Everts-Pol Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Everts-Pol Sp. z o.o.

anka713 2009-08-17 22:59
Jestem byłym pracownikiem tej firmy pracowałam tam półtora roku. Warunki pracy tragiczne. Nie polecam nikomu.
xxxxxx 2009-09-22 00:34
totalny niewypal ta firma (usunięte przez administratora) ludzie uciekajcie od tego miejsca jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ula 2010-01-27 12:31
Trzeba pracować ale od wielu lat pracuję nigdy nikt nie miał spóźnionej wypłaty. Zawsze na czas. Ubezpieczenie też wszyscy mają na całą wypłacaną kwotę.
gośka 2010-11-08 00:48
zapomnialam dodać ,że kierownictwo było bardzo nie miłe!!!
inni 2011-08-09 15:12
Szkoda że nikt nie zrobił forum beznadziejnych pracowników akurat za Ciebie wszyscy poprawiamy blędy. Sama wiesz jak beznadziejnym bylaś pracownikiem. Szkoda że szefowa wcześniej Cię nie zwolniła. Ten serwis pracy to miejce dla leni i nieudaczników którzy nie wiedzą czego szukają i piszą lecząc swoje kompleksy.
anka 2012-02-19 19:47
prosze pomozcie mi,czy ptacuje tam jeszcze (usunięte przez administratora)???to wazne,musze odnalesc przyjaciolke :( pomozcie prosze
gosia 2013-01-05 12:16
anka713 - 2009-08-17 22:59:38

Jestem byłym pracownikiem tej firmy pracowałam tam półtora roku. Warunki pracy tragiczne. Nie polecam nikomu.
JA TEZ TAM PRACOWAŁAM DOSC DŁUGO I NAPRAWDE NIE MOGŁAM NARZEKAC .WYPLATA ZAWSZE NA CZAS ,JAK KOMUS WOLNE BYLO POTRZEBNE TO NIE BYLO PROBLEMU .Z SZEFEM ZAWSZE MOZNA BYLO SIE JAKOS DOGADAC A CO DO 15MIN PRZERWY TO BYLO TEORETYCZNIE A PRAKTYCZNIE PRZYPOMNIJCIE SOBIE?
****** 2014-01-21 17:09
pytasz czemu jest niewypałem??? a jak wytłumaczysz fakt iż kiedyś przyszła kontrol od pomiaru hałasu a (usunięte przez administratora) (wiesz o kogo mi chodzi) kazała wyłączyć jedną maszynę??tą najgłośniejszą????????????????????????
yyy 2015-01-10 15:47
To prawda tak tam est
anonim 2015-02-02 12:52
Prawda zgadzam się z poprzedniczkami ....wypłata minimalna jak na Wawę ciężko przetrwać za taką kwotę ...co do zatyczek rzeczywiście nie były dostępne w firmie a powinny ...
marek 2015-06-13 11:03
Mam pytanie czy znacie nr na produkcję kiedyś to był Nadarzyn teraz nie wiem a mam zalegle sprawy tam
kinga 2015-10-05 13:18
Półtora roku jak bylo tak żle ? to dlaczego tak długo ? Mnie jak coś nie pasuje zaraz zmianiam. Wniosek nie było tak tragicznie.

klafar 2015-10-24 20:09
pracowałam tam prawie rok czasu...jezeli chodzi o prace to nie byla najgorsza i zarobki tez w miare i zawsze na czas..brud halas to prawda,ale to wkońcu produkcja....z szefem nawet można bylo sie dogadac ale kiedy do pracy wrocil (usunięte przez administratora) niby kierownik kazdy mial dosyc i wkrotkim czasie odeszlo wielu ludzi..mówie oczywiście tu o firmie w woli mrokowskiej
wer 2015-11-04 21:52
@klafar no to raczej pozytywna opinia na temat firmy Everts-Pol Sp. z o.o., bo raczej nie każda firma może pochwalić się tym że zawsze wypłaca pieniądze na czas, czesto ludzie się właśnie na to skarżą, no wiem jeśli chodzi o ludzi to zawsze mogą się zmienić trzeba być pozytywnej myśli że na dobre i nie rezygnować tak szybko
anonim 2016-02-09 15:01
Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera wśród pracowników była dziwna. Kierownictwo i brygadzistki niekompetentne i bardzo niemiłe. Z trudem można było się dogadać.(usunięte przez administratora)
1
Magda 2016-02-25 18:50
tym wyżej to komu ? Ja pracuję od lat i nie zauważyłam niekompetencji.
karola 2016-02-25 19:37
Jeżeli ktoś pracuje w tej firmie już jakiś czas to wie jak praca tam wygląda. Nie mam na co narzekać, praca jak każda inna. Pieniądze na koncie pojawiają się wtedy kiedy powinny. To dla mnie najważniejsze.
marta 2016-02-27 03:42
pracowałam 7 miesięcy. jestem zadowolona. zmieniam prace bo się przeprowadziłam. pensje zawsze na czas.
Katarzyna 2016-04-20 11:44
Wystarczy zadzwonić i się zapytać czy jest praca i jakie są zarobki.
anonim 2016-04-29 13:13
Pracowałam w tej firmie i nie wiem w czym ludzie widzą problem.
[anonim - 2016-02-09 15:01:45 ]:
Jeżeli ktoś ma problemy z komunikacją z innymi ludźmi- to nie powinien pisać komentarzy. Wcale nie trzeba się nikomu "podlizywać", żeby pracować.
Poza tym, jak szeregowy pracownik może osądzać kompetencje innych pracowników na wyższych stanowiskach? Czyżby zazdrość kogoś zżerała?
anonim 2016-05-17 21:07
Generalnie polecam nie ma tragedii Prezesowa też spoko kobita
on 2016-05-17 21:09
Chyba zżera,jak czytam nie które wpisy zastanawiam się czy ktoś firm nie pomylił
P. 2016-05-27 12:58
Wypłata zawsze na czas. Praca jak każda inna, jak ktoś chce pracować i zarobić to będzie pracował. Można spotkać tu ludzi pracujących już ponad 10 lat, więc chyba nie jest aż tak źle jak to niektórzy obrazują.
4
ojaaa 2016-06-02 22:36
Jest ok nie ma co narzekać
wedg 2016-06-30 18:20
noo widze ze duzo pozytywnych opinii tutaj mam nadzeije ze faktycznie w firmie jest tak jak piszecie :)
... 2017-01-24 01:03
Pracowalam 3 miesiace ale sie przeprowadzilismy. Praca nie za latwa ale kasa na czas.
Aga 2017-05-08 11:12
Witam. Chciałabym tam pracować napiszcie mi czy warto w Woli Mrokowskiej i czy dają umowę na stałe czy po okresie próbnym dziękują.
Karny Wrzos 2017-05-09 14:58
Jeżeli będziesz się starała to na pewno dadzą Ci umowę.
Marta 2017-05-09 16:31
Pensja na czas ale niestety tez nocne zmiany.
S 2017-05-12 08:52
Wypłata zawsze na czas. Atmosfera też ok. Jak ktoś jest konfliktowy to zawsze będzie narzekać niezależnie od pracy.
Zostaw swoją opinię o Everts-Pol Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Everts-Pol Sp. z o.o.