brak logo

BLASK Marzena Szymańska

Łódź

Opinie o BLASK Marzena Szymańska

monika 2014-03-01 15:36:19
Super firma zapewnia prace umowę no i są osobami godnymi zaufania obecnie jestem u nich zatrudniona ale nie ma porównania z innymi firmami naprawdę warto pracować z takim szefostwem polecam i pozdrawiam
emu 2014-03-10 15:36:31
Czy może Pani napisać, gdzie pani pracuje, że jest tak świetnie, bo my mamy inną opinie.
11
amosia 2014-06-08 23:32:44
jeśli szukacie miejsca, gdzie mozna popracować "na czarno" to tam znajdzie sie dla was miejsce, pracowałam kilka miesięcy... szefostwo ok czasem spóźniają się z płacą, ale nie można mieć wszystkiego
10
były pracownik 2014-06-11 14:39:38
napisana była opinia, ale została wykasowana, ciekawe!!!!!!!!! przez koga i dlaczego, czyżby opinia się nie spodobała, prawda w oczy kole.
9
były 2014-07-16 14:11:46
(usunięte przez administratora)jakość produktów do pracy bardzo kiepska, bardzo niesympatyczni "słoma z butów",,,nie polecam,
9
nowy 2014-10-22 21:42:41
wszyscy maja racie,firma nierzetelna pod względem usług,dno
10
była 2014-12-30 14:11:39
Firma zmieniła nazwę na Blask Sp.z o.o. łódź Piotrkowska - wystrzegajcie się ludzie ich. Nie ma umów, nie płacą podatków i zusu. za pracę płacą po terminie i obcinają pieniądze.
13
pog. 2014-12-31 19:35:39
popieram również wszystkie opinie, usługi dno, praca z tymi ludzmi to masakra, dorobkiewicze, wykorzystują ludzi i uważają że jak ktoś sprząta to można ich traktować jak kogoś gorszego, bez umów , pieniądze kiepskie, najlepiej pracować za darmo.NIE dajcie się im wykorzystywać. uważajcie na nich.
12
pog. 2014-12-31 19:39:27
TAK - Blask Sp zoo i Blask Marzena Szymańska to ta sama firma
11
byla 2015-04-09 11:09:19
Nie polecam tej firmy nikomu kto szuka pracy oszukują i wykorzystują ludzi na czas nie wypłacają ppieniędzy a wymagają żeby po swoich godzinach pracy jeździć na inne obiekty
9
monika 2015-04-10 15:25:24
Super firma a ci co chcą ja oczernia to zwykle nieroby nikt za darmo wam nie będzie placic
byla 2015-04-11 00:15:55
Pani taka pracowita?wlasnie tacy ludzie pokazuja ze nawet po swoich godzinach pracy godza sie na dodatkowa prace i to za darmo (podlizusy).
8
,,,, 2015-04-12 20:19:09
opinia napisana przez właścicieli????? ja ich też nie polecam,pracuję tam, ale szukam nowej pracy, każą mówić ze pracujemy na umowę, ale wiemy ze to kłamstwo, tak każą mówić w urzędach. Może powinno się ich podać do ZUS.PIP.US ale to jak zmienię pracę, płaca kiepska, bardzo często po terminie, a jak wypłacają tak tak jakby robili łaskę, Firma krzak........ i tyle
8
maluski5 2015-05-07 08:47:08
ja także nie polecam nikomu kto szuka pracy by się dostał do tych oszustów , wiem to z własnego doświadczenia bo u nich pracowałem szefostwo jest nie słowne pod każdym względem czy to będzie pensja czy nawet podpisanie jakiejkolwiek umowy o zatrudnienie w tej Firmie , pracownicy są wykorzystywani i obiecuje im się umowę o prace zaś po przepracowaniu trzech tygodni małżonek pani Szymańskiej przywozi kolejnego pracownika i zastępuje go w zamian już pracującym na danym obiekcie innym pracownikiem,jedyną możliwością jest zgłoszenie całej zaistniałej sytuacji do Inspekcji Pracy aby móc dochodzić swoich praw pracowniczych od tej nieuczciwej Firmy.
7
maluski5 2015-05-07 09:14:06
wiem jakie masz zadanie zlecone przez panią Szymańską i jej męża a mianowicie obserwować fora i pisać nieprawdę na tematy innych użytkowników forum którzy pracowali w tej firmie pewno pani Szymańska nie śle ci za to płaci lecz nic ci to nie da bo ludzie nie są tacy głupi by uwierzyć w nagłą metamorfozę firmy Blask, pisz swoje brednie dalej a ja się będę z tego śmiał.
7
maluski5 2015-05-07 09:33:50
Pani (usunięte przez administratora)zmieniła jedynie lokalizację z ulicy Wici na ulicę Piotrkowską 86 , jeśli mimo tego chce ktoś tam pracować to będzie w przyszłości sam na siebie płakał.Dużo gadaniem swoim obiecują lecz to wszystko mrzonki.Nie posiadają żadnego profesjonalnego sprzętu ani odkurzaczy ani do koszenia czy nawet do prania dywanów lub tapicerki nie posiadają nawet odpowiedniej wiedzy na ten temat zaś środki czystości to pożal się panie boże firma oszczędza na wszystkim a zwłaszcza na sprzęcie,zimą nie spodziewajcie sie ciężkiego sprzętu bo go nie zobaczycie , firma oszczędza nawet na ubraniach roboczych oraz na obuwiu roboczym nowo przyjętym pracownikom każą pracować w własnych ubraniach a umowy nie zobaczycie ani zwrotu pieniędzy za zniszczone własne obuwie czy nawet za ubranie.
8
ni 2015-05-11 09:00:17
hahahaha opinia napisana przez właścieli,,,,,śmiechu warte,,,,, firma masakra
6
ni 2015-05-11 09:01:54
popieram w 100 %
6
ni 2015-05-11 09:03:03
popieram w 100 %
6
ni 2015-05-11 09:06:06
popieram w 100 %
6
ktoś 2015-05-29 13:25:45
wszystkie opinie napisane to sama prawda,
6
,,, 2015-07-20 13:24:01
Każda szanująca się firma dba o pracowników zapewniając im np odzież ochroną - roboczą, TA FIRMA NIE NLAEŻY DO SZNOWANYCH NA RYNKU. Firma dorobkiewiczów kosztem pracowników.
6
xxx 2015-09-09 11:50:27
Czy to chodzi o ta parę co on wygląda jak starzec a ona to taka mala szczerbata dziewczynka? Chyba ich znam. Żenada.
5
buhaha 2015-09-12 01:13:44
Blask spółka z o.o. powstała bo pani Szymańska ma problemy z poleceniem składek
5
marika 2015-09-22 13:29:11
ta wspołpraca nie pasuje nikomu, bez umowy i bez składek. wiemy co każa mówić - inaczej, bo po pracy, ale do takich osób co czynią innym zło i traktuja innych w poniżeniu - to zło wraca z podwójną siłą. PRZYJDZIE NA NICH ten CZAS,
6
aligator 2015-10-13 10:26:28
Czy my tutaj oceniamy warunki pracy, czy bierzemy udział w wyborach Miss krokodyli? Przez chwilę sądziłem, że czytam treści "gowork", a tu "pudelek". Smutne. I trąci małomiasteczkową cebulą.
1
hahaha 2015-10-23 19:04:52
opinia napisana przez Szymańskich - dobry kawał
6
haha 2016-03-01 10:24:45
ta mała to nie żona (choć żona nie lepsza)- tylko ta druga,,,,on on - jejjjjj, jak można - fujjjjj,,,
3
haha 2016-03-01 10:31:12
ta mała to nie żona (choć żona nie lepsza)- tylko ta druga,,,,a on - jejjjjj, jak można - fujjjjj,,,
4
KOMANDOS 2016-03-03 12:50:11
A WIECIE ZE PAWEL MA ZONE I KOCHANKE A PANI MAZENA JEMU WIEZY ZE ODSZEDL ALE ON CALY CZAS SIEZ NIA SPOTYKA JESTEM SWIADKIEM ZALMI TYLKO PANI MAZENY A JAK FIRMA TO JEST DOBRA PRAC I ATMOSFERA
3
nemezis 2016-03-03 14:06:34
Dlaczego szkalujesz i obrażasz ludzi w internecie? Jak masz dowody, to je pokaż. I pamiętaj,że dla prokuratury nikt nie jest anonimowy.
juz po 2016-03-03 18:01:18
prawda w oczy kole,,, Panie Komandos i inni - niech się Pan nie da zastraszyć - to są ich metody działania, a prokurator, urząd skarbowy, ZUS, PIP ,,,, to się nimi powinien zając, jak coś to może pozew zbiorowy,,, dużo ludzi może powiedzieć on nich - jak działają itd.... Ludzie trochę odwagi nie dajcie się zastraszać,,,niech za te grosze sami pracują,,,,
3
nemezis 2016-03-03 19:00:24
PANI Komandos i reszta Załogi:) ze slumsów przy ul.Kilińskiego - proszę się skupić i przeczytać ze zrozumieniem treść art.190 §1kk. Artykuł ten obejmuje również: "niepokojące treści zamieszczane na portalach społecznościowych - facebook,itp. oraz forach internetowych". W szczególności zaś "istotne naruszenie prywatności" szkalowanej osoby. Nie moja intencją jest zastraszanie kogokolwiek z dyskutujących na tymże forum. Ale obiecać mogę - dura lex, sed lex...
czytać ze zrozumieniem 2016-03-04 08:11:00
CHYBA NIE W TEMACIE' prokurator, urząd skarbowy, ZUS, PIP ,,,,
Art. 190. Groźba karalna
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
2
czytać ze zrozumieniem 2016-03-04 08:37:42
CHYBA NIE W TEMACIE' prokurator, urząd skarbowy, ZUS, PIP ,,,, sprawa dotyczy prowadzonej działalności i niezadowolonych pracowników,,,,a pisanie "ze slumsów przy ul.Kilińskiego" - to że ktoś mieszka na Kilińskiego - to nie znaczy że jest GORSZY i można go obrażać - to też jest obraźliwe i poniżające.
2
nemezis 2016-03-04 09:27:39
Zabawa w domorosłego prawnika nieszczególnie się Państwu udała. Polecam uzupełnić zdobytą pseudo-wiedzę, tj.: zapoznać się art. 190a, który to przepis obowiązuje w Polskim Prawie Karnym od 6 czerwca 2011 r. Gwoli ścisłości - "sprawa" NIE DOTYCZY "prowadzonej działalności" ani "niezadowolonych pracowników", a jedynie prywatnego życia Państwa Szymańskich (komentarz napisany przez "Komandos" - 2016 03.03; 12:50:11)i tylko i wyłącznie "istotnego naruszenia prywatności" dotyczą moje komentarze. Wysoce błędne jest przekonanie, że tego typu działalność może pozostać bezkarna . Nie może i nie powinna - choć przyznaję - nie jest to "rozbój z użyciem noża", co nie zmienia faktu, że zostało popełnione przestępstwo. Odnosząc się zaś do "slumsów przy ul.Kilińskiego" - to nie była obelga, tylko diagnoza...
w obronie ludzi z Kilińskiego 2016-03-04 09:59:04
przestępstwem jest również ZNIEWAGA (w art. 216 §2 Kk). Znieważyć można poprzez epitet, ubliżenie komuś, mówienie obelg, np. nazywając kogoś "ze slumsów przy ul.Kilińskiego", "Odnosząc się zaś do "slumsów przy ul.Kilińskiego" - to nie była obelga, tylko diagnoza... " diagnozę to może napisać lekarz a nie pracodawca.
2
nemezis 2016-03-04 11:13:03
Uprzejmie powtarzam raz jeszcze - diagnoza. NIE obelga. Należę do osób, które szczęśliwie posiadają pełną świadomość własnych wypowiedzi. Polecam zapoznać się z definicją pojęć: "slums" oraz "diagnoza społeczna" - ze szczególnym uwzględnieniem ich logiczno-znaczeniowej genezy. Pejoratywność wypowiedzi jest nacechowaniem wyjątkowo indywidualnym i w dużej mierze uzależniona pozostaje od zasobów intelektualnych definiującego. Reasumując - ignorancję wybaczam - nie jest ona (a szkoda) karalna :) Jeżeli powyższe wyjaśnienia nie pomogą we właściwym zrozumieniu treści moich komentarzy - polecam "ludziom z Kilińskiego" złożyć stosowne zawiadomienie, we właściwej jednostce organizacyjnej Prokuratury. Z przyjemnością popełnię stosowne wyjaśnienia w tej sprawie. W tym miejscu pragnę przypomnieć, że NIKT, ani ja, ani Państwo nie pozostajemy anonimowi dla organów ścigania - polecam lekturę regulaminu forum, z którego aktualnie korzystamy. W ramach nieistotnej dla tej sprawy ciekawostki nadmieniam, iż (dzięki opatrzności oraz zamożnemu partnerowi) - nie byłam, nie jestem i nie będę niczyim pracodawcą. I tak! Szach-mat, Drodzy Państwo Przejęci Losem Ludzi Z Kilińskiego - dobrze odczytaliście formę osobową mojej wypowiedzi - jestem kobietą i nie mam problemu z udostępnieniem moich danych osobowych. A Państwo? P.S.: Emocjonalne pierdy, na poziomie wczesno-przedszkolnym, którymi mnie Państwo od wczoraj raczyć usiłujecie, spowodowały, iż jestem prawdziwie znużona, a co za tym idzie - zachęcam Państwa do podjęcia heroicznej próby - wzięcia udziału w merytorycznej dyskusji. Może być interesująco. W innym przypadku będzie to, z mojej strony, jedynie kontynuacją racjonalnego piętnowania pseudofilozoficznego bełkotu - a to jak zabrać dziecku lizaka. Łatwe niezwykle. Niby można... Ale po co? Życzę wszystkim czytającym miłego dnia :)
doris 2016-03-11 12:28:53
to forum służy do oceny pracownik-pracodawca, a nie omawianie spraw sercowo łóż do tego służą inne fora
3
nemezis 2016-03-16 14:20:40
Serio, Doris? Wniosek odkrywczy doprawdy niezwykle. Którego słowa nie zrozumiałaś?
Odsyłam do lektur gimnazjalnych. Warto czytać, chociażby po to, aby w przyszłości nie wypisywać idiotyzmów tudzież oczywistości w internecie. Nad składnią, interpunkcją oraz ortografią języka - jak mniemam - ojczystego również warto popracować, istotnie może być użyteczna w dyskusji lub polemice na jakimkolwiek forum dla dorosłych.
nemezis 2016-04-12 11:47:18
Ma Pan rację, Panie Irku - treści przeze mnie zamieszczone nie dotyczyły warunków pracy w firmie "Blask" - pozwoliłam sobie zgłosić je do usunięcia. Serdecznie przepraszam wszystkich czytających za to, że stracili cenny czas czytając moje wynurzenia, które - jak się okazało - nie miały z prawdą nic wspólnego. Ze zdrowym rozsądkiem też zresztą niewiele, niestety. Raz jeszcze - przepraszam - w przyszłości postaram się dokładniej weryfikować informacje przekazywane mi przez osoby trzecie. Tym razem wyszłam na naiwną idiotkę - przyznaję. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Oraz uczciwych pracodawców...
2
ktoś 2016-04-22 17:40:47
Rany czy to jest portal o pracy, czy za chwilę zrobi tu się portal randkowy kto z kim i dlaczego.Ludzie czy ktoś sprawdza sens i treść zamieszczanych tu wpisów???? NEMEZIS-do zablokowania!!!.Kurcze pracuję w tej firmie i wszystko jest ok. Pieniądze na czas ,atmosfera fajna,kierownictwo do normalnego pogadania.A tu chyba jakieś puste i głupie zakochane albo zazdrosne idiotki do internetu się dorwały. Do pracy się lalunie weźcie!!! Jak wam praca nie odpowiadała tutaj,to idź pracuj gdzie indziej a ludziom daj spokój,albo pisz na temat.
1
Lena 2016-05-19 13:16:55
Konsekwencje prawdy a jak wiadomo prawda boli ... Mysle ze osoby zatrudnione badz juz nie powinni sie zebrac i zrobic porzadek z tak traktujacymi pracodawcami i ustrzec osoby zamierzajace podjac prace w takiej firmie....oby bylo takich pracodawcow jak najmniej
3
ewel 2016-06-20 09:35:19
Lena' w takim razie uczciwe porozmawiac a nie wypiwyac tak na forum!
Zostaw swoją opinię o BLASK Marzena Szymańska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLASK Marzena Szymańska