KDS Sp. z o.o. Sp. k.

Sulejówek

Opinie o KDS Sp. z o.o. Sp. k.

teo 2011-08-23 16:22:06
Firma poukładana. Dobre stosunki, brak korporacyjnej atmosfery. Nieźle płacą, ale dużo wymagają.
Tosia 2012-05-14 23:38:47
Firma naprawdę w porządku i miła atmosfera trzeba się tylko nauczyć tego co wymagają.Generalnie są osoby które są faworyzowane ponieważ są dobrymi handlowcami.Polecam.
Handlowiec 2012-06-07 09:05:45
Firma bardzo fajna i można się dużo nauczyć.Oczywiście ,że wymagają pracy i zaangażowania ale to oczywiste.Ludzie pracują po kilka lat w dziale handlowym i całej firmie. Osoby z kierownictwa firmy to fachowcy na których można liczyć. Dużo pomagają osobą który się chce pracować.
Zarobki oraz atmosfera jest jak najlepszym porządku.

Widocznie byłaś lub byłeś cieniasem handlowcem ,że tak piszesz.
nobody 2012-06-10 23:55:46
Firma dla osób, które chcą pracować i się rozwijać... uczyć itp... Jak ktoś chce się[usunięte przez administratora] w pracy to niech nawet nie traci czasu na wysyłanie CV. Poza tym, bardzo mili ludzie z którymi się pracuje... zarówno osoby na najwyższych stanowiskach aż po szeregowych pracowników z różnych działów... Bardzo fair zasady pracy i podejście do ludzi... Polecam
best 2012-07-17 15:50:57
Przestań ( usunięte przez administratora ) wylewać swoje żale na temat pracy w firmie. Tyle razy szli tobie na rękę itd.
Moim zdaniem i tak ciebie za długo trzymali.
teo 2012-07-18 16:02:51
Firma nie jest idealna, ale przesadziłaś z tymi opiniami. Pracowałem w różnych firmach, gdzie naprawdę nie szanowali ludzi. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
1
Adam 2013-12-15 20:04:51
W KDS w 2013 roku było dużo zmian, również personalnych, w moim odczuciu na lepsze, choć jeśli ktoś myśli, że jest to miejsce gdzie można bąki zbijać, to się myli
Sławek 2014-04-22 12:53:41
Pracowałem w KDS-ie zarówno w obu Oddziałach (Pionki i Sulejówek). Nie wiem jak było wcześniej, ale ja wszystkie płatności otrzymywałem w terminie.
Praca faktycznie nie jest lekka, wymaga bardzo dobrej koncentracji i dbaniao o szczegóły, polecam jeśli ktoś chce się sprawdzić i lubi wyzwania.
Franek 2014-04-24 10:41:57
Myślałem,że nasza firma nie ma konkurencji. A moze o nas źle piszę konkurencja z Radomia. Ciekawe czy też pomyslową księgową.
itd technik 2014-05-14 11:10:17
Jak kolego podpierałeś ściany to nie dziw się, że ci podziękowali.
A w dekorze to obniżają zarobki i ludzie uciekają stamtąd.
1
minka 2014-07-10 00:11:57
Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek.(usunięte przez administratora)
1
sebastian 2014-07-13 00:16:22
Dziwi mnie, że opinie o KDS są takie różne. To w takim razie zapytam, czy na drukarza tez nie wymagaja doświadczenia? Chyba chodzilo o inne stanowiska, bo jesli pracuja tam ludzie bez doświadczenia to wole nie myslec o jakosci usług.
Norbi 2014-07-22 11:11:48
W tym przypadku wystarczy być: miernym, biernym ale wiernym i można jechać parę lat bez problemu. (usunięte przez administratora) dół punktowany za wszystko(usunięte przez administratora)
miszel 2014-07-31 19:57:55
minka - jak widać czytanie ze zrozumieniem jest ci zupełnie obce. Wytłumaczę bo chyba tego potrzebujesz. Ujęcie mojej wypowiedzi "Jeżeli jesteś wazeliną...." nie było skierowane do konkretnej osoby, a innych, żeby wiedzieli na co się szyują i jakie osoby są mile widziane.

A tu masz swoją całą wypowiedź :
minka - 2014-07-10 00:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek. W Pionkach ludzie są zgrani, panuje dobra atmosfera, jeden drugiemu pomaga, kiedy potrzeba wszyscy pomagają, niezależnie czy pracują na produkcji czy w biurze, ekipa trzyma się razem zarówno w pracy jak i na stopie prywatnej. W Sulejówku niestety tego nie widać, tam każdy myśli o sobie i tylko o swoich obowiązkach, ludzie nie pomagają sobie w takim stopniu jak w Pionkach, tu jest inaczej. W Pionkach jeden drugiego nie sprzeda, a w Sulejówku i owszem. Prezes - porządny facet, osiągnął wszystko swoją ciężką pracą, zaczynając od 2 osobowej firmy, teraz zatrudnia wielu ludzi w 2-ch oddziałach, zarówno zdrowych, jak i z orzeczeniem o niepełnosprawności, co nie znaczy, że Ci drudzy są traktowani gorzej. Wymaga od pracowników zaangażowania i chęci pracy, nie ma tam miejsca na lenistwo. Jeżeli ktoś pracuje dobrze to jest też za to wynagradzany. Pamiętajmy, że nigdzie nie jest idealnie, pracę trzeba szanować i dawać z siebie wszystko, wtedy zarobione pieniążki inaczej smakują. Jeżeli z góry się założy, że jest do du.. to nigdzie nie zagrzejemy miejsca!
2
aaa 2014-08-08 23:47:51
aleś napisał :) ciekawe na czyją prośbę :) uczciwą pracą od dwuosobowej firmy :) a to ciekawe, idź do swojego perezesa i zapytaj jak to było i jest
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb 2014-08-31 00:15:41
Oj tak - kabel to podstawa, a wynagrodzenie - uuuu wtedy nie ma co narzekać i właśnie to są ci, co piszą te dobre opinie.
1
Lace 2014-09-26 20:00:15
Kabluje się na coś lub na kogoś, (usunięte przez administratora) "Wynagradzanie" takiego czegoś mija się zupełnie z inicjatywą prospołeczną.
Burek 2014-10-21 09:38:20
Trochę się nie zgodzę, bo gdyby wszystko normalnie w zakładzie funkcjonowało to atmosfera byłaby w porządku i nikt do nikogo nie miałby żadnych pretensji, wątów etc. Nie popieram oczywiście 'kablowania', bo większość spraw da się załatwić między pracownikami bezpośrednio bez konieczności angażowania w to przełożonych.
1
burek 2014-12-02 22:24:48
A o jaki oddział chodzi?
minki 2015-02-12 08:39:37
Czy orientuje się ktoś, jak wygląda praca przedstawiciela w tej firmie.
1
kurkurkurde 2015-02-22 12:26:54
Zarobki jak na ten region kiepskie, przeprowadza sie standaryzację a powinno się zacząć od wyrównania płac wdg. norm dla konkretnych stanowisk, atmosfera super, naturalnie firma nie dla osób które lubią się opier.. obijać :) bo jak ktoś działa na niekorzyść firmy to nie utrzyma się długo niestety. Prezes sympatyczny, dyrektor handlowy kabel.
1
literat 2015-03-27 10:10:15
Poza tym zgadzam się z krytycznymi opiniami.No niestety mają rację.Pracuję w tej firmie i wiem co jest.(usunięte przez administratora)
2
Carmi 2015-07-28 14:21:36
Wiadomo jak w każdej firmie - bywa lepiej, gorzej. Lepsza, gorsza atmosfera. Natomiast nie mogę narzekać na termin otrzymywania wynagrodzenia czy cokolwiek innego. Ja z pracy w tej firmie jest bardzo zadowolona.
4
Sara 2015-07-29 11:49:20
A ja tam jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera.
3
Aro 2015-07-31 11:50:45
Poziom cebulactwa wylewający się z komentarzy jest zastraszający. Tak jak ktoś zauważył tu wcześniej - wszystko zależy od nastawienia do pracy. Jeśli liczymy na złote kokosy za nic nie robienie to nie dziwmy się później że jesteśmy niezadowoleni. Ja tam jestem zadowolony z tej pracy ale ją szanuje i wiem, że nic nie zrobi się samo.
1
Karo 2015-08-03 15:34:24
Pracowałem i kompletnie nie rozumiem skąd te wszystkie dziwne opinie. Praca jak praca - najważniejsze że płacą i nie traktują człowieka jak popychadło.
1
Bartek 2015-08-07 11:17:52
Czytam te komentarze i nie wiem czy ja pracuje w innej firmie czy coś się pozmieniało? Dobrze, że nie trafiłem na te opinie przed rozpoczęciem pracy w tej firmie bo straciłbym taką fajną robotę. Na moje oko wszystko w pracy jest ok. No może jest trochę stresująca ale nie wiem czy w dzisiejszych czasach jest jeszcze jakaś nie stresująca praca.
1
Mieszko 2015-08-11 11:41:59
A ja ujmę to tak: praca wymagająca ale satysfakcjonująca. Pracodawca uczciwy, płacący w terminie. A kabli nie kabli jest wszędzie pełno. Jak się jest uczciwym to żaden kabel nie ma się do czego przyczepić. Od co cała filozofia...
2
Arek879 2015-08-14 13:07:21
Pracuje w Pionkach i widzę, że jako jedyny jestem z tej pracy zadowolony. Macie jakieś dziwne podejście do tego wszystkiego...
nikszu 2015-08-17 15:53:38
Arek879 jesteś zadowolony bo stara część załogi nie zdążyła cie jeszcze zepsuć, wszystko przez toba
Arek879 2015-08-21 10:06:21
Tzn? Czy mam się już bać i uciekać? ;)
Tosiek 2015-08-25 14:37:54
Ale wiecie o tym, że nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie? Jak jest do kitu to trzeba poszukać czegoś innego i tyle a nie płakać na forum...
Karola 2015-09-01 14:26:01
Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera. Wiadomo praca nie należy do lekkich i to trzeba mieć na uwadze.
Emilek1 2015-09-17 12:11:43
Fajna praca w dość chaotycznym środowisku. Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.
urodzonymagazynier 2015-12-01 12:22:45
Odział Pionki:
Przepracowałem trochę ponad rok.Zacząłem od 1200 a wyleciałem nie schodząc z 2100 i więcej w zależności od premii.Nie wiem jak można pisać, ze w KDS jest ciężka praca.Jak zrobisz swoje to sie obijasz. Oczywiście można popracować ciężej i dłużej ale zazwyczaj jest to doceniane i nagradzane gotówką.Stara ekipa plotkarze i demotywatorzy ale są już mniejszością :)
urodzonymagazynier 2015-12-07 19:49:59
Zapomniałem dodać, że jestem debilem i raz piszę w netto a czasem brutto i niech wszyscy zgadują, które jest które :) Nawet nigdy nie sprawdzałem ile mi wychodzi brutto... Kurnasz ale jedank chyba jestem ułomny bo przez rok nie zauważyłem mobbingu ani tej ciemnej prawdy co ma wyjsć na jaw...
tete 2016-01-11 13:09:30
Jeśli chodzi o filię w pionkach tej firmy to jest bardzo kiepska
Lala 2016-02-09 10:38:53
Oczywiście , że można się dogadać i być zadowolonym. Najlepiej załatwić Wielką Orkiestrę i w nagrodę wylecieć z pracy.
To się nazywa dogadanie i docenienie...

Polecam firmę bo warto zobaczyć takie g...
1
Prezydent 2016-02-21 21:22:50
I kto wierzy w te ściemy pisane przez Pracodawcę.
1
Prezydent 2016-02-24 09:08:11
I nadal sądzicie , że to nie pracodawca pisze.
Przykład powyżej Justyna piszę (sam znalazłem od nich oferte)

Brawo on:)
1
pracodawca 2016-02-24 20:58:55
Szef też jest zdziwiony takimi wpisami !
papa 2016-03-02 20:01:48
tete lepiej sie zwolnij po co komu taki wiecznie niezadowolony pracownik, taka swietna jest sytuacja na rynku pracy :) pewnie jeszcze w czasie pracy Ci takie bzdury do glowy przychodza :)
3
płetwal 2016-03-02 20:05:33
kiedy impra firmowa?
4
Den 2016-07-01 15:50:17
No z tego co słyszałem to jeśli chodzi o palarnie to została zlikwidowana i teraz pali się na dworze, moim zdaniem tak jest zresztą dużo zdrowiej, bo przecież wiadomo, ze papierochy niszczą zdrowie, jeśli za to szukasz pracy, idź do nich ze swoim CV.
1
Nowy 2016-11-22 05:34:17
Jak ocenicie pracę na stanowisku kierownika produkcji w Pionkach?. Warto aplikować ?
Zostaw swoją opinię o KDS Sp. z o.o. Sp. k. - Sulejówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDS Sp. z o.o. Sp. k.