brak logo

Tajmax

Jarocin

Opinie o Tajmax

taka jedna 2010-06-29 11:41:27
żal mi Was ludzie. Takie pierdoły piszecie zamiast brac się do roboty. Co Wy robicie dla firmy żeby było lepiej??? Jaki poziom prezentujecie takimi wypowiedziami. Skoro tak Wam źle w tej firmie to czemu jeszcze nie zmieniliście pracy??? Pracowałam w tej firmie jakiś czas. Później stałam się zbędna, ale nie rozpisuje głupot że było źle. Wręcz przeciwnie. Zastanówcie się nad tym co wypisujecie.
anonim 2010-07-02 20:29:14
(usunięte przez administratora)
żal mi Was ludzie. Takie pierdoły piszecie zamiast brac się do roboty. Co Wy robicie dla firmy żeby było lepiej??? Jaki poziom prezentujecie takimi wypowiedziami. Skoro tak Wam źle w tej firmie to czemu jeszcze nie zmieniliście pracy??? Pracowałam w tej firmie jakiś czas. Później stałam się zbędna, ale nie rozpisuje głupot że było źle. Wręcz przeciwnie. Zastanówcie się nad tym co wypisujecie.

cale forum pozdrawiam ciebie(usunięte przez administratora) fakt glupot nie wypisujesz wystarczajaco duzo ich narobilas :)

O ile dobrze kojarzę (usunięte przez administratora)jest tylko jedna, prosze sie pod nią nie podszywać :) i nie robić nikomu koło pióra :)) (usunięte przez administratora) w to nie mieszajcie :) Pozdro dla całego forum również, dla Brukselek, Zbędnych, NIEzbędnych, Regionalnych, no i oczywiście dla świetnej NAMIĘTNEJ ! :) a dla (usunięte przez administratora)- tej prawdziwej i jedynej WIELKI SZACUN!!
namietna 2010-07-03 08:40:16
chętnie spotkam się z Andzelika i kilkoma chlopcami pozdrawiam

ps. dziekuje za pozdrowionka buziaczki czekam na was chlopcy :))
ogonek 2010-07-03 12:59:12
was juz wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby takie rzeczy pisac na forum co niektórzy z krosna to do bórdelu powinni sie zatrudnic pozdrawiam
człowiek z sieci 2010-07-03 15:18:44
Regionalny-- gratulacje za nowy ( stary ) pomysł " spis konkurencji "
Kazali wam zrobić analizę cen w stosunku do konkurencji - co się będę przemęczał każe " im " i plebs za nas to zrobi . A co do " jak ja byłem kierownikiem to wiedziałem " właśnie widać jak na dłoni TWOJĄ DOCHODOWĄ PLACÓWKĘ ( PLAZE ) --- ZLIKWIDOWALI . Co do twojej troski o wspólne dobro -- jak cię zwolnią i przestaniesz przeszkadzać --- wszyscy skorzystamy FIRMA i pracownicy . Nic tak nie wku...... jak " facet który nie zaznał miłości matczynej a teraz się wyżywa na wszystkich " Postempowanie w stylu im więcej napiszę donosów i wniosków o ukaranie -- tym jestem ważniejszy jest domeną ludzi bardzo płytkich
wwo mowie znow,nie fabryka snow 2010-07-03 18:35:06
tym razem ci daruje bo 50 zł nie leży na ulicy(brak identyfikatora), minęła chwila...podpisz mi się tutaj...kto to widział i słyszał to wie.
jeszcze jeden człowiek z sieci 2010-07-03 20:21:20
...regionalny,bardzo się cieszymy że dbasz o nasza sytuacje, lecz nic do tej pory nie zrobiłeś dla nas ,wręcz przeciwnie twoje działania przynoszą odmienny skutek. To ty jesteś winny tych wszystkich wypowiedzi i powinieneś się zmienić ,ale nie tak jak Jarek ,chociaż dwulicowość zawsze jest widoczna w twoich oczach.
Dobrze że pamiętasz fakt,ze kiedyś pracowałeś na sklepie gdzie również zajmowałeś się wydawaniem poleceń a sam znikałeś na godziny do jakiejś "panny" , nawisam mówiąc ten sklep został zamknięty za brak rentowności.,wiec nie masz się czym chwalić.
Co do walki to my walczymy z klientami i cenami ,a ty chodzisz do "pracy " za 4500 zł.
Jesteś leniem i lizusem ,a poza tym nie wysługuj się innymi .Najwyższy czas zabrać się do pracy (termin od poniedziałku) i nie uważaj ,że praca to jazda po sklepach i sprawdzanie identyfikatorów ,krawatów i butów bo PIP dobierze ci się do tyłka jak nie dajesz ekwiwalentu ,a wymagasz .
Co do monitorowania konkurencji to masz za nadto czasu w "pracy swojej"więc biegaj sam lub wyślij swoich najbliższych !(o ile ich masz ?)
Kończąc wypowiedz , jesteś pasożytem w „naszej firmie” i pan (usunięte przez administratora) wiedząc jaki naprawdę jesteś powinien się dawno z tobą rozstać ,ale na to przyjdzie jeszcze czas,już nie długo!
anonim 2010-07-03 21:11:56
wwo mowie znow,nie fabryka snow - 2010-07-03 18:35:06

tym razem ci daruje bo 50 zł nie leży na ulicy(brak identyfikatora), minęła chwila...podpisz mi się tutaj...kto to widział i słyszał to wie.

JA BYM SIE TYM NIE PRZEJMOWAL(a)
HERFLIK 2010-07-03 21:14:15
jeszcze jeden człowiek z sieci - 2010-07-03 20:21:20

...regionalny,bardzo się cieszymy że dbasz o nasza sytuacje, lecz nic do tej pory nie zrobiłeś dla nas ,wręcz przeciwnie twoje działania przynoszą odmienny skutek. To ty jesteś winny tych wszystkich wypowiedzi i powinieneś się zmienić ,ale nie tak jak (usunięte przez administratora),chociaż dwulicowość zawsze jest widoczna w twoich oczach.
Dobrze że pamiętasz fakt,ze kiedyś pracowałeś na sklepie gdzie również zajmowałeś się wydawaniem poleceń a sam znikałeś na godziny do jakiejś
w domu dziecka wciaz czekaja
namietna 2010-07-03 21:17:35
zostawcie naszego (usunięte przez administratora) on pachnie jak wiosenna bryza , chodzi na spotkania firmowe w bluzie bo kocha te prace , i nie ma czasu na pierdoly ktore rodza mu sie w glowie , on lubi zlecac to innym . Swoja nie byl taki zly na PLAZIE jak wszyscy pracowali a on sie lenil swoja droga ma calkiem fajnego pieska YUMMI .
anonim 2010-07-04 20:15:28
(usunięte przez administratora)>Namiętna :) :) A tak fajnie Ci szło... JA Cie tu pozdrawiam, a Ty mi nóz w plecy wbijasz? :)
Nic o Plazie nie wiecie, zamknęli ją, gdyż szanowny Zarząd C.H. Plaza znalazł innego najemcę, który dał więcej, nasza firma nie zgodziła się na kolejne podwyżki czynszu i bardzo dobrze! W tym czasie (usunięte przez administratora)od dawna tam nie pracował przecież, kierownikiem po nim był (usunięte przez administratora), a po (usunięte przez administratora). Nie będę się o nikim wypowiadać, ale nie opowiadajcie takich dup-ereli o Plazie. Chcecie gnębić (usunięte przez administratora), to gnębcie, ale prawde piszcie :)
Namiętna!! Do dzieła!! Dawaj o gang-bangach!! Za to Cie lubimy! :)
Jak zwykle POZDRAWIAM WSZYSTKICH szczęsliwych i nieszczęsliwych tym bardziej! :)
anonim 2010-07-06 06:37:07
Nie dziwi mnie to wcale :) Dzieki za odwage do sprostowania! Tym sposobem udowodniłeś, że jesteś lepszy :) !!
REGIONALNY 2010-07-06 20:16:14
Może jestem REGIONALNY a może boje sie kupowac aparaty!? hia hia hia hia i hłe hłe hłe!!! Podpisuje sie jak chce!! Mowie co chce ale prawdziwie nie podpisze sie hia hia hia i hłe hłe hłe !! Czytam pisze imputuje! Aparatów nie kupuje!! ..... bo bardzo ich boje sie!!
namietna 2010-07-06 21:48:37
(usunięte przez administratora)

mam nadzieje ze sie odwalicie od (usunięte przez administratora)jest madry piekny i intelygentny i bardzo lubie kiedy na mnie krzyczy przez telefon albo jak mnie widzi, marze o goracej jedzie z nim w schowku na szczotki
Janusz z BAŃKI 2010-07-12 08:40:47
ale fuszere odstawiliscie z tym SONY road show na zakopiance kicha jak diabli nie dosc ze psy nie umiejetnie parkowaly bo pol parkingu zajete to jeszcze ludzi zero heheh liczyli ze rozchulaja impreze o 11 w poludnie :) takie rzeczy to tylko w SZAJMAX dobrze ze nie widzialem BP bo dostal by z buta pozdro MINIPACERA znow wiesz jak sie ustawic
anonim 2010-07-17 18:59:40
pracownik sklepu - 2009-09-09 21:12:14

Przeczytałam powyższe opinie o firmie Tajmax i myślę,że są bardzo przesadzone! Tylko zastanawiam się dlaczego? Czy autorami bardzo niepochlebnych opini są osoby, które próbowały w tej firmie coś osiągnąć, ale im nie wyszło, czy są to osoby które po prostu zazdroszczą innym wysokiej pozycji zawodowej? Drodzy Państwo, bez pracy nie ma kołaczy! W tej firmie można dużo osiągnąć i być docenionym, ale trzeba oczywiście rzetelnie popracować- myślę,że jest to fair układ. Owszem, w biurze pracują osoby ze sobą spokrewnione,ale postawcie się na ich miejscu.Czy Wy mając własną firmę,a tym samym możliwość, nie chcielibyście zapewnić swoim bliskim pracy? Mobingu NIE MA! Owszem, przełożeni dużo wymagają. Myślę,że stanowcze zachowania ze strony szefostwa spowodowane są lenistwem (oczywiście nie wszystkich!) większości pracowników na sklepach! Jestem jednym z pracowników- widzę i słyszę jak pracują koledzy- oczywiście nie wszyscy! A synową osobiście znam- przesympatyczna i miła dziewczyna, dlatego zupełnie nie rozumiem dlaczego ktoś kto nawet jej nie widział może wypowiadać się na jej temat!?To źle świadczy o autorze takiej opinii! Chwilę już pracuję w tej firmie i w chwili obecnej cieszę się świetnym zdrowiem- zero wrzodów czy nerwicy. A dzwoniąc do odpowiedniej osoby z problemem zawsze uzyskałam pomoc czy odpowiedz na nurtujące pytanie.Co do zarobków uważam,że są adekwatne do wykonywanej pracy- jeśli ktoś się stara i ma sprzedaż na sklepie, to też ma wysoką premię! I powiem więcej, że nawet się domyślam kto jest tym(usunięte przez administratora) z powyższych postów!!!! Ponieważ osobiście słyszałam od pewnej osoby na swoim sklepie identycznie brzmiące zdania!!!!! Dlatego mam dwa typy kogo jest to opinia!!! Pozdrawiam serdecznie :)

(usunięte przez administratora)
bobo 2010-08-18 19:13:07
beznadziejna firma, kilku do roboty reszta (usunięte przez administratora)!!!!!! zarobki małe!!!!!!!! roboty fuuuullll!!!!!!!
anonim 2010-08-18 19:13:51
koszmar
rakarz 2010-08-18 19:18:19
zgadzam się - koszmarna firma
1
befagor 2010-08-22 21:20:45
dno
1
noelka 2010-08-23 15:38:44
omiń szerokim łukiem
1
człowiek z sieci 2010-08-28 15:45:23
Wszystkim którym przyszla do głowy myśl pracy w Tajmax : dajcie sobie spokój - lepiej rowy kopać ,przynajmiej nik ci nie karze robić sprawozdania z wykonanie konkurencyjnego rowu
1
Janusz, Maniusz 2010-08-29 11:43:22
Syf, syf , syf. Nikomu nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora) W tak zwanym MARKECIE jest lepiej niż w tym syfie!!!!
marian 2010-09-30 20:48:47
DNO
red bull 2010-09-30 23:14:30
Wielkie DNO !!!!
anonim 2010-10-06 12:27:07
beznadziejna firma
1
strachu 2010-11-15 21:08:38
co tam w Tajmaxie slychac dobrego?
odwaga 2010-11-22 20:16:28
nic dobrego nie słychać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
strachu 2010-11-30 21:36:11
dzisiaj jadac ul.wroclawska zauwazylem wielki bilbord "likwidacja sklepu", czyzby kolejny sklep zamykali???
anonim 2010-12-02 21:58:33
zamkna wszystkie......kwestia czasu
komancz 2010-12-06 20:18:24
a na magazynie zimno!!! a powinno być ciut cieplej!!!! ale kto sie tym przejmuje????
anonim 2010-12-17 17:02:57
a na magazynie ch�opaki mia�y dzis rano minus 15 stopni, fajna robota!!!
xxx2 2010-12-18 14:17:56
inni grzeją [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a magazyn zimny gdzie kontrole
anonim 2010-12-30 14:58:43
I tak zimno na tym magazynie a nie którym to nie przeszkadza bo fasole dadzą i 20zeta do wypłaty i jest ok
1
anonim 2011-06-08 22:06:36
I popatrzcie sobie na poczatek wpisów na tym forum, jak to \"pieski\" zapewniały że firma sie ma dobrze pewne ruchy to tylko reorganizacja, teraz widać kto miał racje, i kto firme jak były pieniądze zaniedbywał.
anonim 2011-06-15 09:32:12
(usunięte przez administratora)No i co dalej...???? zwolnienia czy może inny pomysł????
1
anonim 2011-08-22 17:35:54
witajcie,4 lata temu pożegnałam się z Tajmaxem....a pracowałam tam kilka lat...kiedyś nie było w tej firmie aż tak źle...nasz sklepik mieścił się dosyć daleko od Krakowa ...na początku kontrole mieliśmy bardzo rzadko 2 razy w miesiącu a czasem 2 razy na pół roku... wpadał (usunięte przez administratora)" i szukał dziury w całym ale można było przeżyć...kasa była taka sobie ale na promocjach można było sobie dorobić....ale dobre czasy się skończyły...na krótko przed likwidacją naszego salonu pojawiły się kontrole kontroli, które szukały jak nas (usunięte przez administratora) a jakoś nikt się nie zajmował tak naprawdę interesem firmy tylko własnym...popodnosili nam ceny na sprzęcie ,nałożyli blokady na cenach ,a jednocześnie zaopatrywali naszą konkurencję która sprzedawała w cenach niższych niż my!!!!!!!!!!a konkurencja kupowała w naszej hurtowni!!!!...przepychanki w zarządzie , w biurze...siedzibie firmy....wszyscy tam faktycznie byli po znajomości i rodzinie...walka kto ma większą siłę przebicia... jeszcze pamiętam jak się dzwoniło ze sklepu w jakieś sprawie mówiło się handlowcowi(którego się nie znało) przez ty i dało się wszystko załatwić ...sprowadzić towar pod zamówienie...a potem nastały dziwne czasy ,że jak się człowiek niechcący zwrócił przez ty do pracownika handlu to już miał przechlapane....wszystko się zmienia...odeszłam jeszcze w miarę w dobry momencie ...ale w tej branży i nie tylko coraz gorzej się dzieje...teraz robię to samo tylko pod innym szyldem...przepraszam teraz doszły do sprzedaży jeszcze tabele, wykresy ,przeliczniki , PG no i włażenie klientowi (usunięte przez administratora) wiem , czy to tylko moje odczucie ale mam wrażenie ,że ludziom-klientom się w głowach poprzewracało... traktują sprzedawcę jak sługusa na którym mogą się wyżywać jak mają zły dzień...a podobno Polacy są narodem kulturalnym....nie zauważyłam!!!!!!!!!!!!!!!!
1
TomGra 2012-11-27 21:20:51
Uwaga! jest bardzo ciężko. 50% załogi poszukuje nowej pracy. Wliczam także załogę w dziale handlowy. Na sklepach tragedia płacowa.
Totalny brak perspektyw na lepszy byt.
Firma w totalnym dole finansowym!!!
2
jan 2012-12-03 18:54:00
a taka fajna firma kiedyś była a podobno nowy magazyn otwierają to jak to jest?
ojtam 2012-12-20 12:11:42
generalnie jak na dziesiejsze czasy to niezła firma. Oczywiście zawsze mogło by byc lepiej ale gdzie jest idealnie
stokrotka 2013-05-07 16:05:29
Wydaje mi się, że firma jest w całkiem niezłej kondycji i się rozwija ... skąd wnioskuję... teraz przejmują firmę z Mazur, która była w grupie Partner a na dodatek rozwijają sklepy internetowe. Realia finansowe nie wyglądają źle, jeśli chce się komuś starać i pracować to nie ma źle i narzekać nie może. Ale jeśli chodzi o narzekanie to oczywiście domena Polaków więc wcale się jakoś nie dziwię czytając powyższe opinie ;)
pracownik 2014-12-04 20:49:46
Jeżeli są obroty sklepu,to pensja jest nienajgorsza.Natomiast jeżeli jest słabszy miesiąc,to kierownik regionalny czepia sie wszystkiego,straszy zwolnieniami i jest arogancki. Gdyby trochę szanowali ludzi,to atmosfera też byłaby lepsza. Wystarczy być człowiekiem panowie....
monolit 2014-12-08 20:52:15
Masz ty rozum??? chyba nie!!!!!!!!!
2
jobik 2015-01-16 20:43:13
hah, tylko jakby to było wszystko takie proste @zumi. To czy sprzedaż Ci akurat idzie czy nie to moim zdaniem zalezy tylko i wyłącznie od obecnego zapotrzebowania na dany produkt wśród klientów, a nie tak jak wszędzie wciskają, że najwięcej zalezy od sprzedającego. Jak ktoś chce coś kupić to i tak to kupi
1
j 2015-03-09 22:10:49
I jak poprawiło sie cos w firmie?
marek 2015-04-01 23:00:52
Co raz gorzej, jesli chodzi o wyplaty za prace, zero jakichkolwiek podwyzek podstawy, za to coraz wiecej obowiazkow i kar za nie wykonanie planow miesiecznych sklepu, nie ktorzy pracownicy juz sie zwalniaja, bo kto bedzie robil za 1500 zl
f 2015-05-11 15:21:06
w firmie T....x płacą śmieszne pieniądze. Na początku najniższa krajowa przez 3 mc pozniej ok 1500 dane w krakowie, więcej zarobisz na kasie w biedronce. Nie polecam chyba ze nie masz co robić. Musisz jezdzic na otwarcia sklepow, nie masz nic do gadania. Ogólnie to typowa polska firma, w której zarabiają tylko ci co są na górze i dzięki której młodzi ludzie dycydują się na emigrację
dag 2016-05-04 22:25:48
plany miesieczne podwyszane tak abys przypadkiem ich nie wyrobil, a jak wyrobisz to ci znow podniosa, i to ma byc uczciwe?, i jak tu godnie zarobic?
1
ciemno,to widzę 2016-07-08 23:44:34
Pozytywne opinie o tej firmie pisze tylko kierownictwo i osoby na wyższych stanowiskach ,żeby sobie nabijać kasę,a sprzedawcom płacić marne pieniądze i wyżywać się na nich . farsa..........
1
peru 2016-07-09 22:12:02
Chyba są dalej, tylko szkoda ,że nie napisali nić o wynagrodzeniu czy szkolenia oferują chociaż? Czy pracownicy cie douczają?
Zostaw swoją opinię o Tajmax - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tajmax