brak logo

Agencja "Metropolis"

Warszawa

Opinie o Agencja "Metropolis"

anonim 2009-06-17 18:59:37
Agencja Metropolis współpracuje z kilkoma dużymi frmami z różnych branż - Ferrero, Maspex, Gillette, Unimil. W agencji moim obowiązkiem jest wykonywanie pracy przedstawiciela na rzecz firmy Ferrero Polska. Firma Ferrero Polska, jak również i Agencja Metropolis są to firmy solidnie, uczciwe i stale zwiększają swoje wymagania wobec siebie, co pomaga i się bardzo szybko rozwijać. Firma Ferrero, jako lider rynku słodyczny współpracuje tylko z najlepszymi - co mówi samo za siebie. Obie te firmy bardzo cenię.
Amulecik 2009-10-13 16:04:29
To chyba tylko opinia któregoś z pracowników biura Metropolis
sdjkfl 2009-10-20 14:57:09
jakos mi jeszcze nie wyplacili kasy,w umowie jest napisano od 3 do 15 dni a juz minelo 3 tygodnie i nie odpisuja na maila
Agnieszka Walik 2009-11-20 10:18:13
Dlaczego nie podpiszesz sie imieniem i nazwiskiem ?

Osobiscie nie mam zastrzezen, jako jedyna agencja wyplacaja pieniedza tydzien po wykonaniu pracy.
dora 2010-02-14 12:10:58
Jeśłi chodzi o wypłacalność wynagrodzeń tej agencji to nie można nic jej zarzucić no chyba, że coś przeskrobałaś ; -)
Do Chrisa 2010-05-31 11:44:58
Jeśli jest tak z kasą jak piszesz to ja rezygnuję, a jest ogłoszenie u mnie w Łodzi. Skąd piszesz?
goska 2010-06-03 15:14:36
ja pracowalam juz pare razy i kasa zawsze na czas moze kwestia koordynatora bo w warszawie jest ok, no moze mogliby placic wiecej ale tak chyba wszedzie placa
kompetencje 2010-06-20 16:24:53
olka moim zdaniem ludzie chca zarobic kase nie koniecznie maja pojecie o prowadzeniu firmy jest jednostka jest kasa ..... i co najwazniejsze NIEM LUDZI NIEZASTAPIONYCH ..Firma niczym mnie nie zaskoczyła prócz niekompetencjii
Agnieszka Zabłocka 2011-07-02 00:03:02
firma, jeżeli można tak w ogóle nazwać ową 'agencję' robi sobie z ludzi żarty. po podpisaniu umowy, udałam się na inwentaryzację, na którą 'organizatorzy' spóźnili się dobre pół godziny. do tego okazało się, że ludzi jest za dużo i niestety muszę wracać do domu po straconych przedtem 5h i odrzuceniu innej, zapewne poważniejszej oferty. najwidoczniej to pewnie moja wina, gdyż mam nazwisko na "z" i nie zdążyłam być przeczytana do podpisania się i udania na inwentaryzację.. skutkiem tego było odprawienie około 15 osób do domu, bez większych wyjaśnień i bez najmniejszego poczucia winy. FIRMY ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, N(usunięte przez administratora)
dominika 2012-09-04 14:13:37
Jak na razie pracowałam dla nich na pierwszej promocji, ale we wtorek, czyli 2 dni po skończonej akcji dostałam wypłatę.Jak dla mnie ok:)
Krzysiek124 2014-09-18 22:59:57
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! W ogłoszeniu na portalu trojmiasto.pl było niejednoznacznie napisane o 220 zł za tydzien (3 dni po 2h od 6-8 lub 9 ). Z początku koordynatorka nic nie mówiła jasno o płacach , że będzie wypłacane regularnie. Pracowałem uczciwie i wywiązywałem się ze swoich obowiązków ( choc musiałem się 'użerac' z wrednymi paniami , które utrudniały mi pracę) . Po dwóch miesiącach pracy i ciągłym przypominaniu o wypłacie zamiast dostac ok. 1600 zł dostałem lekko ponad 400 i dopiero wtedy koordynatorka raczyła wytłumaczyc, że to płaca miesięczna. JESZCZE RAZ przypomnę , że w ogłoszeniu było słowo w słowo - praca 3 razy w tygodniu po 2h od 6 do 8 : 220 zł. Nie było słowa o miesiącu w całym ogłoszeniu. Dodam , że w wyszukiwaniu widniało umowa zlecenie! Kompletne oszustwo i złodziejstwo, żałuję , że nie zrezygnowałem zanim się zapisałem i nie spytałem dokładniej i nie poprosiłem o potwierdzenie na piśmie co do wypłaty. Najpierw mówiąc pół gębkiem o wypłacie , czekają aby jak najwięcej wypracowac i dopiero się za późno okazuje , że pracujesz za psi grosz! JESZCZE RAZ APELUJĘ - TO OSZUSTWO!!!! NIE DAJCIE SIĘ WCIĄGNĄĆ JAK JA!
1
alinka 2015-01-31 23:50:12
dlaczego uważasz @multi że słabiutkie zarobki? to jakie według Ciebie nie były by słabiutkie? bo ja się szczerze mówiąc nie bardzo orientuje w temacie i dobrze byłoby dowiedzieć się czegoś od kogoś bardziej doświadczonego no nie. Bo ogólnie z tego co czytałam to warunki pracy w tej agenci to są dobre, prawda ?
Perfekcjonista 2016-06-10 15:38:16
Agencja i ich właściciele robią sobie z pracowników żarty. Nie dają umowy pracownikom i obiecują im wyższą stawkę za pracę bez umowy. Niewolnictwo 21 wieku.
1
rtg 2016-06-24 13:15:12
wize ze szukaja od kwietnia pracownika recepcji- restauracji wymagane jest wykształcenie min. średnie znajomość języka angielskiego, znajomość programu KW
Zostaw swoją opinię o Agencja "Metropolis" - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja "Metropolis"