brak logo

Pro Construction Trybuny Mobilne

Bochnia

Opinie o Pro Construction Trybuny Mobilne

Taranttttt 2011-05-24 18:56:25
Fimra ma duzo zlecen lecz praca jest na czarno nie chca dawać umów tylko obiecuja praca jest cięzka atmosfera nerwowa[usunięte przez moderatora] swoich pracowników traktuja jak roboty nie szanują ich przykro patrzeć w tej firmie na to jak ceni bardziej się pieniądze niż nawet swoich ludzi i ich bezpieczenstwo na wyjazdach prace na wysokościach dziwne ze jeszcze zadna isnpekcja ich nie skontrolowała nie polecam tam pracy byłem tam nie szanowany nikt mi nie wytłumaczyl co mam robic tylko sie wyśmiewali i nie lubią ludzi z Bochni bo uważaja ze to jakieś matoły NIE POLECAM TAM PRACY!!! KARYGODNE!!!
tarant warszawa 2013-01-13 21:08:54
Pracowalem w pro construction w lecie ubieglego roku przy imprezie ktora byla organizowana w warszawie na lotnisku bemowo. Jestem z warszawy pracowalem tam dorywczo i nie spotkalem sie z takim przemadrzalym pracodawca mianowicie chodzi mi o [usunięte przez moderatora]nie szanuje swoich pracownikow kaze im na rusztowaniu pracowac takim tempem ze jest to nie ludzkie traktuje i ich jak 15 letnich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy nie moga miec swojego zdania i znosza humory szefa. Praca ciezka fizycznie, szybkie tempo zero szacunku pieniadz najwazniejszy odradzam kolega z warszawy pracy tam!
5
szyszka 2013-02-18 00:12:48
Potwierdzam opinie kolegi wyżej. Robota ciężka, atmosfera w pracy powiem że raczej tragiczna, ktoś kto pracuje jako pomoc dla chlopakow z ProConstuction jest tak naprawdę " czarnuchem " od najcięższej roboty!!! zasada prosta nie liczy sie pracownik tylko pieniążki. Oczywiscie dla [usunięte przez moderatora] bo szary pracownik dostaje tam śmieszne pieniadze jakies 12pln /h. Praca na totalnego czarnucha bez umowy bez absolutnie niczego nie wspomne o krzywym spojrzeniu jak bralo sie chocby butelke wody co przy pracy w 30 stopniowym upale jest raczej naturalną rzeczą.

NIE POLECAM PRACY z tą firmą
1
KOGUCIK 2014-07-18 22:43:17
Nie zgadzam się opiniami poprzedników atmosfera nie jest zła,
12zł za h to dużo, pracodawcy są surowi ale jak pracownicy obijają się bo nie chce im się pracować. wszystkie te złe komentarze piszą osoby które zostały zwolnione bo obijały się i nie odpowiadała im praca fizyczna TO ŻE NIE SPRAWDZILIŚCIE SIĘ W PRACY,TO NIE OZNACZA ŻE TRZEBA NISZCZYĆ REPUTACJĘ INNYM
!!!!!!!!!!! POLECAM PRACOWAŁEM I JESTEM ZADOWOLONY!!!!
szyszka 2014-09-11 16:45:58
"wszystkie te złe komentarze piszą osoby które zostały zwolnione bo obijały się i nie odpowiadała im praca fizyczna TO ŻE NIE SPRAWDZILIŚCIE SIĘ W PRACY,TO NIE OZNACZA ŻE TRZEBA NISZCZYĆ REPUTACJĘ INNYM " i tu sie mylisz nie zostałem zwolniony tylko sam odszedłem bo miałem dość czekania na wypłate i wieczne sciemy że przelew nie poszedł itp
jaka jest prawda 2014-10-10 07:39:25
Rok 2014 wieczny kryzys wyplaty sa na czas chociaz co 3 miesiace ktoras jest opozniona..... i wychodzi na to ze firma nadal ma przestoj brak podwyzek dla pracowników nie wspomne juz o jakiejs premi bo za co? Przeciez nic nie robi i napewno niezaslugujemy.... terminy montazow i demontazow ukracane wszystko na wariackich papierach tu trzeba porobic zeby znac prawdziwa opinie o tej firmie..... a kolorowo nie jest
pol 2014-10-13 13:04:27
JAk ci jest tak żle to nie pracuj tam , ja tam pracuję i twierdzę że jest spoko a szefowie są wyluzowani.
1
bik 2014-10-13 13:09:10
Ja pracuję w pro-construction już parę lat i nie narzekam sporo się tam nauczyłem praca jest ciężka ale wypłata jest na czas .POLECAM
Ted 2014-10-14 08:17:05
Witam panowie naprawdę nie wiem o co się spieracie w dzisiejszych czasach nikt nikogo do niczego nie zmusza jeżeli coś komuś nie odpowiada w warunkach pracy to nie idę i nie pracuję .Pro-construction jest ciężko i wymagająco, ale jeśli ktoś jest kumaty zaraz załapie o co tam chodzi i się dopasuje .Wiele się można tam nauczyć wiem bo pracowałem i nie żałuję , choć parę żeczy bym tam zmienił.
bik 2014-10-14 11:43:19
Jak bym chciał reklamować tą firmę to napewno nie dla Was i musiał bym w tym mieć interes, a niestety nie mam wyraziłem tylko swoje zdanie do czego mam prawo i proszę nie porównuj mnie do kogoś innego.
parodia 2014-10-18 16:20:08
Widać opinie nie wystawiają pracownicy skoro mój syn przychodzi do domu zdnerewowany i opowiada ze wypłate ma opoznioną. A na forum pisze co innego.... ludzie bez wstydu bez honoru....
parodia 2014-10-24 13:36:05
jak możesz pisać 13 że nie dostal wypłaty jak z tego co wiem to wypłaty tam są między 15 a 20 każdego miesiąca i każdy o tym wie. pozdrawiam
tom 2014-12-26 19:46:27
wyplaty przychodza z bardzo duzym opoznieniem a jak sie ktos o nie upomina to szefostwo mowi ze nie ma pieniedzy bo kupili sprzet...a co to kogo obchodzi...albo kupuja nowe samochody zeby wozic siebie....w zimie wiecznie przemrozone palce a jak ktos chce na chwile zejsc zeby sie zagrzac to dostaje zjebke...a pracownicy gdyby byli dobrze zgrani to by sie postawili...a kazdy jest madry tylko wtedy kiedy sa rozmowy miedzy nimi a przy szefie kazdy cicho siedzi...warunki ogolnie srednie byle szybko dojechac szybko zrobic i do nastepnego miejsca....przekraczajac wszystkie warunki bezpieczenstwa na drodze...I KAZDY O TYM WIE ALE NAWET TUTAJ MOWI INACZEJ
vol12 2015-01-14 09:35:48
Witam kolego Tom jak masz jaja to nie narzekaj tylko się zwolnij bo szkoda twoich nerwów , teraz można mieć inną pracę bez problemu, chyba że w gruncie rzeczy Ci tam odpowiada .
1
robol 2015-03-01 08:03:43
zaobserwowałem przerwę w złych komentarzach , czyżby warunki pracy się tak diametralnie poprawiły....?
W takim razie trzeba pogratulować panom prezesom trafnych decyzji
radek 2015-08-15 16:43:14
Cała ta firma to jedna wielka pomyłka, to znaczy praca w tej firmie!
Piękna od zewnątrz , zgniła od samego środka.
Człowiek tam jest tylko narzędziem do zdobywania pieniędzy i to narzędziem wykorzystanym nie w 100% i traktowanym jak przedmiot (przez najwyższe szefostwo), w czasie wykorzystywania potencjału pracownika jest on sprowadzony do poziomu sługi , który/a to ma bezmyślnie wykonywać polecenia i broń boże żeby sie tylko nie zapytać o co chodzi bo mozna wywołać gniew najwiekszego :) oczywiście pracuje tam kilka fajnych osób , ale szefowie , którzy (jak to szefowie) zawsze maja ostatnie zdanie są nie do zaakceptowania, więc szczerze nie polecam.....
1
radek 2015-09-17 17:46:01
odpowiem Ci tak na twoje idiotyczne wywody rodem ze szkoły podstawowej:)
odp: samochód ma silnik i ten silnik ma go napędzać ,bo jak nie będzie go napędzał to samochód nie będzie jechał , ale jak silnik będziesz kręcił non stop na wysokich obrotach to i owszem będzie zasuwał ,ale......go zatrzesz! i tak samo jest z pracownikami!! NIEUKU!!!
1
maqngo 2016-05-13 21:43:09
no to chyba dobrze, czas tu pełni bardzo wazną rolę tak naparwde.
1
Zostaw swoją opinię o Pro Construction Trybuny Mobilne - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Construction Trybuny Mobilne