brak logo

Farutex

Poznań

Opinie o Farutex

anonim 2011-05-23 23:01
Witam wszystkich, Zaproponowano mi pracę w farutexie w Poznaniu. Czy możecie napisać parę słów o atmosferze jaka tam panuje. A jaka jest kierowniczka oddziału? Czy fasktycznie taki zap... i brak poszanowania dla pracowników? A co z pensją, płacą na czas? Czy duża rotacja pracowników? Będę wdzieczny za info.
3
anonim 2011-06-02 19:31
W zupełnosci zgadzam sie z kolegą wyzej... Czlowiek sie nie liczy , harujesz jak wół nic pozatym. W każdej chwili możesz zostac zwolniony za nic, wypłata smieszna a pani kierownik siedzi za biurkiem i patrzy w cyferki. Nie polecam nikomu, ucieklem stamtąd i nie żałuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ali 2011-06-13 19:41
kierowniczka nie szanuje ludzi i potrafi ci nawet naublizac, coz taka szkola zarzadu. nie ma co ladowac sie w ta firme, jak masz inna alternatywe to 3maj sie z daleka od tego( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-03 21:53
Damian - 2011-08-03 19:22:11Nie wiem jak się pracuje w Farutexie, ale wiem iż pracownicy premiowani są za tzw \\\\\\Tak jest b( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-08 15:42
A w jakiej firmie ak się nie robi.
. 2011-08-17 11:45
Nie wiedziałem, że dnem określa się prężnie rozwijającą się firmę, lidera na rynku w swojej branży, za którą największe firmy na świecie płacą miliony. Skoro ta firma jest dnem, to by znaczyło, że ty jesteś (usunięte przez administratora). Kilka słów i już świat jest taki jak chcesz. Będziemy Ci przyklaskiwać, tobie i twoim kolegom i koleżankom - (usunięte przez administratora). Brawo, brawo, brawo!
anonim 2011-08-17 12:28
a to cos nowego ja i koledzy nic nie wiemy, nie słyszelismy najlepiej jak anonim kogos obsrać, brawo, brawo
romek 2011-08-17 21:18
Widocznie komus zalezy na oczernianiu mnie przed odejsciem Mam to gdzies myslcie co chcecie 21:14:29 nie życze sobie posądzania o wypisywanie takich bzdur/ w firmie jest jak jest raz lepiej raz gorzej ale ja nie jestem( usunięte przez administratora ) Widocznie komus zalezy na oczernianiu mnie przed odejsciem Mam to gdzies myslcie co chcecie( usunięte przez administratora )
ktoś 2011-09-13 21:05
a moim zdaniem Farutex jest ok. Jak w prawie każdej pracy, trzeba pracować a nie ściemniać, ale za to składki ZUS itd. opłacane są jak trzeba (a nie wszędzie tak jest!) Zdażają się kryzysowe sytuacje, nerwówka, ( usunięte przez administratora ) totalne ale to tak jak wszędzie:) Kto nie chce, niech tam nie idzie a nie wypisuje same negatywy! Jak widać niektórym ta praca odpowiada, bo pracuja tam już kilka dobrych lat....
Pracownik 2011-09-15 20:32
ktoś - 2011-09-13 21:05:07a moim zdaniem Farutex jest ok. Jak w prawie każdej pracy, trzeba pracować a nie ściemniać, ale za to składki ZUS itd. opłacane są jak trzeba (a nie wszędzie tak jest!) Zdażają się kryzysowe sytuacje, ( usunięte przez administratora ). totalne ale to tak jak wszędzie:) Kto nie chce, niech tam nie idzie a nie wypisuje same negatywy! Jak widać niektórym ta praca odpowiada, bo pracuja tam już kilka dobrych lat....Tak a( usunięte przez administratora )
Pracownik 2011-09-16 20:47
Prawda I tylko zerka w cyferki i na kamerę czy Robole pracują po 14h a sama po robocie(usunięte przez administratora) na koniach.
anonim 2011-10-27 14:27
co tu sie wyrabia? (usunięte przez administratora)
on 2011-11-07 21:00
w kazdym oddziale sa (usunięte przez administratora), w jednych biora udzial magazynierzy dogadani z kierowcami, w innych kupcy i magazyn, a poza tym kierownicy o wszystkim wiedza, ale maja( usunięte przez administratora )
życzliwy 2011-11-11 14:22
Jacy Wszyscy jesteście odważni na forum a w ( usunięte przez administratora )
iga 2011-11-16 18:15
w odpowiedzi na \( usunięte przez administratora ) Niestety nie warto nic ujawniać bo z doświadczenia z pozostałych oddziałów - po ujawnieniu to ty jesteś na cenzurowanym. Więc rzeczywiście lepiej siedzieć cicho. ujawnienie to narażenie siebi na codzienny ( usunięte przez administratora ) pracy. Ponadto, zarzad w tej firmie słucha często nieprawdziwych informacji o ludziach i tym samym wyrokuje, często osoby pomawiane są o rzeczy których faktycznie nigdy by nie zrobiły. PRZYKRE ALE PRAWDZIWE!
kuba 2012-07-13 09:58
Trochę dziwią mnie te opinie pracowałem w tej firmie na magazynie i twierdzę że atmosfera jest ok choć długo tam nie zabawilem ze względu na męczące dojazdy. Kierowcy z jednym wyjątkiem też wporządku. Osobiście polecam
pw 2013-10-05 23:18
Pewnie wpisał się pracownik biura, aby opinie nie spadły firmie i wychwala jaka to wspaniała ta firma.
achillesa 2014-01-08 13:03
Kierownik S-T i K-TM potrafią sobie odrobić do pensji, kto chce współpracować musi się starać... lepiej pewnych rzeczy nie widzieć ale jest na to zielone światło...:)za dodatkowe organizowanie dochodów dla siebie nagroda wycieczka do RPA!
izam 2014-04-30 21:46
KIEROWNIK NIE MA NIC DO POWIEDZENIA TRZĘSIE SIĘ BO RZĄDZI NIM NASZ MAŁY 1,90...
MAŁY KIBICU LECHA TWÓJ CZAS DOBIEGA KOŃCA
PH DOSTAWCÓW PŁACĄ HARACZE ;)
jaro 2014-05-04 23:46
Ja pracowalem tam przez miesiąc na magazynie atmosfera do bani tam każdy każdego ma w ... a kierownik [usunięte przez admina]jest leko nieogarniety a magazynirzy jakby moglii to by go zaciukali osobiscie odradzam nie z powdu jakosci pracy ale z powodu atmosfery jaka tam panuje
rozjuszonymagazynier 2014-07-21 16:17
pracowałem tam przez pół roku i dobrych wrażeń nie wyniosłem. Kierownik magazynu na każde pytanie odpowiada "to nie mój problem, musicie sobie poradzić". Pytanie jest następujące-po co taki kierownik? a może z kimś wyższym jest spowinowacony? Nikt tam go nie szanuje-sam byłem świadkiem jak kazał kierowcy iść do LIDLA po piwo i pączki za rozładowanie samochodu, a po akcji nawet nie podzielił się z pracownikami,którzy szarpali się z paletami. Coś z tą firmą musi być nie tak jeśli nie reagują na sygnały pracowników. Aha jeszcze jedno, jeśli któryś z pracowników chce wprowadzić usprawnienie, słyszy standardową odpowiedź-"to kosztuje", nawet jakby przyniósł wykresiki pokaujące zyski dla FIRMY. Nie polecam pracy
1
tomek 2014-07-22 22:57
przykład idzie z góry, skoro kierownik oddziału sie trzęsie i nie decyduje to co z kierownikiem magazynu, wynik do du.. więc na nic nie ma kasy, tradycja kuleje sieci odpadają niedługo nie bedzie kierowników bo nie bedzie kasy na nich oszczędza sie kosztem ludzi a nie pomysłami
kitom 2014-08-05 16:56
Zaproponowano mi pracę w farutexie w Poznaniu. Czy możecie napisać parę słów o atmosferze jaka tam panuje. A jaka jest kierowniczka telemarketingu? Czy faktycznie taki zap... i brak poszanowania dla pracowników? A co z pensją, płacą na czas? Czy duża rotacja pracowników? Będę wdzieczna za info.
1
RKS 2014-10-09 22:12
Zaproponowano mi pracę w farutexie w Poznaniu. Czy możecie napisać parę słów o atmosferze jaka tam panuje. Mam być kierownikiem sprzedaży ? Co z pensją, płacą na czas? Czy duża rotacja pracowników? Będę wdzieczny za info.
pppppppppppppppppp 2015-01-14 19:12
ja tak właśnie zrobiłem jak piszesz jakiś czas temu i nadal mam nadzieję ze zadzwonia z propozycja rozmowy- posiadam wymagane doswiadczenie. A Ty tam pracujesz? Mozesz opisac czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo i jakie sa to kwoty oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna?
cichy 2015-02-04 11:31
jeśli chodzi o magazyn to praca jest ok kasa na czas ale po ostatnich kradzieżach magazyn pewnie zapomni co to premia uczciwi zapłacą za złodziei i niekompetentnego kontrolera stanów Wiesława
1
xxx 2015-03-14 11:24
Powiem tak robiłem kilka lat w tej firmie i stwierdzam jedno szkoda zdrowia i czasu na tą firmę. W tej firmie nie sinieje hierarchia władzy zwłaszcza w oddziale Poznań gdy do władzy doszli burak z Krotoszyna który całkowicie nie ogarnia kuwety i mały kibic Lecha który uważa się że jest jakimś wielkim bossem. Szkoda tylko że zarząd ma gdzieś swoich pracowników i nie reaguje na to co robią te dwa przygłupy. Nie Polecam tej Firmy....
yyy 2015-05-09 18:11
no właśnie kradli i kradną ale nie tylko magazyn skoro sam KS bierze niby na próbki do klienta a jedzie do chaty upasł się jak świnia
nie dość że wielki to gruby nieźle wkręca się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komu trzeba że tyle lat gwiazdorzy (wiadomo komu ale on ma bardzo du [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
XXX1 2015-05-09 18:13
NO NO DOBRE HEHEHEH BURAK I MAŁY KIBIC DOBRE ...NIEDLUGO MALY KIBIC BURAKA WYRWIE ...HEHEHEH
żuchol 2015-05-19 10:36
Rolnik sam w dolinie proszę używaj innego nicka bo jako że M.M. woła na mnie "sołtys" padły podejrzenia że to moja radosna twórczość spływa pod tym nickiem z góry dziękuję
2
dasd 2015-09-24 20:29
tylko po znajomości tam się dostaniecie bo normalni ludzie z ulicy z tymi kurwami nie wytrzymają jak szukacie kolegów fascynujecie się rombaniem dupy i jesteście na tyle tępi że musicie codziennie robic to samo to zapraszam do tego kurestrwa popełnicie najwiekszy błod w życiu
1
fabi 2015-10-09 16:29
jakie są zarobki na stanowisku młodszego specjalisty ds obsługi klienta? pytam bo akurat jest ogłoszenie i nie napisali czy dają umowę o pracę
3
pracownik... były 2016-03-05 16:44
Z terminowością wypłat nigdy nie było problemu, zawsze na czas. Raczej nie bawią się w "śmieciówki". A zarobki...no cóż. Jako PH więcej zarabia się w konkurencji. Kierowcy nie mają 4 tys na rękę. No chyba, że nastuka z 280 godz. Nie jest tak łatwo otrzymać premię za sprzedaż. Jeden klient nie zapłaci Ci na czas i premii nie ma.
jeba* farutex! 2016-04-08 23:34
Pracowałem jak większość osób przyjmujących się na magazyn tylko miesiąc. Pier*ole taką robote, atmosfera do piz*y, kierownik nieogar w ch*j! Umowa śmieciowa nawet ciuchów nie dają!!! Nie pracowałem w gorszej firmie, ogólnie mega patologia nie polecam. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Praca w niskich temp syf jak ch*j na "magazynie" a to wszystko za takie grosze. Na rozmowie obiecują w praktyce jest inaczej. Podziwiam magazynierów jak mogą tam pracować tyle lat za taką stawke. Ogarnijcie się bo roboty jest pełno.
om40 2016-04-09 21:41
A czy ktoś wie ile zarabiają w Faru.kierowcy kat.b,bo właśnie szukają i aplikowałem.
7
ja 2016-05-17 18:41
Ok dzięki za info o firmie. Jeśli byłeś nastawiony od pierwszego miesiąca na kokosy to się pomyliłeś. Najpierw musisz coś sobą pokazać a potem negocjować nowe stawki, a nie zaczynać od narzekania i spóźnień. I tak ten miesiąc to przesada chyba. Pozdrawiam
1
kocica 2016-08-24 00:18
Witam, czy orientujecie się ile można otrzymać jako Przedstawiciel? I czy jest możliwość umowy na własnej działalności gospodarczej?
yatomi 2016-08-24 19:01
Ja też szukam pracy jako Przedstawiciel- znacie stawki i warunki?oczywiście umowa o pracę,prowizja i auto służbowe- ktoś? Coś?
anka b 2016-09-01 12:58
jeśli ogłoszenie nie kłamie to powinno być auto służbowe
gosiaczek 2017-01-03 23:19
Te pietaszek jak długo .... ? weź się chłopie ogarnij ... że nikt nie widzi co ty chłopie robisz a może nie chce ...
Seba 2017-01-27 16:35
Naprawdę aż tak źle w tym Farutexie?
Marian 2017-03-19 07:31
aż tak źle to może nie, ale jeśli zamierzasz wiązać się z nim na całe życie, to wtedy będzie z tobą źle. traktuj to jako przystanek na drodze. zastanów się, czy jako magazynier nie dostaniesz więcej niż 1700-2000 netto gdzie indziej. jeśli dostaniesz to idź tam. jako kierowca kat. C z pewnością dostaniesz więcej niż 2500 netto. poza tym w farutexie kierowca dłubie po towarze i szuka co komu ma dać, a np. kierowca u kuriera ma po prostu paczki do dostarczenia i tyle. nie obchodzi go, co jest w paczce, czy to to klient zamawiał, czy magazynier nie dał dpy itp. Ogólnie w farutexie w pewnym momencie przestajesz się przejmować całą sytuacją. jeśli będziesz się pracą przejmować to zwariujesz, bo co chwila wchodzi coś nowego i ty masz to przyjąć na klatę. coraz więcej obowiązków, a kesz ten sam. płacą do 10ego, premie co jakiś czas (raczej symboliczne w przeliczeniu na miesiące między premiami). nadgodziny czasami trzeba na magazynie wziąć, ale kierownicy robią wszystko, być ich nie wpisał, no bo 15zł to koszt dla pracodawcy.
były pracownik 2017-03-19 15:55
Kierownicy? To poza Lesiem ktoś w ogóle czymś się interesuje? Czy Mareczek coś innego robi poza opowiadaniem kawałów? Praca zła nie jest, wypłata do dogadania ale z Tomaszem G. ale faktycznie to tylko przystanek przydatny, rozwija pewne umiejętności, ale nadal to tylko przystanek
Zuzanna 2017-04-06 09:26
Pracujesz w Farutex? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co lubisz w swojej pracy, a co warto by w firmie zmienić.
Zostaw swoją opinię o Farutex - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farutex