logo BLASK Marzena Szymańska

BLASK Marzena Szymańska

Łódź

Opinie o BLASK Marzena Szymańska

monika 2014-03-01 15:36
Super firma zapewnia prace umowę no i są osobami godnymi zaufania obecnie jestem u nich zatrudniona ale nie ma porównania z innymi firmami naprawdę warto pracować z takim szefostwem polecam i pozdrawiam
emu 2014-03-10 15:36
Czy może Pani napisać, gdzie pani pracuje, że jest tak świetnie, bo my mamy inną opinie.
14
ni 2015-05-11 09:06
popieram w 100 %
7
ktoś 2015-05-29 13:25
wszystkie opinie napisane to sama prawda,
7
doris 2016-03-11 12:28
to forum służy do oceny pracownik-pracodawca, (usunięte przez administratora)
4
Lena 2016-05-19 13:16
Konsekwencje prawdy a jak wiadomo prawda boli ... Mysle ze osoby zatrudnione badz juz nie powinni sie zebrac i zrobic porzadek z tak traktujacymi pracodawcami i ustrzec osoby zamierzajace podjac prace w takiej firmie....oby bylo takich pracodawcow jak najmniej
4
ewel 2016-06-20 09:35
Lena' w takim razie uczciwe porozmawiac a nie wypiwyac tak na forum!
Agata 2017-08-23 13:14
@ewel rzeczywiście, zawsze warto próbować rozmawiać z pracodawcą. A czy Ty dalej jesteś pracownikiem BLASK Marzena Szymańska? Chętnie dowiem się jak teraz wyglądają warunki zatrudnienia oraz co uległo zmianie w ciągu ostatniego roku. Do tej pory opinie o tym pracodawcy były zróżnicowane. Jak aktualnie pracuje się w tej firmie?
1
były pracownik 2017-09-07 15:00
(usunięte przez administratora) nie polecam u nich pracy - nikomu
1
Agata 2017-09-08 08:56
@były pracownik jeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora portalu za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z treścią regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o BLASK Marzena Szymańska - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLASK Marzena Szymańska