brak logo

SK-PROJEKT Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SK-PROJEKT Sp. z o.o.

anonim 2011-06-27 10:04:03
ja kilka razy byłem na kontrakcie z tej firmy.płacili normalnie co miesiąc warunki dobre. było mieszkanie i zwrócili za dojazd. jeździłem z kontraktu na kontrakt
anonim 2011-09-15 08:55:10
Ma być 10 wychodzi się 4 euro przy pracy na akord po 11 godzin dziennie wszelkie prawdziwe informacje (usunięte przez administratora)
anonim 2012-02-08 11:32:27
może napisalibyście więcej informacji widziałem ostatnio ogłoszenie do niemiec.18 lutego ma być spotkanie niewiem czy warto jechać
warszawiAnka 2013-05-15 13:42:26
anonim - 2011-09-15 08:55:10

Ma być 10 wychodzi się 4 euro przy pracy na akord po 11 godzin dziennie wszelkie prawdziwe informacje pod nr 504671679
oddział niemiecki jest niezalezny od oddziału polskiego w kwestiach finansowych wiec po cholere robisz opinie wszystkim jak TAM Cie nabili w butelke?
inżynier 2013-07-03 10:20:37
starek - 2013-06-22 20:08:21

Jak jest w tym oddziale polskim, ile można wyciągnąć? Jakie warunki pracy z SK-Projekt? /anonim/ a jak z wyjazdami, mieszkanie daja, ile mozna robić kontraktów?
Oddział Polski już nie istnieje...
nie polecam 2013-11-04 00:04:27
Nie polecam: ogrom pracy, a mało płacy - dyrekcja nie panuje nad zespołem, a typowy (usunięte przez administratora) i krzyki na porządku dziennym;
Brak kompetentnego kierownictwa i sprecyzowanego zakresu obowiązków, typowa spychologia działań, a przede wszystkim wielka improwizacja w dziale koordynacji - brak realnych harmonogramów projektów - za to nierealne terminy i niepotrzebny stres;
Umowa o pracę i adekwatne wynagrodzenie jest fikcją - niepłatne nadgodziny, praca na 24h, cięcia pensji.
Terminy paromiesięczne z wyprzedzeniem rezerwowanych urlopów anulowane z dnia na dzień: w myśl powiedzenia dyrekcji: albo pracujesz albo wylatujesz!, gdzie lojalny zespół nie liczy się, a liczą się zyski.

Uwaga! Praca jedynie dla zastraszonych, przerażonych wyrobników, oraz śliskich klakierów, donosicieli i pochlebców.

Spróbuj na własne ryzyko, jeśli lubisz (usunięte przez administratora).
Poszkodowana 2013-11-26 13:05:52
Czy ktos może wyegzekwował z poszkodowanych podwykonawców tej firmy za realizowany dla tych ....... Szpital Rydygiera w Warszawie? Jeśli tak, to proszę o pomoc. Mi nie zapłacili ponad 160 tys.
1
poszkodowany 2013-12-07 17:43:40
czy ktoś coś wie na temat tych (usunięte przez administratora) na dzień dzisiejszy? jak można wyegzekwować od nich należne mi pieniądze? ostrzegam innych przed tą firmą i proszę o jakieś wskazówki i pomoc
oszukana 2014-01-07 09:04:55
czy ktoś wie coś na temat tych oszustów??? Gdzie teraz oni funkcjonują i czy wogóle ta firma istnieje i coś realizuje????
1
Poszkodowany 2014-01-20 13:33:09
***Lektura:
W dniu 31 grudnia 2013 roku Rada Nadzorcza Szpitala Powiatowego we Wrześni Sp. z o.o. przyjęła rezygnację ze stanowiska wiceprezesa Adama Jasinskiego ze skutkiem prawnym na dzień 31 stycznia 2014 roku.
W tym samym dniu Zarząd Spółki Szpital Powiatowy we Wrześni powołał na stanowisko prokurenta inż. Tomasza S.
Biuletyn 167 styczen 2014
bankrut 2014-12-17 09:13:07
Firma powstała w celu wykorzystania podwykonawców. Właściciele i prokurent zgarnęli kasę za kontrakt w Warszawie Rydgiera - szpital, nie płacąc podwykonawcą. Ładnie się na tym wzbogacili (miliony) i mają wszystkich w (usunięte przez administratora)Mozna??? Po co uczciwie pracować jak można wydoić nas podwykonawców i sponsorować luksusowe życie Panu Tomkowi (prokurent) i Wielkiemu Prezesowi
1
bankrut 2015-07-20 19:38:36
o czym piszesz Maju????!!! Ja byłem podwykonawcą. Mam fakturę przez nich zaakceptowaną na 160 tys. zł. Tyle tylko, że w tym momencie mogę ją użyć w toalecie. Za moja kasę pan prokurent Tomasz żyje sobie w luksusie. Takie są pozytywne strony - ale tylko dla sk -projekt (czytaj oszustów). O jakich ty comiesięcznych wypłatach piszesz, skoro sk-projekt dawno temu nie funkcjonuje (zwinął kasę i ma wszystkich w dupie)
enzi 2016-05-07 22:39:29
widocznie Twój znajomy może nie znać firmy tak dobrze
Zostaw swoją opinię o SK-PROJEKT Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SK-PROJEKT Sp. z o.o.