.

itd technik 2014-05-14 11:10
Jak kolego podpierałeś ściany to nie dziw się, że ci podziękowali.
A w dekorze to obniżają zarobki i ludzie uciekają stamtąd.
1
minka 2014-07-10 00:11
Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek.(usunięte przez administratora)
1
sebastian 2014-07-13 00:16
Dziwi mnie, że opinie o KDS są takie różne. To w takim razie zapytam, czy na drukarza tez nie wymagaja doświadczenia? Chyba chodzilo o inne stanowiska, bo jesli pracuja tam ludzie bez doświadczenia to wole nie myslec o jakosci usług.
Norbi 2014-07-22 11:11
W tym przypadku wystarczy być: miernym, biernym ale wiernym i można jechać parę lat bez problemu. (usunięte przez administratora) dół punktowany za wszystko(usunięte przez administratora)
miszel 2014-07-31 19:57
minka - jak widać czytanie ze zrozumieniem jest ci zupełnie obce. Wytłumaczę bo chyba tego potrzebujesz. Ujęcie mojej wypowiedzi "Jeżeli jesteś wazeliną...." nie było skierowane do konkretnej osoby, a innych, żeby wiedzieli na co się szyują i jakie osoby są mile widziane.

A tu masz swoją całą wypowiedź :
minka - 2014-07-10 00:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek. W Pionkach ludzie są zgrani, panuje dobra atmosfera, jeden drugiemu pomaga, kiedy potrzeba wszyscy pomagają, niezależnie czy pracują na produkcji czy w biurze, ekipa trzyma się razem zarówno w pracy jak i na stopie prywatnej. W Sulejówku niestety tego nie widać, tam każdy myśli o sobie i tylko o swoich obowiązkach, ludzie nie pomagają sobie w takim stopniu jak w Pionkach, tu jest inaczej. W Pionkach jeden drugiego nie sprzeda, a w Sulejówku i owszem. Prezes - porządny facet, osiągnął wszystko swoją ciężką pracą, zaczynając od 2 osobowej firmy, teraz zatrudnia wielu ludzi w 2-ch oddziałach, zarówno zdrowych, jak i z orzeczeniem o niepełnosprawności, co nie znaczy, że Ci drudzy są traktowani gorzej. Wymaga od pracowników zaangażowania i chęci pracy, nie ma tam miejsca na lenistwo. Jeżeli ktoś pracuje dobrze to jest też za to wynagradzany. Pamiętajmy, że nigdzie nie jest idealnie, pracę trzeba szanować i dawać z siebie wszystko, wtedy zarobione pieniążki inaczej smakują. Jeżeli z góry się założy, że jest do du.. to nigdzie nie zagrzejemy miejsca!
2
aaa 2014-08-08 23:47
aleś napisał :) ciekawe na czyją prośbę :) uczciwą pracą od dwuosobowej firmy :) a to ciekawe, idź do swojego perezesa i zapytaj jak to było i jest
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb 2014-08-31 00:15
Oj tak - kabel to podstawa, a wynagrodzenie - uuuu wtedy nie ma co narzekać i właśnie to są ci, co piszą te dobre opinie.
2
Lace 2014-09-26 20:00
Kabluje się na coś lub na kogoś, (usunięte przez administratora) "Wynagradzanie" takiego czegoś mija się zupełnie z inicjatywą prospołeczną.
Burek 2014-10-21 09:38
Trochę się nie zgodzę, bo gdyby wszystko normalnie w zakładzie funkcjonowało to atmosfera byłaby w porządku i nikt do nikogo nie miałby żadnych pretensji, wątów etc. Nie popieram oczywiście 'kablowania', bo większość spraw da się załatwić między pracownikami bezpośrednio bez konieczności angażowania w to przełożonych.
1
burek 2014-12-02 22:24
A o jaki oddział chodzi?
minki 2015-02-12 08:39
Czy orientuje się ktoś, jak wygląda praca przedstawiciela w tej firmie.
1
kurkurkurde 2015-02-22 12:26
Zarobki jak na ten region kiepskie, przeprowadza sie standaryzację a powinno się zacząć od wyrównania płac wdg. norm dla konkretnych stanowisk, atmosfera super, naturalnie firma nie dla osób które lubią się opier.. obijać :) bo jak ktoś działa na niekorzyść firmy to nie utrzyma się długo niestety. Prezes sympatyczny, dyrektor handlowy kabel.
1
literat 2015-03-27 10:10
Poza tym zgadzam się z krytycznymi opiniami.No niestety mają rację.Pracuję w tej firmie i wiem co jest.(usunięte przez administratora)
2
Carmi 2015-07-28 14:21
Wiadomo jak w każdej firmie - bywa lepiej, gorzej. Lepsza, gorsza atmosfera. Natomiast nie mogę narzekać na termin otrzymywania wynagrodzenia czy cokolwiek innego. Ja z pracy w tej firmie jest bardzo zadowolona.
4
Sara 2015-07-29 11:49
A ja tam jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera.
4
Aro 2015-07-31 11:50
Poziom cebulactwa wylewający się z komentarzy jest zastraszający. Tak jak ktoś zauważył tu wcześniej - wszystko zależy od nastawienia do pracy. Jeśli liczymy na złote kokosy za nic nie robienie to nie dziwmy się później że jesteśmy niezadowoleni. Ja tam jestem zadowolony z tej pracy ale ją szanuje i wiem, że nic nie zrobi się samo.
1
Karo 2015-08-03 15:34
Pracowałem i kompletnie nie rozumiem skąd te wszystkie dziwne opinie. Praca jak praca - najważniejsze że płacą i nie traktują człowieka jak popychadło.
1
Bartek 2015-08-07 11:17
Czytam te komentarze i nie wiem czy ja pracuje w innej firmie czy coś się pozmieniało? Dobrze, że nie trafiłem na te opinie przed rozpoczęciem pracy w tej firmie bo straciłbym taką fajną robotę. Na moje oko wszystko w pracy jest ok. No może jest trochę stresująca ale nie wiem czy w dzisiejszych czasach jest jeszcze jakaś nie stresująca praca.
1
tete 2015-08-08 12:30
W sulejówku może jest ok ,ale pionki to porażka.
Mieszko 2015-08-11 11:41
A ja ujmę to tak: praca wymagająca ale satysfakcjonująca. Pracodawca uczciwy, płacący w terminie. A kabli nie kabli jest wszędzie pełno. Jak się jest uczciwym to żaden kabel nie ma się do czego przyczepić. Od co cała filozofia...
2
Arek879 2015-08-14 13:07
Pracuje w Pionkach i widzę, że jako jedyny jestem z tej pracy zadowolony. Macie jakieś dziwne podejście do tego wszystkiego...
nikszu 2015-08-17 15:53
Arek879 jesteś zadowolony bo stara część załogi nie zdążyła cie jeszcze zepsuć, wszystko przez toba
Arek879 2015-08-21 10:06
Tzn? Czy mam się już bać i uciekać? ;)
Tosiek 2015-08-25 14:37
Ale wiecie o tym, że nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie? Jak jest do kitu to trzeba poszukać czegoś innego i tyle a nie płakać na forum...
Karola 2015-09-01 14:26
Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera. Wiadomo praca nie należy do lekkich i to trzeba mieć na uwadze.
Emilek1 2015-09-17 12:11
Fajna praca w dość chaotycznym środowisku. Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.
urodzonymagazynier 2015-12-01 12:22
Odział Pionki:
Przepracowałem trochę ponad rok.Zacząłem od 1200 a wyleciałem nie schodząc z 2100 i więcej w zależności od premii.Nie wiem jak można pisać, ze w KDS jest ciężka praca.Jak zrobisz swoje to sie obijasz. Oczywiście można popracować ciężej i dłużej ale zazwyczaj jest to doceniane i nagradzane gotówką.Stara ekipa plotkarze i demotywatorzy ale są już mniejszością :)
urodzonymagazynier 2015-12-07 19:49
Zapomniałem dodać, że jestem debilem i raz piszę w netto a czasem brutto i niech wszyscy zgadują, które jest które :) Nawet nigdy nie sprawdzałem ile mi wychodzi brutto... Kurnasz ale jedank chyba jestem ułomny bo przez rok nie zauważyłem mobbingu ani tej ciemnej prawdy co ma wyjsć na jaw...
tete 2016-01-11 13:09
Jeśli chodzi o filię w pionkach tej firmy to jest bardzo kiepska
1
Lala 2016-02-09 10:38
Oczywiście , że można się dogadać i być zadowolonym. Najlepiej załatwić Wielką Orkiestrę i w nagrodę wylecieć z pracy.
To się nazywa dogadanie i docenienie...

Polecam firmę bo warto zobaczyć takie g...
5
Prezydent 2016-02-21 21:22
I kto wierzy w te ściemy pisane przez Pracodawcę.
2
Prezydent 2016-02-24 09:08
I nadal sądzicie , że to nie pracodawca pisze.
Przykład powyżej Justyna piszę (sam znalazłem od nich oferte)

Brawo on:)
2
pracodawca 2016-02-24 20:58
Szef też jest zdziwiony takimi wpisami !
papa 2016-03-02 20:01
tete lepiej sie zwolnij po co komu taki wiecznie niezadowolony pracownik, taka swietna jest sytuacja na rynku pracy :) pewnie jeszcze w czasie pracy Ci takie bzdury do glowy przychodza :)
4
płetwal 2016-03-02 20:05
kiedy impra firmowa?
4
Den 2016-07-01 15:50
No z tego co słyszałem to jeśli chodzi o palarnie to została zlikwidowana i teraz pali się na dworze, moim zdaniem tak jest zresztą dużo zdrowiej, bo przecież wiadomo, ze papierochy niszczą zdrowie, jeśli za to szukasz pracy, idź do nich ze swoim CV.
1
Nowy 2016-11-22 05:34
Jak ocenicie pracę na stanowisku kierownika produkcji w Pionkach?. Warto aplikować ?
BF 2017-01-14 08:22
Nie warto
5
drukarz 2017-04-23 00:28
Daj sobie spokój.
1
chętny do pracy 2017-04-27 00:26
Może poszukują handlowca?
1
Nowy 2017-05-03 21:48
Podobno poszukują, a nawet już chyba znależli.
drukarz 2017-05-12 22:26
A to chyba od konkurencji ma ktoś przyjść. Coś na ten temat słyszałeś?
drukarz 2017-05-12 22:30
Podobno ma przyjść ktoś od konkurencji. Słyszałeś coś o tym?
drukarz 2017-05-12 22:39
Podobno ma przyjść ktoś od konkurencji. Słyszałeś coś na ten temat?
Natalia 2017-08-04 13:38
@chętny do pracy czy dowiedziałeś się czy firma KDS szukała pracownika? Może udało Ci się dostać posadę i podzieliłbyś się opinią o firmie na forum, żeby osoby szukające pracy w firmie KDS dowiedziały się więcej.
$$$ Warto??? $$$ 2017-10-01 23:20
Witam,
Chciałem zapytać na jaką stawkę godzinową można liczyć na przewijarce u Was w firmie?

Pracuję około trzy lata w poligrafii. Chodzi mi dokładnie o oddział Sulejówku.
$$$ Warto??? $$$ 2017-10-01 23:21
Witam,
Chciałem zapytać na jaką stawkę godzinową można liczyć na przewijarce u Was w firmie?

Pracuję około trzy lata w poligrafii. Chodzi mi dokładnie o oddział Sulejówku.
Zespół HR KDS Sp. z o.o. sp. k. 2017-10-02 08:45
Dzień Dobry,

w sprawie ofert pracy zapraszam do kontaktu z naszymi pracownikami do spraw HR. Kontakt telefoniczny pod numerem 570006811 albo poprzez e-mail hr@kds.com.pl Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące zatrudnienia. Dodatkowo jeżeli Państwo chcą proszę o pozostawienie swoich danych kontaktowych, a na pewno się skontaktujemy. Pozdrawiam Zespół HR KDS Sp. z o.o. sp. k.
1
Edward 2017-10-11 21:17
Szanowny zespole, po tym co tu czytam to niestety nie złożę u Was CV.
3
Amelia 2017-10-16 14:49
Ja też chyba nie.
Zostaw swoją opinię o KDS Sp. z o.o. Sp. k. - Sulejówek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDS Sp. z o.o. Sp. k.