brak logo

Agregaty Pex-Pool Plus

Dębica

Opinie o Agregaty Pex-Pool Plus

airbag do bag 2012-03-21 15:16:11
Trzeba miec naprawde duzo tupetu zeby mieszac bylych pracownikow w wasze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie historyjki Paniusu, albo sporego kaca!\" Uderz w stoł a nożyce same się odezwą\" pleciesz bzury nie mając pojecia co się dzieje wokół. Jak można nazwac mszczenie się z obiektywną prawdą, tak bardzo sie jej wstydzicie? Nie oceniaj innych, bo Ciebie też można ocenic - szkoda że masz tak krótką pamięc. Dla pijaństwa w pracy nie ma wytłumaczenia, wtyd przed klientami, jesli wiesz co to jest.
W firmie agregaty pracuje garstka ludzi, są na zielono ubrani plus jeszcze kilka osob. Reszta to zwykli przydupasi do brania pieniędzy jak wspomniany wczesniej Tygrysek. Ciagle się tylko chwali co \"JA\" zrobiłem, a nie umie gwozdzia do deski przybic. Bladego pojęcia nie ma o sprawach technicznych,niczego nie rozumie, nie potrafi, wszystko sknoci, a zgrywa MEGA CWANIAKA. Ktoś ambitny już dawno podalby sie do dymisji, ale nie ON. To przecież figura sama w sobie, dyrektor w drugim pokoleniu - mimo że zbędny. Jesteście żenująco smieszni z tymi waszymi pretensjami do całego swiata, który was widzi jakimi jesteście. Handlowcy nie rozumieją podstawowych pojęc z energetyki, potrafia powiedziec cene i rabat i ani be ani me. Co to ma znaczyc, ze rozmowe handlowa przeprowadza pracownik techniczny. To on wezmie premie, czy wy?

Wasz klient.
P.S.
Znam osobiście kilku byłych Waszych pracowników z [usunięte przez administratora] na czele i dlatego wziołem ich w obronę bo to fajni i zdolni ludzie. Szlag mnie trafia jak srają po nich pijaki. DO ROBOTY!!!!!!!!!
ktoś 2012-05-12 14:00:01
Nie piszcie głupot na temat waszego pracodawcy ,jak nie macie odwagi powiedzieć Mu o kierownictwie co handluje agregatami konkurencji poza jego plecami.Dużo odwagi
Jaszczur 2012-05-15 15:52:17
Witam. Mam pytanko po jakich kierunkach technicznych można podjąć pracę w firmie Peexpol w Dębicy ? Elektrotechnika czy po Automatyce przyjmują. Ewentualnie dopiszcie gdzie i na jakie działy przyjmują.Dzięki za info.
były i doświadczony 2012-05-18 15:50:28
Kolego! Jeden i drugi kierunek przyda Ci się, ale naprawdę nie w tej firmie. Dyrektor Dzału (usunięte przez administratora) jest po marketingu, widac to jak sam siebie promuje. Natomast dyrektor (usunięte przez administratora) ma lub nawet nie, tylko maturę po liceum profilowanym - (usunięte przez administratora)". Nie ma pojecia o sprawach technicznych, nawet nie opanował ortografii - pozdrowienia od pułkownika z (usunięte przez administratora)z Wrocławia (wstyd, do dzisiaj tam śmieją się z jego listów).
W firmie oczywiście jest biuro konstruktorskie, ale ma pełna obsadę. To dobrzy ludzie, mają wiedzę i doswiadczenie zdobyte przed laty w innych firmach. Każdy z nich coś tam klepie po swojemu, bez nadzoru i kontroli. Dlaczego? - patrz wyżej.
Możesz trafic na sam warsztat, pracowac na cały zegar lub dostac propozycje wyjazdu w teren na 5 min. przed wyjsciem z pracy. Oczywiscie odmowa kończy konczy Twoją karierę.
Wybór nalezy do Ciebie.
1
nick 2012-05-18 17:02:54
a mówili ze pisze brednie... a tu co chwila nowa opinia:)
Ciekawy 2012-05-19 12:44:21
A o dziale serwisu nikt nic nie pisze, może tam trzeba złożyć podanie skoro nic nie piszecie złego to chyba jest dobrze? Mylę się?
onnn 2012-05-20 11:50:05
a bo kolego dział serwisu to chyba jedyny normalny na tej firmie. i jak mają ekstra prace to i ekstra płace. moim zdaniem poza biurami najlepszy dział
1
Nieznany 2012-05-30 11:21:10
A ja słyszałem że ten cały (usunięte przez administratora) to tylko patrzy żeby z każdego klienta kasę ściągnąć niezależnie od tego czy agregat zepsuł się z winy użytkownika czy był to po prostu jakiś bubel i czegoś zapomnieli założyć na produkcji albo nie dokręcili.
klient 2012-10-29 22:06:29
Zakupiłem w tej firmie agregat i byłem nawet zadowolony do czasu pierwszego kontaktu z biurem serwisu. Ręce mi opadły dosłownie tragedia, później przyjechali serwisanci (pozdrawiam ekipę) szybko i fachowo naprawili. Jest dobrze od tej pory ogólnie polecam firmę Pex Poll-Plus
1
anonimus 2013-01-16 14:52:49
Kiedyś w tej firmie było dwóch magazynierów - stary i młody w okularach (chyba (usunięte przez administratora)u), naprawdę pracowici, uczciwi i sumienni magazynierzy. Pytam, gdzie oni są?
Tego młodego podobno zwolnili, bo przeszkadzał, czyli był za mądry i uczciwy dla obecnego kierownika. Tego (usunięte przez administratora)
2
Temida 2013-01-16 19:25:28
To fakt starali sie i nie robili fochow żeby coś wydać z łaska.To ich była kierownik ich wyszkolila w działaniach.
zauroczona 2013-03-05 22:41:45
Macie pracę, to ją sznujcie, a tak poza tym to macie brdzo przystojnego szefa :-) Wolny?
przyjaciółka firmy 2013-03-11 19:18:18
tak czytam te Wasze wpisy ... i jedno mnie zastanawia. Co mam rozumieć pod hasłem "król nas okrada"? W jaki sposób Wasz pracodawca Was okrada? i skad w Waszych wypowiedziach tyle nienawiści? Zasada jest prosta, nie podoba się praca to ją zmieniam. Podobno jest u Was (czyt. w Dębicy) najniższe bezrobocie na podkarpaciu to ze znalezieniem pracy nie powinniście mieć większego kłopotu. Pozdrawiam wszystkich pracoholików z firmy Pex-Pool :) :) :)

oddana klientka
pracowity 2013-03-17 10:16:34
Jak macie pracę to pracujcie a nie grajcie w karty.
Kaprysny 2013-03-18 18:39:31
Przyjaciolki i stałe klientki do zakupu czego......?
pracownik 2013-04-07 23:35:33
przyjaciółko przywracasz wiarę w firmę. To co ludzie tu piszą to się w głowie nie mieści, jestem pracownikiem fizycznym w tej firmie od kilku ładnych lat, wiele widziałem wile słyszałem tutaj. Pomimo to lubię swoją prace, uważam że pracuje tu mnóstwo porządnych i zdolnych ludzi. Przykro mi tylko że tracimy dobrą opinie wypracowaną przez te lata. Przez niektórych pracowników Trudno Powiem wam jedno nie jestem dobrym pracownikiem ale staram się wykonywać swoją pracę dobrze sumiennie i nikt się mnie nie czepia.
GOŚĆ 2013-04-30 15:54:59
przyjaciółka firmy - 2013-03-11 19:18:18

tak czytam te Wasze wpisy ... i jedno mnie zastanawia. Co mam rozumieć pod hasłem "król nas okrada"? W jaki sposób Wasz pracodawca Was okrada? i skad w Waszych wypowiedziach tyle nienawiści? Zasada jest prosta, nie podoba się praca to ją zmieniam. Podobno jest u Was (czyt. w Dębicy) najniższe bezrobocie na podkarpaciu to ze znalezieniem pracy nie powinniście mieć większego kłopotu. Pozdrawiam wszystkich pracoholików z firmy Pex-Pool :) :) :)



oddana klientka
A Tobie się nudzi dziewczynko ???? PRZECIEŻ MASZ CO ROBIĆ
1
Gość 2013-05-09 22:29:48
Sprzedawaj agregaty bo to sie liczy.
4
przyjaciółka firmy 2013-05-09 22:48:48
a kij Ci do tego!

bierz sie do pracy a nie w godzinach pracy odpowiadzasz na jakieś posty!!!!!

NIEROBIE !!!
2
Pozytyw 2013-07-25 21:44:06
Zawsze w firmie znajda sie niezadowoleni,bo takie życie.Ogolnie dobrze jak sie chce pracowac,a wtedy pensja nie jest zla. Fiirna nastawiona na produkcje agregatow pradotworczych i dobrze jest mieć wykształcenie w tym kierunku.
Ktoś 2013-08-21 17:22:33
To zależy w dużej mierze od umiejętności jakie dana osoba reprezentuje w okresie próbnym.
Nie da sie jednoznacznie określić zarobków nie wiedząc nic o wykształceniu i stażu pracy w innych przedsiębiorstwach .
Jak jesteś zainteresowany przyjdz i umów sie na rozmowę.
rypana 2014-01-28 17:34:35
Często mamy nadgodziny oj! tak. (usunięte przez administratora)i jego koledzy dają nam zarobic.
Trynkiewicz 2014-02-17 12:25:56
Niedawno opuściłem ZK w Rzeszowie. Szukam zatrudnienia, słuszalem ze szef lubi i szanuje takich jak ja, informacje zdoblem od chłopaków z ZK Dębica. Czekam na cynk.
1
Bolek 2014-05-21 18:11:09
Od kiedy tolerujemy złodziejstwo ....Rodzinka sie burzy,nie pasuje jak wylapuja kradzieże ?
1
uczciwy 2014-10-14 19:55:03
Oj naiwni, naiwni! Poczytajcie co portal GoWork.pl pisze o sobie samym:
3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne?
Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

Więcej tutaj: http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Wiarygodne i miarodajne? Jak widać! Charakter zbioru prywatnych opinii. Tak samo jak wszystkie Rychy, Zdzichy, czy inne osobniki. Chcesz zobaczyć jak tam jest? To idź i się zatrudnij. Nie wiesz, że da się sprawdzić tylko to co robisz praktycznie, a nie tylko w teorii i zza monitora? Trzeba się ruszyć! Wiesz jakie to ciężkie być kierowcą tira, a nigdy nawet nie siedziałeś za kierownicą takiego pojazdu? Nie chcesz już tam być, praca jest zła? Szukaj gdzie indziej, załóż coś swojego, wybierz bezrobocie, wyjedź zagranicę albo pracuj na czarno. Ej, w tym kraju już od dawna mamy demokrację! Zapomniałeś? A tu wszędzie tylko sami anonimowi teoretycy, typowi polscy narzekacze z wiadrami pomyj wylewanymi na prawo i lewo, niepodpartymi żadnymi argumentami, faktami, dowodami, nie mający odwagi podjąć decyzji co ze sobą zrobić...
szostak 2015-01-20 12:30:11
Firma Agregaty PEX-POOL PLUS jest producentem i dystrybutorem najwyższej jakości agregatów prądotwórczych, spawalniczych oraz motopomp na rynku polskim. Firma jest zarządzana przez Pana Janusza Kanię i działa od roku 1991 jako podmiot mający w swoim zamiarze sprostać dużemu zapotrzebowaniu rynku na agregaty prądotwórcze.
?? 2015-02-02 19:40:33
Są przyjecia do oddziału w Dębicy
zadowolony 2015-02-14 20:36:14
debica to nie oddział tylko centrala. zalezy co chcesz robic. na produkcje mozesz spróbowac, do biura nie ma sesnu. pełne obłozenie. powodzenia
Kot 2015-03-03 14:47:06
Pozdro dla malarzy i mr. czikena....
=]
Praca ok, spoko atmosfera wiadomo jak wszędzie znajdą się odpały.
nowy 2015-10-22 18:57:56
Nie wiem jak to wygląda "wyżej" bo z dyrektorami nie miałem przyjemności rozmawiać, ale jak chodzi o człowieka który jest odpowiedzialny i nadzoruje produkcje wojskową (tzw. cziken) to masakra. Gość nadaje się tylko do zamawiania śrubek i podkładek (i to tylko wtedy jak mu powiesz jakie, bo sam nie sprawdzi), zero fachowej wiedzy, zero mobilizacji nie mówiąc już o jakiejkolwiek organizacji pracy a na pytanie "co mam teraz robić?", odpowiada "gówn*". Jeżeli chodzi o pieniądze to jest elegancko, ale trzeba się natyrać. Oprócz powyższego gościa atmosfera OK, ludzie OK. Na koniec dla pocieszenia dodam, że jest tu człowiek, który z humorem i spokojnie podpowie co i jak.
2
max 2015-11-03 20:49:14
Takie pytanko są jakies przyjęcia w firmie jak tam ogólnie wygląda praca warto się starac?
Jam Jama 2015-11-04 17:47:27
Widzę, że opinie na temat czikena ostre, ale i słuszne. Brat wsadził go na pexpool jako mechanika.. bardzo bardzo słabego, nieporadnego, który robił a potem myślał, a raczej próbował. Po pewnym czasie awans na koordynatora, potem znów awans na "mistrza" produkcji. Porażający brak wiedzy, chamstwo i cwaniactwo. Jest z wykształcenia(?!) monterem instalacji elektrycznych, a nie ma bladego pojęcia w tym zakresie. Dziwi mnie jeszcze, że trzymają tego (moim zdaniem) imbecyla na firmie, prezesa tej firmy stać na lepszą kadrę dowodzącą niż jest. Wystarczy zacisnąć zęby i zrobić gruntowne porządki!
Atmosfera wśród pracowników fizycznych całkiem przyjemna, choć trafią si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chamy, ale to bardzo szybko idzie wybadać kto jaki jest i na kogo uważać.
Kasa, różna i nie łudźcie się, że nowy dostaje mniej niż stary, bywa tak że nowy pracownik dostaje stawkę wyższą lub taką samą niż ktoś z 4 czy 5 letnim stażem. Przy czym nowy pracownik jest zielony i jeszcze trzeba go szkolić. W żadnym wypadku nie jest to wina tego pracownika i nie można go za to obwiniać czy inaczej traktować, to wina burdello w biurowcu.
3
:) 2015-11-07 16:04:37
Mowa była o chamskich pracownikach fizycznych. "Pacan" to kierownik.
Jan 2015-11-07 19:01:25
Tak to jest jak niedouczony dyrektor wsadzi swojego brata tez niedouczonego na wysoki stołek. Trzeba mieć nadzieję , że nie kompetencja tego pierwszego i drugiego wkrótce da o sobie znać. Chamstwo jakie pokazuja też będzie miało swój koniec.


Cziken 2015-11-08 15:43:19
Witam.Masz złe informacje brat wcale nie załatwił mi pracy w firmie,oczywiście jak zaczynałem tutaj pracę to było dla mnie coś nowego,ale chciałem się nauczyć i wydaje mi się,że nie jest tak żle skoro niedouczony raczej radzi sobie.Na elektryce nie znam się ,ale nigdy tego nie ukrywałem i to nie należy do moich obowiązków w pracy i nie jestem ani koordynatorem ani mistrzem.Dla wiadomości Nowego tak była taka sytuacja z wyrazem gó... jak opisałeś, jesteś taki mądry proszę przyjdź do mnie ja oddam Ci moje stanowisko ja pójdę na Twoje/jak pracujesz w naszej firmie oczywiście/ może zobaczysz jak to wszystko wygląda wtedy zastanowisz się nad tym co piszesz.Dla wiadomości jeśli wam się coś nie podoba możecie przyjść do mnie osobiście i mi to powiedzieć a nie zgrywać cwaniaków przez internet.A jeśli chodzi o organizację pracy według mnie nie mam sobie nic do zarzucenia .Jeśli potraficie lepiej możecie się wykazać nikt wam nie broni.Może jestem imbecylem i niedouczonym wg.was/człowiek uczy się całe życie ciekawe czy Ty jesteś taki douczony /ale potrafię poprowadzić produkcję
Pozdrawiam
Cziken
Ja 2015-11-09 12:11:00
Idź do kurnika. Wyżywasz się na nowych pracownikach, zgrywasz cwaniaka. W rzeczywistości jesteś tak głupi że szczęka opada. Brakuje Ci podstawowej wiedzy w praktycznie każdym aspekcie i ukrywasz to pod przykrywką cwaniactwa i chamstwa.
Kierować zespołem nie potrafisz za grosz, wystarczy popatrzeć na tych Twoich podopiecznych jak się szwędają po hali, bo nie wiedzą co mają robić.
Także zejdź kurczaczku na ziemię i obniż samoocenę bo jesteś nikim, a gdyby nie braciszek zamiatałbyś chodniki.
P.S
Już wiesz jakie akumulatory idą do agregatu (silnika) który wałkujecie enty raz z rzędu czy instrukcja dalej kłuje w oczy?
1
pracowity 2015-11-13 19:16:51
Jak można bezkrytycznie być zauroczonym sobą. Wielkie zero tłumaczy się jak sobie świetnie radzi organizując produkcję. Szkoda tylko ,że pracownicy twierdzą inaczej,a to ma znaczenie.
DAWID 2015-11-14 14:24:31
CZIKEN TO NAJLEPSZY KIEROWNIK :)) DAJCIE LUZ PANOWIE
Ja 2015-11-15 21:46:27
Dawid? Nie kojarzę takiego pracownika :). No ale cóż dla niektórych cziken jest wspaniałym człowiek, wręcz bogiem. A widać to po tym, że im ktoś ma głębsze gardło tym bliżej hali parkuje. :)
Ja 2015-11-15 21:47:59
*człowiekiem
Polak 2015-11-17 22:39:43
Witam postanowiłem napisać swoją opinię dla zainteresowanych praca w pex-poolu u Pana Janusza Kanii . Jeśli chodzi o płace na tle reszty prywaciarzy w Dębicy nie wygląda to najgorzej. Właściciel stara się aby pracownicy mieli dostęp do dobrego sprzętu jeśli chodzi o narzędzia i maszyny oraz ubrania robocze i odzież ochronna itp. , szatnia , jadalnia oraz toalety zawsze są utrzymane w czystości , Hala w zimie jest ogrzewana( wiem że to powinny być podstawy ale wiele firm pozostswia dużo do zyczenia w tej kwestii jeśli jednak chodzi o pex pool tzw zaplecze jest ok). Prace tutaj znajdą głównie mechanicy i spawacze ( co jest pojęciem szeroko rozumianym szczególnie przez kierowników produkcji) oraz elektrycy ; na wstępie zaznaczę że Ci drudzy (czyt. Elektrycy) napewno łatwiej będą mieli wejść w pracę firmy ponieważ obejdzie się bez hamskich komentarzy i uczepliwosci ze strony "dowodzacego" produkcja kierownika który jest zielony w tej dziedzinie ,stąd też łatwiej im ściemniać niż mechanikom. W sezonie można dorobić do wypłaty zostając na nadliczbowkach z tym nie ma problemu. Jeśli ma to być obiektywna opinia to niestety należy uwzględnić to że są osoby po układach na które trzeba uważać ale jeśli ktoś będzie sumiennie wykonywał swoją pracę i nie będzie wychylal się niepotrzebnie to spokojnie sobie poradzi.
mateusz 2015-12-03 21:34:46
witam pracowałem w tej firmie parę tygodni obiecywali jak wszędzie zwłaszcza kierownik Pacanowski ze zostanę żeby robić do 18 i na tym się skończyło nie wiem czemu tak jest ze jak nowi starają się pracować dobrze to nie są zauważalni tylko nawet nie ma na to słowa a pracownicy starzy tak można pisać o nich piją codziennie w pracy to nie widzi ich nikt a mowa tu o Krzysiek w wąsach jak dobrze pamiętam i Olek ten to już całkowicie nic nie robi na zakładzie szuka zajecia cały dzień a nowi robią za niego i mogę więcej imion wypisac ale po co zmieni to cos na tym zakładzie czemu takich trzymają czemu nie dadzą nowym umowy nawet na okres 3mies. tylko obiecanki a człowieka szlka trafia jak widzi ak inni olewają prace a inni chcą pracować bo maja dzieci małe to nie dadza szansy jak taki kierownik pacanowski spedza swieta z mysla ze może komus nie dał szansy na prace żeby ktoś miał spokojne swieta i za co je zrobić bo co niektórzy maja pieniądze na swieta z tych dni co spędzili je w pracy w pex-polu pytanie do kierownika pacanowskiego czemu pan czyma takich ludzi co pija a widzi pan to i nic nie robi czemu pan nie da szansy innym tylko obiecanki WESOŁYCH ŚWĄT
piotr 2016-01-10 14:13:34
@mateusz. krzysiek to jest gość który wiele potrafi, mozna by powiedzieć człowiek od rzeczy niemożliwych, uwazasz ze jesteś w stanie go zastąpić? znam go osobiście i wiem ze ze świecą takich można szukać.

co do innych komentarzy odnośnie czikena. gość jest specyficzny ale tak ma dobre chęci i moim zdaniem jest ok
1
melhior 2016-01-19 14:09:57
Piszesz głupoty,cziken jest niezastąpiony i jeśli go braknie to pex pool stanie .......ale na nogi ha ha ha
1
Ja 2016-03-06 16:56:30
Cipken przyzwoitym chłopem/pracownikiem. Śmiech na sali, kupa chama, nieroba, prostaka, podpierdalacza, lizodupa. Jak i połowa pracowników. Na palcach jednej ręki można wyliczyć porządnych ludzi na tej firmie, kilku na cywilach, kilku na wojsku, jeden spawacz i magazynier i może 2-3 mechaników. Tyle. Reszta to wierne kopie czikena. Pijawy i pasożyty ot co to za firma. Prezes jest ślepy na wszystko, fajny z niego gość, ale łyka każdą bajkę każdego kierownika. "Panie prezesie damy radę" "ja tę firmę postawię na nogi". Ciekawi mnie dlaczego jeden z kierowników w godzinach wczesnoporannych chodzi z pakunkami na halę prób, a wychodzi bez - czyżby kradł - to jedyne miejsce bez kamer.

A ktoś tam pisał, że hala jest ogrzewana - śmiech na sali, ostatnio było ledwie 13 stopni. Elektrykom palce drętwieją przy sznurowaniu kabli. Tak na marginesie to według kodeksu pracy:
- Pracownicy fizyczni wykonujący ciężką pracę fizyczną - min. 14*C
- Pracownicy fizyczni wykonujący lekką pracę fizyczną oraz pracownicy biurowi - min. 18 stop celsjusza.

A co do alkoholizmu na firmie - jest i najlepsze, że wszyscy udają że nie widzą. Jedni chleją centralnie pod kamerą, co chwilę któryś się schyla do szafki, ale nikt tego nie zauważa. Cud, że jeszcze nie było wypadku, a może był tylko skrzętnie zatuszowany ? Niezastąpionych pracowników nie ma, każdego można zastąpić.
Najlepszy jest elektryk z wojska i to bardzo ceniony przez wojsko :D - który nie wie co to jest cosinus fi hahaha
2
Ja 2016-03-06 17:01:08
Ale spokojnie, na każdego przyjdzie pora. Prędzej czy później. Oliwa zawsze sprawiedliwa.
2
SzalonyDzony 2016-03-22 23:30:53
Najmiej 1/3 ludzi pracujacych na firmie jest zbędna ale niestety dobre serce prezesa ktory jest w porządku bądź naiwna wiara w słowo kierownictwa która mydli oczy prezesowi na każdym kroku sprawia że wygląda to jak wygląda. Praca mozna powiedzieć sezonowa 4 miesiące w roku gdzie są zlecenia wojskowe , reszta to wegetacja i chowanie się po kątach ale kierownictwo umie sprytnie kryć ludzi aby prezes tego nie widział choć pewnie wie jak to wygląda bo jest osoba inteligentna i tylko pewnie dzieki temu firma nie zostala rozniesiona ale oczywiscie niektore tematy przechodza tam obok jak pomylki konstruktorów na rysunkach bądz nabijanie godzin w sezonie i pelętanie się po hali w sobote bądz niedziele bo prezes zaplaci. Nie chce wspominac o ludziach z dzialu cywilnego gdzie tak naprawde nie sa niczemu winni poniewaz to nei ich wina ze jest malo zleceń... a co do osob kierownictwa wszystko wyzej napisane jest w 90% prawdą
1
Dział Cywilny :) 2016-03-23 16:50:13
Dziękujemy za miłe słowo :) Fakt, ten początek sezonu bez zleceń aktualnie nam się udziela, zarówno mechanikom, jak i nam elektrykom. Ale tak jest co roku, na początku jesteśmy bee, jak zaczną się zlecenia będziemy cacy, na koniec roku jak głównym tematem będzie wojsko i ich niewypały, to znów o nas zapomną, a początkiem następnego znów będziemy celem.

A po za tym od tego pierdolenia tutaj na tym obsranym goworku, zaczyna być toksycznie u nas na wydziale. Bo nie wiadomo, kto na kogo napierdala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się każdy na każdego obraża, potem słyszy się jakieś tępe teksty "to pewnie ten pisze, a może ten, nie tamten" i nawet spokojnie nie można zjeść śniadania, bo tematem tabu jest GOWORK, aż się rzygać chce od tego. Kochać się wszyscy nie musimy, ale jak taką nienawiścią będziemy do siebie pałać, to dział nie pociągnie długo.
Pozdrawiam.
3
... 2016-03-24 22:39:39
Czytajcie czytajcie plotkary. Napędzajcie się, machina ruszyła, nikt jej nie zatrzyma.
1
Jamsza 2016-05-15 19:13:42
No ja Ci powiem @oleee że jak dla mnie to tylko stabilne, bo niby jakie inne, mam wrażenie że wszystko jest tutaj na swoim miejscu tak jak trzeba, więc generalnie jeśli chcesz tutaj pracować, to ja Ci mówię, że nie ma z tym aktualnie w ogóle problemów
1
Zostaw swoją opinię o Agregaty Pex-Pool Plus - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agregaty Pex-Pool Plus