brak logo

Apart

Suchy Las

Opinie o Apart

Ola Patola 2016-11-27 03:52:45
To jest Ola.
Ola ma wyprany mózg i lubi stać 13godzin w pracy i płaszczyc się przed talatajstwem. Ola jest dobrym pracownikiem nie jest może inteligentna i urodziwa ale potrafi wykonywać proste prace sprzedawcy.
BĄDŹ JAK OLA
9
Apart 2016-11-27 14:00:56
Słuchajcie. Ja tak jak Ola zarabiam w tej górnej granicy i dlatego jestem ciekawa czy naprawdę są salony gdzie zarabia się gorzej? Rozumiem, ze powinno byc trochę różnicy bo tez pracy i klientów jest u mnie w salonie więcej ale to one chyba nie są jakieś skrajne?
pracownik 2016-11-28 09:10:36
Wszyscy powinniśmy zrobić strajk za tę obniżki chociaż jednodniowy to by zobaczyli ile stracą jak nas niedoceniany.
5
Brudny Chary 2016-11-28 10:00:20
Ola pracuje rok to podjarana zarabia 3000 bo trafiła na dobry salon , zapraszam ją do mnie za 1900 i i zobaczymy jaka bedzie szczesliwa. Bo ja tyle zarabiam po 8 latach.... sorry ale najnizsza krajowa to 1500, w apart podpisujesz weksel na 10000 odpowiadasz za towar i robisz wszystkie funkcje sprzedawca sprzataczka, informatyk,elektryk ksiegowy itp Wymagaja wszystkiego a patrzą jak Ci tyko uciąć kase za premie. Inne firmy też płacą 2000 lub wiecej i apart nie nie robia z siebie takich cudownych pracodawców. A bronią ich tylko pociotki i przydupasy co zrobia i zniszcza wszystkich dla kasy . Moaja znajoma bez problemy znalazła praca w takich samych pieniądzach , ja do grudnia i uciekam do innej pracy.
Pamietajcie młodzi 10 lat i sie was pozbedą!!
10
zatroskana 2016-11-28 10:10:54
Zapraszam do Rzeszowa tu dopiero są same lizidup... sprzedawczyki i kierowniczki stosujące mobing pod aprobatą koordynatora. Dla pieniedzy zrobią wszystko po trupach do celu
4
Miki 2016-11-28 10:34:38
Ola
2
jeszcze pracujący 2016-11-28 10:51:32
Widzę, że pan dyrektor nie próżnuje. Jakim trzeba być człowiekiem (albo i nie), żeby przed samymi świętami pracownikom za dobre obroty kasę zabierać??? (Piękne będą te święta, nie dosyć że trzeba się troić na salonie i trzaskać max. godzin to jeszcze ci kasę za to zabierają).
Ciekawe kiedy Ukrainki będą zatrudniać przecież trzeba ciąć koszty a i takie plotki już chodzą.
Ku..a jak ich motto "Z miłości do piękna" będzie trzeba dymać . Morał z tej bajki płynie taki, że trzeba zacząć się na poważnie za pracą rozglądać bo w tej firmie lepiej już nie będzie.
9
Xxx 2016-11-28 14:50:20
Czy naprawdę jest jakaś różnica w prowizjach na salonach?
Blondi 2016-11-28 16:07:40
Pracowałam już w 3 salonach 2 lata temu:
W jednym 2100
W drugim 2600
W trzecim 3100
3
Xxx 2016-11-28 18:23:12
Tylko czy to wynikało z prowizji czy z utargu?
Pracownik apartu 2016-11-28 22:36:24
Witam. Jestem z branży i jestem zainteresowana propozycja.
Ssss 2016-11-30 23:23:19
Dokładnie 10lat...
1
Ssss 2016-11-30 23:53:47
Genialnie napisane,100%prawdy ale to tylko wierzchołek gory lodowej.
1
Gwiazda 2016-12-01 14:53:08
Ta zmiana prowizji to dopiero początek tego co was czeka, docelowo większość z was zostanie wymieniona. Sami się zwolinicie albo zostaniecie zwolnieni. Chcecie więcej za co? Za stanie i pier****ecie głupot przez cały dzień, siedzenie na zmianę na zapleczu czy w kasie i przeglądanie telefonu? Chodzenie na zakupy po galerii drogeria, ciuchy... Dzwonienie na inne salony i plotki, za rękawiczki pochowane w kieszeni? Witryny nie odkurzane bo po co lepiej stać i gadać głupoty a to ze jest zakurzone witryna, srebro do czyszczenia, szuflady do zrobienia to wam się nie chce. Dlatego nikt za wami tęsknić nie będzie, lepiej już zacznijcie się odchudzać z tego co wam urosło w aparcie bo źle nie macie, a na rozmowie kwalifikacyjnej trzeba mieć prezencje wiec drogie panie zapraszam do biegania.
4
Gwiazda 2016-12-01 14:59:46
Jak wiecie że będzie koordynator to nagle wszystkie w kółku, telefony wyciszone, żadna nie wyjdzie do sklepu i cisza skupienie i obsługa każdego klienta. Aktorki ze spalonego teatru. W ogóle nie powinniście otrzymywać wynagrodzenia
1
Binki 2016-12-01 16:52:51
Czyżby jakaś trenerka na forum! Haha uderz w stół a nożyce się odezwą. Trenerki to sfrustrowane byłe kierowniczki. Dojeżdżające załogę na maxa,mobbing na dzień dobry był. Koordynatorzy to czołgające się dżdżownice przed ojcem dyrektorem.
8
Celebrytka 2016-12-02 19:05:36
Nick GWIAZDA. Samo za siebie mówi.
2
Celebrytka 2016-12-02 19:32:25
W taki sposób moi drodzy Pani Gwiazda zadbała o wizerunek firmy.Wrecz go zbudowała. Może lepiej..... pokazała swoje prawdziwe oblicze. Tym samym dając nam wzór do naśladowania. Ciekawe czy Prezesi wiedzą jaka Gwiazdę mają.Gwiazdo...... Każdy sądzi po swoich czynach. Przecież łatwo się domyśleć kim jest Gwiazda. Brawo Gwiazdo. Cóż za poziom?
2
Gwiazda 2016-12-02 21:15:08
Jak idzie odchudzanie? CV napisane? Nie zapomni dodać jak marnujesz czas w pracy dzięki której masz na chleb :) również Pozdrawiam
Celebrytka 2016-12-02 22:49:48
Ja nie muszę się odchudzać w przeciwieństwie do ciebie Gwiazdo( kolejny twój kompleks)Grudzień tylko mi pomoże podtrzymać mają formę. Straszyć możesz dziecko w domu a nie dorosłych ludzi w pracy.Nie pracuje na chleb w tej firmie tylko,, Z miłości do piękna,, w przeciwieństwie do Ciebie. Oczywiście ja Ciebie Nie będę pozdrawiala. W pracy nie mam czasu marnować nawet chwilki.
1
Szukająca opinii 2016-12-02 23:31:07
Gwiazda właśnie pokazała jak stosuje się mobbing. Szok. Odważnie. Po trupach. A co tam że nie związani z ta firma przeczytają jak prostackim językiem operuje osoba budująca wizerunek firmy. Biedna nie radzi sobie chyba z emocjami. Może nie potrafi panować nad swoją mania wyższości. Jejku współczuję wam wszystkim. Powodzenia życzę wam wszystkim oraz przełożonych na wyższym poziomie niż tzw: Gwiazda
1
Binki 2016-12-03 00:04:28
W tej firmie to jest ale poziom 0, na początku dziennym fałsz,obłuda oraz intrygi. Jeżeli jest inteligentny(a) i masz swoje zdanie to jest początek Twojego końca w tej firmie. Nie,nie zwolnią cię od razu. Poczekają,aż twoja umowa dobiegnie końca i wówczas Ci podziękują. Takich jak Gwiazda to jest na każdym salonie przynajmniej jedna,najczęściej to kierowniczka(zdarzają się wyjątki). Generalnie jezeli taka ma układ z koordynatorem to nawet nie bekniesz,bo Ci się czkawką to odbije. Nigdy już nic nie kupię w tej firmie,moja rodzina i znajomi również. Nie polecam nikomu pracy w tej nierozwojowej firmie ,jak również ich asortymentu robionego w China na skalę masową. Ceny z kosmosu...no ale TVN,sponsoring i celebryci kosztują. Chyba założę bloga i opiszę swoje doświadczenia z pracy w Apart,też wówczas będę celebrytą(ką)
5
Szukająca opinii 2016-12-03 00:58:37
Psychologia społeczna to nie tylko nauka jak innych przekonać do swoich racji ale również jak zbudować dobre relacje i dobra atmosferę w zespole. Nie trzeba studiów wystarczy zasięgnąć literatury w tym temacie. Poczytać i przeanalizować swoje zachowania i reakcje na różne wydarzenia. Przyda się również empatyczne podejście do innych. Dawno nie czytałam takich słabych wypowiedzi osób które mają wpływ na pracę zespołu( tak zrozumiałam). Nawet jak są anonimowe to aż wierzyć się nie chce . Patologia
2
Szukająca opinii 2016-12-03 01:15:29
Może pani Gwiazda powinna dostać od was poradnik o kierowaniu zespołem.
2
Apart 2016-12-03 07:35:38
Pani Gwiazda nie przewidziała jednego, że trenuje w takim razie osoby, które "docelowo mają zostać wymienione, zwolnią się lub zostaną zwolnieni ". Z tymi zwolnieniami się nie dziwię, ludzie bedą się zwalniać. Tylko powodzenia z roszczeniowymi młodymi nabytkami , nikt fajny nie chce Tu już pracować.
4
pracownica apart 2016-12-03 11:01:44
a ja nie wiem kim jesteś i z miłą checia bym się do Pana zglosila
1
Włodek Putin 2016-12-03 23:29:38
Występ Gwiazdy był bardzo nieświecący jeśli chodzi o firmę sprzedającą brylanty. Co też jest ważne w branży wymagającej zaufania w relacji Sprzedawca - Klient.
Moim zdaniem występ Gwiazdy to jest zwyczajne troll-owanie mające na swym celu zniszczenie marki Apart. Jest to nie do pomyślenia, aby manager lub supervisor mógł napisać takie przykre słowa skierowane do pracowników firmy.
3
Jestem robotem 2016-12-04 01:53:38
Włodek Ty już nie pij lepiej
1
Bogdan 2016-12-04 15:21:49
Jesteś fałszywy umiesz kopać dołki pod współpracownikami, mówisz jedno robisz drugie, Ta praca jest właśnie dla takich. Jeżeli pokażesz choć trochę że twoje horyzonty myślowe są większe niż co poniektórych jesteś skończony;)))).
4
Binki 2016-12-04 17:07:57
O! Mój były salon tak właśnie funkcjonuje.
1
Binki 2016-12-04 20:10:17
Jakie trollowanie? To sama prawda,stworzyli nowe stanowiska jak trener,to musza im zapewnic zajecie. Szkolenia: 1 etap,potem drugi itp. Scenki z obsługi w trakcie godzin pracy, potem podsumowanie,czyli co jest dobrze a co nalezy poprawic. Nie łudzcie sie, że dojdziecie do perfekcji ZAWSZE coś bedzie niedobrze. Musza zatrudniac nowych aby tenerki miały co robić.
4
On i Ona 2016-12-04 23:18:51
Ha ha ha 5 etapów w grudniu ha ha ha ha u......ha ha ha. Czemu nie ?Dobry trening dla nas i dla klientów??????? Ale posypią się skargi he he he. Że za wolno że za długo albo cyt: myśli Pani że chce kupić bo reklamuje to jakaś Gwiazda? Mam swój gust..... itd. Dla mnie to dziwne że wtedy trenerki nie przyjadą. Może chodzi o to ze wtedy nam nie przeszkadzają w osiągnięciu dobrego wyniku dla firmy ( unikanie straty). Poza grudniem to mozna bo taniej jest w salonie przeszkadzac niż wynająć sale konferencyjne , catering. Taniej jest jak straty są po naszej stronie sprzedawców.
7
Jowita 2016-12-05 11:02:20
Właśnie poparłam tą wypowiedź, bardzo przepraszam wszystkich pracujących w salonach pomyliłam się jestem tu pierwszy raz. Nie wiem kto a raczej co sie kryje za nikiem Gwiazda ale zapewne ktoś ........ kropki muszą być. Dramat jak niski jest poziom umysłowy osoby to piszącej. Kobieto wiele spraw dziejących się w salonach nadaje się do inspekcji pracy i sądu pracy. Pracowników podejście takie jak pracodawcy do pracownika.
2
SANDRA 2016-12-05 23:34:42
Panu/Pani Gwieździe to już nawet najlepszy specjalista nie pomoże ;))). Poczekamy zobaczymy czy tak łatwo będzie znaleźć nowe nabytki. Dzisiaj znaleźć dobrego pracownika to cud. Masakra jakaś jak na firmę z takim prestiżem to aż z butów wyrywa kogo zatrudniają, przykład że Gwiazda jest wymarzonym pracownikiem... :)))żenada i smutek
2
Binki 2016-12-06 09:59:37
Wg. Trenerów masz obsługiwać swoim tempem, a 5 etapów ma być zrobione również w grudniu, rękawiczka oczywiście na ręce,jest to do zrobienia tylko zarobicie mniej,no chyba,że będzie jak w ubiegłym roku, sprzedawać jak najwięcej w m-cu grudniu zasady nie obowiązują . Najważniejszy jest pieniądz dla firmy,nie Wy pracownicy.
1
Emka 2016-12-06 10:39:50
Co Ty piszesz S.D ludzki? To największy tchórz,boi się konfrontacji,gada bzdety aby nie poruszać tematów salonowych. To jest dopiero mistrz zamiatania spraw pod dywan. Do tego nie słowny i prostacki. Wielokrotnie byłam świadkiem jego tekstów na temat innych pracowników, wówczas już wiedziałam,że jak tak mówi przy mnie o innych to również do innych mówi niepochlebnie na mój temat. Pod maską luźnego koordynatora kryje się ignorant popierający mobing,sam go też stosuje wobec podwładnych . Mało tego to plotkarz i człowieczek szukający sensacji.
1
PIP 2016-12-06 13:24:56
Jestem po rozmowie z PIP, dużo ciekawych rzeczy wiem.
Wasze 30 min przed otwarciem salonu zalicza się do Waszego czasu pracy tzn. jeżeli przychodzisz na 9.30 to wychodzisz o 21.30 itd a inaczej to są nadgodziny. Wasze umowy to sztuczne naciąganie, jak można być zatrudnionym na czas określony przez 10 lat?!!!! Można iść z tym do sądu pracy,ale zbyt dużo ludzi odpuszcza dla swojego spokoju,a oni dalej nas wykorzystują.
6
Były worker 2016-12-06 14:56:00
Zgadzam się p.S.D. zamiata wszystko ładnie pod dywanik jak chcesz porozmawiać ogólnie nigdy nie ma czasu a najlepiej wychodzą mu uniki jak jest problem na salonie to nie ma go przez najbliższy okres....
2
Emka 2016-12-07 08:25:32
Tak,bywało,że unikał zmiany na której coś się działo nawet przez pół roku. I śmieszyły mnie te wpisy do księgi wizytacji,uzupełniane jednorazowo po kilka miesięcy wstecz. Ten człowiek to jedna chodząca farsa.
Wojtek 2016-12-07 15:01:52
Odradzam salon APART w galerii Nova Park ! Miałem ostatnio nieprzyjemność być obsługiwany przez kierowniczkę, której podejście w stosunku do mnie było lekceważące. Pani zachowywała się jakby znalazła się w sklepie za karę. Ponadto wychodząc ze sklepu słyszałem jak odnosi się do współpracowników. Szczerze współczuję ludziom, którymi kieruje ta Pani. Z doświadczenia wiem, że stosunek Kierownika do współpracowników przedkłada się na atmosferę w sklepie, ta natomiast jest odbierana przez klientów. Pomijam już fakt nastawienia Pani kierownik do klienta, co z punktu widzenia właścicieli marki Apart, zapewne nie jest zachowaniem pożądanym. Rozpatrywałem nawet opcję złożenia pisemnej skargi, jednak stwierdziłem, że opinia umieszczona w sieci trafi do szerszej rzeszy ludzi. Jeżeli tylko ktoś z Zarządu interesuje się opinią marki, zapewne przeczyta również moją - niestety niepochlebną.
7
Po przejściach 2016-12-08 10:17:26
Wojtku - pani kierownik salonu Apart z Nova Park jest NIEUSUWALNA ze względu za zasługi donosicielstwa względem pana koordynatora regionalnego, który uwielbia wszelkiego rodzaju smaczki, ploteczki i informacje z życia prywatnego pracowników. Pani kierownik dzięki swojej doskonałej pamięci lub ewentualnie prowadzonej kartotece osobowej (zwanej żartobliwie przez pracowników "zeszytem"), potrafi przypomnieć co kto powiedział, spierniczył lub nie wykonał z dokładnością do daty i godziny +/-10 lat. Taki kierownik to skarb dla pana koordynatora regionalnego, a kwestia jakości obsługi klienta i zamordyzmu względem pracowników to sprawa trzeciorzędna. Skarg na tę panią było już bardzo wiele ale zasługi na polu donosicielstwa są zbyt cenne z miłości do chytrości.
2
Emka 2016-12-08 11:29:54
jak każdy kierownik włazo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a takich są dziesiątki.
2
Ktoś kto ma dosyć 2016-12-08 14:06:09
Ogólnie mówiąc "słodycz" z wierzchu złotko z napisem TRUFLE, ale rozwiń a je.b.ie żywym gównem. Poznańskie szambo i nic więcej. Ciekawe czy pan Krychowiak wie że dzięki niemu i całej reszcie celebrytów firma zabrała przed samym grudniem pracownikom kasę z wynagrodzenia aby on z całą resztą mógł wciąż gwiazdorzyć.
10
Obłok 2016-12-08 23:11:06
Ale Gwiazda błysnęła. My nie chcemy więcej niż to co nam się należy z prowizji. Jak prosilismy o podwyżki to słyszeliśmy że będziemy mieli więcej jak więcej sprzedamy. Więc sprzedawalismy jeszcze więcej żeby więcej zarobić. No i jaki efekt? W rezultacie obniża pensji a nie uznanie za dobre wyniki. Czyli kara. Nic od firmy nie dostajemy nawet zaproszeń na inwenty (ciekawy był na dzień dziecka, na który żadne dziecko sprzedawcy nie było zaproszone). System obejmuje tylko kary nagród BRAK. Co do prezencji Naszej jeśli jest tak fatalnie proponuje zatrudnić do salonów uczestniczki i uczestników np.Top Model. Jak będzie ich mało to są agencje modelek i modeli. Tekst że nie mamy tak źle jest slaby. To jak źle możemy mieć? Jeszcze więcej zastraszeń? Jeszcze więcej mobbingu? Weksle na jeszcze wyższe kwoty? Nie pracujemy w firmie krzak tylko w firmie Apart najbardziej rozpoznawalna, zdobywająca nagrody, sponsorujaca gwiazdy. LIDER W BRANZY JUBILERSKIEJ W POLSCE.
12
Obłok 2016-12-08 23:42:46
Gwiazdo gwiazdo gdzie jesteś? Straciłaś blask? Pewnie wygasłaś. Tak krótko świeciłaś. Słabej jakości byłaś.
1
Zadowoleni 2016-12-09 13:04:17
Wystarczy dyktafon i uderzenie do odpowiedniej instytucji. W trójmieście się udało.
1
Pytanie 2016-12-09 13:27:56
Panowie i panie mam pytanie do pracownikow w Suchym Lesie. Jakie godziny pracy sa u Aparcie? Stala godzina czy sa zmiany np jeden tydzien na rano drugi na popoludnie a trzeci na nocke? Jak to wyglada? Moze mi ktos powiedziec? I od ktorej do ktorej?
czarno-biała 2016-12-09 20:42:11
Niestety, tych co chcą pracować w Apart trzeba rozczarować. Wszystko to prawda. Salon, w którym pracuje jeszcze nie miał obniżonej tabelki, ale ludzie mówią, że to kwestia czasu.
Zarządzający traktują pracowników jak niewolników. Dominuje zawsze jedno zdanie - nie podoba się? To wynocha. Wymagania, kontrole, egzaminy, a od firmy nic. To zaszczyt dla takiego niewolnika, że pracuje w tak "ekskluzywnym" miejscu. Godnej premii pracownik nigdy nie zobaczy. To dzięki KLIENTOWI firma ma zyski, nie dzięki pracownikom. Sobie zostawiają grube miliony, płacą gwiazdom nieprzyzwoite pieniądze, a pracownik jest jak ścierka do podłogi. Apart wszedzie jest sponsorem, zamiast rozpieprzać kasę na lewo i prawo, zadbaliby o pracowników. Dobry pracownik to zadowolony pracownik. O paczkach na święta zapomnijcie. Natomiast cały czas trzeba się pilnować, bo może przyjść tajemniczy klient, regionalny albo jeden świr od zarządzających, który szpieguje ludzi po salonach. Żenada.
Obniżenie premii ma prowadzić do tego, że ludzie zaczną się zwalniać, a na ich miejsce przyjmą tego,co zgodzi się pracować za 1200 zł, czyli Ukraińca. Myślicie, że za dodatkowe umiejętności ktoś Wam podziękuje, zapłaci? Nigdy!!! Góra zapomniała, że firma działa dzięki takim małym trybikom jak zwykli sprzedawcy, bo gdyby nie oni to biżuteria nie sprzedałaby się sama. :-P
Banda oszustów, ale bazują na naszych potrzebach, czyli na tym, że "musimy płacić rachunki". Koleżanki, które pracują w Apart 7-10 lat mówią, że roku na rok jest coraz gorzej. 3 tysięcy nigdy nie zarobisz w normalny miesiąc. Grudzień to co innego.
Kolejny polski pracodawca, który oszukuje rodaka.
6
Jeszcze pracyją y 2016-12-09 22:43:07
Temat rzeka jeśli wszyscy sfrustrowani pracownicy
Napisali by od siebie po 3-4 zdania to na pewno zabrakło by miejsca na serwerze. Przykre ale prawdziwe.
2
Prawda w pigułce 2016-12-09 23:42:15
Jeśli ktoś chce pracować w Apart to: musi znać na pamięć wszystkie informacje że strony www tzn,, EKSPERT.. diamenty, zegarki, obrączki, perły, kamienie kolorowe szlachetne( oczywiście wszystkie szczegóły również Gemmologiczne) dodatkowo nazwy wszystkich kolekcji biżuterii z każdego rodzaju: srebra, złota, diamentów, Artelioni . Znać na pamięć nazwy kolekcji z każdej marki zegarków. Jak klient pokaże palcem my mamy odrazu operować nazwa kolekcji zegarka wskazanego. Najlepiej wiedzieć wszystko o tej sztuce nie dotykając go. Podobnie jak biżuteria. Oprócz tego musicie sprawnie i w przyjaznej atmosferze przyjmować reklamacjie klientów. Trzeba się pilnować w takiej sytuacji bo jak źle zmierzycie sztukę która jest przyjmowana albo nie dopiszecie że np. Nie było możliwości wymierzenia bo łańcuszek się rozpadał czy tez: Brakowało karabińczyka.Wtedy będzie wysłany oficjalny e-mail z dz. Reklamacji z powiadomieniem koordynatora, o niedopuszczalnym błędzie jaki popełnił dany pracownik bo to wpływa na decyzję rozpatrzenia. Błędy sprzedawców są raportowane i zgłaszane do koordynatora itd. .. Najważniejsza sprawa!!!!!!!! Trzeba znać wszystkich ambasadorów , twarze Apart, w jakich programach uczestniczy Apart, jakie nagrody firma zdobyła. Wszystko co w zakładce fashon. Pewnie to nie wszysko aaaaaa no i Wasz wizerunek. No to poziom tak jak napisal OBłOK . Top Model albo spotkają cię przykre uwagi w kwestii twojego wizerunku. Niedopuszczalne są odrosty u Pań.
1
Zostaw swoją opinię o Apart - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apart