brak logo

QAH

Łódź

Opinie o QAH

zainteresowany 2015-03-04 19:15:57
Hej idę na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy, czy ktoś ma wiedzę na jej temat. Jaka atmosfera, zarobki, ludzie, szef?
5
matylda007 2015-05-04 11:02:13
Witam,
czy można uzyskać jakie informacje o tej firmie? Głównie interesuje mnie opinia o pracy jako call center.
Dziękuję za odpowiedzi.
5
gosc 2015-10-03 18:18:40
Niby nie ma sprzedaży, ale jednak parcie na wynik mocne. Dzwoni się do lekarzy, więc przy prawie każdym połączeniu trzeba się liczyć z chamskimi wyzwiskami.
gosc 2015-10-14 19:23:40
Ta firma nie ma nic wspólnego z zatrudnianiem farmaceutów, nie wiem kim jesteś randon, ale chyba to jakaś pomyłka :)
1
xxx 2015-10-17 00:49:50
jakie zarobki i czy duża rotacja?>
anonim 2015-11-04 10:41:02
6zl na reke
Dr.No 2015-11-30 22:38:28
Smieszna mała firemka ,nieczytelna oferta pracy napisana małymi literami, do tego nie ma informacji co firma oferuje w zamian . Na idealnego kandydata trzeba umieć lepiej sprecyzować ofertę.
1
x 2015-12-29 22:20:24
Byłam/yłem na rozmowie - powiem krótko, zanim zechcecie wspołpracować z tą firma bo jest to wspołpraca (zatrudniaja na umowe zlecenie) radze przeczytać uważdnie umowę :-) a wtedy dopiero sie przekonacie co to za firma. Jak podpiszesz umowę to tak jak bys - podpisał/a weksel na siebie , i pakt z diabłem w jednym. Decyzja naleźy do Was. Nie polecam chyba że ktoś naprawdę jest desperatem
2
gosc 2016-01-07 23:55:58
Na rozmowie nikt umowy nikomu nie pokazuje a w każdej chwili można ją zerwać, więc komentarz bez sensu :)
XXX 2016-01-09 10:53:51
Taki, co masz na mysli?
qah 2016-03-29 08:12:25
Takie oferty pojawia sie u nich non stop bo wola zatrudnic kogos na probe, zaplacic nizsza stawke, rozwiazac umowe i wziac nowa osobe. Takie ciecie kosztow :)) Ale nie polecam, atmosfera jest tragiczna, patrza na rece i czekaja na kazde Twoje potkniecie ;)
4
gosc 2016-04-24 12:31:53
No to źle słyszałaś :)
4
Zadowolona 2016-09-14 15:32:17
Świetna atmosfera, ludzie bomba, zero stresu w relacjach i bardzo fajne przyjęcie do zespołu, a do tego sprawiedliwy szef, z którym można pogadać...to coś nowego dla mnie...
1
caffe 2016-09-18 17:51:56
@ Zadowolona - az miło czytać takie opinie, naprawde :)
1
Zostaw swoją opinię o QAH - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QAH