brak logo

Glassolutions Polska

Pruszków

Opinie o Glassolutions Polska

secret boy 2015-04-28 17:14:03
Raz załatwił i teraz taki w grudniu może :)
Wcześniej bonusy były ( usunięte przez administratora )!
Bonus powinien być równy na całej hali lub wywieszany prze grafiku, a póki co pupile i ( usunięte przez administratora ) dostają duże bonusy
BC 2015-05-04 18:13:36
W Pruszkowie zaczął się odstrzał. Podobno jeszcze 20 głów ma polecieć. Zrobimy ze sporego zakładu pracy manufakturę a potem przeniesiemy produkcję dalej na wschód. Zrobiono tak z Quantum. Powoli i cichcem likwidując linię na zachodzie.
1
fantom 2015-05-05 11:28:23
Rarmazonów ci ktoś naopowiadał o tych zwolnieniach 20 osób.
xyz 2015-05-18 11:53:52
W firmie panuje strach, zakłamanie, zarządzanie siłą. Kadra kierownicza kompletnie bez kompetencji. Ludzie z jakąkolwiek wiedzą i umiejętnościami odchodzą sami.
Apostoł 2015-05-18 18:15:37
Kochani chodzą u nas w Nałęczowie bardzo utajnione słuchy o likwidacji Waszego zakładu w Pruszkowie. Potwierdzcie lub zaprzeczcie. Co u Was się dzieje. Martwimy się o Was, ale i o nasz zakład. Piszcie co dzieje się w Pruszkowie. Dziękuję serdecznie. Apostoł.
Wierny 2015-05-18 18:29:55
Mam nadzieję, że jesteś w błędzie. Wyobrażasz sobie nowych dziesiątki ludzi na rynku poszukiwania pracy w, i w okolicy Pruszkowa. Serdecznie Apo. za cynk!
rudy 2015-05-18 19:19:15
Ciekawe... pomimo tego że coś jest na rzeczy zwolnienia mała islosc zamówień nie zatrudniaja pracwników chociaż brakuje ..To tak ogólnie nic wiecej, ale to daje do myślenia i w Nałeczowie takie rzeczy mówia .Czyżby trzeba było koło ratunkowe zakładac?...
eryk 2015-05-18 19:24:22
ej no co wy to jakaś bujda chyba by nam powiedzieli dorosli powazni ludzie jesteśmy
WOW 2015-05-18 19:29:58
WOW:) TO SKORO TAK CIEŻKO JEST NA TYM STANOWISKU TO ZREZYGNOWAC NALEŻY,WIEMY ZE ZAWSZE KAZDA WYMÓWKA JEST DOBRA A TO LUDZIE A TO MASZYNY A TO POGODA A TO BIURO TOTALNY BAŁAGAN ROBICIE ZERO ORGANIZACJI
rada 2015-05-18 19:40:54
jak szukasz pracy to nie tu to pływajace [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk najlepiej siedz w firmie i nie wychodz a potem cie orżna a godzinach chyba ze wolisz robote od żony dzieci i własnego domu to zapraszamy
okulary 2015-05-18 19:45:44
jemu to odwala ma dziwne pomysły niech sie wezmie za robote fizyczna i odejdzie mu glupota chociaż nibymadry chłop a llogiki za nic widac ze na produkcji nie pracował nigdy
APOSTOL 2015-05-18 20:23:47
BC - 2015-05-04 18:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Pruszkowie zaczął się odstrzał. Podobno jeszcze 20 głów ma polecieć. Zrobimy ze sporego zakładu pracy manufakturę a potem przeniesiemy produkcję dalej na wschód. Zrobiono tak z Quantum. Powoli i cichcem likwidując linię na zachodzie.
Wierny 2015-05-18 20:49:15
Prawdę mówią dzieci. Dorosłym wierzyć nigdy nie można.
2
xyz 2015-06-11 08:33:03
jakaś cisza przed burzą ??
eee 2015-06-25 23:25:35
I gdzie te głowy które miały polecieć?
k 2015-07-02 10:14:26
z biura polecialo
dziadek 2015-07-03 14:18:26
Dzieci - wszystko dopiero przed wami :)
miki 2015-07-11 20:50:22
Urlop planowany a po nim nie mamy do czego wracać kłódka na bramie..........................
xyz 2015-07-14 09:29:43
do zosia90 -- jakie szkło ozdobne, zawsze wydawało mi się że robimy szkło budowlane
a błędy - no niestety ryba psuje się od głowy nigdy od ogona.
kask 2015-07-25 19:45:20
szczyt niekompetencji na stanowichu.nie wie co robi ,co pisze ,ale kasiore łyka co miesiąc konkretną .
zibi 2015-08-14 09:29:31
Ciekaw już jestem jak to wszystko ruszy po tym 2tyg serwisie :)
3
jehowy 2015-08-17 22:01:34
ruszy z kopyta,jak nie ruszy to będziemy pisać że produkcja galopuje.wszyscy wyrabiamy 300% normy a podwyżki nas całkowicie zadowalają....
1
xyz 2015-09-02 14:42:48
taa, wyższy stopień wtajemniczenia w upodleniu ludu pracującego. Ale nic to nasz miłościwie nam panujący prezydent wezwał lud pracujący do wszechobecnego buntu załogi - o k.... ale kręci :)
PRACOWNICY GLASPOLU 2015-11-06 17:55:44
W tym zakładzie nigdy nie będzie dobrze, ponieważ ludzie z biura mają klepki na oczach i nie mają pojęcia że i kadra zarządzająca czyli ( kierownicy, mistrzowie to banda nieudaczników latających z zamówieniami) a największym niudacznikiem jest palant w czerwonym kasku,on kompletnie nie ma pojęcia o pracy na produkcji. siedzi w tej swojej kanciapie z buciorem i naśmiewa sie ze wszystkich.. burak z żyrardowa udaje pana na chali..... do dyrektora zakładu jeśli ma być lepiej w zakładzie to zwolnijce KASKA
3
Zdziwiony? 2015-11-28 20:15:17
Przypomnij mi kto to był i gdzie robił?
3
tiktak 2015-12-01 19:10:00
czepisz się buraka ale to on pogania buraków które boją się odezwać i zareagować.
chłop kopie was w tyłek a wy grzecznie mówicie dziękuję:-DDD dobrał sobie załogę głupszą od siebie żeby nikt mu nie podskoczył.wesołych świąt ćmoki
Siwy 2015-12-17 03:01:38
A co mają zrobić osoby, które pracują od godz. 16 ???
Dla nich Wigilia w firmie już się nie należy ???
Lolek 2015-12-19 01:05:49
Co z karpiem??????????
premier 2016-02-18 20:28:28
Co za cisza na forum nie macie czasu nic napisać czyżby wielki dyro cenzurował razem z czerwonym kaskiem,Panowie nie dajmy się,nie samą pracą człek żyje
2
Siwy 2016-02-25 10:33:31
A co tu pisać.
Praca jest, pensja jest, bonus dobry.
Jeszcze tylko żeby czerwony kask przestał być chamem to już by było super.
Ale nic niestety stołek mu już przylgnął do tyłka na tyle mocno że stał się niezłym czopkiem dla dyra.
Najbardziej było to widoczne na ostatnim zebraniu :-)
security 2016-03-12 17:52:13
a podopieczni kaska? też są ważni .chłopek wybudował sobie folwark a jego bydełko donosi muuuu co ciekawsze newsy.
wazelina 2016-03-16 23:16:47
firma dla pod.....aczy, jeden kabluje na drugiego, warunki pracy tragiczne - niebezpiecznie, szczerze współczuje ludziom ktorzy tam jeszcze pracują...być może byli w gorszym szambie wiec glaspol wydaje sie super ale dla tych co pracowali w "innych" firmach to jak wpisałem - dno - zero szacunku dla czlowieka, kaska trzymaja jeszcze chyba tylko dlatego ze sa razem z buciorem zausznikami dyrekcji....biuro szczyt niekompetencji debile pracujacy po znajomosci ale co sie dziwic jak ktos napisal wczesniej debile zatrudniaja glubszych od siebie wiec jak jest na dole to efekt "poziomu zarzadzania" od gory
2
nikel back 2016-03-28 23:11:12
przestañ pierd..c a to on jeden obiecywal a maly nie obiecuje tylko morde na ludzi wydziera tak jak i inni ich nie przytoczysz R.B JUZ NIE MA WIEC NA KOGO TERAZ BEDZIESZ GADAL PISAL???..
1
xyzplus 2016-03-28 23:23:51
niedøugo pozwalniaja wszystkich bo nie maja szcunku dla pracownika w swieta wielkanocne do roboty odmówisz no nie .. to nie zakøad to jakas filia robotów gnac i patrzec czy jeszcze dychaja masz rodzinne zapomnij pøaca hahaha a na swieta wielkanocne jajko niespodzianka na co nam te socjalne skoro nam sie wylicza?zlikwidujmy zacznijmy wyliczac biuro ile maja korzysci z naszego socjalu.
2
lud 2016-05-21 18:47:42
ludzie zaczynają zwalniać się z pracy !!!!!!!!
3
biurowo 2016-05-24 11:11:33
omijaj ta firme z daleka najwiekszzy pierdo..lnik z zarzadzaniem co idzie za tym siedzisz dniami i nocami w firmie. Idziesz i nie wiesz kiedy wrócisz czy o 2h czy po 12h .Powinni hotel tam załozyc i ruskich zarudnic na sancji .Z resza juz zarudniaja śpiacego królewicza z ukrainy no różnorodnosc nie ważne kto jak pracuje..Ludzie sami sie zaczynaja zwalniac a i tak czerwony kask straszy zwolnieniami..ha ha ha zero zasanowienia .
2
olves 2016-06-01 22:10:39
mam pytanie jak i wielu z nas czemu piknik czy jak hula kula było organizowane pod kontem biura???? pogłupielisce sami jestescie ????nasze pieniadze roztwaniacie na lewo i prawo tak hulacie ze nózki skrecacie !!!!CO nie ma w obrebie miejsca na piknik ?? farsa nie firma nie macie pojecia o hali jak kto pracuje a piknik urzadzacie .Dla kogo ten piknik bedzie ? dla dzeci okolo 10 osób i reszta dorosłych opiekunów czy dla waszych rodzn?z biura ??? bo jetescie najważniejsi a na niczym sie nie znacie nie macie pojecia my produkcja obrywamy!!!!!
4
Manga 2016-06-11 07:49:49
zaraz czy Wy piszecie o Glaspolu czy Glassolution bo zdaje sie ze to 2 rozne firmy?
leleo 2016-06-16 23:47:50
to jest ta sama firma tylko zmieniła nazwe
nowa 2016-06-23 14:39:38
Witam,

Czy mogę prosić o info nt stanowisk specjalista ds łańcucha dostaw i obsługi klienta? Jak się pracuje? Jakie zarobki? Zastanawiam się czy aplikowac...

Pozdrawiam
lipa 2016-07-04 12:36:17
na razie jest lipa
xyz 2016-09-14 13:36:29
a królowa kasku nie nosi ?
cypis 2016-09-15 21:32:23
kto to królowa ?
cypis 2016-09-15 21:59:25
chyba jakieś duże zmiany w firmie są ?
barczewiak GS 2016-10-10 08:01:25
czy u Was w zakładach również nie mozecie doliczyc sie ile tak naprawde powiniscie wziąć wypłaty? chodzi mi o te smieszna odcinki wypłat.te bonusy,premie to tak naprawde zeby mogli krasc nasze pieniądze po przez zabieranie ich
cypis 2016-10-14 00:00:41
czy aplikowanie na brygadzistę ma sens ?
cypis 2016-10-14 16:43:55
bardziej myślę o rotacji, bo skoro jest oferta, to co się stało z poprzednim brygadzistą ?
BARCZEWIAK GS 2016-10-17 14:36:20
PRACUJE PONAD 3 LATA STAWKA GODZINOWA WYNOIS 10.20 MOIM ZDANIEM TO NIE MA SZAŁU. RÓZNIEZ PRACA 8MIO GODZINNA JEST RZADKOWSCIA ZAWSZE 10-12 JEZELI NIE ZOSTANIESZ DŁUZEJ TO PRZY WYPLACIE DOSTANIESZ MNIEJ PREMII :D
klauda 2016-10-17 14:52:38
czyli tak naparwdę u nich dobrze są widziane takie właśnie dodatkowe godziny, wręćz wskazane z tego co mówisz @BARCZEWIAK GS, tylko pojawia się tu pytanie jaki jest rodzaj zatrudnienia tak naparwde, czy na umowe o prace czy własnie niekoniecznie, dajcie znać.
Maciej 2016-11-07 20:28:22
W Poznaniu ludzię się zwalniają każdy normalny ucieka
Zostaw swoją opinię o Glassolutions Polska - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glassolutions Polska