Federal Mogul Bimet S.A.

Gdańsk

Opinie o Federal Mogul Bimet S.A.

MIG 2015-03-04 17:58:27
Ściema wrócił :)
Gonzo 2015-03-05 07:50:19
Trzeba było się uczyć, teraz masz to na co zapracowałeś. Miej pretensje do siebie, a nie do całego świata.
Gaw 2015-03-15 18:45:20
Przepraszam, że wtrącę się w rozmowę, ale robie projekt na temat Bimetu, jeżlei ktoś z Państwa ma chwilę i chęci, by odpowiedzieć mi na kilka pytań prosze odezwac sie na maila: gaworetka@gmail.com, z góry dziękuje
gladiator 2015-03-20 14:20:10
Brygadzista z pop to chyba mało zna się na swojej robocie . Kogo wt bierzecie za swoją prawa rękę tak to do was mistrzowie brygadzista powinien być dla ludzi a nie dla samego siebie. Jestem z innej zmiany ale współczuję ludzi którzy dostali takiego obiboka. Pozdrawiam zmianę Pawła trzymajcie się
2
starszy pracownik 2015-03-23 16:12:33
To jeżeli jesteś z innej zmiany to proponuje się nie wypowiadać bo ja pracuje na tej zmianie i jak na razie Paweł to najlepszy brygadziaja jaki był na tej zmianie nie obrażając jego poprzedników !!!
4
Plexa 2015-03-23 20:40:25
W końcu mamy normalnego odpowiedzialnego i potrafiacego walczyć o ludzi brygadziste . Powodzenia Paweł
4
xxx 2015-03-24 09:48:29
Gdzie on walczy o ludzi? To jakiś żart.
1
Goblinn 2015-03-24 11:39:02
Ja również proponuje się nie wypowiadać , bo najwidoczniej nie do końca wiesz jak jest . Osobiście uważam że Paweł motywuje i zachęca do pracy . Może i jest trochę wymagający (wobec nas i siebie), ale jak dla mnie to świadczy tylko o tym że zależy mu na tej robocie.
2
eska 2015-03-24 12:02:54
Ktoś tu jest chyba zazdrosny że Paweł bardzo dobrze sobie radzi...haha
2
zzzzz 2015-03-24 14:48:26
Jeżeli wie,że pracownik jest wartościowy to o niego walczy ! I tego się będę trzymać ! A jeśli Ci nie odpowiada praca na POPie to się przenieś na iroxa! ;)) Nikt nie narzeka na brygadziste a gladiator tylko miesza !!
2
bodzian 2015-03-24 17:38:14
Tutaj (usunięte przez administratora)lubi jak mu się wchodzi głeboko , wiadomo w co , masz już kilka takich maskotek w swoim dziale ...
ja 2015-03-24 20:07:34
gladiator ma coś z głową i chce namieszać na Pawła zmianie. Olać go. Paweł 3maj się :) jesteś najlepszy:)
2
xyzxyzxyz 2015-03-25 00:33:16
Po pracowali byście z nim dłużej jak ja to inaczej byście pisali. Juz jako Ustawiacz nie lubił pracować i leżał na maszynie mówiąc ze jest zmęczony nic nie robieniem. Ja swoje lata już tu pracuje i kiedyś tak nie było . Czytając to wszystko w głowie się nie mieści co za bzdury piszecie kiedy walczy o pracownika i jakiego ? I kto i czego ma mu zazdrościć? Motywuje czym? Najlepszy i znów pytanie w czym ? Gladiator napisał prawdę widać ze ma jaja. I tak zgodzę się zależy mu na robocie a nie na pracownikach. Najlepszym brygadzista jaki był to Paweł ale Jabłoński. Bo obecny to szkoda gadać i te słodkie popierdulki żeby swój tylek chronić zmiano Pawła nie dajcie się i walczcie.
6
ha 2015-03-25 12:04:34
Brawo wreszcie jakiś głos rozsądku. Dziwię się tej zmianie bo zamiast wykorzystać fakt ze sprawa wypłynęła na szersze forum i doprowadzić do konfrontacji brygadzista,mistrz i omówić jaki jest problem to ludzie z brygady maskują go wstawiając laurki pod adresem Pawła.
Będziecie jeszcze żałować bo On nie wyciągnie z tego żadnych wniosków i nic się nie zmieni.
2
hop 2015-03-25 15:58:11
najlepszy w sraniu na odległość
2
pracownik 2015-03-25 16:04:07
Moja droga przestań w końcu wszystkich krytykować, spójrz na siebie. A jeśli masz jaja i choć odrobinę odwagi cywilnej to powiedz to na forum ! :) Bo ja pracuje znacznie dłużej od Ciebie i wiem jak było i jak jest. Nie wiem po co dazysz do negatywnej opinie, jednak nasze subiektywne zdanie znacznie różni się od Twojej subiektywnej opini. Paweł jest przede wszystkim sprawiedliwyy i docenia pracowników , a jeśli nie potrafisz się z tym pogodzić to nie zasługujesz na ta prace, bo nie jesteś jej warta i nawet nie umiesz współpracować.
1
haha 2015-03-25 16:22:08
Jesteś tchórzem, powiedz to na forum i podpisz się :) Paweł jest najlepszy i teraz wszystko idzie o wiele lepiej ! Tylko The coś nie pasuje .
1
haha 2015-03-25 16:22:25
Jesteś tchórzem, powiedz to na forum i podpisz się :) Paweł jest najlepszy i teraz wszystko idzie o wiele lepiej ! Tylko The coś nie pasuje .
2
tchórz 2015-03-25 20:57:21
Dokladnie tak ! Tchórzem jestes pisząc takie brednie . Nikt Cię nie popiera tylko każdy wyśmiewa. Daruj sobie te egoistyczne opinie. Albo wyjdź przed tłum i powiedz co myślisz! !Takie oczernianie nigdzie Cię nie zaprowadzi,ewentualnie może wyprowadzić ;) lubisz obrabiać...
pracownik 2015-03-25 23:13:01
Przykre jest to że w obliczu takich różnych emocji nie potrafimy zjednoczyć sie wszyscy i porozmawiać o tej sytuacji. Od chwili kiedy Pawel został brygadzista pracuje sie zle. Nie docenia pracowników nie traktuje wszystkich jednakowo. Wprowadza same zakazy do których sam sie nie stosuje. Żeby wymagać cos od innych samemu trzeba świecić przykładem. Uważam ze posiada za mala wiedze na to stanowisko. Praca brygadzisty polega na wspieraniu i pomocy swoim pracownikom a na tej zmianie nie czuć od brygadzisty żadnej pomocy. Nie mówiąc juz o donoszeniu na siebie żeby co zyskać? Wieksza premie. Uważa ze umiem i wiem więcej od swojego przełożonego wiec słuchanie jego glupot jest dla mnie poniżające. Moim zdaniem kobieta sa lepszymi brygadzistami ( no z jednym wyjątkiem) mamy jeden przykład. Na tej zmianie taki cyrk jak teraz jest u Pawla byłby nie dopuszczalny.
2
xyzxyzxyz 2015-03-26 09:25:12
Mam to szczęście ze nie musze się nigdzie przenosić. Mój brygadzista jest człowiekiem!!! Tobie sie dziwie ze masz klapki na oczach i nie widzisz tego co się u was dzieje. przecież pisze na forum czytasz i bronisz bo tylko to potrafisz robic . Patrze na siebie i zastrzeżeń nikt nie ma bo moja zmiana to moja zmiana stoimy za sobą murem a twoja zostawia dużo do życzenia z obecnym brygadzista na czele. Nie ty jesteś od tego by oceniać czy zasługuje na ta prace czy nie bo mój staż pracy przeżył kryzys Bimetu jesli wiesz o jakim kryzysie mowa i skoro tyle lat pracuje to samo mówi za siebie ze współpracować potrafię . A sprawiedliwość u twojego brygadzisty to tylko ty widziałaś/łeś.
pracownik. 2015-03-26 13:39:38
Popiera xyzxyzxyz na zmianie Pawła nie ma co liczyć na to aby brygadzista stanął za pracownikami. I tak jak pisałam wczesniej potrzeba rozmowy i wyjaśnień powinna być priorytetem w obecnej sytuacji.
to 2015-03-26 14:13:27
Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku!!
4
żałosne 2015-03-26 19:45:50
Nic nie osiągniesz tymi bredniami , choć wszyscy wiemy ze chciałabyś wiele. Jesteś przykra a zachowanie masz poniżej zera!! Skończ juz ta dziecinade,bo nikt na Pawła nie narzeka tylko Ty jedna. Przyznaj się hahaha! !
nie tutejszy 2015-03-27 18:42:30
Zamiast wykorzystać sytuacje i pogadać rozwiązać problemy to się Uczepiliscie jednego !!! Nikomu to nic nie da a będzie tylko większy konflikt patrząc na was i na wasze zachowania ręce opadają. Jakoś na mojej zmianie nie ma takich sytuacji a u was od odkąd pojawiły się zmiany szczgolnie brygadzisty cały czas coś się dzieje. Patrząc na to z boku istna komedia .
1
smieszne 2015-03-28 21:57:59
Hahahaha widzę,ze Ci się nudzi ;)))) masz opinie ze aż wstyd i wolisz pisać na kogoś. Haha przyznaj się co Ty robiłaś swego czasu. Zazdrość zżera jak cholera! ! ;))
1
Kolo 2015-03-29 08:48:16
Panowie, panowie - troche kultury. Bimet zły i nie dobry - to trzeba się zwonić.
1
PrAcOwNiK 2015-04-01 01:19:37
Zamiast współpracować to je..ą się i podpie.....ją nawzajem. Ale cóż się dziwić: Jaki "mistrz" taki dział, prawda POP-ki?
2
czerwona mamba 2015-04-01 17:23:56
jakie pop-ki.To jest porządny wydział , dzięki któremu wszyscy mamy wypłatę na czas .Nie tak jak w wielu innych zakładach ( obozach pracy)
1
czerwona mamba 2015-04-01 17:38:41
dobrze jest wychwalac , jak się jest na ostatniej zmianie która Cię jeszcze toleruje. przypomnij sobie jak byłaś na innej zmianie i po latach wspaniałej współpracy uciekłaś jak szcz--r do innej zmiany, pozdrawiam cię Ag -----0
nieznajoma 2015-04-03 02:00:24
Ale głupoty tu piszecie. Nowy brygadzista jaki jest taki jest. Nie jest zbyt inteligentny, ale potrafi wykorzystać swoją zmianę tak by wszyscy okazywali mu respekt. Wielu ludzi zanim nie przepada (w tym ja) ale za to zrobił coś, że ludzie wzięli się do roboty. Jedyne co bym proponował to to, żeby trochę przystopował. Czas na kawę zawsze się znajdzie, ale każdy musi wiedzieć, że robota ma też iść. Czy to takei trudne do zrozumienia?

Ja bym się bardziej zainteresowała - co to jest za nowy czerwony na tych nowych maszynach na popie? podobno brygadzta z produkcji mu musi często pomagać, a on nie ma zielonego pojęcia o panewkach.. to są jakieś żarty? na takie stanowisko powinien pojsc ktos z odpowiednią wiedzą :| jak się cieszę, że tylko się temu wszystkiemu przyglądam a nie pracuje tam..
2
kolo 2015-04-03 07:59:06
ja pierdziele, niedobrze się robi o tych wpisow. A ten nie dobry, a ten się nie zna, a majster do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panowie, każdy miał wybór. Trzeba było się uczyć, pracowałem i na produkcji i w biurze w Bimecie. Nigdy nie stękałem, pensja spływała na czas, była to stała praca i uczyłem się. Nie ja jeden. Ja Bimet zły - to trzeba się zwolnić, jak nie zły a produkcja zła - to trzeba coś zmienić, trzeba zacząć od siebie.
2
księdzowa 2015-04-03 18:52:45
To firma (usunięte przez administratora)i to jest prazwa , Uczyć się można , lizać tyłek to inna sprawa
borzena :) 2015-04-04 10:38:34
wruce to wszystko wyprostuje obiecuje
4
cxc 2015-04-09 18:03:08
Co wy znów ( usunięte przez administratora )nie podoba się to można się zwolnić,jak przyjdzie kryzys i będą zwolnienia to co innego będzie tu wypisywane.
1
koko 2015-04-11 06:18:35
cxc - dokładnie. Bimet bardzo dobra firma,bez dwóch zdań
1
Nick 2015-04-23 22:41:52
Podobno ostatnio na nockach ktoś rozdawał "lody", wie ktoś coś na ten temat? ja załapałem się tylko na pizze... :D
l3 2015-04-23 23:35:10
jakas nowa afera jest na POPIE??? coś słyszałem ale nie znam szczegołów ktoś coś wie?
wiedzmin 2015-04-24 09:17:09
Pani z linii "x" z panem z linii "y" robili to w miejscu "z". I wpada ochrona... Hitchcock by sie nie powstydzil.
1
muki 2015-04-24 17:53:42
To teraz zzera mnie az ciekawosc, ktora to taka pierwsza do lodow? :D
1
Michał 2015-05-04 08:11:01
Zakład jest stabilny i daje rozwój osobisty a takie afery w tak dużym zakładzie zawsze będą się zdarzać
łoś 2015-05-12 20:02:05
Lodzie są w każdym zakładzie a że samic mało w przemyśle to i branie spore
1
Nowy 2015-06-01 10:53:42
Pracowałem w firmie, gdzie tylko kobiety są brygadzistkami. I nie, kobiety nie są lepszymi brygadzistkami. Dają się sterować przełożonym i nie słuchają zdrowego rozsądku. Jadą po ludziach i cisną ich ile sie da, dołują, obrażają i poniżają. Ta karczma sie Delphi nazywa.
1
Liberator 2015-08-28 05:06:16
Nie przesadzajcie z tą opinią o kobietach. Akurat w Bimecie chętnie bym tak opisał wielu męskich przełożonych. Nie dość, że nie radzą sobie z pracą w stresie, ich stresy przechodzą na innych, to jeszcze przynoszą swoje prywatne problemy do pracy. Po prostu źle przebiega selekcja przełożonych obu płci i tyle, a podwładnemu łatwiej zrzucić opieprz na "babskie humory".

A tak poza tym to mocno tu ucichło po szkoleniach "straszakach", na których ostrzegano przed umieszczaniem negatywnych opinii w sieci o FM Bimet :) Tak to podziałało czy nagle wszyscy zadowoleni?
acroyes 2015-10-28 22:12:50
jak wygląda wynagrodzenie gdy sie przechodzi z agencji tymczasowej na umowe z bimetu? Dział Narzędziowy
2
roro 2016-01-30 17:19:38
jak słyszałem nasze Pani Dyrektor w końcu się doigrała i została wyrzucona? to bardzo dobra inforamcja dla Bimetu i ludzi tam pracujących.
5
gd 2016-08-11 13:57:34
Mimo, ze firma chwali się stosowaniem wysokich standardów w zarządzaniu pracownikami to dział HR zapomina, że kandydat który jest zapraszany na rozmowę powinien otrzymać odpowiedz - niezależnie od decyzji firmy. I nie można tu akceptować wyjaśnień, ze nowa manager HR dołączyła do firmy dopiero w tym roku. Ciekawe, ze takie sytuacje nie zdarzały się, gdy działem HR kierowała poprzednia pani manager a firma nie miała o sobie tak dobrego zdania....
Krzysztof 2016-09-08 17:42:32
Tu jest segregacja ludzi .. na zielone ludzi i niebieskie , będzą w agencji pracy , jest się śmieciem , jak dla Wojciecha Filipczaka z Lini Irox a paweł wojnowicz , jest bardzo nie odpowiedzalny , powinnien paracować w Biedronce lub Lidlu .
123 2016-10-10 20:08:51
Mnie ciekawi jaki cudem człowiek po technikum łączności bez studiów zostaje mistrzem w takiej firmie jak FMB...
4
ewo 2016-10-10 21:52:51
podjerzewam, ze jakbys zadzownil do nich skoro interesuja ci oferty pracy to powiedzieliby ci ze maja jesczze jakies inne oferty, wiec sprobuj zadzwonic.
Zostaw swoją opinię o Federal Mogul Bimet S.A. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Federal Mogul Bimet S.A.