Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Open Finance

Pracowałeś w firmie Open Finance i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BigM - 2014-07-05 11:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nie jest łatwa, wiele osób nie daje rady ale zdecydowanie polecam! Osoby pracowite, zaangażowane i posiadające zdolności sprzedażowe spokojnie zarabiają 5-6K netto, w dobrym miesiącu nawet 8-9K. Słabsze osoby zarabiają mniej. Atmosfera przyjazna, ludzie mili i pomocni.
zdjecie uzytkownika
nonie - 2014-07-05 14:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na jakich stanowiskach tyle zarabiają? Już dajcie sobie spokój, nikt i tak nie wierzy w te wasze "złote góry" :) Ciekaw jestem jak się czujecie gdy patrzycie w lustro na swoje oblicze :D
W państwie prawa tacy jak wy siedzieliby albo za kratami albo na kasie :) tam byscie nadal próbowali okłamywać i okradać emerytów, ale przynajmniej byłaby mniejsza szkodliwość :)
zdjecie uzytkownika
muszka - 2014-07-07 12:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki 7-8 tysiakow netto to powiem szczerze sa pociagajace. chociaz pewnie trzeba sie narobic i postarac o to mocno. dla osoby, ktora nie stara sie nalezycie jaka jest podstawa ? stawki te troszke az niesamowicie wygladaja, ale zawsze warto przekonac sie na wlasnej skorze. przeciez mozna sie tylko milo zaskoczyc.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-07-11 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam przez rok jako opiekun klienta w contact center w Lublinie.

Każdemu, kto chce tam składać CV, kto wybiera się na rozmowę lub już wie, że dostał pracę mówię:

UCIEKAJ STAMTĄD!

Oni robią ludziom pranie mózgu. Na początku niby jest fajnie, miła atmosfera, fajne szkolenia, pomocni współpracownicy. Jak to ta firma pomaga ludziom w zdobyciu najtańszego kredytu i jeszcze pomaga zaoszczędzić coś na starość. Zaczynasz się w to powoli wkręcać. Z rozmowy na rozmowę coraz łatwiej umawiasz klientów na spotkania. Na początku nawet jak masz rezygnacje, to jest ok. Ale potem... Ciągłe pytanie o wynik (nawet co 2 godziny s!c). Ciągłe tłumaczenie się z każdej rezygnacji (to co, że klient miałby jechać 100 km do oddziału tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nie założy lokaty na 12% jeśli nie zdecyduje się dodatkowo na zakucie w kajdany comiesięcznego obowiązkowego odkładania 200 zł). Twoje życie zaczyna się kręcić wokół pracy (no bo oczywiście, jak nie robisz dużej ilości nadgodzin, to nie wyrobisz targetu). Zaczynasz zauważać, że awansują ludzie, którzy nie powinni awansować (ewidentnie wciskają klientom kit, są dobrymi znajomymi obecnych szefów, zamiatają przewinienia własne i swoich podwładnych pod dywan). Ciśnienie i stres są przeogromne. Niektórym to się nawet potem na zdrowiu odbija. Ja po tym roku to musiałam sama siebie przekonywać, że jednak jestem coś warta, że oni nie mieli racji mówiąc (oczywiście nie wprost, o mobbing nikt ich nie posądzi), że jest inaczej. I, że jednak świat się nie zawali, jak nie umówisz każdego klienta.

Oni są mistrzami manipulacji.
Po pracy tam zaczynasz rzeczywiście wierzyć, że wbijanie klientów na spotkania jest mega ważne.

Teraz pracuję zupełnie gdzie indziej i cieszę się, że Opena mam dawno za sobą.
zdjecie uzytkownika
JASIU - 2014-07-11 13:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) PIKIETA W KATOWICACH
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-07-11 15:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Mam wrażenie, że niektorzy nie są świadomi w co się pakują. Opowiem wam historię mojego znajomego, który przez pracę stracił najdłuższe wakacje w swoim życiu po maturach. skupiał się tlyko na pracy, jak się z nami umawiał to ciągle o tym gadał pytał czy mamy kogoś polecić, bo ma super oferty i potrzebuje klientów. nagle po 3 miesiącach pracy obudził się że tak na prawdę nie robi to co chciały robić i czuje się z tym źle. rzucił to i jak zobaczył ile dostał za swoją pracę kasy to już totalnie zrozumiał, że to nie miało sensu. Wszystko podporządkował pracy, która potem i tak mu nie dała jakiś kokosów.
zdjecie uzytkownika
bigM - 2014-07-22 00:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nonie - 2014-07-05 14:33:00]:
Na stanowisku Internetowego Doradcy Finansowego. Jak ktoś jest dobrym sprzedawcą nie ma problemu żeby zarobić 5/6 tysięcy netto.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2014-07-22 12:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co oznacza stwierdzenie dobry sprzedawca... czym sie charakteryzuje taka osoba? jestem ciekaw czy bym sie nadal na takie stanowisko, bo moze byc ciekawie, jestem mlody ambitny i ludzie miec wyzwania do spelnienia. tylko dlaczego nikt nie chce dac mi pracy... no coz, teraz sie skupiam na doradztwie finansowym i moze w opne finanace sie uda. pomozcie mi i napiszcie co musze dobrze robic na takim stanowisku
zdjecie uzytkownika
JAŚ FASOLA - 2014-07-22 18:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jawor - 2014-07-22 12:40:44]:
TO JEST TAKA OSOBA KTÓRA OSZUKA JAK NAJWIĘKSZĄ GRUPĘ KLIENTÓW WPROWADZAJĄC ICH W BŁĄD CZERPIĄC Z TEGO PROCEDERU KORZYŚCI MAJĄTKOWE
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-07-24 14:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na prawde jest jedyne zadanie ktore jest stawiane przed pracownikami w pracy w opne finance? opis stanowiska jest zupelnie inny, ale jakos nie chce sie mi wierzyc to totalnie, ze to na prawde sie tylko na tym opiera... myslalem, ze to powazna praca, jesli ktos moze tak uwaza jak ja to niech napisze jak sie mu pracowalo pracuje albo co o tym uwaza.
zdjecie uzytkownika
sokaljewoda - 2014-07-30 15:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natalin - 2014-03-18 11:18:04]:
Najgorsze miejsce pracy jakie możesz sobie wyobrazić.
zdjecie uzytkownika
Paulina Michałek - 2014-08-07 13:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, nazywam się Paulina Michałek zostałam oszukana trzy lata temu za pośrednictwem pseudo doradcy finansowego Open Finance Mariusza P.
Z 9.202,00 zł jakie wpłaciłam, mój rachunek wyniósił 2.587,92 zł.
Po złożeniu szeregu reklamacji otrzymałam kwotę 665,09 zł.
Czy to nie jest oszustwo??? Gdzie są moje pieniądze???
Obecnie jestem uczestnikiem pikiet pod placówką Open Finance w Katowicach i Częstochowie.
Zapraszam na facebookowy profil WALCZYMY Z OPEN FINANCE
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-08-11 12:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie nie polecacie mocno tego miejsca jako miejsce do pracy dla kogos kto szuka czegos na dluzej. chyba pozostaje cos inngo poszukac, chociaz nie ukrywam ejszcze bym poczytal. a historia pauliny jest intrygujaca i ciekaw jestem jak to sie dzieje ze pieniazki zniknely, gdzie sie one podzialy.
zdjecie uzytkownika
Kancelaria Lex - 2014-08-22 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
reprezentuję Kancelarię Prawną LEX z Wrocławia.
Nasza Kancelaria zajmuje się odzyskiwaniem opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym ze składką regularną , tzw. polisolokat oraz rozwiązywania umów bez ryzyka ponoszenia opłat.

W praktyce oznacza to, że nie pobieramy żadnych opłat wstępnych od Klienta (WPS, opłata adwokacka i inne). Opłata dla Kancelarii jest dopiero wtedy kiedy odzyskamy Twoje pieniądze. (od razu odpowiadam: jeśli nam się nie uda wygrać sprawy to i tak całe koszty bierzemy na siebie więc i tak Klient nic za to nie płaci).

Jesteśmy w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem ww. roszczeń od ubezpieczycieli i banków w krótkim okresie, przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów. Klient nie ponosi żadnego ryzyka finansowego związanego z nawiązaniem współpracy z Kancelarią.
Mamy skuteczność na poziomie 97%.

Jeśli mają Państwo pytania zapraszam na : www.kancelaria-lex.org  lub do kontaktu telefonicznego: (71) 307 05 35


Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hmm? - 2014-08-26 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to tyle jest tych poszkodowanych osób? nawet tego nie widziałam. ja poszukuję pracy i mocno apeluje do kogoś, żeby mi pomógł bo to ważna na prawdę ważna sprawa. jestem samotnie wychowującą dziecko matką. mam 24 lata i na prawdę potrzebuje pracy. jest szansa na pomoc z czyjejś strony, mogę i w kancelarii pracować.
zdjecie uzytkownika
ArturAmstaff - 2014-08-29 17:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tych wszystkich opinii, które czytam na wieeelu wielu portalach, mój wniosek jest jeden: PODPISUJECIE W CIEMNO! Ja umowę o abonament telefoniczny przeczytałem 3 razy i każdy załącznik/regulamin.
Wy piszecie, że zabrali bo tak było napisane. Bo podpisaliście, nie przeczytaliście, nie powiedzieli, zabrali i macie pretensje. CZYTAĆ moi drodzy, czytać to co podpisujecie!
zdjecie uzytkownika
EDMUND - 2014-08-29 20:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ArturAmstaff - 2014-08-29 17:14:41]:
STOP OSZUKAŃCZYM poliso lokatom!!!
Przyjdź na Ogólnopolską Manifestacje pod KNF

Odzyskajmy NASZE pieniądze!!!

Drodzy Poszkodowani oraz Sympatycy naszych działań,
18 WRZEŚNIA o godz.12.00 pod siedzibą Komisji Nadzoru Finansowego w Warszawie (ul. Plac Powstańców Warszawy 1), nasze Stowarzyszenie organizuje manifestację przeciwko tzw. OSZUKAŃCZYM polisolokatom.

Zademonstrujemy, co należy zrobić z firmami ubezpieczeniowymi sprzedającymi oszukańcze polisy oraz KNF-em kryjącym, pozorowanymi działaniami, cały proceder.

Czy prezesi oszukańczych korporacji i prezes KNF zostaną skuci kajdankami przez panów w kominiarkach i zabrani do kryminału?

Przyjdź i weź czynny udział lub poprzyj nas tylko swoją obecnością!

Musimy odzyskać nasze pieniądze, musimy zmusić organy państwowe do działania!!!

!Uwaga! Wszystkich chętnych do czynnego udziału w manifestacji m.in.
w oryginalnym happeningu podczas pikiety, prosimy o bezpośredni kontakt w prywatnej wiadomości.

Celem zgromadzenia jest zwrócenie uwagi opinii publicznej na trwający ponad 10 lat proceder, w którym firmy ubezpieczeniowe zamiast sprzedawać ubezpieczenia, oferują „pod płaszczykiem” ubezpieczeń produkty inwestycyjne tzw. polisy na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym. Produkty tego rodzaju, sprzedawane masowo na polskim rynku prowadzą do bezprawnego pozbawiania tysięcy ludzi pieniędzy, często oszczędności życia. Przy skali tego zjawiska, afera „Amber Gold” wydaje się niewiele znaczącym incydentem. Prawomocne wyroki sądowe wszystkich instancji (w tym Sądu Najwyższego), stwierdzają, że ubezpieczyciele rażąco naruszali i nadal naruszają interesy klientów i bezprawnie zagarniają należące do klientów oszczędności, poprzez stosowanie „opłat likwidacyjnych”. KNF nie widzi w tym żadnego problemu. Dlatego celem zgromadzenia jest również zamanifestowanie i publiczne wyrażenie sprzeciwu wobec działań Komisji Nadzoru Finansowego, które sprawiają wrażenie zorganizowanego lobbingu na rzecz ubezpieczycieli.
STOP OSZUKAŃCZYM polisolokatom!!! Przyjdź na Ogólnopolską Manifestacje pod KNF Odzyskajmy NASZE pieniądze!!! Drodzy Poszkodowani oraz Sympatycy naszych działań, 18 WRZEŚNIA o godz.12.00 pod siedzibą Komisji Nadzoru Finansowego w Warszawie (ul. Plac Powstańców Warszawy 1), nasze Stowarzyszenie organizuje manifestację przeciwko tzw. OSZUKAŃCZYM polisolokatom. Zademonstrujemy, co należy zrobić z firmami ubezpieczeniowymi sprzedającymi oszukańcze polisy oraz KNF-em kryjącym, pozorowanymi działaniami, cały proceder. Czy prezesi oszukańczych korporacji i prezes KNF zostaną skuci kajdankami przez panów w kominiarkach i zabrani do kryminału? Przyjdź i weź czynny udział lub poprzyj nas tylko swoją obecnością! Musimy odzyskać nasze pieniądze, musimy zmusić organy państwowe do działania!!! !Uwaga! Wszystkich chętnych do czynnego udziału w manifestacji m.in. w oryginalnym happeningu podczas pikiety, prosimy o bezpośredni kontakt w prywatnej wiadomości. Celem zgromadzenia jest zwrócenie uwagi opinii publicznej na trwający ponad 10 lat proceder, w którym firmy ubezpieczeniowe zamiast sprzedawać ubezpieczenia, oferują „pod płaszczykiem” ubezpieczeń produkty inwestycyjne tzw. polisy na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym. Produkty tego rodzaju, sprzedawane masowo na polskim rynku prowadzą do bezprawnego pozbawiania tysięcy ludzi pieniędzy, często oszczędności życia. Przy skali tego zjawiska, afera „Amber Gold” wydaje się niewiele znaczącym incydentem. Prawomocne wyroki sądowe wszystkich instancji (w tym Sądu Najwyższego), stwierdzają, że ubezpieczyciele rażąco naruszali i nadal naruszają interesy klientów i bezprawnie zagarniają należące do klientów oszczędności, poprzez stosowanie „opłat likwidacyjnych”. KNF nie widzi w tym żadnego problemu. Dlatego celem zgromadzenia jest również zamanifestowanie i publiczne wyrażenie sprzeciwu wobec działań Komisji Nadzoru Finansowego, które sprawiają wrażenie zorganizowanego lobbingu na rzecz ubezpieczycieli.
Lubię to!Lubię to! · · Udostępnij · 2712

Maciej Gorlice, Alicja Krusenstern, Marek Obraczka i 24 inne osoby lubią to.
2 ponownych udostępnień
Edmund Lisiewicz
Napisz komentarz…
Magda Motyl Kotwica Stop pseudodoradcom!
Lubię to! · Odpowiedz · 28 min

Kazik Mazik changed his profile picture
8 godz. ·
Zdjęcie użytkownika Kazik Mazik.
Lubię to!Lubię to! ·

Edmund Lisiewicz
Napisz komentarz…
Lubię to!Lubię to! · · Udostępnij
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-08-29 20:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ArturAmstaff - 2014-08-29 17:14:41]:
CZYTAŁAŚ AŻ 3 RAZY TO JESTEŚ CIEMNA JAK BUT NATOMIAST W PRZYPADKACH OPISANYCH DOT POLISOLOKAT NIE DAWANO KOMPLETU DOKUMENTÓW WIEC PAJACU SPADAJ NA DRZEWO I NIE ZABIERAJ GŁOSU JAK NIE WIESZ O CO BIEGA
zdjecie uzytkownika
Piotr Szymański - 2014-09-01 23:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [komar - 2014-06-29 15:20:00]:
Szanowny Panie,

Pana wpis dotyczy firmy Getin Bank, a to jest wątek o Open Finance. Ja natomiast jestem pracownikiem i przedstawicielem Open Finance. Jeśli mógłbym Panu pomóc w kwestii współpracy z naszą firmą, pozostaję do Pana dyspozycji.

Pozdrawiam, Piotr Szymański
Online Ekspert Open Finance
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-10-16 23:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja pisze w sprawie tego ogłoszenia - opiekuna klienta w open finance. napisali, że oferują: • możliwość rozwoju zawodowego w ogólnopolskiej instytucji finansowej, • kompleksowy pakiet szkoleń przygotowujących do pracy, • pełną wyzwań pracę wśród najbardziej doświadczonych doradców finansowych w Polsce, • dogodne narzędzia (telefon, laptop, bezprzewodowy Internet, mobilne drukarki) oraz przyjazne środowisko pracy, • bardzo atrakcyjne warunki finansowe, • pakiet socjalny m.in.: multisport, opieka medyczna • atrakcyjny system wynagrodzeń, • jasną ścieżkę kariery zawodowej, • możliwość realizowania własnych pomysłów biznesowych, w ramach struktury • opieka i współpraca z doświadczonym Doradcą Finansowym Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2014-10-17 09:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OPEN FINANCE JESZCZE WIĘKSZY SYF JAK GETIN BANK CZY IDEA BANK JAK NAJDALEJ OD TEGO SZEMRANEGO TOWARZYSTWA
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-10-17 09:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm? - 2014-08-26 13:17:08]:
a ile trwa taki proces bo jestem zainteresowana skorzystaniem z Państwa usług.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-10-17 09:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kancelaria Lex - 2014-08-22 13:00:51]:
To była odpowiedź do Kancelarii Lex z Wrocławia oczywiście ;)

a ile trwa taki proces bo jestem zainteresowana skorzystaniem z Państwa usług.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-17
Żródło: Gowork.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie)
Opiekun Klienta Sieci Open Direct Zadania: • obsługa Klientów indywidualnych w obszarach kredytów i ubezpieczeń lub inwestycji • rozpoznawanie potrzeb Klienta i opracowywanie pakietów rozwiązań finansowych odpowiadających indywidualnym ich potrzebom, • budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientami, • realizacja celów biznesowych Firmy. Sukces Open Finance opiera się na sukcesie naszyc
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-10-20 20:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAREK - 2014-10-17 09:15:03]:
dziwisz sie?? i dlaczego? oni mają swoje szemrane towarzystwo a ty swoje...
tajemnica istnienia pheee
zdjecie uzytkownika
JASIU - 2014-10-21 11:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIŚ W TVN 24 BĘDZIE PROGRAM O NIEUCZCIWYCH PRAKTYKACH GETIN BANKU ,OPEN FINANCE O SPRZEDAWANIU TZW POLISO LOKAT I O NAŁOŻENIU WIELOMILIONOWYCH KAR NA BANK PRZE UOKiK
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Finance
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x