brak logo

Ceramika Paradyż sp. z o.o.

Opoczno

Opinie o Ceramika Paradyż sp. z o.o.

HR 2016-06-05 20:51:28
Prawda prawda :)
3
JJ 2016-06-05 22:54:33
Czyżby nowa lepsza zmiana?
1
kumpela JJ 2016-06-07 08:15:41
potwierdzam z tymi dropsami. myślę,ze w CP jest grupa osób , która o tym wie.
2
JJ 2016-06-09 19:46:35
Może trochę przeczesali, ale tam i tak potrzeba trzęsienia ziemi.
Młodyy 2016-06-11 19:31:46
I odszedł jeden wielki, tęczowy, krypto, kierownik.. Cześć jego pamięci..
1
jbj 2016-06-17 04:08:07
Ona? Nie. Wybłaga bo nikt jej nie przyjmie do roboty. No chyba że na odsysanie.
6
Informatyk 2016-06-28 01:19:11
Pytam szczerze. Czy to prawda że kadrowe w CP pracują po 20 lat a mają po 40 ści lat ??? Byłem na rozmowie ale one jak po zaocznych studiach gadki wstawiają. Roozbawiona Pani pyta czy wiem co to jest płytka!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogłem powiedzieć Nie!!! Ale wiem jaki smak ma kawa w Pani pokoju !!!!!!!!!!!!!
8
Informator 2016-06-29 19:22:45
Jest tam parę dinozaurów, które kończyły coś zaocznie.
7
antyhejter 2016-06-30 09:01:44
Oj chyba zbiera się nad tobą...
bj 2016-07-10 01:21:25
Po tylu latach pracy powinno się znać rynek pracowników na wylot.
1
Pan w O 2016-07-10 01:26:55
Grozisz? To już chyba groźby karalne są? Mam nadzieję że nie jesteś od fikołków z dzieciakami. Zgłaszam te groźby do prokuratury Panie K od A.G.
4
kriss 2016-07-10 16:20:02
lipa z kasą
wf 2016-07-13 01:19:58
Oby. To cudzidło już dawno się dorobiła pierdząc w ten sam fotel..
3
Hwdp 2016-07-13 01:26:05
Rekrutacja wewnętrzna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cyrk. Ci z tej rekrutacji wybudowali domy.
4
Jej Pan 2016-07-13 01:33:51
TO Pytam kochasiu z Wa-wy jaka jest różnica w granulometrii w stosunku do ciśnienia na prasach??? Agusia wie ???
1
antyhejter 2016-07-13 07:25:08
Paranoik jesteś? Gdzie tu groźby się dopatrzyłeś? A zbiera się, bo trudno nie zauważyć, że ubliżasz ludziom, a szczególnie jednej osobie, która wcześniej zorientowała się jaki palant z ciebie. Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi i przeprosisz (nie mnie) za swoje chamskie wpisy kierowane pod adresem konkretnej osoby. Pewnie nie wiesz co to jest stalking , bo i skąd. Łopatologicznie wytłumaczyłem ci, co się nad tobą zbiera...
1
antyhejter 2016-07-23 19:30:20
Ale cię człowieku ponosi, wyluzuj, bo żyłka ci pęknie. Nie znam ciebie, nie znam osoby której się czepiasz. Straszysz jak sądzę przyzwoitych ludzi. Sądziłem, że jesteś złym człowiekiem, ale odkrywasz karty i nietrudno się domyślić, że borykasz się ciężkim własnym problemem...Nie będę nic ci sugerował, bo znów doczytasz się czegoś, czego autor nawet nie miał na myśli.
Ja 2016-07-29 00:40:03
Ale się chłopcze nie broń. Pogadamy niedługo. Czuję się zagrożony i to sobie niedługo wyjaśnimy. Mam już "Twoje" IP i trzeba to wyjaśnić. Do Nowego Roku Prokuratura podobno weźmie to na wokandę. Przeprosisz na forum imiennie i sprawa załatwiona. Jak to mówią " Rok nie wyrok". Znów wyjeżdżam tak więc za miesiąc przeczytam co napisałeś dysku. Czuję się zagrożony przez Ciebie i jeszcze raz napiszę : Nie odpuszczę tego. To jest forum oceniające pracodawców a nie romansidła . Nudzi Ci się ? Co robisz na tym forum????? Baw dzieciaka .
1
Fanclub Agusi 2016-08-03 16:00:51
Agusiu, która starasz sie o przyjęcie do CP- ponoć troszkę się z zarobkami poprawiło.
Fanclub Agusi 2016-08-03 16:05:13
Agusiu, która starasz sie o przyjęcie do CP- ponoć troszkę się z zarobkami poprawiło.
1
obserwatorka 2016-08-03 17:49:38
myślę,ze to już zalezy na jakiego kierownika. Zalezy co umiesz , co wiesz i jak te wiedze wykorzystasz na swoim stanowisku. To duża firma i nawet kierownik jest tylko małym trybikiem w tej machinie.
LOLEK 2016-08-04 18:36:13
Dalej katują te chamskie alkomaty na wejściu zaraz po weekendzie lub dniu wolnym...
2
TM 2016-08-05 03:02:18
"We" firmie mówi się że nowych zatrudnili to i dmuchanko się zaczęło. Trzeba się pozbyć kilku. Krzysiu pracuje z 15 lat i taka wtopa. Generalnie starzy pracownicy lecą. Iwona, Dorota. Szok faktycznie.
2
TM 2016-08-05 03:07:39
Produkcja od 2 do 2.6 tys. Dyrekcja od 15 w górę? Jeszcze pytanie??? To kwoty netto.
1
Any 2016-08-06 02:32:08
To wg Ciebie dobra kasa??? Za pracę w pyle, hałasie, wilgoci i temp w granicach 45 stopni w sierpniu? W firmie BoSzok w T Maz czy jak jej tam masz 2 tysiaki na dzień dobry i płaczą bo nie ma chętnych, w Kaufland Logistik w Piotrkowie do 3 tysi za miesiąc w magazynie. Facet który zarabia mniej niż 3 koła powinien uciąć sobie fiu.. a i mówić o sobie że jest kasierką w Biedronce. Trzy koła w łapę to minimum dla faceta.
nikt ważny 2016-08-06 08:32:08
I tak Już prawie przyjeli Agusię, czy też Czarnulkę jak kto woli....Przejrzyjcie posty kilka stron wstecz a dowiecie sie wszystkiego. Dobry układ to podstawa. "Własciciele nie mają nad tym kontroli". Info o dilerce ponoć krąży po C.
ktosia 2016-08-06 08:38:52
Pracownicy lecą ...Iwona, Dorota z produkcji? jęśli tak to wyglada na to, że pozbywają się ludzi związanych ze zwolniona niedawno"górą". Mozliwe tez ,ze pracownika z 15-20 letnim stażem zastapia nowymi. młodymi. Jesli tak, to wg mnie te osoby mja sprawę wygrana w sądzie, chyba ,ze była to dyscyplinarka.
ktosia 2016-08-06 08:51:30
moje powyższe stwierdzenie jest wcałości opinia własna
J.S 2016-08-06 15:04:59
Synku spotkajmy się twarzą w twarz. Zamiast się dwulicowo podszywać pod moją osobę o czym świadczy podpis, wykaż odrobinę odwagi frajerze!!
Lolek 2016-08-06 19:32:38
Wiemy! Jakie stanowisko Cię interesuje? Z tą premią to jest tak, że masz podstawę i premię za:
niechorowanie, punktualność, brak nagan itp. + premia uznaniowa, która jest prawie zawsze wypłacana.
Lolek 2016-08-07 00:53:35
Połowę Twojej wypłaty.
Lolek 2016-08-14 15:29:42
I nie chodzić na L4
Lolek 2016-08-14 18:36:11
To świetnie idealnie wpisujesz się w schemat firmy. Niestety przebywanie z zakatarzonymi osobami w jednym pomieszczeniu to nic fajnego.
Absolwent 2016-08-22 21:21:55
Czy ta "premia uznaniowa" to dodatkowy ekwiwalent czy po prostu wynagrodzenie, które dostajesz na start, np. 2.600zł jest dzielone na pół i 1.300 dostajesz podstawy, a 1.300 w postaci premii uznaniowej.
Premia za brak L4 i spóźnień to jeszcze coś dodatkowego? w jakiej formie jest wypłacana i jak często?
xl 2016-08-23 20:37:10
wieksze zarobki i byłoby super. specjalisci chca zarobic i cenia się.
Lolek 2016-08-23 23:38:29
Pierwsza część Twojej wypowiedzi jest bardzo bliska prawdy. Zdrowie jest najważniejsze ;).
zuza 2016-08-24 08:48:21
Szczerze odradzam. Pracowalam w biurze i jest chora atmosfera. Krzyki, wyimaginowane oczekiwania. A kasa slaba jak na czlowieka z doswiadczeniem. Pozniej wyrzucaja ludzi z byle powodu bo szukaja kolejnych "murzynow" za bezcen majac nadzieje, ze wkrotce dostana wieksza kase.
3
Napoleon 2016-08-24 14:21:10
oferują umowę o pracę, a ciągle poszukują pracowników na te same stanowiska. O czymś to chyba świadczy i raczej nie najlepiej o pracodawcy. Ja już odszedłem więc to piekło mam za sobą. Pracowałem jako pracownik umysłowy
3
Lolek 2016-08-29 01:46:02
Widocznie jest strasznie sympatycznie
Domino 2016-09-06 23:14:47
Marne... Premie uznaniowe a kadra to buraki stara się uciąć za byle co.
3
Lolek 2016-09-25 10:48:25
Co tam ciekawego się dzieje? Są jakieś poważne roszady?
Obserwator 2016-09-25 17:37:50
Jasiu vel Lolek - Bolek.

Liczysz na efekt małej prowokacji w stylu "miszcza" podstępu i nadwornego klamcy ? :-)
Lolek 2016-09-27 21:55:50
Ja pytam z ciekawości co tam teraz nowego się dzieje?
Lolek 2016-10-08 15:48:59
Przyzwoite to ile netto, bo dla każdego to inna kwota jest ok? Masz tu kilka stron wcześniej podane kto ma ile.
1
wwcp 2016-10-10 18:47:22
Dział Techniczny(MECHANIIK,AUTOMATYK) CP WIELKA WOLA
SUPER ATMOSFERA zgrana sztywna ekipa z dużym bagazem doswiadczenia,robisz co do Ciebie nalezy i nikt sie nie czepia...wiadomo ze nigdzie Cie nie posadza ...JEST OK polecam
1
Lolek 2016-10-16 11:00:21
Czasem nie ma możliwości się z kimś dogadać. Trudno się gada jak ktoś chce Ci wbić nóż w plecy.
Greta pod prysznicem 2016-10-23 00:56:26
Klasyczna strona propagandowa. Ludzie zobaczcie o której godzinie są pisane wpisy !!!!!!!! Chwalące CPa. Wszystko w godzinach pracy kadr. Wszystko super więc pytam Oleksikową vel Kmita skąd ta rotacja pracowników ??????
9
Kandydat 2016-11-29 19:53:01
Jest na pracuj.pl ogłoszenie na Export Managera.
Proszę o wszelkie Wasze opinie na temat tego stanowiska, przełożonych, wynagrodzenia, atmosfery pracy, klientów. Będę wdzięczna.

Pozdrawiam
Lolek 2016-12-06 18:01:55
Jak masz niezłą pracę to lepiej w te klimaty nie uderzaj. Wielu już stamtąd uciekło.
aldi 2016-12-08 10:23:43
Z perspektywy osoby pracującej na stanowisku robotniczym, po kilku latach doskonale widać że w tej firmie nie ma żadnych perspektyw awansu, jak traficie na produkcję to bez znajomości zgnijecie tam... rekrutacja wewnętrzna jedna wielka fikcja i tak pracę dostanie jakiś znajomek itp. szkoda czasu...
Zostaw swoją opinię o Ceramika Paradyż sp. z o.o. - Opoczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ceramika Paradyż sp. z o.o.