Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sygnity S.A.

Pracowałeś w firmie Sygnity S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 14:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma nic, nie polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-09-11 09:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty za głupoty opowiadasz, że nie ma nic, szef bez przerwy organizuje wyjazdy, robi imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne, na jacht czy stacjonarnie. Ponadto jak się starasz to zawsze jakąś premię dołoży.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 14:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik, to kiedy ostatnio była jakas impreza integracyjna w pikomp, nie licząc świąt? te wyjazdowe szef stawia? No i premie tylko uznaniowe?
zdjecie uzytkownika
Klient - 2013-11-12 16:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM tej firmy! Ostrzegam wszystkich, aby szerokim łukiem omijać ten punkt. Profesjonalni tylko wydają się na pozór! Oddałem konsolę do naprawy i nie dość że czekałem 14 dni i byłem zbywany trzy razy i przedłużano naprawę, a do wymiany był laser. To przy odbiorze latały śrubki w środku. Pytanie zatem, jak może ktoś być profesjonalny skoro nawet śrubek nie potrafi przykręcić? Żenada! Więcej tam nie stanie moja noga, chyba że z reklamacją! N I E P O L E C A M!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-12-09 15:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie odpisze na temat tych wyjazdów? czyzby ich w pikomp nie było? W ogóle jak duża ekipa pracuje w serwisie, przyjmuja co jakiś czas nowych? Czy jedyna szansa to czekać, az ktoś odejdzie?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-12-10 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon teraz do Pikompu i zapytaj się bo potrzebują teraz informatykow. Oglaszaja na tablicy.
zdjecie uzytkownika
Morgi - 2013-12-10 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś do którego miasta te poszukiwania "Poszukujemy informatyka, inżynier - serwisant laptopów z doświadczeniem" cytat z ich strony. Oni poszukują serwisanta, czy informatyka? Warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
WGM - 2014-02-15 18:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ceny wygówowane, usługi kiepskiej jakości.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-02-20 21:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat sie nie zgadzam, uwazam ze to jedna z lepszych firm w okolicy, widzialam tam zawsze kolejke a ja wole przyjechac z Warszawy i tam zaplacic bo chyba kolego nie wiesz jakie ceny sa w Wawie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-23 15:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marta, ciekawe masz podejście, ale pewnie ceny nie odbiegają od Pikomp za bardzo i więcej wydajesz na te podróże.
zdjecie uzytkownika
Wawa - 2014-02-23 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Jeśli chcesz wiedzieć to Pikomp ma 3 punkty odbioru w Warszawie więc dojazd to nie problem. 2 Pikomp ma główną siedzibę oddaloną od zjazdu autostrady na Grodzisk Maz. około 2 km co dla zmotoryzowanych np z Bemowa czy z okolic to szybciej(15-20 min) niż dostać się do centrum.
zdjecie uzytkownika
Pruszków - 2014-02-25 12:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis jak najbardziej polecam. Szkoda jedynie, że nie ma punktu odbioru laptopów w Pruszkowie. Korzystałem kilka razy i jestem zadowolony z efektów i szybkości pracy.
zdjecie uzytkownika
noname - 2014-02-26 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze sie. Ceny w porownaniu do warszawy sa o wiele nizsze a jakosc uslug porownywalna jak i nie lepsza.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-03-25 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła i przyjemna obsługa, polecam ten serwis :)
zdjecie uzytkownika
panKrzysztof - 2014-03-27 23:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam naprawdę dobry serwis, zapraszam.
zdjecie uzytkownika
maverick - 2014-04-10 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymienialnia; nie naprawiają wymieniaja moduly, w poprzednim roku było lepiej
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-04-12 00:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jskie modyly wymieniaja? Jak uszkodziłeś
moduł to jak chcesz go naprawi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-04-15 10:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam usługi tej firmy, byłam mile zaskoczona, niewiele jest takich firm, które naprawiają laptopy. Podoba mi się również system informowania klienta sms'ami, oraz że status zlecenia można sprawdzić zawsze na ich stronie.
Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-06-20 14:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że pikomp ma dobre opinie wśród swoich klientów, ale ciekawi mnie jak ta opinia wyglada u pracowników? w ogóle jest jakas szansa na załapanie sie na prace u nich?
zdjecie uzytkownika
pracbyly - 2014-10-03 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem pracownikiem w Pikomp kilka lat. Na początku firma jest przyjazna miła atmosfera obiecują wiele, szef najwięcej" umowę" . Od razu mówię że o umowie możecie zapomnieć, jak przychodzi co do czego. Słowa szefa dostaniesz umowę ale za jakiś czas , albo w ogóle ciebie unika. Mniejsza o większość, pewnie i tak szef poprosi o usunięcie tego komentarza , ale ostrzegam przed tą firmą. Bo nie jest wypłacalna. Trzeba się prosić o własną pensje , musisz sam sobie zbierać . Mimo że pieniądze są , tłumaczenia szefa , bądź księgowej , że ma on kredyt albo coś i nie ma pieniędzy. Nie raz czekałem miesiąc na swoje pieniądze. Kiedy się wkurzyłem poszedłem po kase , księgowa wyskakuje mi z 100-150 zł Wyśmiałem ją !! Kogokolwiek się nie zapytacie kto tam pracował nie ma dobrej opinii . Szef dla siebie zawsze miał kase ale nie myślał o pracownikach, jak ma zapłacić mieszkanie itp. Z zewnątrz pikomp wygląda w miare dobrze. Jednak w środku jest masakra. Pozdrawiam K.K
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-03 17:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie polecam, nie poważna firma! Zostawiłem laptopa, SonyVaio w miarę sprawnego, a dostałem jeszcze bardziej, roz.. Porysowany , widziałem że trzymają laptopy jeden na drugim! bez żadnych podkładek laptop zjechany jak nie wiem, inne śrubki ! Prosiłem o zgranie danych , a tu nic straciłem wszystko! włożyli używane ramy! Tłumaczenie tej pani "chudej" pani co obsługuje bezcenne ! Wcale się nie zna, to że jest miła jest tylko atutem. Ale jest ciemna,Więcej nie chce mi się opisywac. Nie Polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-04 15:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma PIKOMP istnieje na rynku od 1994 r. Od początku swojej działalności nastawiona jest na długofalową współpracę z klientem, na realizowanie ich potrzeb. Przez 20 lat nabyli doświadczenie w naprawach sprzętu komputerowego, laptopów, notebooków, komputerów stacjonarnych, drukarek i monitorów, oraz w zakresie tradycyjnego zaopatrywania i obsługi swoich Partnerów Biznesowych w artykuły niezbędne do prowadzenia działalności i profesjonalną obsługę serwisową firm i instytucji.
zdjecie uzytkownika
LTE - 2014-11-14 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłem, że komentarze + są pisane na 95% przez właściciela, albo Panią na punkcie obsługi. Wg. mnie słabiutko,ale mają sporo banerów, i banerków na miasteczku + brak konkurencji chyba. Z umowami to też prawda, nie jest łatwo zalegalizować związek z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-12-01 11:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie było tak źle, firma raczej o klienta dba, przynajmniej tak było za moich czasów a nie pracuję tam już od 2009r chyba, jest tylko małe ale, od tamtego czasu nie zostałem rozliczony z ostatniego wynagrodzenia, pozdrawiam Pana Krzysztofa.
zdjecie uzytkownika
klarens - 2014-12-05 20:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LTE - 2014-11-14 21:23:46]:
hah , to bardzo ciekawe co piszesz @lte ... rozumiem , że masz jakieś niepojęte moce które pozwalają Ci rozróżnić komentarze właścicieli od normalnych pracowników albo potrafisz rozpoznawać ludzi po nicku. Słaba to propaganda jeśli myslisz że po takich wpisach ludzie będą wierzyć że nikt nie wypowiada się pozytywnie o Sygnity
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygnity S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sygnity S.A.?
Zadaj pytanie
x