Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Open Finance

Opinie o Open Finance

Pracowałeś w firmie Open Finance i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-09 08:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46]:
(usunięte przez administratora)TY NADAL SWOJE DYRDYMAŁY PISZESZ TO ZA CO WAS SKAZANO ZA RZETELNOŚĆ CZY ZA OSZUSTWA I NIEUCZCIWE PRAKTYKI HANDLOWE A AKCJE OF SZYBUJĄ DO GÓRY CZY 85% SPADEK W CIĄGU ROKU TO WASZ SUKCES CZY TOTALNA PORAŻKA , A LIKWIDACJA ODDZIAŁÓW TO SUKCES CZY PORAŻKA W/G PANA[ PSEUDO OPOWIADACZA] HAHAHA A JESZCZE CZEKAJĄ WAS NIEMIŁE NIESPODZIANKI
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 23:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są uczciwi i nieuczciwi doradcy. Według mnie przesadzasz. Ja akurat miałam styczność z bardzo dobrym doradcą, dzięki któremu uzyskałam o wiele lepszą ofertę kredytu, niż początkowo sama wyszukałam.
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-13 08:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 23:49:30]:
TO ZA CO ZOSTAŁ UKARANY OPEN FINANCE PRAWIE 1.700.000 ZA UCZCIWOŚĆ CZY ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK HANDLOWYCH POCZYTAJ SOBIE W INTERNECIE OSZUSTWA GETIN BANKU I OPEN FINANCE TO DOJRZEJESZ I POZNASZ PRAWDĘ
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-18 19:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radzę uważać na tych "pseudo doradców", straciłem przez nich 15 tysięcy złotych, z premedytacją wprowadzają klienta w błąd byle tylko otrzymać prowizję od sprzedanego produktu. Banda złodziei!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-24 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚ - 2014-10-31 10:06:39]:
Ja też bym nie narzekał jakbym miał prowizję od każdego oszukanego klienta. Mnie okradli na 15 tysięcy złotych i "doradca śmieje mi się w twarz" bo prowizję dostał i ma mnie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-02-17 12:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale nie jestem zadowolona z Open Finance z Wrocławia zgłosiłam się aby doradzili mi jakiś fajny kredyt w jakimś normalnym banku z Panią z którą się umuwiłam pieknie ładnie potrafiła opoiwadac że nie bedzie problemów,że ona wszytsko załatwi poczym zgłosił się do mnie bank papiery złorzyłam czekałam na opdowiedz z banku niestety była odmowa po czym zadzwoniłąm do pani z Open finance która się mną zajmowała nawet nie raczyła odebrac telefony,pisałam e-maila ale nic jeżeli ma tak wyglądac pomoc z ich strony to lepiej latac samemu za kredytem niż się prosić w łaskę !!!!!
zdjecie uzytkownika
WAREN - 2015-02-17 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Getin Bank, Noble Bank i spółki Leszka Czarneckiego emitowały, i oferowały Klientom Obligacje, które miały przynosić zyski rocznie 12 % - 10 %, lub nawet mniejsze oprocentowanie; ale nie 0 %. Niestety te inwestycje okazały się bezwartościowe. Obligacje nie przyniosły żadnego zysku. Polisolokaty i obligacje z Getin Banku, z Noble Banku to Oszustwo. Zakładano takie inwestycje ludziom co najmniej na rok, a nawet na 4 lata. W tym czasie bank mógł obracać oszczędnościami Klientów, a ich okłamywał i oszukiwał. Odradzam i Ostrzegam, nie wolno korzystać z żadnych produktów, i usług z firm Leszka Czarneckiego. Tam okłamują, oszukują i okradają ludzi z oszczędności !
zdjecie uzytkownika
nomis - 2015-03-02 20:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie może co takiego oferuje Open Finance na stanowisku doradcy? bowiem na ich stronie jest taka oferta pracy http://www.open.pl/praca.html bardzo rozpisali się pod kątem zadań oraz wymagań, ale jeśli chodzi o oferte w zamian to ani słowa! Jak tutaj jest z wynagrodzeniem, czy sprawami socjalnymi?
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-03-07 00:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A (usunięte przez administratora) gdzie jest ? Jakis brakuje mi jego niezlomnych i rozbijajacych wpisów.
zdjecie uzytkownika
JAN - 2015-03-07 08:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ZA PISANIE BZDUR WYSŁANO W NAGRODĘ NA ZIELONĄ TRAWKĘ CZYLI WYWALONO
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-03-14 14:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JAŚ FASOLA - 2014-11-18 19:27:05]:
Jeśli jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i potrafisz ludziom kłamać prosto w oczy to jest praca dla Ciebie. Open Finance to instytucja skierowana na oszukiwanie niczego nieświadomego klienta. Obiecają wszystko żeby tylko sprzedać produkt i dostać prowizję, a potem wypierają się wszystkiego. W umowie są zupełnie inne zapisy niż jest to mówione na spotkaniu w oddziale.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-28 17:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w oddziale Open Finance w Lublinie. Spisalam
Z doradca wniosek na zakup mieszkania a drugi na gotówkę. Wszystko niby ok, ale zadzwonił do mnie i powiedział, ze nie podpisałam zgody na przetwarzanie danych osobowych. Podjechal i uzupełniłem. Cos mnie tknęlo i przeczytałam a tam napisane było ze zgodę udzielam jakiejś firmie ANG a nie Open Finance. Doradca tłumaczył mi ze to nowa spółka z która współpracują trochę mnie uspokoił. Miał z was ktoś podobny przypadek ? Czy powinna sie martwić i odwołać ta zgodę ? Jakoś to dziwne. Anka
zdjecie uzytkownika
MICHO - 2015-04-28 20:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM PRACE W OPEN FINANCE TAM CIEBIE WYKORZYSTAJĄ A NASTĘPNIE ZWOLNIĄ PRZECIWKO OPEN FINANCE TOCZY SIĘ WIELE SPRAW KARNYCH ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK HANDLOWYCH OSTATNIO ZOSTAŁ UKARANY PRZE URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTA KARA 1.600 000 ZŁ ATO NIE KONIEC
zdjecie uzytkownika
herbert - 2015-04-29 03:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MICHO - 2015-04-28 20:33:26]:
ja tam ciągle uważam , że lepsza tego typu praca niż bezczynne siedzenie na tyłku i nic nie robienie, a Open Finance szuka obecnie masy doradców finansowych
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-04-29 07:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobią z ciebie oszusta pomyśl jaki z ciebie doradca finansowy jak nie masz w tym kierunku podstawowego wykształcenia finansowego lub ekonomicznego będziesz żałować ale wybór należy do ciebie przyszły niedorajdo finansowy
zdjecie uzytkownika
Realista - 2015-05-14 22:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46]:
Człowieku nie ośmieszaj się, nie rób reklamy. Jesteście pośrednikiem, bierzecie kasę od banku za zwerbowanie klienta, nie jesteście doradcami ponieważ doradca bierze kasę za znalezienie najkorzystniejszej opcji dla klienta a wy jesteście jedynie dystrybutorem produktów bankowych i kasę płaci wam bank. Często doradzacie klientowi tą ofertę za jaką dostaniecie najwięcej kasy, plus dorzucamy jakieś ubezpieczonko i mamy całkiem ładny zysk za robotę którą klient mógłby sam wykonać.
zdjecie uzytkownika
jck - 2015-05-15 07:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W OPEN FINANCE PRACUJĄ TZW TROLLE FINANSOWI KTÓRZY DLA WŁASNYCH KORZYŚCI FINANSOWYCH DOPROWADZA CIEBIE DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORZĄDZENIA MIENIEM
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-05-17 21:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli podpisała wniosek w Open Finance i następnie udziliłaś zgody firmie ANG to znaczy, że tamtejszy doradca złorzył dokumenty w innej firmie gdzie ma wyższą prowizje - czyli oszukał i ciebie i pracodawcę
zdjecie uzytkownika
lex - 2015-05-27 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradcy za jednego klienta zarabiają często całą wysokość składki rocznej. Nie mówiąc już o premiach z tytułu utrzymania przy sobie klienta. Znam temat aż za dobrze, pracuję w kancelarii, która zajmuje się odzyskiwaniem środków dla ludzi, którzy zorientowali się, że trwanie dalej w polisie tylko powiększy ich straty. Sprawa dotyczy także zakończonych polis. W razie pytań, zapraszam do kontaktu: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zero007 - 2015-05-31 19:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z Open Finance wygrałem w sądzie zwrot wszystkich wpłaconych pieniędzy + odsetki karne. OF złożyło apelację, ale marnie widzę ich szanse. Historia walki + dokumenty z rozprawy na blogu "bez adwokata" a blox.pl
zdjecie uzytkownika
aNIELKA - 2015-06-09 18:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zero007 nie wierzę jakoś w to co piszesz, jesteś hejterem na pewno albo chcesz zostać anonimowym ionternetowym bohaterem, tak czuję. w sumie firma raczej nie ma problemów bo widzę że jest mnóstwo ogłoszeń teraz na specjalistę ds, sprzedaży mieszkań w wielu miastach. jak dają świadczenie pozapłacowe to warto brać! http://www.praca.pl/specjalista-ds-sprzedazy-mieszkan_721006.html
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY PRZEZ OPEN FINANCE - 2015-06-18 13:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OPEN FINANCE TO OSZUST NR 1 W POLSCE JEGO AKCJE W CIĄGU ROKU SPADŁY NA GIEŁDZIE 73% I TOCZY SIĘ WIELE SPRAW O OSZUSTWO Z ART 286 $1KK ORAZ ZOSTALI UKARANI KARA PIENIĘŻNĄ 1,600 OOO ZŁ ZA NIEUCZCIWE PRAKTYKI HANDLOWE NATOMIAST POŁĄCZYLI SIĘ Z HOME BROKER KTÓRY JEST NA TAPECIE NIEUCZCIWYCH FIRM I TEZ ZOSTAŁ UKARANY WEJDŹ NA STRONĘ POZWY PRZECIWKO OPEN FINANCE TO SIĘ WSZYSTKIEGO DOWIESZ NIEDOWIARKU
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-06-18 16:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aNIELKA - 2015-06-09 18:53:30]:
OF NAJGORSZA FIRMA KTÓRA OSZUKUJE PRACOWNIKÓW I KLIENTÓW TAM JEST WYŚCIB SZCZURÓW
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: pytania o doświadczenie, wady, zalety, dlaczego chcesz pracować na tym stanowisku w tej firmie, scenka "rozmowa z klientem"
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-06-22 17:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, czytać się nie chce tych bzdur.
W KAŻDEJ firmie gdzie zarobki polegają na prowizji,będą pracowali ludzie mniej lub bardziej prawdomówni. Jeżeli chcesz dobrze zarobić i dać od siebie jak najwięcej, w tej firmie to idzie w parze. Nie trzeba na prawdę oszukiwać na każdym kroku. A największą nagrodą są polecenia osób ZADOWOLONYCH z usług :)
Kary oczywiście nie są za nic, ale człowiek tak jak i firmy uczą się na błędach.
zdjecie uzytkownika
JASIU - 2015-06-22 20:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UCZĄ SIĘ NA BŁĘDACH ok A NIE NA OSZUSTWACH
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Finance

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Open Finance?
Zadaj pytanie
alert