Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Open Finance

Pracowałeś w firmie Open Finance i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-10-16 23:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja pisze w sprawie tego ogłoszenia - opiekuna klienta w open finance. napisali, że oferują: • możliwość rozwoju zawodowego w ogólnopolskiej instytucji finansowej, • kompleksowy pakiet szkoleń przygotowujących do pracy, • pełną wyzwań pracę wśród najbardziej doświadczonych doradców finansowych w Polsce, • dogodne narzędzia (telefon, laptop, bezprzewodowy Internet, mobilne drukarki) oraz przyjazne środowisko pracy, • bardzo atrakcyjne warunki finansowe, • pakiet socjalny m.in.: multisport, opieka medyczna • atrakcyjny system wynagrodzeń, • jasną ścieżkę kariery zawodowej, • możliwość realizowania własnych pomysłów biznesowych, w ramach struktury • opieka i współpraca z doświadczonym Doradcą Finansowym Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2014-10-17 09:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OPEN FINANCE JESZCZE WIĘKSZY SYF JAK GETIN BANK CZY IDEA BANK JAK NAJDALEJ OD TEGO SZEMRANEGO TOWARZYSTWA
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-10-17 09:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm? - 2014-08-26 13:17:08]:
a ile trwa taki proces bo jestem zainteresowana skorzystaniem z Państwa usług.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-10-17 09:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kancelaria Lex - 2014-08-22 13:00:51]:
To była odpowiedź do Kancelarii Lex z Wrocławia oczywiście ;)

a ile trwa taki proces bo jestem zainteresowana skorzystaniem z Państwa usług.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-10-20 20:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAREK - 2014-10-17 09:15:03]:
dziwisz sie?? i dlaczego? oni mają swoje szemrane towarzystwo a ty swoje...
tajemnica istnienia pheee
zdjecie uzytkownika
JASIU - 2014-10-21 11:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIŚ W TVN 24 BĘDZIE PROGRAM O NIEUCZCIWYCH PRAKTYKACH GETIN BANKU ,OPEN FINANCE O SPRZEDAWANIU TZW POLISO LOKAT I O NAŁOŻENIU WIELOMILIONOWYCH KAR NA BANK PRZE UOKiK
zdjecie uzytkownika
wit - 2014-10-22 11:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://tvn24bis.pl/informacje,187/ponad-50-milionow-kary-za-polisolokaty-brak-kupieckiej-uczciwosci,480103.html NARESZCIE ZABRALI SIĘ ZA OPEN FINANCE NAŁOŻONA KARA DA MOŻLIWOŚC DALSZEGO DZIAŁANIA PRZECIWKO OPEN FINANCE KTÓRA OSZUKAŁA TYSIĄCE KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-10-22 23:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam pozytywną opinię o Open Finance. Bardzo mi pomogli w trudnej sytuacji. Co do umów... to radzę czytać za każdym razem co się podpisuje. Przecież nie trzeba czytać na miejscu. Można wziąć do domu i na spokojnie przeanalizować.
zdjecie uzytkownika
JAŚ FASOLA - 2014-10-23 09:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2014-10-22 23:29:05]:
OSZUŚCI NR 1 W POLSCE A TY JESTEŚ PRAWDOPODOBNIE JEDNĄ Z NICH
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2014-10-23 09:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2014-10-22 23:29:05]:
(usunięte przez administratora) OPEN FINANCE WSPÓŁPRACOWAŁ Z TYMI NIEUCZCIWYMI FIRMAMI KTÓRE STOSOWAŁY ZAPISY ABUZYWNE OKRADAJĄ KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Kalina32 - 2014-10-26 14:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EDMUND - 2014-08-29 20:09:04]:
Racja, trzeba czytać to co się podpisuje. Ja robię podobnie i zawsze jak coś podpisuję to proszę o 10-15 min na zastanowienie i przeczytanie regulaminu. A pro po Open Finance, to zakładałem u nich lokatę Bumerang i jestem bardzo zadowolony z ich usług.
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-10-27 13:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kalina32 - 2014-10-26 14:24:58]:
NIE ROZUMIESZ PROBLEMU TO ZA CO OPEN FINANCE DOSTAŁ PRAWIE 1 MILION SIEDEMSET TYSIĘCY ZŁOTY KARY W NAGRODĘ CZY ZA TO ,ŻE OSZUKIWAŁ KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-29 18:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra pracuje w open finance . Nie słyszałam żeby narzekała. Przeciwnie często przynudza cały wieczór o swojej pracy.
zdjecie uzytkownika
MIŚ - 2014-10-31 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A AKCJE OPEN FINANCE SPADAJĄ Z JUŻ NIEDŁUGO NA 3,90
WSZYSCY KLIENCI UCIEKAJĄ Z OPEN FINANCE A TWOJA SIOSTRA PEWNIE NIE WIE CO MA ROBIĆ BO JEJ UMIEJĘTNOŚCI TO NISKI POZIOM WIEDZY EKONOMICZNEJ -FIGURANTKA A NIEBAWEM OBUDZI SIĘ Z REKA W NOCNIKU WEJDŹ NA WWW.OSZUKANI PRZEZ OPEN FINANCE I GETIN BANK HAHAHA
zdjecie uzytkownika
Krystek - 2014-10-31 19:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brałem kredyt na auto z pomocą doradcy Open Finance i wszystko było ok. Dostałem kalkulację 5 ofert i wybrałem najlepszą.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-01 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego doświadczenia wiem, że problemy mają ci co nie czytają umów. Ja wszystkie czytam i jest ok. Korzystałam z pomocy Open Finance i jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Nowik - 2014-11-03 09:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma doradcza , według mnie. Przy wszystkich poważniejszych decyzjach finansowych ,korzystam z ich usług. Nie wyobrażam sobie, podjąć decyzje o wyborze lokaty bez możliwości porównania różnych ofert. A open Finance zabezpiecz mi tą możliwość.
zdjecie uzytkownika
JASIU Z I A - 2014-11-03 11:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowik - 2014-11-03 09:51:29]:
NOWIK WIĘKSZEGO NIEUKA JAK TY TO NIE WIDZIAŁEM POCZYTAJ SOBIE ZA CO CO ZOSTAŁ UKARANY OPEN FINANCE 1.7OO OOO ZŁ KARY ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK ZA CO GROZI TYM PSEUDO DORADCOM Z ART 286 $1 KK OD 6-MC DO 8 LAT
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-05 01:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego ktos tutaj najwyraźniej zmienia nicki i pisze posty ciągle używając capslocka, czym ci kolego/kolezanko tak firma podpadła, a może jesteś z konkurencji? Na tym forum co wspomnieliście, to sa komentarze od klientów, którzy nie przeczytali chyba do końca umowy, a o pracownikach niestety jest niewiele.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2014-11-05 07:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-11-05 01:14:14]:
NIEUKU TO TY CZYTAJ KIM JEST FIRMA OPEN FINANCE TO OSZUST FINANSOWY NR1 W POLSCE W NAGRODĘ DOSTAŁ 1.650 0000 ZŁ KARY ZA OSZUKIWANIE KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-11 20:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zwykłego klienta nic się nie zmienia. Open Finance nadal działa i jest ok. Ja jestem zadowolona z ich usług.
zdjecie uzytkownika
jaxa - 2014-11-13 11:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-11-11 20:50:31]:
Jeszcze nie wiesz ,że zrobili cię w rogi akcje spadają dziś o 6% likwidują placówki i zwalniają pracowników Ciebie to też czeka bo wynika z Twojego pisania,że jesteś jedną z nich
zdjecie uzytkownika
Barambabum - 2014-11-18 18:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy w Open Finance Nieruchomości - co możecie o tym powiedzieć??? Warto ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-17
Żródło: Gowork.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie)
Opiekun Klienta Sieci Open Direct Zadania: • obsługa Klientów indywidualnych w obszarach kredytów i ubezpieczeń lub inwestycji • rozpoznawanie potrzeb Klienta i opracowywanie pakietów rozwiązań finansowych odpowiadających indywidualnym ich potrzebom, • budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientami, • realizacja celów biznesowych Firmy. Sukces Open Finance opiera się na sukcesie naszyc
zdjecie uzytkownika
JAŚ FASOLA - 2014-11-18 19:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barambabum - 2014-11-18 18:40:57]:
MOŻESZ SIĘ NABAWIĆ NERWICY ORAZ DOZNASZ MOBBINGU LEPIEJ SZUKAJ PRACY GDZIE INDZIEJ
UOKiK dotyczą Aegon TU na Życie, Idea Bank, Open Finance i Raiffeisen Bank Polska.

- UOKiK stwierdził, że cztery instytucje finansowe zaangażowane w sprzedaż produktów ubezpieczeniowych z funduszem kapitałowym naruszyły zbiorowe interesy konsumentów. Urząd nałożył na te instytucje kary o łącznej wartości 50 mln zł. Są to jedne z najwyższych kar nałożonych przez UOKiK za naruszenie interesów konsumentów – powiedział prezes UOKiK Adam Jasser.

Dla Aegon TU na Życie kara finansowa wyniosła 23 446 206 zł. Idea Bank musi zapłacić 4 172 571 zł kary, Open Finance - 1 673 546 zł i Raiffeisen Bank Polska - 21 122 088 zł.

Jasser: samoregulacja branży zawodzi
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-21 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, czy to jest dobra firma, bo właśnie chciałabym ulokować na koncie trochę oszczędności i patrzyłam już na wszystkie oferty, zastanawiam się która z nich wyda się najlepsza, są wszystkie w sumie bardzo do siebie podobne, a niedawno widziałam reklamę open finance i chyba mają dobrych pracowników, doradców?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Finance
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x