Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Open Finance

Pracowałeś w firmie Open Finance i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MAX - 2014-11-05 07:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2014-11-05 01:14:14]:
NIEUKU TO TY CZYTAJ KIM JEST FIRMA OPEN FINANCE TO OSZUST FINANSOWY NR1 W POLSCE W NAGRODĘ DOSTAŁ 1.650 0000 ZŁ KARY ZA OSZUKIWANIE KLIENTÓW
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-11-11 20:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zwykłego klienta nic się nie zmienia. Open Finance nadal działa i jest ok. Ja jestem zadowolona z ich usług.
zdjecie uzytkownika
jaxa - 2014-11-13 11:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-11-11 20:50:31]:
Jeszcze nie wiesz ,że zrobili cię w rogi akcje spadają dziś o 6% likwidują placówki i zwalniają pracowników Ciebie to też czeka bo wynika z Twojego pisania,że jesteś jedną z nich
zdjecie uzytkownika
Barambabum - 2014-11-18 18:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy w Open Finance Nieruchomości - co możecie o tym powiedzieć??? Warto ?
zdjecie uzytkownika
JAŚ FASOLA - 2014-11-18 19:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barambabum - 2014-11-18 18:40:57]:
MOŻESZ SIĘ NABAWIĆ NERWICY ORAZ DOZNASZ MOBBINGU LEPIEJ SZUKAJ PRACY GDZIE INDZIEJ
UOKiK dotyczą Aegon TU na Życie, Idea Bank, Open Finance i Raiffeisen Bank Polska.

- UOKiK stwierdził, że cztery instytucje finansowe zaangażowane w sprzedaż produktów ubezpieczeniowych z funduszem kapitałowym naruszyły zbiorowe interesy konsumentów. Urząd nałożył na te instytucje kary o łącznej wartości 50 mln zł. Są to jedne z najwyższych kar nałożonych przez UOKiK za naruszenie interesów konsumentów – powiedział prezes UOKiK Adam Jasser.

Dla Aegon TU na Życie kara finansowa wyniosła 23 446 206 zł. Idea Bank musi zapłacić 4 172 571 zł kary, Open Finance - 1 673 546 zł i Raiffeisen Bank Polska - 21 122 088 zł.

Jasser: samoregulacja branży zawodzi
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-21 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, czy to jest dobra firma, bo właśnie chciałabym ulokować na koncie trochę oszczędności i patrzyłam już na wszystkie oferty, zastanawiam się która z nich wyda się najlepsza, są wszystkie w sumie bardzo do siebie podobne, a niedawno widziałam reklamę open finance i chyba mają dobrych pracowników, doradców?
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-12-04 14:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja korzystałam z usług Open Finance i jestem zadowolona. Doradców mają dobrych, chociaż ja się trzymam jednego od początku.
zdjecie uzytkownika
darko - 2014-12-06 13:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też trzymam się od początku jednego doradcy w Open Finance i bardzo cenię sobie jego pomoc.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-12-06 13:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kredyt i lokaty załatwiam przez open finance. Nie wyobrażam sobie biegania i poszukiwania na własną rękę czegokolwiek związanego z finansami. Od lat korzystam z open finance . Zawsze mam wyszukana ofertę dokładnie taką jak potrzebuję i jest na moje możliwości.
zdjecie uzytkownika
MIŚ - 2014-12-06 17:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W CZĘSTOCHOWIE OPEN FINANCE ZLIKWIDOWANO ZA DOPROWADZANIE DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORZĄDZENIA MIENIEM KLIENTÓW
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
EDMUND - 2014-12-28 07:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTRZEBUJESZ POMOCY W WALCE Z OPEN FINANCE PISZ PODPOWIEM e.lisiewicz@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
ArtekURS - 2015-01-03 13:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi bardzo pomogli we wzięciu kredytu i kiedy byłem w banku to dostałem odmowę, a jedna wizyta u nich 3dni czekania i zapraszają z dokumentami bo dostaje. Naprawde polecam
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-01-03 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ArtekURS - 2015-01-03 13:55:02]:
ALE NIGDY GO NIE SPŁACISZ BO OPEN FINANCE JEST TYLKO POŚREDNIKIEM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MAX - 2015-01-03 15:42:11]:
Open Finance nie jest pośrednikiem, bo nasze doradztwo jest bezpłatne. Umowy kredytowe zawierane przez Klientów współpracujących z naszymi doradcami są wręcz korzystniejsze z uwagi na aktywny udział doradcy nie tylko na etapie wyboru oferty kredytowej banku, ale także na etapie negocjacji jej ostatecznego kształtu.

Pozdrawiam, Piotr Szymański
Online Ekspert Open Finance
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-09 08:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oeopenfinance - 2015-01-08 21:30:46]:
(usunięte przez administratora)TY NADAL SWOJE DYRDYMAŁY PISZESZ TO ZA CO WAS SKAZANO ZA RZETELNOŚĆ CZY ZA OSZUSTWA I NIEUCZCIWE PRAKTYKI HANDLOWE A AKCJE OF SZYBUJĄ DO GÓRY CZY 85% SPADEK W CIĄGU ROKU TO WASZ SUKCES CZY TOTALNA PORAŻKA , A LIKWIDACJA ODDZIAŁÓW TO SUKCES CZY PORAŻKA W/G PANA[ PSEUDO OPOWIADACZA] HAHAHA A JESZCZE CZEKAJĄ WAS NIEMIŁE NIESPODZIANKI
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 23:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są uczciwi i nieuczciwi doradcy. Według mnie przesadzasz. Ja akurat miałam styczność z bardzo dobrym doradcą, dzięki któremu uzyskałam o wiele lepszą ofertę kredytu, niż początkowo sama wyszukałam.
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-01-13 08:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 23:49:30]:
TO ZA CO ZOSTAŁ UKARANY OPEN FINANCE PRAWIE 1.700.000 ZA UCZCIWOŚĆ CZY ZA STOSOWANIE NIEUCZCIWYCH PRAKTYK HANDLOWYCH POCZYTAJ SOBIE W INTERNECIE OSZUSTWA GETIN BANKU I OPEN FINANCE TO DOJRZEJESZ I POZNASZ PRAWDĘ
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-18 19:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radzę uważać na tych "pseudo doradców", straciłem przez nich 15 tysięcy złotych, z premedytacją wprowadzają klienta w błąd byle tylko otrzymać prowizję od sprzedanego produktu. Banda złodziei!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-01-24 11:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚ - 2014-10-31 10:06:39]:
Ja też bym nie narzekał jakbym miał prowizję od każdego oszukanego klienta. Mnie okradli na 15 tysięcy złotych i "doradca śmieje mi się w twarz" bo prowizję dostał i ma mnie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-02-17 12:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale nie jestem zadowolona z Open Finance z Wrocławia zgłosiłam się aby doradzili mi jakiś fajny kredyt w jakimś normalnym banku z Panią z którą się umuwiłam pieknie ładnie potrafiła opoiwadac że nie bedzie problemów,że ona wszytsko załatwi poczym zgłosił się do mnie bank papiery złorzyłam czekałam na opdowiedz z banku niestety była odmowa po czym zadzwoniłąm do pani z Open finance która się mną zajmowała nawet nie raczyła odebrac telefony,pisałam e-maila ale nic jeżeli ma tak wyglądac pomoc z ich strony to lepiej latac samemu za kredytem niż się prosić w łaskę !!!!!
zdjecie uzytkownika
WAREN - 2015-02-17 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Getin Bank, Noble Bank i spółki Leszka Czarneckiego emitowały, i oferowały Klientom Obligacje, które miały przynosić zyski rocznie 12 % - 10 %, lub nawet mniejsze oprocentowanie; ale nie 0 %. Niestety te inwestycje okazały się bezwartościowe. Obligacje nie przyniosły żadnego zysku. Polisolokaty i obligacje z Getin Banku, z Noble Banku to Oszustwo. Zakładano takie inwestycje ludziom co najmniej na rok, a nawet na 4 lata. W tym czasie bank mógł obracać oszczędnościami Klientów, a ich okłamywał i oszukiwał. Odradzam i Ostrzegam, nie wolno korzystać z żadnych produktów, i usług z firm Leszka Czarneckiego. Tam okłamują, oszukują i okradają ludzi z oszczędności !
zdjecie uzytkownika
nomis - 2015-03-02 20:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie może co takiego oferuje Open Finance na stanowisku doradcy? bowiem na ich stronie jest taka oferta pracy http://www.open.pl/praca.html bardzo rozpisali się pod kątem zadań oraz wymagań, ale jeśli chodzi o oferte w zamian to ani słowa! Jak tutaj jest z wynagrodzeniem, czy sprawami socjalnymi?
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-03-07 00:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A (usunięte przez administratora) gdzie jest ? Jakis brakuje mi jego niezlomnych i rozbijajacych wpisów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: pytania o doświadczenie, wady, zalety, dlaczego chcesz pracować na tym stanowisku w tej firmie, scenka "rozmowa z klientem"
zdjecie uzytkownika
JAN - 2015-03-07 08:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ZA PISANIE BZDUR WYSŁANO W NAGRODĘ NA ZIELONĄ TRAWKĘ CZYLI WYWALONO
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-03-14 14:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JAŚ FASOLA - 2014-11-18 19:27:05]:
Jeśli jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i potrafisz ludziom kłamać prosto w oczy to jest praca dla Ciebie. Open Finance to instytucja skierowana na oszukiwanie niczego nieświadomego klienta. Obiecają wszystko żeby tylko sprzedać produkt i dostać prowizję, a potem wypierają się wszystkiego. W umowie są zupełnie inne zapisy niż jest to mówione na spotkaniu w oddziale.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Finance
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Open Finance?
Zadaj pytanie