Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sygnity S.A.

Pracowałeś w firmie Sygnity S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brak - 2009-05-04 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę iż opinie bardzo się różnią od siebie jak również widzę że opinie bardzo pozytywne dodane zostały z dnia na dzień z godziny na godzine co wydawac by się mogło co najmniej dziwne. byłem w Milanówku w sprawie pracy lecz nie spotkałem się z nikim widząc w jakim miejscu firma ma swoją główną siedzibę. Nie namawiam , nie neguję , niech każdy zobaczy na własnej skórze jak jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-13 10:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nie wiecie, czy szukają kogoś do pracy w Pikomp? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (na serwisie komputerów). Jaki rodzaj umowy proponują na początku. Niech ktoś w końcu napisze coś dla pracownika, a nie opinie ze strony klienta, to w końcu serwis pracy!
zdjecie uzytkownika
Inf - 2013-08-14 13:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam usługi tej firmy. Profesjonalny serwis, zawsze odbierają telefony, trzeba nieraz poczekać na części ale xnają się panowie na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal takie opóxnienia w wypłatach w pikomp? Pracuje ktoś i może jest zadowolony? Jak tam z systemem motywacyjnym pracowników, jakies benefity?
zdjecie uzytkownika
jestok - 2013-08-16 18:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 10:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można coś więcej o Pikomp oprócz jest ok? Co jest w tym systemie motywacyjnym i socjalu? Są trzynastki, paczki na święta?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 14:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma nic, nie polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-09-11 09:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty za głupoty opowiadasz, że nie ma nic, szef bez przerwy organizuje wyjazdy, robi imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne, na jacht czy stacjonarnie. Ponadto jak się starasz to zawsze jakąś premię dołoży.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 14:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik, to kiedy ostatnio była jakas impreza integracyjna w pikomp, nie licząc świąt? te wyjazdowe szef stawia? No i premie tylko uznaniowe?
zdjecie uzytkownika
Klient - 2013-11-12 16:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM tej firmy! Ostrzegam wszystkich, aby szerokim łukiem omijać ten punkt. Profesjonalni tylko wydają się na pozór! Oddałem konsolę do naprawy i nie dość że czekałem 14 dni i byłem zbywany trzy razy i przedłużano naprawę, a do wymiany był laser. To przy odbiorze latały śrubki w środku. Pytanie zatem, jak może ktoś być profesjonalny skoro nawet śrubek nie potrafi przykręcić? Żenada! Więcej tam nie stanie moja noga, chyba że z reklamacją! N I E P O L E C A M!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-12-09 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie odpisze na temat tych wyjazdów? czyzby ich w pikomp nie było? W ogóle jak duża ekipa pracuje w serwisie, przyjmuja co jakiś czas nowych? Czy jedyna szansa to czekać, az ktoś odejdzie?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-12-10 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon teraz do Pikompu i zapytaj się bo potrzebują teraz informatykow. Oglaszaja na tablicy.
zdjecie uzytkownika
Morgi - 2013-12-10 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś do którego miasta te poszukiwania "Poszukujemy informatyka, inżynier - serwisant laptopów z doświadczeniem" cytat z ich strony. Oni poszukują serwisanta, czy informatyka? Warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
WGM - 2014-02-15 18:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ceny wygówowane, usługi kiepskiej jakości.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-02-20 21:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat sie nie zgadzam, uwazam ze to jedna z lepszych firm w okolicy, widzialam tam zawsze kolejke a ja wole przyjechac z Warszawy i tam zaplacic bo chyba kolego nie wiesz jakie ceny sa w Wawie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-23 15:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marta, ciekawe masz podejście, ale pewnie ceny nie odbiegają od Pikomp za bardzo i więcej wydajesz na te podróże.
zdjecie uzytkownika
Wawa - 2014-02-23 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Jeśli chcesz wiedzieć to Pikomp ma 3 punkty odbioru w Warszawie więc dojazd to nie problem. 2 Pikomp ma główną siedzibę oddaloną od zjazdu autostrady na Grodzisk Maz. około 2 km co dla zmotoryzowanych np z Bemowa czy z okolic to szybciej(15-20 min) niż dostać się do centrum.
zdjecie uzytkownika
Pruszków - 2014-02-25 12:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis jak najbardziej polecam. Szkoda jedynie, że nie ma punktu odbioru laptopów w Pruszkowie. Korzystałem kilka razy i jestem zadowolony z efektów i szybkości pracy.
zdjecie uzytkownika
noname - 2014-02-26 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze sie. Ceny w porownaniu do warszawy sa o wiele nizsze a jakosc uslug porownywalna jak i nie lepsza.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-03-25 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła i przyjemna obsługa, polecam ten serwis :)
zdjecie uzytkownika
panKrzysztof - 2014-03-27 23:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam naprawdę dobry serwis, zapraszam.
zdjecie uzytkownika
maverick - 2014-04-10 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymienialnia; nie naprawiają wymieniaja moduly, w poprzednim roku było lepiej
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-04-12 00:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jskie modyly wymieniaja? Jak uszkodziłeś
moduł to jak chcesz go naprawi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-04-15 10:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam usługi tej firmy, byłam mile zaskoczona, niewiele jest takich firm, które naprawiają laptopy. Podoba mi się również system informowania klienta sms'ami, oraz że status zlecenia można sprawdzić zawsze na ich stronie.
Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-06-20 14:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że pikomp ma dobre opinie wśród swoich klientów, ale ciekawi mnie jak ta opinia wyglada u pracowników? w ogóle jest jakas szansa na załapanie sie na prace u nich?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygnity S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x