brak logo

Lokaty Ziemskie

Krosno

Opinie o Lokaty Ziemskie

akademos 2011-05-25 01:00:57
Słyszałem , że firma Lokaty Ziemskie poszukuje koordynatorów i doradców. Mają dobrze rokujący produkt agrolokata . Z mojego punktu widzenia to konkurencyjna oferta. Ciekawy jestem jakie są Wasze opinie ?
Arni 2011-07-27 20:39:48

Spoko goście
Mają pomysłowy produkt
1
haha 2011-08-21 13:44:26
serio? To strasznie dziwne, że mnie do tej pory nie udało się znaleźć tak absurdalnie taniej ziemi... a może mówisz o jakichś skażonych, napromieniowanych lub zasyfionych terenach?
Bo chyba nie o terenie na Mazurach... Polecam przejrzeć oferty w internecie, to zobaczysz, bo ja i tak Ciebie nie przekonam...
Prezes Agrolokat 2011-09-12 01:14:52
Agrościema - 2011-07-26 12:24:21

Po co inwestować w Agrolokaty za 30zł mkw, skoro ANR sprzedaje podobne działki za 2zł mkw, kto zarabia na Klientach 28 zł od metra, chyba Prezes Lokat Ziemskich hehe dobre, chyba ma taki długi nos wiadomo dlaczego

Witam Odniosę się do mojego długiego nosa . Mój długi nos mówi mi że mam doczynienia z kimś kto nie tylko nie ma szacunku do innych ale także żyje w świecie własnych iluzji . Zapytam czemu Pan nie kupi osobiście ziemi po 2 złote i sprzeda osobiście w ciągu roku po 4 zł .Będzie miał Pan zysk 100% o którym marzą banki , fundusze powiernicze i największe instytucje finansowe .Powiem Panu w tajemnicy - dla instytucji finasowych gwarantowany zysk 10-12 % rocznie jest naprawdę łakomym kąskiem . Mamy też listę 100 najbogatszych Polaków - niech Pan się zgłosi ze swoimi pomysłami biznesowymi a oni chętnie podzielą się z Panem zyskami które Pan oferuje. Lokalizacje które proponuje firma Lokaty Ziemskie znacząco się różnią od tych oferowanych przez ANR . Średnie ceny transakcyjne - gotówkowe podkreślam gotówkowe w ciągu ostatnich przekraczają nasze ceny które my rozbijamy na nieoprocentowane raty . Pozdrawiam i życzę powodzenia
neutralny 2016-03-03 16:22:59
Pytanie na jakiej podstawie, sprawdziłem i całość kończy się aktem notarialnym, także gdzie tu mówić o pseudolokatach, ambergoldach?
Jestem przekonany, że takie rzeczy najlepiej sprawdzać na własną rękę. Gdyby żona w ciąży zawierzyła wszystkim informacjom z sieci źle by to się skończyło...
1
doradca 2016-04-05 15:14:20
widzę, że konkurencja nie śpi :) Panowie, takimi metodami? :)
1
Zaciekawiony 2016-04-11 22:53:25
Sądząc po ostrej reaktywacji wątku od marca śmiem przypuszczać, że chyba nie do końca chodzi o empatię i pożałowanie klientów, ale stworzenie złego PRu. Proszę Państwa, czy to jakaś próba zepsucia opinii?
1
Co_ja_pacze 2016-06-07 09:54:18
. Co to za parada żałosnych wpisów?

Przecież widać gołym okiem, że na tym forum nie ma ani jednego wpisu PRAWDZIWEGO potencjalnego klienta ani PRAWDZIWEGO byłego pracownika.

Jaki świadomy klient wypowiadałby sie na forum dla potencjalnych pracownikow?
Jaki poważny inwestor chcący zainwestować powyżej 250k pisałby "to skończy sie jak te ambergoldy", " parabanki kończą sie wiezieniem"

Ludzie już za długo maja internet żeby sie dać na takie udawane wpisy sie nabrać.
Jak wiadomo takie Forum wyjdzie na pierwszych pozycjach w Google jak sie wpisze "lokaty ziemskie" i dla takich rozczarowanych niedoszlych pracownikow oraz rozgoryczonych pracownikow konkurencji jest to świetne miejsce do lamentu i płaczu.

Panom z lokat ziemskich proponuje nie odpowiadać na takich forach bo to tez dobrze na wizerunek firmy wpływa jak dyskutuje na takim poziomie.

Proszę - dbajmy o wysoki poziom przekazu w internecie bo ten bełkot sprawia ze krwiawią mi oczy i uszy jak przeczytam to sobie na głos , a i tak nie dowiedziałem sie niczego konkretnego...
Marcin 2016-06-11 03:47:15
kapital zakladowy tego posrednika to 5 tys zł.sprawdzcie ich krs zanim stracicie czas na spotkaniu
1
Jestem 2016-10-19 23:15:02
No ja powiem Wam tak, uwazam,że ogłoszenie SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA ZAGRANICZNEGO Z J. NIEMEICKIM LUB FRANCUSKIM jest naprawde w porządku, możecie mówić, że nie, ale tam są schowane największe pieniądze i godny zarobek, ja tak po prostu myślę
Zostaw swoją opinię o Lokaty Ziemskie - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lokaty Ziemskie