Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eniro Polska

Pracowałeś w firmie Eniro Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ammen - 2014-02-16 21:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian, jesteś amatorem pizzy? I to właśnie w tej pizzerii?
zdjecie uzytkownika
cze - 2014-02-18 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amen - 2014-01-31 00:20:35]:
to znaczy, że pewne ceny są, ale uzależnione od tego, co firma proponuje klientowi. i nie pojmuje twojego toku myślenia, a co takiego dziwnego, wejść na stronę i zapoznać się z nią.
zdjecie uzytkownika
gewara - 2014-02-19 11:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cze - 2014-02-18 21:41:34]:
Ja zawsze zaczynam przeglądanie jakiejś strony czy serwisu od regulaminu.
Tak też zacząłem w przypadku wydawnictw eniro. Budownictwo ma np. osiem stron dość zawiłego regulaminu. Dalej poczytałem o bazach danych. Kiedy na enirocentrum przeczytałem, że "Eniro zastrzega, że korzystanie z Serwisu odbywa się wyłącznie na koszt i ryzyko Użytkownika." zacząłem być ostrożny!
Ostrożność się opłaciła bo znalazłem tam dokumenty do pobrania. Po zapoznaniu się z ich treścią zrezygnowałem z zapoznawaniem się z resztą strony.
Tak więc, warto, naprawdę warto czytać z uwagą regulaminy stron i serwisów!
zdjecie uzytkownika
Pryk - 2014-03-24 16:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Baza danych w eniro nie jest wiarygodna! Jest stara i dawno nie uaktualniana . Pojawiają się błędy w adresach, numerach tel. Nie mówiąc już o pokazujących się na ich wyszukiwarce czy mobilnej aplikacji firmach których po prostu od lat nie ma na rynku. I tak szukałem restauracji w apce eniro. Efekt? Doprowadziła mnie prawie pod adres z ich bazy tylko kilometr dalej od wskazanego numeru ale tam restauracji nie było od 12 lat :) Apkę odinstalowałem szybko. Prawdę o ich bazie przybliżył mi ich pracownik. Na siłę każą ludziom tą bazę weryfikować. Pracownicy nie mają na to czasu więc kierownicy nakazują im dodawać lub zmieniać byle co do konkretnej firmy żeby nikt się nie czepiał. Tak więc ludzie z tej firmy zmyślają numery adresów, ulic, telefonów. Nie kupujcie kota w worku!
zdjecie uzytkownika
Samel - 2014-05-04 12:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę dziwne tworzyć jakieś bzdury w bazie danych, które są PRODUKTEM... prędzej czy później coś takiego padnie bo po co komu informacje, które są średnio zgodne z prawdą?
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-05-06 11:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Samel - 2014-05-04 12:45:13]:
Masz rację! Dziwna jest ta firma! Tworzy produkty które próbuje sprzedać bez cennika, tworzy bazy danych i aby przedsiębiorca w nich się znalazł musi zapłacić, do tego w regulaminie swojej strony internetowej ostrzega wszystkich, że korzystanie z Serwisu odbywa się wyłącznie na koszt i ryzyko Użytkownika.
Trochę to dziwne z mojego punktu widzenia a Wy co sądzicie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-17 08:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przeszedlem proces rekrutacyjny w Katowicach, mam czekac na szkolenie tygodniowe w Warszawie. Prosze o informacje ludzi ktorzy tam pracuja/pracowali, czy warto ryzykowac i zatrudnic sie w tej firmie. Przyznam szczerze ze opinie nie sa zbyt przychylne od pracownikow i klientow. Moze ktos opisac jak rzeczywiscie jest w tej firmie. Jaka jest atmosfera,(usunięte przez administratora)jak z kasa, czy umowa rzeczywiscie jest o prace. Prosze o info
zdjecie uzytkownika
ole - 2014-06-17 20:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
świetnie trafiłeś,codziennie nowe wrażenia :) do nowych kotów przyjeżdża doszlifować je po szkoleniu Pani Jola,urocza osoba :)oj zapamiętasz przygodę w Eniro na długo,przyjemności obcowania z personelem wyższym rangą może dorównać tylko sama "praca" :)chociaż ja bym tego pracą nie nazywał, "badanie potrzeb" - słowa klucze i wiele innych do nabierania ludzi,dziś wspominam z rozbawieniem,te hasełka i slogany rodem z epoki głębokiej komuny,po odejściu z tego badziewia miałem dostawać jeszcze prowizję za sprzedane umowy,oczywiście nie liczyłem na to i dobrze bo nie dostałem ani złotówki,naprawdę masz pecha,że tam trafiłeś
zdjecie uzytkownika
gworek - 2014-07-15 11:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ole - 2014-06-17 20:21:42]:
No coś ty, w reportażu " Wyznania telemarketerki. "Każą nam kłamać" bohaterka szczerz wyznaje, że podstawowa pensja wynosi 1800 złotych brutto plus prowizja.
Jak będziesz się uwijać to prowizja nie taka zła ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-17 06:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Katowicach ogólnie jest ok. Limity na paliwo są mocno pilnowane wiec jak mieszkasz daleko to samochód pod biurem. Limit nie obowiązuje kierownictwa które w godzinach pracy można spotkać na zakupach. Jak masz do załatwienia "jakiś" problem grzecznie czekasz aż zjawi się w biurze i poświęci chwilę czasu. Wszyscy o wszystkim wiedzą tylko boją się odezwać.
zdjecie uzytkownika
gaworek - 2014-07-17 13:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-07-17 06:13:13]:
To telemarketer ma limity na paliwo? ;)
Dlaczego praca odbywa się pod presją i w strachu? Nie ma w eniro pracy kolektywnej tylko wyścig szczurów?
zdjecie uzytkownika
Tuwim - 2014-09-26 01:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami mam wrażenie, że po pracy w Eniro nie można się za wiele spodziewać. Szczególnie zastanawia mnie jaki zakres obowiązków posiadają pracownicy, bo jak na taką firmę i tak uważam, że mają bardzo dużą ilość kontaktów z innymi firmami, a tu wydaje się być ciągle mało, pracownicy chyba mają ciężki orzech do zgryzienia.
zdjecie uzytkownika
tey-mont - 2014-10-24 00:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tuwim - 2014-09-26 01:20:46]:
Pracownicy to jeszcze nic! Wyobraź sobie, ile pracy ma kierownictwo aby tych pracowników zagonić do roboty!
zdjecie uzytkownika
Youpi! - 2014-10-31 18:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy los niestety mnie ostatnio spotkał i poszukuję pracy. podob no tutaj jest jakas praca- tak slyszalem od takich tam znajomych. JEstescie w stanie mi cos o tym poweidziec, bo w necie nie moge znalezc informacji - oprocz tego zainteresowany jestem jaka kase mozna tam dostac. licze na konkretne kwoty
zdjecie uzytkownika
pio - 2014-11-05 16:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Youpi! - 2014-10-31 18:22:18]:
@Youpi! W internecie znajdziesz mnóstwo opinii o eniro, po to są wyszukiwarki!
Wykaż odrobinę inicjatywy to może szybciej znajdziesz pracę.
zdjecie uzytkownika
miły - 2015-01-13 15:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amen - 2013-12-21 00:08:18]:
Pracowałem w eniro katowice - atmosfera fatalna co chwile spotkanie ze słaba sprzedaż - kierownicy myślą że pracują nie wiadomo gdzie! Starzy pracownicy dostają lepsze firmy i dlatego mają lepszą wydajność! nie polecam - masakra
zdjecie uzytkownika
Kamyk - 2015-01-16 13:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabianie na pracownikach. paliwa brak... wiec dolej. ratujesz auto przed wypadkiem - ale trzaska się laptop- zapłać. sprzęt działa ale zajechany- kup nowy.Autem podjeżdżasz pod firmę- ale parkingi zapłać.
Szefowie różni. Kasa na czas ale dużo inwestujesz w firme.
zdjecie uzytkownika
noCOty - 2015-02-19 21:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No trudno żebyś za bezwypadkowa jazdę służbowym autem mógł za darmo trzaskać laptopa? Co do reszty to chyba masz jakieś wypaczone podejście do życia...proponuje popracować w innych firmach w sprzedaży i się okaże, że nie było tak źle...
zdjecie uzytkownika
noCOty - 2015-02-19 21:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No trudno żebyś za bezwypadkowa jazdę służbowym autem mógł za darmo trzaskać laptopa? Co do reszty to chyba masz jakieś wypaczone podejście do życia...proponuje popracować w innych firmach w sprzedaży i się okaże, że nie było tak źle...
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-02-26 00:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ole - 2014-06-17 20:21:42]:
Z pewnością nie było tak źle w innych firmach, ale wracając do tej prowizji rozumiem, że zależy od wielkości zakontraktowanych umów?
Czy eniro zmieniło nie co progi prowizyjne w związku z nową ustawą ograniczającą wykorzystywanie urządzeń końcowych do celów marketingowych?
zdjecie uzytkownika
Howak - 2015-06-23 01:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas utrzymuje poziom, nie jest to chyba zaskoczenie, że cały czas pojawiają się nowe oferty, możecie je wyszukać na forum goworka nawet ale właśnie podobno jako konsultant telesprzedaży nie jest źle: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=®ion=Warszawa&oferta_opinie=gazetapraca.pl2134631
zdjecie uzytkownika
ska - 2015-06-29 00:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Howak - 2015-06-23 01:34:40]:
Dla mnie to jest zaskoczenie.
Zlikwidowali wydania drukowane swoich produktów, nowa ustawa o wykorzystywanie urządzeń końcowych do celów marketingowych ograniczyła znacznie możliwości a oni wciąż szukają pracowników. Dziwne! Czyżby doświadczona kadra nie mogła sobie poradzić?
Ja tam bym była ostrożna i poszukała w internecie więcej opinii o eniro.
zdjecie uzytkownika
z ożarowa - 2015-07-03 09:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sprawdzałam i widać, ze gorzkie żale wylewają raczej byli pracownicy. Ci co nadal pracują raczej skupiają się na dopinaniu budżetu niż na pisaniu na forach, ja od poniedziałku idę na szkolenie, to jakby co mogę zdać relację jak było.
p.s. wiem, że jest lojalka, ale wiem już też jak płacą i wiem, że po szkole nigdzie tego nie zarobię.
zdjecie uzytkownika
Zdeterminowana - 2015-08-18 17:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z ożarowa - 2015-07-03 09:05:13]:
Zgadzam się, też wydaje mi się, iż nie ma co narzekać tylko ciężko pracować aby otrzymać należytą wypłatę. Naprawdę nie ma co narzekać chcesz zarobić to daj z siebie wszsytko. Jestem bardzo młoda i będzie to moja nowa praca właśnie w Eniro jako konsultant sprzedaży, zostałam tak nauczona, iż tylko ciężką pracą można coś osiagnąć.
zdjecie uzytkownika
wyga - 2015-08-22 01:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz być naprawdę zdeterminowana.
Slogany, mądrości i przysłowia nie wystarczą w znalezieniu dobrej pracy, warto zaciągnąć bardziej szczegółowych opinii! A slogan z mojej strony: skoro jesteś bardzo młoda to lepiej dla Ciebie jak się będziesz uczyć na cudzych błędach!
zdjecie uzytkownika
gryga - 2015-08-24 10:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wyga źle że zdeterminowana? w każdej korpo jest to samo.. ludzie płaczą jak im źle, ale tam pracują.. dlaczego? bo na koniec miesiąca wpada im niezła suma, bez opóźnień jak w prywatnych firmach, zus opłacony, a z tym różnie bywa u prywaciarzy (małych firemkach) pakiet med też jest, więc taką pracę szanuje się jak najdłużej.. ale oczywiście na papierosie ze znajomymi wszyscy po kolei odgrażają się, że odejdą i że nie warto się zarzynać, że syf kiła i mogiła.. a tych innych opinii będzie tyle ilu pracowników (byłych lub jeszcze nie) pogadaj z tymi co pracują dłużej (3-5 lat) oni nie biadolą bo mają system swój i wyciągają naprawdę dobre pieniądze, pogadaj z tymi co odeszli, 99% będzie narzekać i odwodzić cię od pomysłu i kląć na firmę na czym świat stoi.. możemy sie tu przepychać, czy eniro jest dobre czy złe.. bo to zależy od tego czy komuś podpasuje czy nie, ale w głębi serca wiesz, że w każdej firmie jest dokładnie to samo tylko nazywa się inaczej ;)
zdjecie uzytkownika
wyga - 2015-09-15 09:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gryga - 2015-08-24 10:07:46]:
".... bez opóźnień jak w prywatnych firmach, zus opłacony, a z tym różnie bywa u prywaciarzy (małych firemkach) ..."
Przepraszam, a czy przez przypadek eniro to nie żyje dzięki "małym prywaciarzom"?
"...pogadaj z tymi co odeszli, 99% będzie narzekać.." - to akurat mnie nie dziwi, to fakt tylko nie wspomniałaś gryga, że prawie wszyscy odchodzą po trzech miesiącach lojalki, bo niby dlaczego korpo stale poszukuje nowych pracowników?
"... czy eniro jest dobre czy złe.."? Oto jest pytanie! Zachęcajmy więc do skrupulatnego i uważnego zapoznania się z opiniami o eniro jakie można znaleźć w internecie!

zdjecie uzytkownika
dingus - 2015-09-18 02:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh, na dobrą sprawę ciężko powiedzieć - dla pracowdawcy na pewno dobrze, że ktoś chce się poświęcać w znacznym stopniu, dla samego pracownika mało ciekawie o tyle, że po jakimś czasie zapał ulatuje i wszystko wraca do porządku dziennego. Nie wiem jakie są wasze oceny działania samego eniro, ale są firmy, które dają jeszcze gorsze warunki.
zdjecie uzytkownika
judi - 2015-09-30 18:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie jakiś facet zaczepiał na ulicy i namawiał żeby u nich pracować. Dał wizytówkę. Dobrze że znalazłam tą stronę. Widzę że u nich tak słabo że próbują szukać ludzi wszędzie.
zdjecie uzytkownika
widu - 2015-09-30 19:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk pracowników, nie dajcie się nabrać!
zdjecie uzytkownika
transporter - 2015-10-01 14:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk? oczywiście, idź do innej firmy, gdzie za leżenie do góry brzuchem placą, nie zapomnij jej zareklamować jak ją znajdziesz. to i inni skorzystają.. jak sie nei chce pracować to idź po zasiłek
zdjecie uzytkownika
shock - 2015-10-09 12:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownicy różni ale Pan S. słynie z zastraszania i godzinnych rozmów na temat tego jak to łatwo znaleźć pracownika na Twoje miejsce. Ogólnie jak będziesz mieć szczęście to na niego nie trafisz. A wymogi jak wszędzie. Swoje robisz- zarabiasz fajnie i masz spokój.
zdjecie uzytkownika
poka - 2015-10-18 12:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze zdania podzielone. moj dobry znajomy pracowal w firmie Eniro Polska i wrecz przeciwnie chwalil ja. i co do uslug i do pracy ktora ta wykonywal. a mi tez sie wydaje ze firma jest godna polecenia w koncu Eniro Polska w Polsce jest Panorama Firm, od 23 lat najbardziej aktualne i kompletne źródło informacji o firmach. mi przynajmiej jej strona z firmami pomaga w znalezieniu potrzebnych info
zdjecie uzytkownika
titu - 2015-11-25 01:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widu - 2015-09-30 19:48:16]:
@judi, też się cieszę, że trafiłem na to forum.
@widu, masz chyba całkowitą rację. Przeglądałem fora internetowe i większość wypowiedzi potwierdza Twoją opinię!
zdjecie uzytkownika
esem - 2015-11-25 04:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co mnie zastanawia to fakt, że w eniro co i rusz potrzebują dwojakiego typu ludzi. Po pierwsze konsultanta telesprzedaży po drugie specjalistę ds. sprzedaży. Czy nie wydaje wam się dziwne, że mają takie braki kadrowe ? Oferują co prawda stałe zatrudnienie, nie mniej jednak czasy świetności firmy chyba już dawno minęły.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-27 14:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już bym wybrał ta prace jako sprzedawca, bo mozesz tam wiecej utargu zorbić, a od tego tez jest przecież premia, wiec bardziej się opłaca no i masz żywy kontakt z ludzmi.
zdjecie uzytkownika
luty - 2015-11-29 20:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek na pewno można więcej zarobić, ale jednak jest większy zakres obowiązków, trzeba jednak o tym pamiętać, mimo to zarobki są na prawdę obiecujące.
zdjecie uzytkownika
rte - 2015-12-01 23:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@esem ja widziałem że teraz szukają kilku osób na stanowisko konsultanta telesprzedaży i specjalsity do spraw sprzedaży- handlowca w kilku miastach w Polsce
zdjecie uzytkownika
udiv - 2015-12-02 00:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widu - 2015-09-30 19:48:16]:
@widu, teraz rozumiem dlaczego ciągle poszukują specjalistów do spraw sprzedaży- handlowców.
zdjecie uzytkownika
zerek - 2015-12-12 03:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei nie rozumiem o co chodziło niejakiemu widu. Może ktos napisac co tutaj jest wyzyskiem, bo to słowo ma wiele znaczeń i czesto jest nadużywane, może wcale nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
kerez - 2015-12-15 09:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zerek niejakiemy widu chodzi o to, że albo nie dstał tam pracy, albo własnie ją stracił bo się nie starał więc szuka słomki do oka
zdjecie uzytkownika
aksa - 2015-12-19 01:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ska - 2015-06-29 00:50:20]:
@ska, dziękuje za poradę. Sprawdziłam jaką ma w internecie eniro opinie i muszę przyznać, że Twoje obawy się potwierdziły.
zdjecie uzytkownika
kasio - 2015-12-28 16:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zerek oczywiście, że trzeba na takie słowa uważać. Teraz to mają nawet ogłoszenie, że jest poszukiwany specjalista ds. sprzedaży. Dają umowy o pracę i nawet samochód służbowy.
zdjecie uzytkownika
mandarynka - 2016-01-08 16:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i takich dobrych ofert mają obecnie z kilkadziesiąt i to w wielu miastach, no i wiadomo że jak jesr sprzedawca handlowiec poszukiwany to standardem jest samochód słuyżbowy
zdjecie uzytkownika
judo - 2016-01-14 23:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [judi - 2015-09-30 18:19:25]:
@judi, nawet tutaj piszą, że mają kilkadziesiąt ofert, ciekawe co ze starą doświadczoną kadrą?
zdjecie uzytkownika
starwars - 2016-01-15 11:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@judo część przeszła pewnie do konkurencji, a część jest na swoim.. nie każdy wytrzymuje walkę z młodymi wilkami.. a młodzi częściej zmieniają pracę.. i tak pracodawca zostaje bez ludzi
zdjecie uzytkownika
dolce - 2016-01-16 16:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mandarynka - 2016-01-08 16:34:28]:
no tak ale nie przypominam sobie aby eniro miało jakiekolwiek probemy żeby taki samochód swoim pracownikom przekazać, więc nie ma tematu, to akurat jest załatwione
zdjecie uzytkownika
mur - 2016-02-09 21:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eniro ma problemy, ale inne. Widać to po ilości ofert i zastanawiam się skąd aż tyle wolnych wakatów w firmie. Czyżby mieli aż tylu klientów, że potrzebują sprzedawców do każdego miasta?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa mało profesjonalna,nie szanująca czasu kandydata(trzeba było jechać 3 razy),odbywająca się najpierw grupowo.
Pytania: Jak byś sprzedała eskimosowi lodówkę
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-11 23:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brakuje ludzi bo brakuje dobrych sprzedawców. Jak jest ktoś dobry to na telefonie spokojnie 6 tysięcy na rękę wyciągnie.
zdjecie uzytkownika
cya - 2016-02-12 14:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda @ania, zwłaszcza, że tutaj naprawdę można dużo zarobić. poza tym ja właśnie mam zamiar zaaplikować do nich na stanowisko konsultanta telesprzedaży w gdańsku, jako studentka mam nadzieję, że mam spore szanse - bo studenci mile widziani :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eniro Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eniro Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert