brak logo

Apart

Suchy Las

Opinie o Apart

Były worker 2017-09-07 21:06
Ja stwierdziłam po kilkunastu latach, że ta praca ogranicza człowieka zero rozwoju i się zwolniłam. Na dzień dzisiejszy wszystko tylko nie "Apart". Znalazłam pracę dużo ambitniejszą, która w Cv będzie dużo bardziej znaczyła niż stanie za lada obsługa tych złamanych klientów, wysłuchanie tych plotkar z którymi dane mi było pracować, tak to właśnie idealne miejsce dla plotkarzy, kabli bo tacy już dalej kariery nie są w stanie zrobić a firma to uwielbia. W trakcie szukania wcale mi to nie pomogło że pracuję w takiej firmie wręcz przeciwnie. Dzisiaj poprawiam swoje CV bo poważni pracodawcy jak widzą w CV stanie za ladą to czy Apart czy inna firma dla nich i tak jesteś zwykłym sprzedawcą... Znam wielu kolegów którzy zasługują na coś lepszego i mam nadzieję że też wkrótce się obudzą. Trzymam za Was kciuki jak już stwierdzicie że macie dość, nie wahajcie się już gorzej być nie może. Trzeba walczyć o siebie. Ci co są szczęśliwi niech pracują ktoś musi podać towar ;)))
20
Zula 2017-09-10 20:47
Czasami trzeba długo czekać na odpowiednią decyzję. W jednej pracy dostajemy jakichś przypadłości w innej innych. Generalnie to nawet bez pracy można chorować. Dla mnie Apart to świetne miejsce do pracy. Piękne przedmioty bardzo pozytywnie na mnie wpływają.
1
Ssssss 2017-09-10 21:58
Buhahahaha, dobre. Kto Wam płaci za takie posty? No tak, na 20 negatywów musi być chociaż jeden pozytyw.
7
Stefania 2017-09-12 10:09
Pewnie jakiś nowy pracownik, który nie zważa na pensję ????
5
KASIA 2017-09-13 13:51
A MOGE WIEDZIEC JAK WYGLADA PRACA NA PRODUKCJI W SUCHYM LESIE BO CZYTAŁAM ZE POTRZEBUJA DO PRACY I WIDZE ZE JEDNA ZMIANA TYLKO JAKIE SA ZAROBKI I CZY FIRMA DAJE ZAPLECZE JAKIES SOCJALNE NP BONY NA SWIETA CZY NA KONIEC ROKU JEST NP DODATKOWA PREMIA JAKAS CZY 13 PENSJA .
4
śmiejmy się 2017-09-15 17:42
Dobre ????????????
2
Żylaki i pajączki 2017-09-16 03:15

Koleżanka do mnie
K-nie możesz nosić telefonu w kieszeni
J-przecież mam wyłączany
K-ale i tak widać ze masz tel

Innymi razy kolejna koleżanka tym razem kierowniczka po tym jak inna koleżanka wyszla do wc

"ona to jest dziwna razem ze swoim chłopakiem kupują drogie ciuchy, gry i wydają pieniądze na głupoty"

ps. Czy w waszych salonach tez jest żmijka która zawsze pilnuje czy macie rękawiczkę i tackę i kiedy trzeba z przyjemnością wam przypomina i straszy ze może być tajemniczy czy ktoś z centrali ble ble ble ble Zygam tym miejscem.
12
Kruk 2017-09-17 14:43
Sama idź do kopalni
1
konkurencja 2017-09-18 17:34
jestem pracownikiem salonu konkurencyjnego i niestety ale to jest prawda ,że sprzedaje Wam reklama ,młodzi ludzie przychodzą i pomimo dobrej obsługi idą do Was bo dla dziewczyny liczy się logo. dopiero jak się sparzą to wracają do nas ... niestety ale również jest dużo narzekań na obsługę w salonach ...
3
West 2017-09-19 09:18
Dobre produkty nie potrzebują celebrytów, jeżeli Paniusie kupują coś ,bo jakaś śmieszna celebrytka to nosi,to życzę im powodzenia.
Celebrytki dostają to za darmo,tego złomu mają na kg w domu,a PRAWDZIWĄ biżuterię i zegarki kupują gdzie indziej.
Obsługa w salonach jest rożna jak rożni są ludzie, którzy tam pracują. Do nas też przychodzą i komentują obsługę w salonach konkurencji. To jest prawdziwe oblicze handlu, klienci nagadają bzdur byle tylko dostać rabat itd...
16
Apart 2017-09-22 16:08
Czy ktoś może wie co dostaną pracownicy na 40 lecie istnienia firmy? Celebryci w pierwszej kolejności zapraszani, a pracownicy na to zarabiają. Teraz kierownicy a my .... Gdzie docenienie, pochwała .... nigdzie. Wymogi, durne szkolenia itd. Czy ci wszyscy ludzie chodzą do sklepów i lubią być tak traktowani, osaczani i żeby im mówiono te bzdury co my mamy przekazywać. Gdzie jakaś impreza dla pracowników, integracja odreagowanie tego wszystkiego. Tylko pieniąchy na konto i na gwiazdy..... Ludzie, Wy Prezesi którzy jesteście tam wysoko spójrzcie troszkę w dół.
17
West 2017-09-26 12:39
dostaniesz instrukcję jak masz pracować w grudniu...już nie długo czas "mordoru"
8
Luiza 2017-10-01 17:31
Pracuję w Apart-ie już kilka lat i nie narzekam. Praca z pięknymi rzeczami jest miła i podoba mi się. Pewnie dlatego jestem zadowolona i polecam innym.
6
Fela 2017-10-03 19:13
Luiza przestań pisać bzdury! Wiemy jak jest w rzeczywistości...
4
Południe 2017-10-04 09:18
Jestem z południowej części Polski ale w niedługim czasie przeprowadze się do Poznania i podejrzewam że zostanę bez problemu przeniesiona na jakiś z poznańskich salonów. Możecie poradzić jakich na pewno unikać przy ewentualnych rozmowach... chodzi mi nie tyle o kasę co o atmosferę i kier. Nie chce wdepnac w g. dzięki
Luiza 2017-10-04 19:34
Jak ktoś organicznie nie lubi pracować to z całą pewnością będzie miał problem w pracy ale to w każdej firmie!!
1
Suzy 2017-10-09 20:22
Chyba jednak nie do końca chodziło Ci o słowo organicznie. ..
Dr.Stiu 2017-10-10 13:20
Każdy omijaj... skąd wiesz czy Cię tu ktoś chce... Poznań to grupy zamknięte. A jak nie chcesz wpaść w g... to sieć tam gdzie jesteś.
1
ZmianyPlanow 2017-10-10 13:23
Parę miesięcy temu skończona umowa. Z powodów osobistych nie przedłużona. Myślicie że jest szansa na ponowne zatrudnienie? Co do mojej pracy nie było zastrzeżeń. Składać papiery?
2
Ziuta 2017-10-10 19:37
Ja bardzo chwalę sobie prace w Apart-cie. Z fajnymi ludźmi pracuję a to wpływa na atmosferę i chęć do pracy. Nie rozumiem dlaczego jest inaczej w innych placówkach?
2
Srebrzysta orka 2017-10-11 21:34
Łonda to Ty?
7
ObyDoWeekendu 2017-10-12 10:43
Hahaha... dobre ???? Łonda zaciążona wiec z brzuchem raczej nie wróci... chyba że jej Krzy-siu pozwoli.
9
Meninblack 2017-10-12 10:47
Ale ubaw... po co ma wracać. Siedzi na du-pie z 100% L4 wiec ponad trójkę zgarnia to raczej nikt by wracać nie chciał....
8
ZmianaPlanów 2017-10-12 11:57
Niestety firma nie zatrudnia ponownie mino zadowolenia z pracownika. Jestem po rozmowie i nie ma szans co bardzo mnie dziwi gdyż zapotrzebowanie na mężczyzn w firmie dalej jest. Także gdyby ktoś myślał że wróci...to niestety nie.
2
Tia 2017-10-12 19:48
Tak masz rację zapie~lam równo z pracownikami myję witryny meble ,otwieram kartony myję podlogę itp , macif koordynatorów wizytujących salony to jak to jest wtedy nic nie macie do powiedzenia?my kierownicy też dostajemy bury,nagany itp
1
GO.WORK.PL 2017-10-12 19:49
Hej wiadomo cos na temat kielbasy bialej na swieta? Ostatnia bardzo mi posmakowała ;)
7
Madka 2017-10-12 20:32
Właśnie ja mam nadzieje ze w tym roku dostaniemy dwie szynki, bo ostatnio dali jedna to dla mnie za mało ludzie przecież ja mam horom curke która nie widzi swojej madki cały grudzień bo stoję w kółku i nie mam czasu zająć się curką
9
Nowy 2017-10-13 00:33
Witam.
Jak wygląda atmosfera oraz dochody w centrali APART serwis zegarmistrzowski ???
Proszę o pełne merytoryczne opinie.
Z góry dziękuję.
Srebro925 2017-10-13 14:24
na białą nie licz... teraz będą karpie wysyłać
2
Zoja 2017-10-14 23:33
Nie narzekajcie tak, bo macie fajna pracę tylko trzeba sie przykładać. Jak sie nie chce pracować to na efekty nie czeka się długo. Zawsze ktoś zauważy i jest przechlapane!!. Apart to firma znana, praca przy pieknych przedmiotach, w pieknych salonach!
Praca w apart nie jest ok 2017-10-15 15:17
Z 200 zł podstawy ( polecam kredyt) i pół godziny wcześnie i po zamknięciu (za darmo) w dumie 13 h na nogach stoisz (nie licząc dojazdu i powrotu) poleć te robotę swoim dzieciom ;)
4
Praca w apart nie jest ok 2017-10-15 15:22
I umowy na czas określony nawet jak pracujesz 7 lat pff firma dno. Już kiedyś było w gazecie jak to walki robili i inny grafik był dla inspekcji pracy a inny dla pracowników. No jak to świadczy o firmie, No jak ? Ale jakaś Zoja lubi apart bo to piękne salony jestes żenująca
4
Oridżami 2017-10-15 17:50
Ciekawe czy po grudniu zaczną zwalniać ( żniwa się skończą, wolne niedziele )
Niestety po Apartheidzie wszystkiego można się spodziewać. Tylko nie : "dziękuję, dobra robota. Należy się wam podwyżka."
3
Krystyna 2017-10-15 18:10
ja się spodziewam zmiany tabelki na niekorzyść pracowników tak jak rok temu obniżyli prowizjie, ale co tam pieniądze przecież pracuje w pięknym salonie gdzie światło niszczy mój wzrok, ale co tam wzrok ważne ze nogę dotknąć tego kiczu co się łamie w rękach
8
Donatello 2017-10-16 08:57
W życiu nie zostałem pół godziny po zamknięciu żeby zbierać towar.Zawsze zbieramy poł godziny przed zamknięciem a punktualnie o 22giej całuję roletę od zewnątrz :)
1
Agnieszka 2017-10-16 14:23
U nas mu wcześnie przychodzimy pół godziny codziennie za darmo, a na koniec zostajemy 15 min tez za darmo ;)
3
? 2017-10-17 11:31
Hej ,to trochę dziwne ,zbieracie towar jak klienci jeszcze są na salonie?A kiedy sprzątacie czyli odkurzanie i mycie brudnej podłogi? Też tak chcę!!!
1
Czerwona 2017-10-17 14:49
W sumie to bardziej dziwne niż chowanie towaru przy klientach jest pracowanie pół h przed otwarciem za darmo ;)
2
Donatello 2017-10-18 08:44
Sprzątamy rano w ramach tych pół godziny "za darmo dla braci".
3
obesrwator 2017-10-18 08:52
w K tak robią...południowa Polska
1
Donatello 2017-10-18 11:02
A jak robić inaczej?Kończąc pracę o 22-giej każde 5 minut jest ważne.
Nie wszyscy mieszkamy w mieście w którym pracujemy,a po tej godzinie komunikacja miejska kursuje rzadziej .Normalnie wychodząc z pracy większość z nas jest w domu 23-23,30 a gdyby jeszcze zostawać w pracy 15-20 minut to masakra - w domu dobrze po połnocy.
2
Zoja 2017-10-18 18:46
Czy może mi ktoś wyjaśnić jak wyobrażacie sobie pracę w firmie? Bez sprzątania, bez stania, bez uśmiechu koniecznie z dowozem do pracy limuzyną? Może coś pominęłam? Szkoda, że Apart nie płaci za podpisywanie listy płac!
obserwator 2017-10-18 23:08
To zmień pracę, z tego ci wiem zasady są inne. Nie wolno składać towaru przed zamknięciem, narażasz siebie i innych oraz firmę na kradzież. Nigdy nie wiesz kto wejdzie za 5 min przed zamknięciem...a może wyrwie Ci koszyk lub tablet pełen towaru i co wtedy powiesz? Jak będziesz się tłumaczył?
obserwator 2017-10-18 23:08
To zmień pracę, z tego ci wiem zasady są inne. Nie wolno składać towaru przed zamknięciem, narażasz siebie i innych oraz firmę na kradzież. Nigdy nie wiesz kto wejdzie za 5 min przed zamknięciem...a może wyrwie Ci koszyk lub tablet pełen towaru i co wtedy powiesz? Jak będziesz się tłumaczył?
Sratatata 2017-10-18 23:09
Tak to jest,że po kilku takich zgłoszeniach nic się nie zmienia pomijając fakt,że kierownik wie kto na niego nadawał….....
Sratatata 2017-10-18 23:18
Że pracuje 12h i za tyle ma płacone a nie za 12,5h?Wymagasz to uczciwie rozliczaj czas pracy. Przestańcie łamać prawo pracy.
3
Sratatata 2017-10-18 23:32
Jeśli jest to przed albo po otwarciu to powinno być wliczone do czasu pracy, stanie jeśli jest klient a jeśli nie -siadasz. Udajesz czy nigdy nie stałaś 11h?polecam spróbować...co z tego,że są krzesła od niedawna jak kierownicy nie pozwalają na nich siadać samemu siedząc pół dnia na kasie/zapleczu. Generalnie weź się do pożytecznej pracy np.pomocy salonom zwłaszcza,że idzie grudzień.
3
wząbekczesany 2017-10-19 16:26
Dokładnie szkoda słów... Koordynatorzy w tej firmie to dno... Na jedną z rozmów kwalifikacyjnych koordynator w stolicy Polskiej Piosenki przyszedł w tak dziurawych skarpetkach, że cebula wychodziła mu z buta, a w dodatku chyba też im nie najlepiej płacą gdyż zawsze przed wizytą w salonie idzie do drogerii spryskać się perfumami... Po prostu klasa sama w sobie ... Ten człowiek to przekomiczna postać....Ale cóż wiecie o tym doskonale...
2
Marchewa 2017-10-19 18:31
Zoja chodzi oprawcę za darmo pół godziny i po zamknięciu za co nikt nie płaci a godziny się zbierają
Marchewa 2017-10-19 18:37
Apart okrada pracowników każde pół godziny pracy, każdego pracownika, każdego dnia pewnie daje fajną sumę. Plują nam w twarz i jeszcze obcinają tabelki. Co to za firma to dno dna i wodorosty.

Przypominam o artykule w gazecie jak apart mial osobny grafik dla inspekcji pracy...
1
Zostaw swoją opinię o Apart - Suchy Las
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apart