Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sygnity S.A.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-20 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem osobą ktora obserwuje ipatrzy na firmę Pikomp z boku nie jestem związana z tą firmą zawodowo jak również prywatnie.Szef tej firmy jest osobą bardzo energiczną i pomysłową,jego głowa jest pełna nowych i ciekawych pomysłów i oczywiście dzieli się tymi pomysłami ze swoimi współpracownikami.Pokazuje im jak zdobywać nowych kontrachentów i nowe obszary rynkowe,nie myśli że osoby które z nim pracują i powinny być lojalne(kadra)przy najbliższej okazji wykorzystają to na swoją korzyść.przestrzegam przed otwartością i zbytnim zaufaniem
zdjecie uzytkownika
brak - 2009-05-04 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę iż opinie bardzo się różnią od siebie jak również widzę że opinie bardzo pozytywne dodane zostały z dnia na dzień z godziny na godzine co wydawac by się mogło co najmniej dziwne. byłem w Milanówku w sprawie pracy lecz nie spotkałem się z nikim widząc w jakim miejscu firma ma swoją główną siedzibę. Nie namawiam , nie neguję , niech każdy zobaczy na własnej skórze jak jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-13 10:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nie wiecie, czy szukają kogoś do pracy w Pikomp? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (na serwisie komputerów). Jaki rodzaj umowy proponują na początku. Niech ktoś w końcu napisze coś dla pracownika, a nie opinie ze strony klienta, to w końcu serwis pracy!
zdjecie uzytkownika
Inf - 2013-08-14 13:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam usługi tej firmy. Profesjonalny serwis, zawsze odbierają telefony, trzeba nieraz poczekać na części ale xnają się panowie na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal takie opóxnienia w wypłatach w pikomp? Pracuje ktoś i może jest zadowolony? Jak tam z systemem motywacyjnym pracowników, jakies benefity?
zdjecie uzytkownika
jestok - 2013-08-16 18:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 10:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można coś więcej o Pikomp oprócz jest ok? Co jest w tym systemie motywacyjnym i socjalu? Są trzynastki, paczki na święta?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 14:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma nic, nie polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-09-11 09:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty za głupoty opowiadasz, że nie ma nic, szef bez przerwy organizuje wyjazdy, robi imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne, na jacht czy stacjonarnie. Ponadto jak się starasz to zawsze jakąś premię dołoży.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 14:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik, to kiedy ostatnio była jakas impreza integracyjna w pikomp, nie licząc świąt? te wyjazdowe szef stawia? No i premie tylko uznaniowe?
zdjecie uzytkownika
Klient - 2013-11-12 16:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM tej firmy! Ostrzegam wszystkich, aby szerokim łukiem omijać ten punkt. Profesjonalni tylko wydają się na pozór! Oddałem konsolę do naprawy i nie dość że czekałem 14 dni i byłem zbywany trzy razy i przedłużano naprawę, a do wymiany był laser. To przy odbiorze latały śrubki w środku. Pytanie zatem, jak może ktoś być profesjonalny skoro nawet śrubek nie potrafi przykręcić? Żenada! Więcej tam nie stanie moja noga, chyba że z reklamacją! N I E P O L E C A M!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-12-09 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie odpisze na temat tych wyjazdów? czyzby ich w pikomp nie było? W ogóle jak duża ekipa pracuje w serwisie, przyjmuja co jakiś czas nowych? Czy jedyna szansa to czekać, az ktoś odejdzie?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-12-10 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon teraz do Pikompu i zapytaj się bo potrzebują teraz informatykow. Oglaszaja na tablicy.
zdjecie uzytkownika
Morgi - 2013-12-10 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś do którego miasta te poszukiwania "Poszukujemy informatyka, inżynier - serwisant laptopów z doświadczeniem" cytat z ich strony. Oni poszukują serwisanta, czy informatyka? Warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
WGM - 2014-02-15 18:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ceny wygówowane, usługi kiepskiej jakości.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-02-20 21:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat sie nie zgadzam, uwazam ze to jedna z lepszych firm w okolicy, widzialam tam zawsze kolejke a ja wole przyjechac z Warszawy i tam zaplacic bo chyba kolego nie wiesz jakie ceny sa w Wawie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-23 15:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marta, ciekawe masz podejście, ale pewnie ceny nie odbiegają od Pikomp za bardzo i więcej wydajesz na te podróże.
zdjecie uzytkownika
Wawa - 2014-02-23 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Jeśli chcesz wiedzieć to Pikomp ma 3 punkty odbioru w Warszawie więc dojazd to nie problem. 2 Pikomp ma główną siedzibę oddaloną od zjazdu autostrady na Grodzisk Maz. około 2 km co dla zmotoryzowanych np z Bemowa czy z okolic to szybciej(15-20 min) niż dostać się do centrum.
zdjecie uzytkownika
Pruszków - 2014-02-25 12:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis jak najbardziej polecam. Szkoda jedynie, że nie ma punktu odbioru laptopów w Pruszkowie. Korzystałem kilka razy i jestem zadowolony z efektów i szybkości pracy.
zdjecie uzytkownika
noname - 2014-02-26 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze sie. Ceny w porownaniu do warszawy sa o wiele nizsze a jakosc uslug porownywalna jak i nie lepsza.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-03-25 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła i przyjemna obsługa, polecam ten serwis :)
zdjecie uzytkownika
panKrzysztof - 2014-03-27 23:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam naprawdę dobry serwis, zapraszam.
zdjecie uzytkownika
maverick - 2014-04-10 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymienialnia; nie naprawiają wymieniaja moduly, w poprzednim roku było lepiej
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-04-12 00:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jskie modyly wymieniaja? Jak uszkodziłeś
moduł to jak chcesz go naprawi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-04-15 10:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam usługi tej firmy, byłam mile zaskoczona, niewiele jest takich firm, które naprawiają laptopy. Podoba mi się również system informowania klienta sms'ami, oraz że status zlecenia można sprawdzić zawsze na ich stronie.
Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-06-20 14:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że pikomp ma dobre opinie wśród swoich klientów, ale ciekawi mnie jak ta opinia wyglada u pracowników? w ogóle jest jakas szansa na załapanie sie na prace u nich?
zdjecie uzytkownika
pracbyly - 2014-10-03 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem pracownikiem w Pikomp kilka lat. Na początku firma jest przyjazna miła atmosfera obiecują wiele, szef najwięcej" umowę" . Od razu mówię że o umowie możecie zapomnieć, jak przychodzi co do czego. Słowa szefa dostaniesz umowę ale za jakiś czas , albo w ogóle ciebie unika. Mniejsza o większość, pewnie i tak szef poprosi o usunięcie tego komentarza , ale ostrzegam przed tą firmą. Bo nie jest wypłacalna. Trzeba się prosić o własną pensje , musisz sam sobie zbierać . Mimo że pieniądze są , tłumaczenia szefa , bądź księgowej , że ma on kredyt albo coś i nie ma pieniędzy. Nie raz czekałem miesiąc na swoje pieniądze. Kiedy się wkurzyłem poszedłem po kase , księgowa wyskakuje mi z 100-150 zł Wyśmiałem ją !! Kogokolwiek się nie zapytacie kto tam pracował nie ma dobrej opinii . Szef dla siebie zawsze miał kase ale nie myślał o pracownikach, jak ma zapłacić mieszkanie itp. Z zewnątrz pikomp wygląda w miare dobrze. Jednak w środku jest masakra. Pozdrawiam K.K
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-03 17:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie polecam, nie poważna firma! Zostawiłem laptopa, SonyVaio w miarę sprawnego, a dostałem jeszcze bardziej, roz.. Porysowany , widziałem że trzymają laptopy jeden na drugim! bez żadnych podkładek laptop zjechany jak nie wiem, inne śrubki ! Prosiłem o zgranie danych , a tu nic straciłem wszystko! włożyli używane ramy! Tłumaczenie tej pani "chudej" pani co obsługuje bezcenne ! Wcale się nie zna, to że jest miła jest tylko atutem. Ale jest ciemna,Więcej nie chce mi się opisywac. Nie Polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-04 15:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma PIKOMP istnieje na rynku od 1994 r. Od początku swojej działalności nastawiona jest na długofalową współpracę z klientem, na realizowanie ich potrzeb. Przez 20 lat nabyli doświadczenie w naprawach sprzętu komputerowego, laptopów, notebooków, komputerów stacjonarnych, drukarek i monitorów, oraz w zakresie tradycyjnego zaopatrywania i obsługi swoich Partnerów Biznesowych w artykuły niezbędne do prowadzenia działalności i profesjonalną obsługę serwisową firm i instytucji.
zdjecie uzytkownika
LTE - 2014-11-14 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłem, że komentarze + są pisane na 95% przez właściciela, albo Panią na punkcie obsługi. Wg. mnie słabiutko,ale mają sporo banerów, i banerków na miasteczku + brak konkurencji chyba. Z umowami to też prawda, nie jest łatwo zalegalizować związek z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-12-01 11:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie było tak źle, firma raczej o klienta dba, przynajmniej tak było za moich czasów a nie pracuję tam już od 2009r chyba, jest tylko małe ale, od tamtego czasu nie zostałem rozliczony z ostatniego wynagrodzenia, pozdrawiam Pana Krzysztofa.
zdjecie uzytkownika
klarens - 2014-12-05 20:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LTE - 2014-11-14 21:23:46]:
hah , to bardzo ciekawe co piszesz @lte ... rozumiem , że masz jakieś niepojęte moce które pozwalają Ci rozróżnić komentarze właścicieli od normalnych pracowników albo potrafisz rozpoznawać ludzi po nicku. Słaba to propaganda jeśli myslisz że po takich wpisach ludzie będą wierzyć że nikt nie wypowiada się pozytywnie o Sygnity
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-01-14 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klarens - 2014-12-05 20:21:53]:
dobra skończcie już może te przekomarzania i kłótnie między sobą , a wróćmy do opinii na temat Sygnity. Mnie osobiście interesuje sprawa zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Wiem , że to często poruszana kwestia , ale nie widzę , aby ktoś do tej pory dał jakąś przydatną i jednoznaczną informacje na ten temat
zdjecie uzytkownika
władek - 2015-02-17 15:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sygnity to bardzo nowoczesna i naprawdę przyjazna pracownikowi firma. Wystarczy zauwazyć , że firma w zeszłym , 2014 roku, zdobyła nagrodę dobrego pracodawcy co już całkiem nieźle świadczy o nich. Wiadomo, że o takie wyróżnienie nie jest łatwo bo i komisja która je przyznaje jest dość restrykcyjna .
zdjecie uzytkownika
karolek bajt - 2015-04-23 14:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem się właśnie że w syngnity poszukuje się aktualnie młodszego programisty.NET. i moje pytanie brzmi na ile finansowo mogą docenić moja wiedzę i doświadcznie
zdjecie uzytkownika
Lusia - 2015-08-16 01:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o firmę Sygnity S.A to dziwi mnie fakt, że cały czas mają tak obszerną ilość ofert pracy na bardzo wiele stanowisk. Może mają zamiar powiększyć swoją działalność, no chyba, że mają aż tyle pracy, że się nie wyrabiają zwyczajnie. Szukają asystentów, menadżerów, kierowników, biznes partnerów..
zdjecie uzytkownika
lupa - 2016-01-25 09:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma się rozwija i stąd tyle nowych propozycji, nie ma się co doszukiwać tutaj żadnych spisków :) mi ewidentnie wydaje się ciekawa posada administratora baz danych w zabrzu, która się dopiero co pojawiła
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2016-03-20 22:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś oddałem laptopa do naprawy, powiedziano mi ze uszkodzeniu uległa płyta główna - koszt naprawy około 800zł, zrezygnowałem z naprawy i odebrałem sprzęt. Oddałem sprzęt do naprawy w innym serwisie, płyte naprawiono w niespełna tydzień, a koszt naprawy wyniósł tylko 300zł, uszkodzona była jedynie przetwornica na płycie, którą naprawiono.
Pozdrawiam i nie polecam,
Bonzo

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sygnity S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygnity S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert