brak logo

PANEL-POL Sp. Z o.o.

Kraków

Opinie o PANEL-POL Sp. Z o.o.

NW 2013-02-07 19:48:29
....a jak się przedstwiają zarobki w tej firmie ????
1
Doe 2013-03-20 22:59:54
Ja tam pracowałam. Skonczyłam rok około rok temu, ale z powodów rodzinnych a nie finansowych. Zarobić można całkiem nieźle. W dobrych miesiącach wyciągałam po ponad 4 tysiące.
pitu-pitu 2013-08-20 22:05:42
Hahaha ;-) Jakieś brednie wypisuje ktoś, kto po prostu sobie nie poradził ! Zapraszam do marketu ! Ja tam teraz jestem wiem co to znaczy ( usunięte przez administratora )Jak ktoś nie umie sprzedawać , to w żadnej firmie handlowej sobie nie poradzi ! Mój kolega pracuje w Panel-Pol i jest bardzo zadowolony. I ja chcę żeby mi tam załatwił pracę na sklepie! Wiem że wyciąga niezła kasę, ale dobry jest w tym co robi!
Mar.Kat 2013-10-10 22:26:32
Jak się ktoś stara to jest doceniony i finansowo i słownie, ale jak ktoś chce pracować -a nie siedzieć na fejsie. Nie mam co narzekać firma jest ok.
Bas.Ja 2013-12-01 15:58:07
Punkt widzenia zależy... Teraz jestem na swoim i z utęsknieniem myślę o czasie kiedy na konto wpływała mi kasa z p-polu, zawsze na czas i zgodnie z umową.
Agent007 2013-12-10 10:48:10
Pewna to jest ale umowa śmieciowa ,na czas to dostaniecie ale 1/2 najniższej krajowej a zarobki ponad 4 tysiące ( usunięte przez administratora )
2
da vinci 2013-12-16 21:22:24
najlepiej przejść się do konkurencji z ul. dobrego pasterza i zapytać co ( usunięte przez administratora )a nawywijali tam jako pracownicy
no shadow 2013-12-29 21:55:55
Jak zwykle piszą Ci co myśleli, że pójdą posiedzą i zgarną po te 4 tys. W jakiejkolwiek sprzedaży trzeba pracować a nie fejs i telefonik do kumpli, że nic nie robie i kroję kasę. Panel-Pol to prężnie rozwijająca się firma, a problemy to ma przede wszystkim konkurencja na dobrego pasterza.
kasa nostra 2013-12-30 12:56:49
sraty graty
prężnie :D to chyba jakiś antonim
jarom 2014-02-27 17:16:27
Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu. I szczerze to boli mnie jak czytam takie brednie jak wypisuje KUKTAS mój przedmówca. Może bezczelny człowieczku się przedstawisz z imienia i nazwiska a jak nie to może policja Cię zidentyfikuje bo strugasz z siebie MĘDRKA oczerniasz tą firmę a widać że nigdy w niej nie pracowałeś: w tej firmie nie przepracowałem nigdy dłużej niż 40 h tygodniowo i żaden pracownik nie miał nadgodzin, wszyscy mają umowy na pełny etat (ale zapewne ty tego sobie nie możesz wyobrazić).Nie bardzo rozumię co ma szafa do rzeczy bo w każdym salonie tej firmy są zaplecza socjalne. Nawet w Galeriach handlowych mają pomieszczenia socjalne ale gdybyś miał coś wspólnego (usunięte przez administratora)z tą firmą to byś wiedział. Po twoim stylu wypowiedzi widzę że jesteś chyba z rynsztoka bo nikt na poziomie nie używa takich słów jak ty powyżej na ogólnym formu. Dlatego dla takiej miernoty jak ty kaktusie 4000 zł to abstrakcja ale uwierz ludzie w firmach w Polsce zarabiają naprawdę dobrze, no ale na pewno nie zarabiają tyle takie sfrustrowane miernoty.
1
lukas 2014-02-27 17:26:08
Popieram co napisał jarom ! Zauważcie że kaktus ma czas o 14:55 wypisywać takie brednie na Internecie czyli jest bezrobotny albo zamiast pracować to się tym zajmuje w godzinach których powinien pracować ! Może dlatego kaktusa wyrzucili z tej firmy bo tak pracował i dlatego jest tak rozgoryczony ... hehehehe...
Aga 2014-02-28 00:26:52
Kaktus .... Ale jesteś PRYMITYW czy ty nie wypoczywasz czasem w kobierzynie bo tak to wygląda.
mister xxxxlong 2014-03-02 18:12:30
merytorycznie, zgodnie z zaleceniami regulaminu:
Pensja na rękę - 2000 zł. Premia co miesiąc, raz większa, raz mniejsza - średnio jakieś 700-1000 zł. W firmie dłużej niż pół roku. Dla mnie paca OK. Nigdy nie pracuję 160h/m-c tylko troszę mniej.
Nic więcej nie napiszę, bo mnie zidentyfikować będzie można.
Angol 2014-03-22 22:47:33
Aga - Lukas - Jaro - jesteście ograniczeni umysłowo. Typki sprawni inaczej :)
Anus 2014-03-30 00:19:14
Zarobki sprzedawcy w tej firmie naprawde sięgają 4000 zł. Szefowie są skrupulatni chyba dlatego że pilnują interesu. Pracowałem tam przez rok bo zachciało mi się pracy w markecie. Teraz wróciłbym tam z przyjemnością. Trzeba zapieprzać ale można zarobić !
1
anty_hejter 2014-05-21 09:08:33
Nowe twarze ?! A to dobre !!! :)
Sklep w Myślenicach - od otwarcia ta sama osoba; Sklep w Olkuszu - od otwarcia ta sama osoba; sklep w Skawinie - od otwarcia ta sama osoba (z przerwą roczną ale wróciła); sklep w Chrzanowie - od półtora roku ta sama osoba; Sklep na Zakopiance - wszyscy pracownicy ze stażem co najmniej 1,5 roku; Sklep na 29 listopada - wszyscy pracownicy ze stażem co najmniej 1 rok; Katowice - kierownik od otwarcia; Oświęcim - nowy punkt, ale prowadzi osoba pracująca w Panel-Pol od 2010 roku..... Dalej chyba nie muszę wymieniać...
To tyle do powiedzenia mam tym wszystkim udawanym byłym pracownikom Panel-Pol !
3
olo 2014-10-20 20:11:42
najlepszą opinią firmy są opinie klientów a te nie są pochlebne ...
wiewióra 2014-12-15 18:16:51
na początku obiecują prowizję od sprzedaży a później karają pracowników pieniężnymi karami np 100zł, 500zł niesłusznie,ogólnie firma w której sami pracownicy zwalniają się i dają wypowiedzenia bo nie wytrzymują ( tak było już z kilkoma osobami pod rząd), a później szefowie panelpolu mówią że to oni zwolnili tych ludzi ( ale i tak każdy na tym rynku wie jak tam jest i nikt nie wierzy im w te brednie).
1
szczurek 2014-12-15 18:20:56
śmieszni jesteście, niby ile to osób tam pracuje ze stazem wiekszym niż rok na 29-listopada?
kotekmruczek 2014-12-15 18:33:40
Zgadzam się z Kaktusem w 100% i gośc dobrze wam pisze. w tej firmie lepiej nie pracować....albo tylko na czarno bo jak Ci nagle w kasie braknie cudownie ( cudowne zniknięcie) ze 20 000 tys i Ci przyjdzie to wyrównać to bierzesz nogi za pas i spie...sz :)
Piotr Jemtos 2014-12-15 21:43:59
Z dniem 01.12.2014 zostały podjęte kroki celem weryfikacji pojawiających się opinii o firmie Panel-Pol. Niebawem do administratora serwisu GoWork zostanie przekazane pismo mające na celu wyjaśnienie opinii naruszających dobre imię firmy, wraz z prośbą o udostępnienie adresów IP emitentów. Zarząd nie wyklucza skierowania sprawy na ścieżkę sądową.
1
anty_panelpol 2015-01-31 12:45:14
"Specjalista sprzedaży
PANEL-POL
2015-01-28
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)"

i znowu szukaja pracownika, dalej anty_hejter twierdzi ze nie ma nowych twarzy?
Głos Rozsądku 2015-02-11 14:11:09
Wie Szanowny Pan jaka jest specyfika tego portalu i na czym polega "demokracja"? Proszę zatem zaniechać straszenia, nie świadczy to zbyt dobrze, zwykła desperacja :)
anastazja 2015-03-13 21:50:49
lepiej poczytaj na branżowych forach jaką mają opinię
Ala 2015-10-07 21:30:39
Ja pracowałam na 29listopada ale krótko bo pewna pani chciała sobie wszystko podporządkować i podkładała świnie więc zrezygnowałam. Wiem że ją potem zwolniono i mogłam wrócić ale miałam zbyt przykre wspomnienia. szef ok. ale atmosfera nie.
Ala 2015-11-22 10:46:17
Nowy szef Tomek jest naprawdę spoko dla niego mogłabym wrócić. Dobrze że Panel-pol kupił Światpaneli.
1
Johnny Deep 2016-01-22 08:38:10
To Świat Paneli Perfect czyli Nethurt Jacek Dziedzic kupił Panel-pol a nie odwrotnie droga Alicjo:)
1
rafi 2016-04-07 18:01:38
Ludzie dajcie sobie już spokój ten portal nie jest od tego czy ktoś jest rudy czy gruby ładny jeden i drugi Pan byli siebie warci osrali swoimi zagrywkami całą tą branżę od dawna wiadomo że pisali donosy robili zdjęcia konkurencji itp. tyle że inne firmy nie wylewają brudów w necie na siebie tylko zajmują się pracą i rozwojem otwierają nowe sklepy itp a Panowie prowadzą wojnę między sobą myślę że jeśli ktoś szuka pracy w branży to na pewno już wie że nie warto tracić czasu na poszukiwanie uczciwej opinii na temat tego pracodawcy
małgo 2016-04-09 15:15:57
Brawo Rafi kimkolwiek jesteś wreszcie dobry rzeczowy post pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o PANEL-POL Sp. Z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PANEL-POL Sp. Z o.o.