Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Open Finance

Pracowałeś w firmie Open Finance i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MIŚ - 2014-10-31 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A AKCJE OPEN FINANCE SPADAJĄ Z JUŻ NIEDŁUGO NA 3,90
WSZYSCY KLIENCI UCIEKAJĄ Z OPEN FINANCE A TWOJA SIOSTRA PEWNIE NIE WIE CO MA ROBIĆ BO JEJ UMIEJĘTNOŚCI TO NISKI POZIOM WIEDZY EKONOMICZNEJ -FIGURANTKA A NIEBAWEM OBUDZI SIĘ Z REKA W NOCNIKU WEJDŹ NA WWW.OSZUKANI PRZEZ OPEN FINANCE I GETIN BANK HAHAHA
zdjecie uzytkownika
Krystek - 2014-10-31 19:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brałem kredyt na auto z pomocą doradcy Open Finance i wszystko było ok. Dostałem kalkulację 5 ofert i wybrałem najlepszą.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-01 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego doświadczenia wiem, że problemy mają ci co nie czytają umów. Ja wszystkie czytam i jest ok. Korzystałam z pomocy Open Finance i jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Nowik - 2014-11-03 09:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma doradcza , według mnie. Przy wszystkich poważniejszych decyzjach finansowych ,korzystam z ich usług. Nie wyobrażam sobie, podjąć decyzje o wyborze lokaty bez możliwości porównania różnych ofert. A open Finance zabezpiecz mi tą możliwość.
zdjecie uzytkownika
JASIU Z I A - 2014-11-03 11:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowik - 2014-11-03 09:51:29]:
NOWIK WIĘKSZEGO NIEUKA JAK TY TO NIE WIDZIAŁEM POCZYTAJ SOBIE ZA CO CO ZOSTAŁ UKARANY OPEN FINANCE 1.7OO OOO ZŁ KARY ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK ZA CO GROZI TYM PSEUDO DORADCOM Z ART 286 $1 KK OD 6-MC DO 8 LAT
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-05 01:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego ktos tutaj najwyraźniej zmienia nicki i pisze posty ciągle używając capslocka, czym ci kolego/kolezanko tak firma podpadła, a może jesteś z konkurencji? Na tym forum co wspomnieliście, to sa komentarze od klientów, którzy nie przeczytali chyba do końca umowy, a o pracownikach niestety jest niewiele.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2014-11-05 07:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-11-05 01:14:14]:
NIEUKU TO TY CZYTAJ KIM JEST FIRMA OPEN FINANCE TO OSZUST FINANSOWY NR1 W POLSCE W NAGRODĘ DOSTAŁ 1.650 0000 ZŁ KARY ZA OSZUKIWANIE KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-11 20:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zwykłego klienta nic się nie zmienia. Open Finance nadal działa i jest ok. Ja jestem zadowolona z ich usług.
zdjecie uzytkownika
jaxa - 2014-11-13 11:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-11-11 20:50:31]:
Jeszcze nie wiesz ,że zrobili cię w rogi akcje spadają dziś o 6% likwidują placówki i zwalniają pracowników Ciebie to też czeka bo wynika z Twojego pisania,że jesteś jedną z nich
zdjecie uzytkownika
Barambabum - 2014-11-18 18:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy w Open Finance Nieruchomości - co możecie o tym powiedzieć??? Warto ?
zdjecie uzytkownika
JAŚ FASOLA - 2014-11-18 19:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barambabum - 2014-11-18 18:40:57]:
MOŻESZ SIĘ NABAWIĆ NERWICY ORAZ DOZNASZ MOBBINGU LEPIEJ SZUKAJ PRACY GDZIE INDZIEJ
UOKiK dotyczą Aegon TU na Życie, Idea Bank, Open Finance i Raiffeisen Bank Polska.

- UOKiK stwierdził, że cztery instytucje finansowe zaangażowane w sprzedaż produktów ubezpieczeniowych z funduszem kapitałowym naruszyły zbiorowe interesy konsumentów. Urząd nałożył na te instytucje kary o łącznej wartości 50 mln zł. Są to jedne z najwyższych kar nałożonych przez UOKiK za naruszenie interesów konsumentów – powiedział prezes UOKiK Adam Jasser.

Dla Aegon TU na Życie kara finansowa wyniosła 23 446 206 zł. Idea Bank musi zapłacić 4 172 571 zł kary, Open Finance - 1 673 546 zł i Raiffeisen Bank Polska - 21 122 088 zł.

Jasser: samoregulacja branży zawodzi
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-21 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, czy to jest dobra firma, bo właśnie chciałabym ulokować na koncie trochę oszczędności i patrzyłam już na wszystkie oferty, zastanawiam się która z nich wyda się najlepsza, są wszystkie w sumie bardzo do siebie podobne, a niedawno widziałam reklamę open finance i chyba mają dobrych pracowników, doradców?
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-12-04 14:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja korzystałam z usług Open Finance i jestem zadowolona. Doradców mają dobrych, chociaż ja się trzymam jednego od początku.
zdjecie uzytkownika
darko - 2014-12-06 13:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też trzymam się od początku jednego doradcy w Open Finance i bardzo cenię sobie jego pomoc.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-12-06 13:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kredyt i lokaty załatwiam przez open finance. Nie wyobrażam sobie biegania i poszukiwania na własną rękę czegokolwiek związanego z finansami. Od lat korzystam z open finance . Zawsze mam wyszukana ofertę dokładnie taką jak potrzebuję i jest na moje możliwości.
zdjecie uzytkownika
MIŚ - 2014-12-06 17:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W CZĘSTOCHOWIE OPEN FINANCE ZLIKWIDOWANO ZA DOPROWADZANIE DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORZĄDZENIA MIENIEM KLIENTÓW
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
EDMUND - 2014-12-28 07:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTRZEBUJESZ POMOCY W WALCE Z OPEN FINANCE PISZ PODPOWIEM e.lisiewicz@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
ArtekURS - 2015-01-03 13:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi bardzo pomogli we wzięciu kredytu i kiedy byłem w banku to dostałem odmowę, a jedna wizyta u nich 3dni czekania i zapraszają z dokumentami bo dostaje. Naprawde polecam
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-01-03 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ArtekURS - 2015-01-03 13:55:02]:
ALE NIGDY GO NIE SPŁACISZ BO OPEN FINANCE JEST TYLKO POŚREDNIKIEM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MAX - 2015-01-03 15:42:11]:
Open Finance nie jest pośrednikiem, bo nasze doradztwo jest bezpłatne. Umowy kredytowe zawierane przez Klientów współpracujących z naszymi doradcami są wręcz korzystniejsze z uwagi na aktywny udział doradcy nie tylko na etapie wyboru oferty kredytowej banku, ale także na etapie negocjacji jej ostatecznego kształtu.

Pozdrawiam, Piotr Szymański
Online Ekspert Open Finance
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-09 08:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46]:
(usunięte przez administratora)TY NADAL SWOJE DYRDYMAŁY PISZESZ TO ZA CO WAS SKAZANO ZA RZETELNOŚĆ CZY ZA OSZUSTWA I NIEUCZCIWE PRAKTYKI HANDLOWE A AKCJE OF SZYBUJĄ DO GÓRY CZY 85% SPADEK W CIĄGU ROKU TO WASZ SUKCES CZY TOTALNA PORAŻKA , A LIKWIDACJA ODDZIAŁÓW TO SUKCES CZY PORAŻKA W/G PANA[ PSEUDO OPOWIADACZA] HAHAHA A JESZCZE CZEKAJĄ WAS NIEMIŁE NIESPODZIANKI
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 23:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są uczciwi i nieuczciwi doradcy. Według mnie przesadzasz. Ja akurat miałam styczność z bardzo dobrym doradcą, dzięki któremu uzyskałam o wiele lepszą ofertę kredytu, niż początkowo sama wyszukałam.
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-13 08:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 23:49:30]:
TO ZA CO ZOSTAŁ UKARANY OPEN FINANCE PRAWIE 1.700.000 ZA UCZCIWOŚĆ CZY ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK HANDLOWYCH POCZYTAJ SOBIE W INTERNECIE OSZUSTWA GETIN BANKU I OPEN FINANCE TO DOJRZEJESZ I POZNASZ PRAWDĘ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: pytania o doświadczenie, wady, zalety, dlaczego chcesz pracować na tym stanowisku w tej firmie, scenka "rozmowa z klientem"
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-18 19:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radzę uważać na tych "pseudo doradców", straciłem przez nich 15 tysięcy złotych, z premedytacją wprowadzają klienta w błąd byle tylko otrzymać prowizję od sprzedanego produktu. Banda złodziei!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-24 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚ - 2014-10-31 10:06:39]:
Ja też bym nie narzekał jakbym miał prowizję od każdego oszukanego klienta. Mnie okradli na 15 tysięcy złotych i "doradca śmieje mi się w twarz" bo prowizję dostał i ma mnie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Finance
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Open Finance?
Zadaj pytanie
x