brak logo

ruckzuck

Radom

Opinie o ruckzuck

anonim 2011-05-25 13:53:55
Absolutny bałagan! Panowie nic nie wiedzą gdzie mają, totalny syf, napewno każdemu odradzam. Nie tylko to jest moja opinia!
1
zielony 2011-06-14 22:32:56
Kupowałem tam okna i drzwi, ale napewno nikomu nie polecę. Ciężko o cokolwiek się doprosić!!!
1
kapi 2011-07-06 15:02:30
Wchodzę a tam pan ręce w kieszeni, drugi za ladą z pełną buzią, w dotatku mała wiedza. Konkurencja nie śpi. Zdecydowanie lepsze i fachowe doradztwo w konkurencji!
1
kropek 2011-09-05 17:50:31
zgadzam sie z przedmowca,totalny balagan,nikt nic niewie nie przekazuja klientowi nic poza tym co stoi w sklepie.niepoczowa sie do winy,szef calej firmy niema pojecia o tym co robi i co mowi poprostu chce tylko wyciagnac klamstwem pieniadze od ludzi,niepolecam,szukajcie innych firm.
koko 2011-12-01 17:52:26
Ha ha ha, każdy na żywcu będzie pisał o swojej szefowej, że jest super-chyba to normalne:) ale prawda jest taka, że jak tam byłem to mówiono mi że szefa nie ma (nie było mowy o szefowej)! NIEPOLECAM!
asen 2011-12-15 22:23:35
Dziwne.... ja tam zakupiłem okna a potem reszte drzwi i podłogi iżadnych problemów nie było.
karol 2011-12-27 09:56:24
No, a ja niestety miałem okazję tam kupować i to sporo materiału no ale niestety totalna porażka! Problem ze wszystkim, obsługa beznadziejna i wiem że wciskają kit! A reklamacji nigdy nie uwzględnią!!!
Kasia 2012-11-17 11:15:37
Ja też tam kupowałam i nie polecam! Na siłę chcą wcisnąć kit juz to nie jedna osoba mi mówiła, dlatego nikomu nie polecę. ODRADZAM!!!
kamil 2013-06-04 18:13:17
czesc to fakt jesli chodzi o jakosc okien i drzwi to wszystko jest w miare ok tylko szczelnosc okien jesli chodzi o wiatr jest w skali 3 na 10 ale za te pieniadze nie ma sie czego spodziewac,ja kupowalem rok temu w najtanszym sklepie w radomiui jedyna wada to ze nie są takie do konca jak powinny ale kazdy jak tylko chce to zawsze znajdzie jakies wady Jest na tyle producentów za na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie jeslitylko ma czas i checi do szukania to moje zdanie czesc
3
paweł 2015-01-09 19:13:09
Faktycznie, dziwna jest tutejsze cisz, bowiem RuckZuck to przecież jeden z największych oraz zapewne najlepszych sprzedawców podłóg i drzwi na rynku europejskim. Szukam od nich ofert pracy, na stronie internetowej nie mają jednak zakładki kariera, gdzie wobec tego mogę je znaleźć? W ogóle jak oni płaca handlowcom?
1123345 2015-01-25 09:29:27
Wiele ludzi myli tutaj pojęcia :)

classen pol - producent drzwi , fabryka w Zwonowicach
RuckZuck biz - oficjalny dystrybutor i sieć sklepów franczyzowych

Sklep RuckZuck - jest to franczyza i jeśli chcesz w takim sklepie pracować składaj CV tam.

Jeśli chcesz być handlowcem , przedstawicielem firmy RuckZuck - wyślij CV, adres znajdziesz na ich stronie.

Tereny duże, atmosfera dobra, wynagrodzenie odpowiednie do wyników :)
qwerty 2015-01-25 09:30:56
aha!! i RuckZuck nie produkuje okien (jak niektórzy sądzą), jest dystrybutorem podłóg i drzwi :)
wer3 2016-03-10 18:35:13
Wiem że szukają pracowników, można składać CV
Stach 2016-05-15 21:19:23
No tak, atmosfera jest naprawdę rzeczowa, nie można powiedziec złego słowa
Zostaw swoją opinię o ruckzuck - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ruckzuck