brak logo

ROKA

Warszawa

Opinie o ROKA

anonim 2011-05-20 18:59
pracowalam 1 rok , [usunięte przez moderatora] zeruja na ludziach, ciekawe co robia z kasa. [usunięte przez moderatora] wymagaja tylko nie placa. duza rotacja pracownikow. firma nie godna polecenia. tak jak inne firmy -zaklady pracy chronionej mam na mysli firmy sprzatajace.
1
Mateusz 2011-12-30 15:50
Pracowałem tam ponad rok . Jest to [usunięte przez moderatora] firma . [usunięte przez moderatora] . Jeśli ktoś nie musi iść tam do pracy to zalecam wybić sobie tą firmę z głowy . Ciągle nowe obowiązki a wypłatę jak b mogli to by całą zabrali . [usunięte przez moderatora] Wynagrodzenie to najniższa krajowa . Jak ędziecie potrzebowali zaświadczenia to będziecie musili
opominać sie przez ponad tydzień
1
natasza 2012-10-16 10:10
Witam wszystkich wybierających się na rozmowę do tej firmy w sprawie pracy koordynatora w Warszawie.
Śmieszna firemka w mieszkaniu zawalona środkami czystości
Dyr handlowy patrzacy z gory....Miałam wrazenie ze tylko szuka aby sie czepnąc czegos w cv badz doswiadczeniu.
jesli macie wyzsze niz 2000 netto oczekiwania finansowe mozecie sobie darować do tego trzeba miec własny samochod ...za który firma proponuje ekwiwalent w wysokosci 500 zł:(

Szanujmy sie....
Pozdrawiam
Dyr. handlowy 2012-12-11 14:00
Witam Panią serdecznie,
nie ukrywam, że ma Pani rację, co do wysokości wynagrodzeń jakie były Pani proponowane, natomiast nie rozumiem Pani wypowiedzi w części dotyczącej rozpatrzenia życiorysu, ponieważ jest to standardowa procedura, czego niestety Pani nie zrozumiała. Z przykrością informuję, iż nie była Pani odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Życzę powodzenia i dalszego szacunku dla samej siebie.
Pozdrawiam
Dyr. handlowy
1
Dorcia 2013-11-07 10:24
Witam!!

Pracowałam w Roka w Piotrkowie Tryb w ochronie. Firma wypłacalna, jeżeli wynegocjujesz warunki pracy i płacy. to się wywiązywali, wynagrodzenie wypłacane terminowo. nie płacili dużo lecz solidnie. Jeżeli podejmuje się pracę nie obiecują gruszek na wierzbie, uważam, że są solidni. Jedynie problem miałam z dojazdami więc szukam teraz w Warszawie z zamieszkaniem. Jeżeli będą mieć odpowiednia ofertę pracy dla mnie chętnie podejmę pracę.
Jako firmie mogę dać ocenę SOLINA FIRMA
agnieszka 2015-04-27 14:59
pracowałam w Warszawie ponad rok, płacą mało, ale są wypłacalni, praca nie była ciężka jak w innych tego typu firmach, głównie sprząta się biura, nie ma szpitali. Pracownicy w oddziale uprzejmi i kompetentni. Młody dyrektor pomimo wieku ma głowę na karku i jest wyrozumiały generalnie polecam do momentu znalezienia czegoś lepszego
4
Henryk N. 2015-05-28 10:22
ja pracowałem w Roka oddziale w Warszawie, sprzątałem teren zewnętrzny na Nowogrodzkiej, pieniądze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale woda była w lato zawsze, ubranie używane ale wyprane dostałem, jak się trafiła robota dodatkowa to zawsze coś się dorobiło ale też marne pieniądze, za leki ooddawali to trzeba przyznać, pracowałem w kilku takich firmach, ogólnie nie ma co narzekać, nie jest źle
4
tumaluba 2016-05-19 22:43
Jest też możliwe zatrudnienie jako koordynator ds. usług @landa. Wymagane jest prawo jazdy kat. B, zdolności organizacyjne i interpersonalne a także umiejętności z zakresu obsługi klienta. Fajnie, że nie trzeba mieć doświadczenia.
ANA 2017-05-15 17:05
Oszukują na wynagrodzeniu.
Nie płacą za nadgodziny, kręcą z godzinami pracy a wymagania mają nie wiadomo jakie.
Do biura w warszawie nie można się do dzwonić i nikt nic nie wie nigdy, obiecują złote góry a wychodzi figa z makiem.
Krętacze - Oszuści i Złodzieje.
Nie polecam pracy u nich.
35
Terenia 2017-05-21 09:37
Potwierdzam.
Jest źle, delikatnie mówiąc.
Z takie wymagania i pieniądze sami sobie niech harują.
Mówią co innego a płacą jak chcą i ile chcą.
34
Jola 2017-05-24 17:21
Przełożenie zero kultury mają.
Do mnie wysłała SMS-a jakąś nowa kierownik że jest moim nowym przełożonym.
Wydaje mi się że przełożony powinien przyjechać i się przedstawić tak jak poprzedni.
Dziwna firma co miesiąc nowy kierownik i nic dziwnego że ludzie mają gdzieś taką pracę za takie pieniądze.
Ja też tylko miesiąc i dam sobie spokój z tą firmą.
32
T 2017-06-06 17:53
Teraz też jest młody dyrektor i też ma poukładane w głowie ale za dużo wymaga od swoich kierowników.
Kierownik musi być księgowym,rachubą,kadrowym.
Fajny chłopak był u niego kierownikiem który miał poukładane też w głowie,pracował kiedyś u mnie jakiś czas.
Wymył posacki wykładziny, naprawdę było widać że zna się na robocie ale zabrali mi go twierdząc że potrzebny jest do innych celów.
No cóż słuch po nim zaginął choć widziałam go raz kiedyś i twierdzi że roka to jest pomyłka i nie widzi przyszłości w firmie już.
30
W-wa 2017-06-19 16:14
Ja mam ich dość, ich krętactwa, oszukiwanie i wybielania się jacy oni są cudowni tylko inni są źli.
U mnie na obiekcie z końcem wakacji ich nie chce widzieć, biorę inną firmę renimowaną a nie jakąś firmę krzak.
Jeśli chcesz firmę sprzątającą to napewno nie wybieraj roki.
Są inne lepsze i renomowane a nie pospolite dzia......wo jak Roka.
27
Była pracownica!!! 2017-06-23 10:34
On niema nic dopowiedzenia i niema swojego słowa w firmie, o wszystkim decydują te dwie pindy które siedzą w biurze i one rządzą w biurze a nie dyrektor.
On siedzi i podpisuje papierki te które mu podłożą do podpisania.
On jest tylko figurantem w firmie.
27
Ania 2017-06-28 09:46
U mnie to samo.
Pobrałam od ludzi tel i jak się pozbędę roke to wezmę inną firmę ale będę chciała aby wzięli tych ludzi co ja chcę.
Nie będę przykładać ręki do złego traktowania ludzi na moim obiekcie.
Ludzie są porządku a firma lepiej nie mówić.
Mam nadzieję że inni przyłączą się do bojkotu tz firmy roka i nie będą korzystać z ich usług i złego traktowania ludzi swoich.
27
NZZ solidarność W-wa 2017-06-29 18:24
NZZ solidarność .
Zalecamy zapisanie się do związków zawodowych.
Roka nie chciała zaakceptować zawodowych związku więc zwróciliśmy się do was pracowników obecnych i przyszłych do zapisywania się nzzs
Mamy dużo z waszej strony na skargi na firmę roka
Dzięki nam będziecie mogli się domagać swoich praw z naszym poparciem i kontrolą.
Pozdrawuamy
24
Magda 2017-07-05 16:59
Ja również przyłączam się bo miałam z nimi doczynienie.
Nie jest to profesjonalna firma u mnie nie mogłam się niczego doprowadzić aż musiałam meile pisać to dopiero zareagowali.
21
PATI 2017-07-05 22:59
Zgadzam się z tym w stu procentach.
A twierdzenie że jest on tylko figurantem jest jak najbardziej na miejscu.
20
Ps.St 2017-07-10 17:04
Za najniższą krajową z takimi wymaganiami niech sami sobie charują.
Takich firm jak roka jest w Warszawie jak u ruskich rakiet.
Na dzień dobry dają do ręki już 11zł na godzinę ale roka nawet 9zł nie ma i nie płacą za nadgodziny a wymagania niesamowite mają.
Żegnam!
19
Iz# 2017-07-13 14:46
Kiedyś usłyszałam od jednej z nich że dyrektorzy przychodzą i odchodzą a one zostają i że Łukasz też odejdzie w częśniej czy później więc że z nimi trzeba dobrze żyć tak usłyszałam od jednej i drugiej.
Jak one mogą tak za jego plecami go obmawiać.
Szkoda go bo przez nie on może być wymieniony na innego który będzie robił wszystko co mu powiedzą.
Oddział w Warszawie może dużo stracić przez Panią I.i Panią B.
16
17-07-2017 2017-07-17 17:33
O czym tu mówić.
Firma nawet umowy nie potrafią dać człowiekowi i nie wiadomo za jakie pieniądze się pracuje.
Nie dostanę umowy to natychmiast idę do inspekcji pracy że pracuje ponad miesiąc bez umowy i pracodawca zwlekają z dnia na dzień.
Zaczym dać umowę to ubranie po miesiącu dał mi.
W tej firmie Ukraińcy są brygadzistami i z ucha strzelają jawnie, a za tydzień pracy człowiek dostaje 230zł.
Fajnie co.
13
Ev 2017-07-19 15:42
Ja mam podobnie.
Pracuje na obiekcie gdzie sami jeden drugiego pod.....la a jeden to się rządzi jak by był kierownikiem.
Dyrektor dał mi umowę jakąś skserowaną na dziwnych warunkach.
Do brygadzistki nie można się dodzwonić.
Kłamią w tej firmie jeden przez drugiego, fałszywe ludzie w roce są.
Omijajcie tą firmę.
10
Ewa 2017-07-20 18:38
Powiem tak że jak zatrudnienia się takich ludzi aby wyrwać pieniądze państwowe a potem ma pretensje że nie ma komu pracować to nie warto nawet kierownikiem być w firmie roka.
Ostatnio zatrudnił tak agresywnego pracownika że nic mu nie można było powiedzieć i kazać co kolwiek zrobić. Ciągle dyrektor mówił że nikt mi na obiekcie nie pasuje i każdy człowiek którego mi da to od razu chciałam zwolnić.
Nie chcę się narażać i mam dosyć roki,zdrowie ważniejsze.
8
Ewa 2017-07-21 23:57
Gdybym miała wolną rękę w doborze pracowników to temat byłby inny , to może pracowało by się dalej.
A w takim wypadku gdzie pracownicy negują twoje decyzje i kopią pod tobą dołki to dzięki za taką pracę.
Nie ma z kim pracować i samemu trzeba za nich robić. Praca na mocnych psychicznie bo ludzie są różni i Zazdroszczą ci władzy a najgorsza była jedną ciągle donosząc na naszą firmę u dyrekcji w firmie której wykonywaliśmy usługę porządkowe.
Może dlatego Łukasz ją trzyma bo ma grupę znaczną i bierze go ciągle na litość.
Eicęko
7
Lidia 2017-07-31 10:23
Jeżeli jesteś tą samą osobą co myślę co pracowała na Okęciu to powiem ci że nie nadawałaś się na naszą kierowniczkie.
Nareszcie będzie ład i spokój.
2
Ewa 2017-08-02 23:12
A ty wracaj na wsód do swoich.
Kapusiu, pasująca opinie firmie donosząc na nas do dyrekcji obiektu!
Jesteś nie zgodną kobietą która chciała awansować ale się oszukała.
2
Zostaw swoją opinię o ROKA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROKA