logo sewera polska chemia Katowice

sewera polska chemia Katowice

Katowice

Opinie o sewera polska chemia Katowice

kkk 2011-08-18 13:14:41
dress code i zarzadzenie o potrąceniu 10 pln za nie wybicie sie karta jest sprzeczne z prawem jeżeli jest nakaz co do stroju to pracodawca ma go zapewnic
karol 2011-12-09 06:58:28
co wy opowiadacie, dobra godna polecenia firma
*** 2012-02-10 12:46:31
Gdybyś miał firmę chciałbyś żeby twoi pracownicy chodzili w japonkach i krótkich spodenkach z brzuchem na wierz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ?
Uważam, że to całkiem normalne, że pracodawca dba o wizerunek firmy.
A jeśli chodzi o finansowanie stroju to owszem, firma kupuje ubrania magazynierom, kierowcom i pracownikom Dobromira, ponieważ ma taki obowiązek. Pracownicy sprzedaży nie muszą mieć ciuchów firmowych i nie mają. Jeśli zaś marzysz o stroju magazyniera to zawsze możesz poprosić o zmianę stanowiska.
zioom 2012-05-02 18:54:55
firma bomba tylko czekać kiedy eksploduje ciągłe szukanie kosztów i szukanie jak komu obciąc z wypłaty ,zawsze ci najniżej najbardziej poszkodowani, poza tym urlop w sezonie od czerwca do wrzesnia nalezy sie tylko tydzień i to jak masz dzieci w wieku szkolnym .inaczej zapomnij
i oczekuja od ciebie ze po takim czasie wrócisz do pracy w pełni entuzjazmu i świeża energią do pracy jak oczywiście bedziesz miał za co na ten urlop pojechac ???? chyba że jest tak specjalnie stworzony do zarobków może na 7 dni starczy
123123 2012-08-09 17:44:41
I castorama działa dobromir wydłuża godziny pracy i nockę też chcą wprowadzić walą w gacie ciekawe ile będą płacić za noc pewnie znów będzie jakiś wał jak za nadgodziny dla starych po 10 h dopiero
lolo 2012-08-30 17:11:42
Sewera Sosnowiec - zwalniają ludzi z magazynu gdy ktoś się upomni o swoje czyli kasę lub umowę. Ciężko współpracuje się z kierownikiem magazynu panem CZ który trzęsie porami o swoje stanowisko a za plecami obgaduje kierowniczkę.
Dread 2012-09-06 19:52:17
Wy durnosprytni Kiepscy - to smutne, w Sewerze również brak pracy ludziom z waszym wykształceniem (patrz podejściem do pracy). Ale możecie spróbować jeszcze w supermarkecie !
tem 2012-09-07 16:00:09
kkk - 2011-08-18 13:14:41

dress code i zarzadzenie o potrąceniu 10 pln za nie wybicie sie karta jest sprzeczne z prawem jeżeli jest nakaz co do stroju to pracodawca ma go zapewnic
Poczytaj jewropejcu co znaczy dresscode bo pomyliłeś zapewne z uniformem magazyniera. Każdy kierownik większego przedsiębiorstwa ma prawo wymagać określonego ubioru do pracy. Klienci firmy na to zasługują bo płacą twoje ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nki. W cywilizowanym świecie nawet malarz pokojowy nosi białą koszulkę i białe spodnie i jeszcze cieszy się że na dziś ma pracę. A 10 zł za to że uciekasz z pracy to i tak dla ciebie niewiele ;)
kierowca 2012-09-09 14:25:33
Były kierowca Sewery - 2011-08-14 13:26:42

Pracowałem w Katowicach 4 miesiące i bardzo się ciesze że juz tam nie pracuje. Obiecują dużo, niestety potem okazuje się całkiem co innego. Narobisz sie jak wół a nic z tego nie masz, nadgodzin nie wypłacają, za L4 urywają z wypłaty. Wymagania mają ogromne a wypłaty małe. Kierowca musi mieć wszystkie kursy, badania, uprawnienia na wózek, najlepiej jeszcze HDS za 1,5 tys zł? U konkurencji dają 2 razy tyle. Ogólnie w tej firmie idzie wszystko w złym kierunku. Powodzenia dla następnych
Jak śmiesz się ciulu wypowiadać. Po trzez 3 miesiace musielismy pracoać by wyprostować twoje przobie pekręty
klient2 2012-09-12 19:29:04
No przyznam się, że mocno nie doceniłem ekipy z Katowic. Zajrzyjcie tam na salę sprzedaży dziś a zrozumiecie co mam na myśli. Zmiany, zmiany, zmiany.
klient2 2012-09-25 11:50:44
Hmm ponad 8 lat tu kupuje to chyba klient. Bardzo mnie w Katowicach irytowały kolejki do kas bo traciłem dużo czasu ale nastąpiła znacząca zmiana w organizacji sprzedaży. Obecnie dla mnie wydaje się być OK. Zresztą łatwo możesz sprawdzić czy moja opinia to prawda czy pochlebstwo.
Lu 2012-10-21 16:30:42
A ja też zaopatruje sie w Sewerze. Doceniam ich starania o klienta i nie póki co nie zamierzam zamienić źródła na supermarket :)
Lu 2 2012-10-25 08:25:01
Lu, ale to wiarygodne:) Piszesz w tym samym czasie pod różnymi ksywami o Wrocławiu, Katowicach i Chrzanowie. Nie działasz w ten sposób na korzyść firmy.
Nikt 2013-03-13 09:10:53
Popytajcie ludzi, jakie mają zarobki, niektórzy mający system prowizyjny nawet nie dociągają chyba do najniższej płacy gwarantowanej przez Państwo. Jednocześnie dalsze przykręcanie śruby, aż w końcu ludzie nie wytrzymają i zwieją, gdzie pieprz rośnie. Myślę, że większość zrobiłaby to dawno, gdyby nie sytuacja na rynku pracy. Ale są też granice ludzkiej wytrzymałości...Beznadzieja.
2013-10-07 18:03:58
pracuje w sewerze już trochę czasu..... jako fizol i
uważam że dla kogos kto nie boi sie pracy wcale nie jest żle,
ale teraz wszyscy chcą siedzieć na d. i zarabiać 4 tys. to żałosne...
1
Dark_45 2014-02-26 14:33:20
Ja tam bym się nie pchał do Sewery. O tym jak tam się pracuje i zarabia świadczy rotacja w zatrudnieniu. Ciągłe ogłoszenia o pracę mówią same za siebie...
ex pracownik 2014-04-16 22:38:31
Nie pchajcie się do Sewery ta firma to jedno wielkie nieporozumienie!!pracowałem tam i oszukują jak tylko mogą.Na rozmowie całkiem inna stawka obiecują złote góry a przy wypłacie całkiem inne pieniądze...na pytanie czemu tak mało wzruszenie ramionami...i tak łapią ludzi:/ rotacja bardzo duża czemu się nie ma co dziwić bo kierownik to idiota który nie ma pojęcia o logistyce układaniu tras i w ogóle o czymkolwiek.Jazda od rana do wieczora za psie pieniądze!!Nie liczą się z ludźmi nie miła atmosfera jeden wielki bałagan, nikt nic nie wie, chaos, stres,nieterminowe wynagrodzenie.Pracowałem w wielu firmach, ale nigdzie nie było tak źle jak tu!Firma się sypie i tylko patrzeć kiedy splajtuje.NIE POLECAM!!!!!!!!Trzymajcie się od tej firmy jak najdalej!!
2
rick 2014-05-30 16:33:32
Wie ktoś moze jak wyglada praca w Katowicach w tej firmie? Mysle zeby zlozyc papiery
1
yosi 2014-06-06 17:56:28
Tak różnica jest spora Kierownictwo to straszne cwaniaki (usunięte przez administratora)ogólnie bazują na tym ze zawsze znajdzie się frajer co im trochę porobi i następny i tak cały czas. spytaj pracownia klienta kogokolwiek kto miał do czynienia z ta firmą powie Ci to samo nawet portier :) szkoda czasu ;)
karryn84 2014-06-06 23:07:15
Placa marna roboty duzo atmosfera tragiczna i kierownictwo niekompetentne ogolnie beznadzieja
Janko 2015-01-16 15:16:21
o jej to okropne o czym pisze yosi. Nadal tak jest i dlaczego nikt z tym nic nie robi? nie będzie tak, jeżeli jasno będzie się mówić o takich praktykach i im przeciwstawiać to to się zmieni. Niemówienie i bycie pokornym daje ciche przyzwolenie na tego typu sytuacje. A słyszałem że dobry socjal tam pracownicy mają i nie narzekają az tak bardzo na zarobki. Złożełem dokumenty własnie i licze ze zadzwonia z zaproszeniem na rozmowe. Opiszcie jeszcze właśnie rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, najczęstsze pytania, porady itp.
kodi 2015-01-27 19:23:30
Jeżeli ktoś myśli podjąć tam prace to tak:wynagrodzenie jako magazynier 1500zł na pierwszy miesiąc,umowa o dzieło a póżniej może z 1700 na umowę o pracę,także zarobki słabe jak na katowice oi chyba, że komuś to pasi
k-pax 2015-02-12 19:02:26
Rekrutacja tam trwa na okrągło. Chyba nikt długo tam nie wytrzymuje, gdyż ogłoszenia na stanowisko magazyniera ukazują się co pewien czas.
blender 2015-03-22 14:20:28
ok, pytanie tylko jak długo można robić coś po kosztach skoro firma ma przy okazji swoich usług również masę spraw za które sama musi płacić. Jeśli nie zarabia to co jej po takim biznesie. Szefostwo nie będzie robiło tego wszystkiego charytatywnie bo to mija się z celem, a w budowlance, jeszcze w okolicach Katowicach, konkurencja ogromna...
Jakubson 2015-04-03 16:50:57
Witam. Chciałbym się dowiedzieć o obecną sytuację w tej firmie? Jak kwestia wspominanych powyżej problemów z wypłatami? Idę tam na rozmowę w przyszłym tygodniu i zastanawiam się czy warto?
robol 2015-06-29 10:54:52
Witam pracowałem w sewerze, w prawdzie nie było to za długo ale zdążyłem ogarnąć co sie tam dzieje. Magazyn to katastrofa, zarobki do tego co sie tam robi i jaka jest odpowiedzialność to śmiech na sali. Żadnego przeszkolenia nowych pracowników. Zostawiają cie samego na magazynie a ty musisz obsługiwać masę klientów którzy stoją pod bramą, a ty nie wiesz gdzie dany produkt sie znajduje bo wszystko trzeba znać na pamięć ;/ Zarządza tobą młody wilczek który chce sie chyba dowartościować tym że trochę ci po rozkazuje. Żeby sobie dorobić to jak najbardziej ale nie widzę tego żeby pracować tam na stałe. Jeżeli na rozmowie powiedzą wam że dostaniecie normalną umowę po okresie próbnym to nie łudźcie się bo to zwykłe kłamstwa!!!!! O rotacji pracowników nie będę mówił, szukają frajera na siłę który będzie biegał po deszczu w czasie załadunku,sprzątał i był na każde ich zawołanie. Robi sie tam kilkanaście różnych zadań bo starsi pracownicy chcą sie tobą wysłużyć i nie zdążysz skończyć jednego a już masz rozpoczęte 10 następnych prac których nie zdążysz skończyć, a potem przychodzi kierownik i mówi ci że dlaczego nie skończyłeś poleconego przez niego zadania ;/ no żałosne w 100 % zgadzam sie z gościem o nicku ,,ex pracownik"
robinio 2015-12-19 13:59:02
Potwierdzam to wszystko co napisał robol...mnie kierownik po 2 miesiącach pracy zawiadomił w dniu kończenia się umowy PRZEZ TELEFON że mi nie przedłużają umowy mimo że przechodzi się koło niego kilka razy dziennie-dla mnie chamstwo w najczystszej postaci!!!...totalny bałagan,za mało magazynierów a i tak zwalniaja bo szukają frajerów na śmieciówki na kilka miesięcy,w spokoju nawet śniadania nie zjesz bo słuchasz dupcenia o robocie w szatni...i wszystko to co napisał "robol" jest nadal więc nie będe się powtarzał...unikajcie tej firmy...nawet na wigilię ich nie stać,żadnych paczek dla dzieci na święta,premie dla niektórych po 200 zl na święta(nawet Ci którzy mają umowę o pracę to nie wszyscy dostali)...nawet nie spoglądajcie na sewerę w Katowicach bo to totalne dno...wykorzystają i wyrzucą jak śmiecia!!!a i brygadziści to chyba ludzie po zawodówkach więc trudno się dziwić ...
robinio 2015-12-20 10:23:15
Jeżeli ktoś uważa że to jest normalne powiadomienie pracownika o rozwiązaniu umowy to życzę mu żeby to odczuł na własnej skórze...powtarzam chamstwo i nie można tego inaczej nazwać!!!zresztą kij ma dwa końce więc pewnie też kiedyś mu tak podziękują...powtarzam omijać sewerę szerokim łukiem
CZ 2015-12-22 13:41:30
Jak nie dostałeś umowy to czymś musiałeś zawinić.Zastanów się dobrze za nim coś takiego napiszesz.Bo żaden pracodawca nie chce mieć pracownika który się dziennie spóźnia nawet mając na 9.00, o zaangażowaniu i notorycznych pomyłkach nie wspomnę.
1
robinio 2015-12-23 08:16:40
Hipokryzja!!!...jeżeli ktoś chce sprawdzić na własnej skórze to niech próbuje...jeszcze krótko- spóźniłem się jeden raz i nie na 9 tylko 7 nawet prawdy nie potrafisz napisać...zawiadomiłem kierownika o tym jadąc do pracy bo wypadł mi autobus a jeżeli ktoś traktuje spóźnienie tym że się idzie do toalety to nie powinien zarządzać ludźmi bo to zakrawa na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie na pracę.zaangażowanie?notoryczne pomyłki?... jak chce się kogoś uderzyc to kij się znajdzie
kazik 2015-12-27 11:25:30
o widzę że dalej to samo co było jak robiłem w tym syfie,ze prezesiki nie widzą co się dzieje na magazynach włacznie z brygadzistami.moge podziekowac kierownikowi ze mnie zwolnili bo teraz mam normalna robote.nie przejmuj sie robinia wszedzie gdzie znajdziesz robote będzie już tylko lepiej
mały 2016-01-05 09:02:22
Byłem na rozmowie w sewera katowice,kierownik opowiadał mi co tam niby jest,jakie wózki hmmm wystarczyło że spytałem później magazyniera-wózki bez przeglądu,z jednego odleciały drzwi bo tak zardzewiałe były zawiasy...a co najciekawsze na moich oczach jeden pracownik dźwigał drugiego po jakąś fugę na widłach wózka wysokiego składu bez jakiegokolwiek zabezpieczenia no chyba na 7 metrów w górę!!! i to przy kierowniku...jak to zobaczyłem to juz wszystko wiem...nie mam zamiaru spaść na glebę z kilku metrów.to takie moje uwagi dla innych chętnych
kazik 2016-01-09 11:27:56
Oj widze ze suchej nitki nie zostawiacie po tym syfie...ale to wszystko niestety prawda...ile razy ja musialem albo wskakiwac na widly albo sam dzwigac kumpla zeby cos zrobic...zreszta nawet zeby zabezpieczyc steropian tez podnosilismy siebie zeby dostac sie na gore-nie bylo innej opcji a caly czas tylko szybko bo juz sa klienci albo inna robota...a odnosnie zglaszania organom kontrolnym to kto niby ma to zglaszac? pracownik po to zeby stracic uoraawnjenia? gdyby na teren zakladu wpadlo bhp to musieli by to zamknac!...
kazik 2016-01-13 20:07:26
Chcesz sprawdzic to sie zatrudnij tylko to czas stracony...pracujac teraz w innej firmie mam porownanie jaka sewera to jest tragiczna firma...nie wiem jak teraz ale kiedys jak sie oglaszali to pisali o umowie o prace a dostawales tylko umowe zlecenie i po jakims czasie Cie wypieprzali...Marek Twoj wybor ale szybko sie przekonasz czy jest jak pisze...powodzenia
Circa 2016-01-17 20:32:47
Widocznie nie nadawałeś się do tej pracy.
kazik 2016-01-21 22:46:12
cóż za pytanie-oczywiście że w Katowicach.Ze niby mam iść do prezesa?to chyba żart i poda mi dłoń powiedziawszy że życzy mi powodzenia...ale widzę że nie czytasz co piszę bo ja juz tam dawno nie pracuje.I nie chodzi mi żeby pisać kłamstwa czy się jakoś odgryzać na firmie.Piszę żeby ostrzec potencjalnych chętnych jak wygląda tam praca i na co mogą liczyć w takim dziadostwie.A jeżeli chodzi o zwolnienie to tez tak zrobiłem bo szkoda było tam moich nerwów.
mlody 2016-01-25 09:46:39
Sluchaj stary nic sie nie zmienilo a wrecz jest gorzej.Ale chcesz sie przekonac to przyjdz .Ja szukam nowej pracy bo tu juz sie nie da.
klient 2016-01-27 10:35:52
jestem klientem sewery...katowice to dramat ile trzeba czasami czekać aż ktoś Cię obsłuży.inne oddziały nawet spoko.magazynierzy zalatani bo jest ich za mało nie mówiąc o tym jak jest w sezonie.po rozmowie z magazynierami w życiu nie robiłbym tam za takie pieniądze przy takiej ilości obowiązków ale widocznie chłopcy nie mają wyjścia i robią.i do tego na halach zimno jak na dworze.podziwiam ich mimo że wkurzam się jak czekam na wydanie materiałów.
anonim 2016-02-01 14:55:33
Niestety potwierdzam negatywne opinie o pracy w tej firmie. Jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie w dziedzinie "skopali mi tyłek", to trafił pod właściwy adres. Po pół roku pracy w tej firmie, każda inna praca i płaca wydaje się godna i satysfakcjonująca. Proces rekrutacji daje złudne nadzieje, że to dobra firma, każdy dzień pracy nasuwa nowe pytania - o co tu chodzi?
Pracownicy "dołowi", czyli magazyn i sprzedaż mają obowiązków za dwóch lub trzech pracowników. Nie odbija się to, ani na wypłacie, ani poczuciu docenienia, wręcz przeciwnie notorycznie obrywa się, że to i tamto nie zrobione...
Wielokrotnie zgłaszane było kierownikowi Michałowi oraz samemu Prezesowi, że wózki nie sprawne, że sprzedawcy nie mają badań wysokościowych a palety z towarem trzeba rozpakować i zapakować regały na 3 metry wzwyż (wnosząc kilkunastu kilogramowe kartony po drabinie w pojedynkę)- BEZ ECHA. Robota ma być zrobiona, jak, to nasza sprawa. Jeśli łamiemy przepisy, to na własną odpowiedzialność... a kto z pracowników powie nie - ściągnę towaru z góry bo nie mam badań/bo nie da się tego zrobić zgodnie z przepisami bezpieczeństwa.
Wydawało mi się, że mogę być reformatorem i bez strachu zwracać uwagę na nieprawidłowości... nie udało się... Nie żałuję!
W tej firmie zostaniecie sponiewierani jak ścierwo, wmówią Wam, ze do niczego się nie nadajecie a tę robotę macie sobie szanować i dać się wykorzystywać... Do pracy trzeba przyjść trochę wcześniej, po pracy... kiedy nie zrobiło się roboty za trzech, bo obowiązki nie pozwoliły, kierownik sprawdzając co zostało zrobione- z uśmiechem na twarzy mówił: "wolałbym, aby to było zrobione dzisiaj, proszę zostać i dokończyć" [charytatywnie].
Firma Sewera w Katowicach, po kontroli BHP oraz PIP - została by zamknięta, lub nie wypłaciła by się z kar.
Generalnie panuje tam wyzysk i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sytuacja, jak już napisane było, była zgłaszana u kierownika i prezesa. Z tego co wiem, kiedyś pracownik wezwał policje do sprawy wewnętrznej ... sprawa została, najprawdopodobniej wycofana przez kierownika. Pracownik, odszedł a temat umilkł... pozostali pracownicy, pewnie dalej s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez szacowne grono kierownicze.
Były Klient 2016-02-02 09:26:27
Ja jestem, a właściwie byłem wieloletnim klientem firmy Sewera.Obsługiwał mnie przedstawiciel handlowy z bardzo długim stażem, chyba najstarszy nich. Zawsze był do dyspozycji, zawsze dobrze doradził, miał niesłychaną wiedzę na temat asortymentu. Wiele razy coś potrzebowałem,, nawet porady, gdy miał urlop. Nigdy jego komórka nie była wyłączona, zawsze mi pomógł. Wspaniały człowiek. Robił dla mnie mnóstwo kalkulacji, które na pewno zabierały mu wiele czasu. Lecz od jakiegoś czasu ceny w tej hurtowni stały się mało konkurencyjne.Nie wiem, co jest na rzeczy, ale zacząłem kupować tam, gdzie taniej.Widzę tutaj dużo złych opinii o firmie. Problem chyba leży w kierownictwie.
anonim 2016-02-02 14:34:20
[Marek - uznaję, że nie w tym temacie piszesz :)]
Przyznaję, doradcy handlowi są specjalistami, sprzedawcy i magazynierzy, ci z dłuższym stażem, też mają sporą wiedzę. Większość pracujących tam ludzi jest na prawdę w porządku. Starają się by klient był zadowolony, od siebie - system premiowania w tej firmie, to mrzonka. To co Pan Ireneusz potrafi doskonale, to dobieranie pracowników. Pewnie, że zdarzają się sympatie i antypatie - jak wszędzie ale biorąc pod uwagę średnią, ludzie są fajni. Przynajmniej ja większość osób wspominam często z sympatią. Masz rację podejrzewając, że winne jest kierownictwo. Kierownictwo jest głuche na sugestię. Pan i Pani Kierownik, stworzyli towarzystwo wzajemnej adoracji, skupiają się na sobie, by dobrze wypaść kosztem innych. Prezes jakoś niespecjalnie zaś interesuję się informacjami od reszty pracowników, bo tak wygodniej. Jest to układ nie do ruszenia. Z tego co mówione było wśród pracowników, z długim stażem, większość problemów wynika z niewystarczającej liczby rąk do pracy. Ale po co iść w koszty i zatrudnić dodatkowe osoby, lepiej tych co się ma docisnąć... i zaoszczędzić. Podobno chytry dwa razy traci...
Mądrala 2016-02-04 09:27:08
Tutaj nie chodzi o małą liczbę pracowników, a o ich odpowiednie wykorzystanie. Szefowie chyba nie zdawają sobie sprawy, że aby utrzymać tych wszystkich pracowników biurowych, a jest ich coraz więcej, ci bezpośrednio mający wpływ na sprzedaż muszą też więcej "zarobić".
1
mazi 2016-02-16 12:53:29
z pewnością chodzi i zarobki ale kompletnie nie zgadzam się z tym że jest odpowiednia liczba pracowników bo na magazynie przydałoby się raz tyle a idzie sezon hmmm...znowu będzie szukanie frajerów i obiecanki kierownika ...firma dno i nic więcej do dodania.
Mądrala 2016-02-17 12:07:12
Chodzi o to, że w biurach siedzą osoby, które mogłyby wspierać bezpośrednio obsługę klienta. Jest tyle różnych specjalistek od byle czego, jednym słowem biurokracja kwitnie. A na te osoby trzeba po prostu zapracować sprzedażą.I tyle
mazi 2016-02-24 14:20:34
Ja o kozie a Ty o wozie...z pewnoscia biurokracja kwitnie ale wszystko i tak zalezy od magazynjerow a najmniej zarabiaja i maja prze..ana robote.Do tego zero BHP i sluchanie kretyna kieriwnika o ambicjach mlodego wilczka...dla nowych smieciowki i bajki o rozwoju firmy a po 2-3 miesuacach kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma dno.
kazik 2016-04-08 10:59:22
Haha motywacja na umowie zlecenie,bez urlopu,L4, o czym Ty piszesz...wieksze pieniadze?...bylem tam niedawno i gadalem z kumplami wiec nie pisz bzdur.
Informator 2016-04-11 18:10:22
Wyzysk. I tyle w temacie
1
kazik 2016-05-16 20:04:31
Znowu wysylaja oferty pracy i szukaja frajerow na lato...nie dajcie sie nabrac na opowiesci ze dostaniecie umowe o prace...wycisna jak cytryne i wyrzuca...
Agata 2016-08-12 10:47:44
Firma dno zostawiaja czlowieka do przezycia z 900 zł na miesiac !!!
mm1391 2016-09-16 14:38:43
Czy ktoś wie jak wygląda praca w biurze? Logistyka / transport?
Możecie coś powiedzieć?
Zostaw swoją opinię o sewera polska chemia Katowice - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sewera polska chemia Katowice